Keela – Jag kommer inte bli vegetarian eller vegan.

92,811
 

Klicka här!

Published on July 7, 2015 by

Open up to read more ▼

Jag gjorde verkligen inte den här videon för att få reaktioner eller för att provocera. Jag gjorde den enbart för att jag är trött på allt tjat. Många kommer säkert tycka att jag är trångsynt, men jag tycker tvärtom. Alla som inte tillåter eller accepterar andras åsikter är dom trångsynta enligt mig. Och jag blir så sjukt stressad över allt ert tjat ärligt talat! Jag kan inte ens ha skinka på mackan utan att tänka att jag gör “fel”. Låt ni bli er skinka så äter jag min 🙂

Och jag är rätt arg i videon. Men jag är absolut inte arg på er alla! Långt ifrån. Så jag vill inte att ni som inte gnäller och tjatar på mig tar åt er. Det är ni som gör mina dagar varje dag med era fina ord! Ni är bäst.

SUBSCRIBE HERE ♥
https://www.youtube.com/user/Keelaas

__________________________________________

Blog: http://keela.se
Snapchat: K33L4
Instagram: @keela
My webshop: http://candybykeela.se

________________________________________

Jag klipper mina videos i Final cut pro X.
Jag filmar med min Canon EOS 650D.
Jag vloggar med min Sony A5000.

50 comments

 • Asobe 4 years ago

  Jag håller med dig i allt du säger i denna video till 100 procent! <3

  Reply
 • Tiwolli Chay Chay 4 years ago

  Jag vet att detta spelades in för ett bra tag sedan men jag måste bara påpeka att du har helt rätt enligt mig Keela! Jag äter vegetariskt i skolan och äter sällan kött. Men precis som du så gillar jag kött och mejeriprodukter och därför tänker jag fortsätta äta det. Jag anser mig själv inte som en mördare när jag äter ovegansk mat därför att jag försöker köpa produkter där jag vet att djuren haft det bra (ekologiskt, svenskt kött osv). Därför blir jag så fruktansvärt sårad och ledsen när folk säger att jag äter fel, att jag inte bryr mig om planeten och att jag mördar andra djur. För mig känns det inte konstigt att äta kött eftersom att jag vet att man jagat sedan urminnes tider, alltså är det naturligt för människan att äta kött och mejeriprodukter. Jag blir så arg för jag accepterar att människor väljer att äta vegansk/vegetarisk kost men de accepterar inte hur jag vill leva mitt liv genom att äta kött och mejeriprodukter.

  Reply
 • Gretha Andersson 4 years ago

  Go vegan ^^ ???

  Reply
 • Claudia Matkowska 4 years ago

  "Orkar inte"
  Du kanske borde sluta vara lat i sådana fall. ❤️?

  Reply
 • Claudia Matkowska 4 years ago

  Det är klart man får ha egna åsikter, men är det inte lite fel att ens åsikt dödar ?

  Reply
 • Hilda Lind 4 years ago

  Vegans chill the f*ck out

  Reply
 • matrixman 4 years ago

  Problematiken som uppstår när en köttätare berättar om hur alla ska få tycka vad dem är att det du gör är att säga emot vad alla veganer anser vara humansk, att sluta äta mejeriprodukter och kött. Vilket ganska snabbt kan framstå som logiskt. Jag är till exempel vegan och vet om att människor har rätt att äta vad dem vill, men skulle aldrig säga att det borde vara så själv. Tänk såhär, ifall jag skulle påpeka att våldtäckt är OK, och efter din rasande reaktion så förklarar jag bara om hur jag får tycka exakt som jag vill för det har jag rätten till. Jag går ju emot något som majoriteten anser vara en humansk reaktion. Den veganska kosten infattar ju oftast inte bara själva kosten utan miljömedvetenhet, jämnställdhet mellan raser etc etc. När någon yttrar sig antingen felaktigt eller emot det vi anser vara en självklarhet, känner vi samma känsla som om jag skulle konstatera att våldtäckt är okej i min syn. På samma sätt reagerar vi när ni inte förstår oss så att säga.

  Reply
 • caterpiller 4 years ago

  Åhh, så om man är rasist och hatar svarta människor så borde resten bara acceptera det. Det är på det sättet du agerar!!!!! Förlåt men du är dum i huvudet om du resonerar så vilket du gör// Från en arg vegan sim till skillnad från mig faktiskt bryr sig

  Reply
 • caterpiller 4 years ago

  Du kan inte motivera detta med att alla ska respekteta varandra och att alla får göra som de själva vill när det du gör är att inte respektera andra. Du tycker att det är okej för dig att förstöra världen vi lever i och att mörda oskyldiga djur. Vet du att rn gris är lika smart som en treåring???, hur kommer det sig då att det inte är okej att mörda treåringar???, jo för att det finns smarta vuxna som bryr sig om barnet och ser till att det mår bra. Så n finns det andra som försöket få en varelse med lika stort medvetande och samma känslor som andra människor försöket rädda. Men dessa människot bryr du dig inte om, det är äckligt

  Reply
 • Unicorn Life 4 years ago

  Jag äter kött men kan iaf inse att jag är ett själviskt svin. Bor hemma och har bara studiestöd så har inte råd att köpa egen mat hemma. Äter det som bjuds, min familj är köttätare så får bara acceptera det tills jag har ett eget hushåll + jobb. Och nej kan inte bara äta tex potatis eller bara ris, då hade jag förmodligen dött av näringsbrist.

  Reply
 • Lisa Abrahamsson 4 years ago

  Du värderar alltså inte andra individers liv så länge de inte är människor, att jorden kommer gå under om vi inte drar ner köttproduktionen och inte heller din egen kropp med tanke på att hönors mens, växtvätska för kalvar och lik inte hör hemma i din kropp? Säger inte att du inte får ha de värderingarna, det låter bara väldigt skumt c:

  Reply
 • Omeima Tahir 4 years ago

  Fast du har ju inte valt ditt levnadssätt gällande köttätandet för som du sa så är det så du är uppväxt. Det är så du blivit lärd att det är "rätt". Alltså att industrin och samhället och kulturen varit dem som bestämt detta levnadssätt åt dig för du har ju inte riktigt haft något val. Så hur ska man då veta vad som funkar bäst för ens egna kropp, vad du själv mår bra av osv.Just saying.. ( säger absolut inte att du varken har rätt eller fel i ditt självaste levnadssätt. Det är lixom inget som jag ska lägga mig i. Försöker bara väcka en tanke hos dig om du nu inte redan slagits av den)

  Reply
 • Omeima Tahir 4 years ago

  "Jag älskar ost" = jag älskar att få stå bakom industrin som tar kalvarna från sina mammor de första dygnen och sedan antingen bli slaktade några månader senare eller hamna i samma arbete som mjölkko. Låter väldigt konstigt.. Visst du ska få låtas äta din ostmacka men jag tror inte du förstår vad du utsätter kon kalven jorden och din kropp för samtidigt som du äter din macka?

  Reply
 • Omeima Tahir 4 years ago

  Samtidigt som du äter kött så står du även bakom den stora skillnaden mellan rika och fattiga.. Tänk på alla barn i de fattiga länderna? För ifall alla slutade äta kött skulle ingen behöva leva i svält!!!

  Reply
 • Vanessa Mäenpää 4 years ago

  If you think eating meat is a personal choice, you're forgetting someone

  Reply
 • Linda Hagström 4 years ago

  När man gjort kopplingen och fattat hur det verkligen står till är man vegan. Ingen återvändo och inga svårigheter. Man ska aldrig tvinga sig själv till att bli vegan, då har man inte fullt kommit till insikt. Att vara vegan är ingen uppoffring, det gör ditt liv så sjukt mycket rikare!

  Reply
 • AmazingAnkan 4 years ago

  Hej Keela!
  Jag håller med dig många av mina kompisar håller på att bli vegetarian/vegan men då pucklar dom på mig när jag äter ex hamburgare. Okej jag kanske inte är så sjysst mot djuren och jag gillar inte djur industrin men puckla inte på mig för att jag inte kan äta vissa grönsaker utan att spy förlåt för att jag bokstavligt talat interna äta soja för jag blir konstig i magen. Jag är säkert egoistisk nu för att jag INTE riskerar min kropp för djuren. Min kompis är allergisk mot baljväxter soja och massa andra saker hon KAN inte bli vegetarian eller vegan för om man ska blir det ska man äta så man har alla vitaminer m.m som kött har som baljväxter och dessutom jag far testat att inte äta fisk och kött kg Fick sÅ mycket mindre gjort i skolan man kan bli vegetarian när man är 20-25 men när man är liten behöver man fisk det är forskning på att barn som inte äter fisk hänger inte med i skolan. Jag älskar ost och till alla VEGANER där ute det finns gelatin o typ allt! Skor mat och väldigt mycket mer! Jag SJÄLV tycker att de är jätte a med veganer och vegetarianer men om alla på jorden skulle va veganer skulle kossor och andra djur bli sjuka!
  Hoppas ni inte tar denna kommentar som negativ vill bara upplysa om att alla inte har möjlighet illa att bli vegetarian eller vegan pgr AV "SJÄLVISKA SJÄL" som nitar tycka ta inte detta som fat kommer säkert få det men det står j g för!
  Heja Keela u är bäst!

  Reply
 • Minna Tiainen 4 years ago

  Gör typ vad jag vill nu för tiden eftersom allt man gör är fel så. 🙂
  Så sant Keela <3
  Kommentarerna här är ändå som typ:
  Så bra sagt Keela, respekterat dig <3 Men tänk att du stödjer våldtäkt (?) och djurplågeri. Djuren dödas för dig. Usch.

  Reply
 • UnitedStarsDance 4 years ago

  Vill bara säga att jag tkr det är sjukt själviskt att prioritera sitt eget liv framför nån annans bara för att få lite bacon eller chickennuggets! Alla på hela jorden hade fått mat om man slutar äta kött, just say it! PS. Det är sjukt omiljövänligt att äta kött, och det finns vegansk ost!!

  Reply
 • Louise Nordén 4 years ago

  GO KEELA!! Alla får ha sina egna åsikter och äta vad de vill!! ??

  Reply
 • Elinore Hagman 4 years ago

  Haha "jag älskar ost" ja mmm va gott med bröstmjölk :)))) jo du är självisk och det är INGET PERSONLIGT VAL NÄR ANDRA LIV BLIR PÅVERKADE. Dumma människor som ska vara såjävla bekväma så de skiter i andra varelser. Du värnar inte om jorden eller djur alls, sorry men du äter mördade individer, nej du får inte äta din ostmacka å vi ska respektera det, för vi står upp för djurens jävla rättigheter. Själviska ignoranta människa, läs på.

  Reply
 • Louise ottosson 4 years ago

  Jag har längtat så länge efter att någon skulle göra en sådan här video! Jag tycker precis likadant som du. Vill bara lägga till att vi har dessutom yttrandefrihet i Sverige och därför får alla tycka som de vill. Man går egentligen emot lagen genom att klaga på någon annan åsikter. Tex att vara rasist eller homofob tycker inte jag borde vara okej i Sverige men lagen säger att det är okej och då har jag insett att jag får leva med det. Det är de alla andra svenskar måste inse också. Om du inte accepterar det måste du flytta för att du ska inte vara här!

  Reply
 • Alva Pedersen 4 years ago

  RELATERAR SÅ MYCKET TILL DET DU SÄGER! ❤️

  Reply
 • Uriel Carlsson 4 years ago

  hahahha, du får det låta som att du är ett offer i hela frågan

  Reply
 • Men Linn 4 years ago

  Saken är att det inte handlar om åsikter utan om fakta och moral. Det är inte min åsikt att den där kon fick käken vriden av sig levande, det är ett fakta. Att veganer ska respektera en köttätares "åsikt" är samma sak som att feminister ska acceptera sexistiska män. "Jag respekterar att du inte vill misshandla kvinnor, men då måste du även respektera att jag vill misshandla kvinnor"

  Reply
 • Erica Thulelord 4 years ago

  Jag tycker du har så jävla rätt i den här videon! Fattar inte ens varför det ska bli en jävla diskussion om vad man gillar att äta. Det är så jävla onödigt att pracka på människor om vad de borde äta och inte när det är så himla vanligt dessutom. Jag håller med dig fullt ut. GO MEAT EATER!?

  Reply
 • nobody 4 years ago

  Hej! Det är viktigt att alla får ha delade åsikter om ett ämne.
  Jag kan från köttätares perspektiv kanske se att det kan bli lite påfrestande när många ifrågasätter deras livsstil och kostvanor då de inte har så värst mycket argument emot och kanske vet eller inser att de har en bra poäng. En är inte en dålig människa för att den väljer att äta kött men att äta kött tycker jag är dåligt, det har ingenting med att personen i sig skulle vara sämre än mig som inte äter kött.
  Jag tycker att det är viktigt att alla får själva göra sitt val men att man borde ta reda på mer fakta om ett ämne för annars känns det lite som man struntar i helhetsbilden alltså hela sanningen.
  Du behöver inte och ska inte känna press på dig att bli 100% vegan men du borde tänka över din kött konsumtion – det tycker jag är en skyldighet eftersom det har sån stor påverkan på naturen och mycket annat.

  Tack.

  Reply
 • Muna Abdullahi 4 years ago

  jag tycker att du får välja själv vad du tycker

  Reply
 • L L 4 years ago

  MEN det handlar inte om vad man tycker när det bidrar till köttindustrin (som du tyckte var så hemsk..?) som mördar så himla många djur varje dag och som förstår vår miljö. Jag skulle kunnat gå runt och ba "fast njaa, jobbigt att inte få köpa bacon mer..", men det är inte värt det NÅGONSTANS.

  Reply
 • Lisa Rönnblad 4 years ago

  "what cody saw will change your life" skriv in den frasen i sökrutan här på YT och glo…har du inte ändrat åsikt då…då vet jag inte vad som skulle göra de. Du har allafall sett hur köttindustrin går till runt om i vida världen. ?

  Reply
 • Lisa Rönnblad 4 years ago

  orkar gör man för andras skull och när man slutat vara en egoistisk människa, yta tar slut en dag men ens inre består och den dagen du och andra står i slutet av livet eller när man blivit äldre så inser man vad som är viktigt! De du beskriver är enbart okunskap och du kanske vet hur köttindustrin ser ut men det du gör är att ignorera det likt många andra.

  Reply
 • komnerfrantornet 4 years ago

  "Om att acceptera andras åsikter" accepterar du grisen, kycklingen eller kons åsikt att vilja vara fri o levande när du äter den? Din hycklare

  Reply
 • Hi u Ok 4 years ago

  Ni veganer som kommenterar hat på keela. lägg inte er i nån annans liv ha ert! vad är det fel på er?? ska man ens kalla er riktiga veganer??? för det verkar som ni tvingar nån att äta sallad. wtf??!!

  Reply
 • Linda Gustafson 4 years ago

  KEELA DU FÅR INTE DIN OSTMACKA!!!??

  Reply
 • Tindra 729 4 years ago

  Fattar precis vad du menar!

  Reply
 • Tilda Eistrand Magnusson 4 years ago

  Det finns vegansk ost, veganskt kött osv. Men veganism är inte bara om att djuren ska ha det bra. Det är för din hälsa också.

  Reply
 • Ronja Rövardotter 4 years ago

  jag förstår inte hur du kan uttrycka det vi skriver som "hat". Vi lever i en tid där global uppvärmning är ett faktum. Jag kan tycka att den är ens skyldighet som människa att för en gång skull bry sig om några andra än sig själva. Det handlar INTE om politisk korrekthet, det handlar om att det är så pass viktigt att sprida information och även göra skillnad nu i dessa tider. Vi har inte tid att tänka "Jag vill vad JAG vill lalala". Vår planet är i stor fara och vi har inte tid att lala runt. När stora profiler uttrycker detta påverkar det så starkt och hjälper dagens samhälle sjukt mycket. Titta bara på hur Therese spridit information om hur viktig veganismen är. Det är faktum, sanna faktum.

  Just denna tid, då 2014 och 2015 har varit våra tiders varmaste år, är en otroligt viktig tid att sprida information om hur global uppvärmning påverkar ALLA, speciellt fattiga U-länder. Du behövs. Det är det jag tror de festa vill få fram. För du har en sådan stor kraft och chans att påverka andra, men samtidigt förstår jag dig. Det jag tycker är dåligt att rent statistiskt är det mestadels kvinnor som blir veganer/vegetarianer. Männen verkar inte vilja bry sig (utifrån personliga erfarenheter). Folk vill heller inte skriva dessa typer av kommentarer på killars kanaler. Mer män borde bli vegetarianer/veganer! Den grejen som har med din konsumtion att göra är väldigt sann, man ska tänka på att inte konsumera så mycket.

  Reply
 • Isac Johansson 4 years ago

  H

  Reply
 • felicia 4 years ago

  Du ser väl själv hur du gör en sak som handlar om ANDRA, till en sak som handlar om dig själv? Det handlar inte om vad DU tycker och vad DU vill eller vad DU tycker om, det handlar om djuren som inte har någon talan omkring utnyttjandet av deras kroppar och liv. Sluta vara så jävla självisk.

  Reply
 • felicia 4 years ago

  Du säger konstant emot dig själv och ditt enda argument är "att du inte orkar". ???????? Öppna ögonen, det handlar inte om DIG.

  Reply
 • Isac Johansson 4 years ago

  Ok kul konstiga jävla kossa

  Reply
 • Brent Cone 4 years ago

  Många veganer är bara extremister. Som om dem trodde det vore en religion! ? Bara skit i dem och ät!

  Reply
 • PotatoLover22 4 years ago

  Det finns ersättningar för både kött och ost 🙂

  Reply
 • musikaliskageniet 4 years ago

  Du borde skämmas. Du har inflytelse på så många människor och du förespråkar vad som förstör våran planet. Fuck off.

  Reply
 • Vegan i Sverige 4 years ago

  Om nån här vill bli vegan, så har jag en hel kanal om vegansim och kärlek 😀 wweeelllcöm!

  Reply
 • Hanna Strangert 4 years ago

  Jag är vegan och jag älskar denna videon! Gör mej glad att du tycker att man ska kunna leva sitt liv hur man vill och accepterar andra också!

  Reply
 • Charlotte Kimberly 3 years ago

  DJUR TYCKER INTE OM ATT LIDA ELLER DÖ HELLRE.

  Reply
 • Lana Lace 3 years ago

  Så länge de val man gör i livet inte påverkar andras välmående/liv, så är det väl OK att göra som man vill. Men när man äter kött, ost och ägg, så bidrar man till djurens lidande och påverkar miljön negativt. Finns folk som tycker om att ligga med 5-åringar. Men det betyder inte att samhället ska acceptera det. "Jomen, alla är olika och ska ha rätt att leva precis som de vill". Enda argumentet köttätare har är att det "smakar gott". Mycket själviskt. Men sedan så brukar man ju även oftast tillaga och krydda köttet – just för att det faktiskt ska smaka gott. Det är inte köttet i sig som är gott egentligen.

  Reply
 • ThickAFboooi 3 years ago

  Hora, men ost förre livet av djur…visst?

  Reply
 • Jesuto Nai 3 years ago

  I beskrivningen kan vi läsa:

  "Jag gjorde verkligen inte den här videon för att få reaktioner eller för att provocera. Jag gjorde den enbart för att jag är trött på allt tjat. Många kommer säkert tycka att jag är trångsynt, men jag tycker tvärtom. Alla som inte tillåter eller accepterar andras åsikter är dom trångsynta enligt mig. Och jag blir så sjukt stressad över allt ert tjat ärligt talat! Jag kan inte ens ha skinka på mackan utan att tänka att jag gör "fel". Låt ni bli er skinka så äter jag min."

  Nja, snarare:

  "Jag gjorde definitivt den här videon för att få reaktioner och – eftersom jag innerst inne förstår att veganer har en sund utgångspunkt – till viss del även för att provocera. Jag gjorde den som ett försök att tysta ner personer som gör mig obekväm genom att utmana mitt lilla ego och det är jättejobbigt, tycker jag. Många kommer säkert att förstå detta och kanske rentav påpeka att mitt sätt att resonera är själviskt och omoraliskt, men här kommer likväl ett desperat försök att rättfärdiga mitt beteende. Alla som säger ifrån eller på något sätt kritiserar när någon annan agerar omoraliskt, hur allvarligt detta agerande än må vara, är trångsynta enligt mig. Och sa jag att jag inte gillar när mitt lilla sköra ego får sig en törn? Jag kan inte ens välja att äta något som inte bara är direkt skadligt för människokroppen och därigenom bidra till ett system där djur förslavas, torteras och dödas alltmedan miljön förfaller och världshungern hålls vid liv, utan att någon kommer och påpekar det destruktiva i detta och således får mig att tänka att jag gör "fel". Låt ni bli att förneka sanningen för att krama er fast vid er stolthet så fortsätter jag och mitt lilla ego att skita i allt utom oss själva."

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.