Keela – SÖMNPARALYSER │ Storytime

77,452
 

Klicka här!

Published on July 26, 2016 by

Öppna för att läsa mer ▼

Prenumerera här ♥
https://www.youtube.com/user/Keelaas

__________________________________________

Blogg: http://keela.se
Snapchat: K33L4
Instagram: @keela
Periscope: K33L4
Twitter: K33L4

________________________________________

Jag klipper mina videos i Final cut pro X.
Jag filmar med min Canon EOS 650D.
Jag vloggar med min Sony A5000 eller Canon G7X
Musiken i mina videos kommer från Epidemicsound.com

50 comments

 • Ida Wirskog 4 years ago

  Det är så sjukt att tänka på sånt här men när jag var typ 4-5 år så fick jag sömnparalyser väldigt ofta. Då visse jag inte vad det var men nu i efterhand vet jag att det var det. Lilla jag vågade inte berätta för nån för att jag trodde att jag drömde men jag kunde INTE röra mig. Nu har jag det inte sömnparalyser alls.

  Reply
 • Lilja :3 4 years ago

  en gång när jag vaknade typ 3 på natten så såg jag en figur i min garderob. jag är så fkn smart så jag kasta min kudde på den xD

  jag ångrade redan direkt efter
  men sen insåg jag

  att de var min stol .-.

  Reply
 • Amalthea Carlsson 4 years ago

  Stackars dig Keela!!???❤❤❤?????✌

  Reply
 • Aliette Hellberg 4 years ago

  Det finns en serie på Ur där en film eller sketch handlar om Maran fast på ett roligt sätt . Det finns också andra saker tex ;Mylingen och Necken . Kolla det ! Vi kollade med skolan förut ?

  Reply
 • alas960106 4 years ago

  Väldigt bra förklaring av vad en sömnparalys är! Tycker att alla förklaringar varit lite luddiga! Mycket bra! 🙂 <3

  Reply
 • Amalthea Carlsson 4 years ago

  Kan man ens prata, är käkarna tillgängliga? ?????

  Reply
 • Emilia Klementsson 4 years ago

  Jag hade sömnparalyser som liten, jag hade som du, med " monster" som
  bara kom närmare och närmare, men jag hann också " vakna" innan dom var på mig och sprang fort genom hallen till mammas sovrum och lade mig där ?

  Reply
 • Simona Maciulis 4 years ago

  vad händer om nåt illa händer på sömnparalys? Kan man dö typ?? För 1 månad sedan eller 2, då så var jag rädd att sova pga att jag kollade massa om sömnparalys.. ;/

  Reply
 • Klara Lilliestam 4 years ago

  Du är så fin

  Reply
 • Queeny 4 years ago

  du ska försöka röra fingrarna och tårna så mycket du kan så vaknar du tillslut! 🙂 hänt mig också!

  Reply
 • Olivia Johansson 4 years ago

  Jag tror jag hade en sömnparaplys typ i mars nån gång och då så vaknade jag typ vid 2 på natten, och då så kunde jag inte röra mig. Jag såg en skuggmänniska typ med en manskropp och ett alienhuvud. Jag hörde typ barnskrik. Nu är jag superrädd att somna varje natt.

  Reply
 • EmcloS Sö 4 years ago

  Om ni vill veta mer om sömnparalyser lyssna på avsnitt 26 av Creepypodden med Jack Werner

  Reply
 • Louise 1000 4 years ago

  Det kom nyss en ny prenumerant?

  Reply
 • Sarah Abelius 4 years ago

  johan är bäst

  Reply
 • saga johansson 4 years ago

  du borde titta på the nightmare på netflix!

  Reply
 • Carl Fredrik Alexander Rask 4 years ago

  Jag har också haft sömnparalyser, skitläskigt, dock inga hallucinationer då jag alltid blundat.

  Reply
 • Olivia Höglund 4 years ago

  Kan man prata när man får sömnparalys, tacksam för svar❤️

  Reply
 • Disa Mintaka 4 years ago

  Min kompis skulle sova hos mig, hon kollade på den här videon. (jag visste inte det) Plötsligt börjat hon gråta, och jag typ panikar sönder, för att hon kan inte säga varför hon gråter. Hon blir så trött av att gråta så att hon somnar. Det läskiga är att jag är vaken och sitter och tittar på henne. Det läskigaste av allt är att hon har öppna ögon. Men jag sitter kvar och tittar. Sedan när hon vaknar börjar hon störtgråta. Jag frågar vad fan som händer, och hon hade haft en sömnparalys. Hon hade sett mig, fast jag var typ en dementor-grej. Hon var sedan så rädd att hon behövde gå hem och sova med sina föräldrar. Smart att jag nu tittar på videon när jag ska sova…

  Reply
 • I don't Care 4 years ago

  Om man någon vill veta om man drömmer eller inte så titta på dina händer och försöka räkna dina fingrar! Jag gjorde det i en dröm och jag kunde bara räkna till tre och då förstod jag att jag drömde så jag kunde göra vad jag ville i min, jag flög på en gris över min skola HAHHA

  Reply
 • Nova Nova 4 years ago

  Om man har sömnparalyser kan man då skrika?? Snälla kan någon svara?

  Reply
 • frida s 4 years ago

  Jag hade min första sömnparalys inatt (eller jag tror iallafall det var det) och jag kände typ en slags domnande känsla i hela kroppen (som när ens fötter har somnat typ) och så såg jag en skugga sitta på min säng bredvid mig och bara kolla på mig, så jävla obehagligt

  Reply
 • Kajsa Kassman 4 years ago

  Jag har upplevt det en gång för en massa år sedan och det är kanske det värsta jag upplevt.

  Reply
 • Deborah Aron 4 years ago

  Jag såg denna video när den kom ut, sen idag vaknade jag och såg min ena hanled, och tänkte att jag skulle gå upp, men jag kom inte upp , ibland kändes det som att jag var påväg att röra på handleden men inget hände, sen efter när det gick över (vilket kändes som flera år efter) så kom jag på denna video direkt och jag hann aldrig bli rädd, för jag visste direkt att du hade pratat om det, tack! Jag har inte fått några hallucinationer förutom att jag ser en handled röra på sig och tror det är min, men om du inte hade gjort denna video så tror jag att det hade blivit värre, och jag hade varit jätterädd, så tack för denna video keela!!!

  Reply
 • Felicia 04 4 years ago

  Jag har vart med om en sömnpararlys, när jag var 9/10 år när detta hände det var såååå himmla läskigt, (jag sov på rygg och det ska jag försöka att aldrig göra igen). Ok så här var det, jag skulle gå upp och äta frukost men jag kunde se men inte röra mig, jag såg att min syster gick ner ( jag hatar verkligen och är rädd att vara uppe själv) jag försökte roppa på henne, jag kunde roppa men det lät jättehest och hon hörde ingenting. Det kom tårar i ögonen. Tillslut tänkte jag nu ska jag vakna, jag tog all min kraft och försökte resa mig upp det gick!?men ifl det var sååååå himmla obehagligt jag hade svårt att andas och kunde inte röra mig. Som tur är hände inget läskigt. Jag sprang ner och sa allt till pappa och sa att han skulle försöka väcka mig varje gång han gick upp. ??? jag är glad att det inte har hänt igen och att det inte var så värst men det var fett obehagligt att inte kunde röra sig???

  Reply
 • Khwanchai Iamchaeng 4 years ago

  det hände mig med ett barn en gång hon typ nudda mig och jag kunde sova på typ en vecka

  Reply
 • Sandra Billing 4 years ago

  Får också sömnparalys och drömmer mardrömmar när jag somnar liggandes på rygg. Fy fan.

  Reply
 • Alexandra Mileusnic 4 years ago

  prova KBT

  Reply
 • Daily Vlogs 4 years ago

  Jag har varit med om det en gång men jag trodde inte att det kunde vara så här, pray för er asså <33

  Reply
 • Nadja Hedström 4 years ago

  Jag har haft sömnparalyser men deet försvinner ett tag, sen kommer den tillbaka

  Reply
 • Lisa Lindblom 4 years ago

  om du fortfarande har detta så kan du alltid testa drömfångare, vet att det låter töntigt men iaf ja upplever att det hjälper!!?

  Reply
 • Anna Haraldsson 4 years ago

  låter varelserna eller kan man höra dem?

  Reply
 • Anna Haraldsson 4 years ago

  och om man sover med någon som man märker har det, hur ska man väcka den?

  Reply
 • Hanin TUBE 4 years ago

  OMG nejjj!!? har en känsla om att jag kommer få det i natt !! OMG nejjj vill ejj!!!????

  Reply
 • Emelie Bladin 4 years ago

  Har haft en sömnparalys en gång men lyckades ta mig ur den? men det var en av de obehagligaste sakerna som har hänt mig?

  Reply
 • Ulrika Franzén 4 years ago

  Fattar inte. Står de där på rigtigt eller bara inbillar man sig?

  Reply
 • Alexander Johnsson 4 years ago

  jag fick en sömnparalys en gång och det var liksom typ några olika i en om du förstår hur jag menar. Först hände det som du pratade om och sen hörde jag någon viska något i mitt öra jag minns inte vad den där saken viskade men aja. Sen så står en människa ish bredvid mig och tar mig på bröstet och sen så vaknade jag upp och var svin rädd.

  Reply
 • Sandra Skåne 4 years ago

  Vet inte om du har sömnparalyser fortfarande, men jag kan komma ur mina paralyser genom att tänka att det bara är en sömnparalys. Eftersom man är medveten som om man är vaken, fast man är i det mellanstadiet mellan sömn/vakenhet, så tänker du rationellt, det är ju därför det känns så pass obehagligt att någon är vid din säng och kommer närmre och närmre och till slut är typ en dm från ditt ansikte och är så jävla läskig. I en vanlig mardröm är det så overkligt oftast och dessutom är du inte medveten om det heller. Hade du varit medveten i en vanlig mardröm, så hade du reagerat på allt. Typ att du är i ett annat land, eller att du är med en kompis, och i nästa sekund är det din mamma. Eller att du är i vardagsrummet och vänder dig om och helt plötsligt är i skogen liksom. Det är inte normalt, men vi reagerar inte på det. Men i paralysen så ligger du i sängen som du somnade i och allt är som vanligt i ditt rum förutom just "monsterna".
  Man kan ju inte skrika heller, jag har annars försökt det, men det kommer bara ut något obehagligt ljud som inte går att tyda. Min sambo hör ju mig "mummelskrika" och väcker mig då eftersom han vet att det är en paralys som pågår.
  Det finns faktiskt en dokumentär som heter "the nightmare" som handlar just om sömnparalyser, men jag känner att den är fan sjukt läskig. Ville ändå se den för att se hur många andra känner. Vissa får det varje natt och mycket värre.
  Jag får det oftast om jag sover vid konstiga tider eller vänder på dygnet osv. Så om jag somnar mitt på dagen så kan jag få det, eller när jag reste till Thailand och var jet-laggad. Jag har fått det både när jag legat på rygg och på sidan, så jag vet inte om det stämmer för mig.
  Hoppas det försvinner för dig. Försök att äta bra och lägg dig på bra tider. I dokumentären jag skrev om, så verkar folk få det mer när de snackar om det mer och tänker på det mer. Så nu ska jag sluta skriva, för jag vill verkligen inte ha det igen 😉
  Usch, det är så hemskt. Önskar inte det för någon.

  Reply
 • Juliette Furia 4 years ago

  Det har hänt samma sak med mig. det hände den här natten och jag lyckas också röra mig innan något hemskt skulle hända. fast istället hör jag något ljud i mina öron som bara blir högre o högre typ. det hände två gånger den här natten så då satte jag mig upp ur sängen för att vara vaken en stund o sedan la jag mig o somnade o den hände inte mer då.

  Reply
 • Juliette Furia 4 years ago

  och jag drömde om 4 drömmar tror jag just den natten som jag hade gjort typ. som exempel jag var i stallet igår o sedan var det i drömmen att jag hade min hand på hästens mule o skulle ta bort min hand för annars skulle den typ bita mig. o då vaknade jag typ men fortfarande var i drömmen o försökte dra bort handen. det var jätte obehagligt. och sedan kämpade jag o kämpade o kunde kolla lite med mina ögon men de darrade typ med ögonen. o sedan vaknade jag. och på insta såg jag att någon kille hoppade i badkaren i Schale. (vet inte hur det stavas) o i den drömmen var jag också i schale o simmade runt o kom inte upp eller något minns inte helt den drömmen. kommer inte ihåg alla drömmar men de två minns jag.

  Reply
 • Isabella Rosenknopp 4 years ago

  jag har också vart med om det

  Reply
 • Ranya Okaira 4 years ago

  Tur att jag hatar att sova på rugg fast är skit rädd att Vad med om en sömnparalys

  Reply
 • Jessiii 4 years ago

  De här har hänt mig en fång och jag fick sån panik. Jag vaknade och de typ skickades i mina fötter och jag kunde inte röra mig. Asså jag försökte röra mig men de gick inte efter ca 10 sekunder kunde jag röra mig. Men som tur var såg jag inga varelser

  Reply
 • Kicki Johansson 4 years ago

  Hade det för 2 dagar sen och är bara 11 år har sovit 3 timmar sen dess hur gör man när man inte vågar sova efter det?

  Reply
 • Darin Shahabpour 4 years ago

  När jag får en Sömnparalyser så drömmer jag om skräcksyner och sedan så vaknar jag upp och mina muskler är helt borta

  Reply
 • Joel Qwarforth 4 years ago

  Bara jag som blev livrädd när tummen upp kom??!!

  Reply
 • PalomaMSP21 4 years ago

  vågar inte kolla mer?

  Reply
 • lucky tricks 4 years ago

  Bara jag som blev sugen på att få en sömn paralys haha

  Reply
 • mipp68 4 years ago

  om jag skulle vara med om det skulle jag tänka på hästar för dom gör mig glad och stark <3 :_O

  Reply
 • The Two Pokémons 4 years ago

  Jag vet inte om det är en sömnparalys men jag ligger i sängen och kan inte röra mig men jag kan se men ser ingenting som är djur eller varelser eller människor har hänt några gången och jag kan ta mig upp efter typ 6-10sekunder

  Reply
 • Angelica Blixt 4 years ago

  Den här videon kollade jag på när du publicerade den. Precis nyss var jag med om en sömnparalys, extremt obehagligt var det… försökte öppna ögonen och vakna hur länge som helst. ? i mitt fall hade jag hallucinationer om "dementorer" som du beskriver och sedan blev jag strypt av en sådan. Jag är glad att man har fått information om detta innan. En sak är säker, jag vill aldrig vara med om detta igen! ?

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.