Keela – Tävling ♡ Vinn en dator! I samarbete med HP

43,441
 

Klicka här!

Published on April 24, 2015 by

HUR grym tävling?! Ni har alltså chansen att vinna en helt egen HP Stream Notebook! I samarbete med HP.

Hur du gör för att delta i tävlingen? Du behöver bara skriva en kommentar här under och berätta var du trivs bäst med att jobba, eller plugga och sen motivera varför just du ska vinna datorn från HP. Tävlingen pågår fram till 26 april 2015. LYCKA TILL!

Datorns värde är 2500 kr, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Den finns att köpa här: http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/skarmstorlek/laptop-13—14-tum/hp-stream13-c080no/215668.5055/

50 comments

 • Ulrikalo1 5 years ago

  Jag älskar att plugga ute med kompisar, och till plugget så äter man fika det är nåt jag gillar? jag är med i tävlingen ❤️❤️❤️

  Reply
 • Hilda Göransson 5 years ago

  Hej?jag trivs bäst att plugga på mitt rum vid mitt skrivbord eller på min säng?Bara för att det är mysigast att sitta i sängen och för att vid mitt skrivbord så har jag precis fixat så nu har jag såå mycket bra plats??????
  Jag skulle såååå otroligt gärna vilja vinna för att:
  1:Alla mina vänner har en dator?
  2:Jag har alltid velat ha en dator men har inte råd med en??
  3:Jag vill också ha en bra datot som har bra minne och utrymme, för jag är en sådan som tar typ 1000 bilder per dag? Och jag vill också ha en dator som jag kan redigera mina videos på för jag gör videos på Videofyme och vill bli bättre på det?PS: På Videofyme heter jag HildaaGoransson?
  Jag hoppas värkligen att jag har en chans till att vinna?
  Älskar dig sååå sjukt jävla mycket??

  Reply
 • Mayaazzz Cutiie 5 years ago

  Hej keela?
  Jag har en tråkig seg och en söndrig dator som jag inte kan använda… Så därför skulle Jag behöva en ny dator så här kommer min motivation om varför jag ska vinna denna underbart fin datorn?

  Jag älskar verkligen älskar att plugga med kompisar och i min soffa? men ja d e det som jag gillar allra bäst? för om jag pluggar med kompisar så känner jag mig inte ensam eller uttråkad samma e det med soffan?❤️.

  Jag vill vinna för d jag sa i inledningen och att jag måste ha en ny dator fön annars så kan jag inte leva alltså det e så för DATOR=MITTLIV?❤️ min dator betyder mer än min mobil så ja❤️❤️❤️ men jag vill vinna för jag vill och behöver en ny dator till mitt skolarbete…?❤️

  Aja hoppas sett röker långt nog för att vinna en HP dator puss i kram //Maya❤️❤️❤️

  Reply
 • Ida Larsson 5 years ago

  Ja brukar plugga,jobba i min säng och äta godis . Ja har en dator men den funhägerar inte för att när man säter i gång den så dör den . Ja brukar lada den i flera dagar men den funskar ändå inte. Och mamma och pappa vill inte köpa en dator till mig . ( får man me en laddare?

  Reply
 • Wilma Olsson 5 years ago

  Heey Keela!
  Jag trivs absolut bäst att jobba det det är lugnt och tyst, dvs i min säng, med godis, och bra musik! ❤️

  Jag skulle jättegärna vilja vinna den här datorn eftersom att den jag redan har är jättedålig och seg så att jag kan inte göra allt det jag vill kunna göra på min dator, typ som att titta på youtube eller film eller nåt sånt. Och jag har inte råd att köpa en egen så det skulle ju vara sjukt passande att få en dator helt gratis haha.

  Vet inte om jag skrev det som krävdes för att vinna datorn men jag gjorde ett försök. Ha det gott! ❤️

  Reply
 • Fatima Kurti 5 years ago

  Tjenixen!! Jag jobbar/pluggar helt klart bäst hemma speciellt i min egna säg med ett par hörlurar som spelar hög house musik. Jag tar studenten nu om en månad(woop woop) och förlorar då mina dator jag har nu då det är skolan och det suger väldigt hårt då jag kommer sitta fast med min gamla dator som låter som en grävmaskin och är så himla seg. En ny dator skulle även öppna upp mina chanser till att kunna börja med youtube(skulle verkligen vilja ha en vlogg kanal men det drömmen är väldigt långt bort eftersom ett redigeringsprogram inte går att installera på min dator) samt att jag skulle kunna börja att göra egna house remixer eftersom jag brinner för det och det skulle vara så kul att se hur långt man kan komma 🙂

  Reply
 • Hilda Adolfsson 5 years ago

  Jag gillar mest att plugga i sängen med choklad och doritos (I LOVE DORITOS)??

  Jag skulle vilja vinna en dator för att för det första så har jag ingen och för det andra så är jag jätte sugen på att starta en youtube kanal, jag kan liksom inte lägga upp videos från mobilen, men jag vill jätte gärna skaffa en yt kanal!! PUSS OCH KRAM BÄSTA KEELA!!???????????

  Reply
 • Lisa Riström 5 years ago

  Mitt favorit ställe att plugga är på soffan jag behöver en dator jag har ingen och jag har önskat mig en dator i snart 8 år men jag har inte fått en PS du är min favorit youtuber

  Reply
 • CandyElin 5 years ago

  Jag jobbar bäst på rummet i min säng

  Reply
 • Frida Mårtensson 5 years ago

  I sofan är besta platsen att jobba på.jag vill vinna för att jag har en youtube kanal och vill använda en egen dator just nu använder jag mammas dator????❤️?

  Reply
 • Filippa Hopstadius 5 years ago

  Kostar det att spara i molnet?

  Reply
 • Laura Darker 5 years ago

  Jag pluggar och jobbar bäst när jag ligger i sängen, äter snacks och lyssnar på lugn musik. 🙂 Jag känner mig bekväm då och det är lättare att fokusera, plugga eller skriva på min blogg. 🙂

  Jag skulle vilja vinna en dator, för den jag har laggar och hänger sig för mycket, så att det går knappt att jobba på den.

  Reply
 • Izabell Nilsson 5 years ago

  Jag trivs mest att plugga i min säng med ljus och lugn musik?? jag skulle vilja vinna för jag har haft en blogg förut men datorn jag bloggade på är så seg och stänger av sig:/ Älskar dig keela ❤️❤️❤️

  Reply
 • Leyla Belkouche 5 years ago

  Missade tävlingen 🙁 funderar på att köpa en sån dator! Har den sånhär….vad heter det…. Typ sån man sätter in cd-skivor i? ? XD verkar billig och super bra men ja… tacksam för svar?

  Reply
 • Stephanie Szandtner 5 years ago

  Jag trivs bäst att blogga i sängen/ soffan. Äta något gott och dricka någon smootie eller liknande. Skulle jätte gärna vilja vinna HP datorn!!!
  Puss!

  Reply
 • rymd bruden 5 years ago

  Jag skulle plugga och se på film lyssna på musik. Och spela spel

  Reply
 • Jörgen Bertilsson 5 years ago

  I sängen så klart och jag vill ha den datorn för den verkar så smidig och sjukt bra och min dator har nyligen gått sönder så jag vill så jätte gärna ha den datorn hoppas jag får den Mvh Amy

  Reply
 • Ebba Karlsson 5 years ago

  Jag pluggar allra bäst vid köksbordet där många går omkring. Men samtidigt behöver jag ha tyst eller musik på för att jobba bra. Varför jag ska vinna denna datorn är för att min andra dator gick sönder för ungefär ett år sedan, men har inte haft råd eller tid att köpa ny. Skulle oxå verkligen behöva en dator nu när det är så mycket skolarbete som de är i skolan. Känner att det inte blir alls bra om jag ska göra någon presentation på mobilen, så de skulle varit sååå mycket smidigare med en dator jag kunde göra skolarbeten,lyssna på musik och kolla på film på istället för på mobilen eller på ett papper för hand

  Reply
 • Jennifer Nyberg 5 years ago

  Jag älskar att sitta och jobba i min fåtölj för det är bara så skönt att sitta där.

  Jag vill vinna en dator för att jag håller på med videos på två stycken ställen. Så jag behöver verkligen en egen istället för att behöva låna familjens. För på youtube där har min pappa också ett konto så när jag ska logga ut från mitt så loggas jag ut från hans med. Så jag hoppas att du fick nytta av den här motiveringen och kom ihåg dina videos är jätte bra hejdå;)

  Reply
 • team a.p fishing 5 years ago

  jag trivs bäst att plugga i min soffa där jag kan koppla av och ta det lugnt med läxorna därför är det mitt plugg ställe 

  jag behöver en dator för att ja ska ha och plugga med och klippa/redigera. för jag har en stationär ASUS dator om har pajat och behöver en ny skulle så ##### gärna ha en bättre dator som man kan använda

  Reply
 • Mathilda B 5 years ago

  Hello! Jag tycket det är enklast att plugga vid köksbordet samtidigt som jag äter typ godis, kakor eller liknande! Haha

  Jag ville vinna datorn som är så fin
  så jag slipper lida pin.
  När skolan min datorn tar
  för att jag inte längre någon skola har.
  Då kommer mitt hjärta brista
  eftersom jag min bästa vän kommer mista.
  Som student är ens budget är så stor
  vilket leder till att jag blir utan min vän datorn.
  Om jag denna dator vinner
  så kommer glädjetårar täcka mina kinder!

  Reply
 • 2004kingen2004 5 years ago

  Hej Keela? Jag pluggar bäst i mitt rum i min fåtölj eller i min säng. Jag har behövt en dator länge så snälla?

  Reply
 • Solin. S 5 years ago

  Hej keela jag trivs bästa att plugga på mitt skrivbord.
  Jag vill vinna en HP dator för att jag vill starta en youtube kanal och vill att allt ska vara perfekt på min youtube kanal det är många som säger men du kan filma på din mobil eller iPad men jag vill att det ska vara perfekt och har ingen dator. Hoppas du förstår hur jag mena.
  LOVE YOU Keela ❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Emilia Tuvner 5 years ago

  Jag trivs att plugga på golvet ?Fast med typ 300 kuddar…Asså det ör fett mysigt❤️?
  Jag hade helat vinna en dator pga att jag inte har en dator och jag vill super gärna ha en???Jag har börjat att spara pengar till en dator men det går inge vidare??Dessutom, vem vill inte ha en hp liksom!?!???älskar dina videos o dig super mycket?❤️??Puss och hej?❤️

  Reply
 • Clay Ness 5 years ago

  Jag pluggar i mitt rumm men min dator har gått sönder och mina föräldrar har inte råd med en dator till mig och jag behöver en dator jag kan plugga med.

  Reply
 • RobinetteSvedberg 5 years ago

  Jag pluggar faktiskt allra bäst i skolan! Där får jag mest ro att göra det jag ska! Jag skulle så gärna vilja vinna eftersom att min skoldator inte är den bästa i världen, så det vore asbra att vinna en ny dator! Då skulle jag nog även bli mer taggad att göra mina skolarbeten!

  Reply
 • Mattias korkees 5 years ago

  Jag önskar mig så mycket den HP datan

  Reply
 • Semmait Ghirmazion 5 years ago

  Jag trivs i mitt rum elr i vardagsrummet

  Och jag vill vinna denna dator för jag håller på med ett projekt som jag kommer behöva en data till men jag har inte tillgång till en data❤❤

  Reply
 • Carolina Marin 5 years ago Reply
 • Mitra Hällgren 5 years ago

  Jag pluggar bäst i skolan! För i skolan så är man mycket mer konsentrerad än vad man är hemma.❤️ Nu är jag med!?

  Reply
 • Kungdrago 5 years ago

  Jag tycker om att plugga på golvet xD låter lite konstigt men jag gör de. Och varför jag vill vinna en bra HP dator är för jag har samma problem som dig att jag lägger in mina videos och bilder på dator och de gör den seg 🙁 men om jag kan göra som dig att spara dom i ett moln på internet skulle underlätta mycket 🙂

  Reply
 • Hedwigs life 5 years ago

  Jag pluggar bäst i min säng och på stranden en varm sommardag 😉 o såklart äta lite gott 🙂 Jag vill vinna datorn för att jag vill börja med youtube men min dator är för dålig.. Min dator är en speldator å jättedålig bildkvalitet ( . _ . ) Och de skulle vara bra att ha den datorn o liksom redigera. För min andra dator är ju en speldator som jag sa o den kommer inte videos få plats i.. O som sagt dålig bildkvalitet eller ja de laggar o ljudet är väll ganska bra men.. Bilden är laggig och ja..

  Reply
 • Alicia Budden 5 years ago

  Jag trivs att plugga i köket . Jag tycker att det är så skönt när man inte är instängd i sitt rum utan bara sitter i köket:)

  Reply
 • Siri Ravenlskfksl 5 years ago

  Jag trivs att jobba o redigera utomhus i parken ? jag vill vinna datorn för stt jag behöver en att lagra mina bilder på för just nu delar jag, min pappa o bror på en iMac o ka har bara massa biler på den så jag måste ha något att lagra det på ?

  Reply
 • Rahma hussein 5 years ago

  Jag pluggar i min säng när avslutar du den ❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Rahma hussein 5 years ago

  Jag vill ha den för jag har inte en egen för jag har ej råd ❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Ester Wesstrom 5 years ago

  Jag gillar att plugga på toaletten för att det är lugnt och man kan vara där hur länge som helst

  Reply
 • Ester Wesstrom 5 years ago

  När avslutas tävlingen

  Reply
 • lollancool 5 years ago

  Jag gillar att jobba hemma i träggorn på en filt med lite kakor och saft så det är nice så jag vill vinna den datorn för att min mobil är paj jag har en fast dator som är seg och så klart till skol arbete för vi får inte datorer eller något på skolan jag går i det var min kommentar till dig keela ?❤

  Reply
 • Julia Birtner 5 years ago

  Jag pluggar i mitt rum o jag vill ha den för att jag har ingen dator o jag vill ha någon dator att skriva på har svårt att skriva i skolan o hema så det skulle vara en bra hjälp för mig???

  Reply
 • Åtvidaberg Kummun 5 years ago

  Hej san jag gillar mest att plugga ute. Jag behöver en dator till skolan och min förra dator tog hundra år bara att sätta på och sen tar det ytligare hundra år att sätta på internet. Och så har jag försökt att spara och spara pengar till den i ca 5 år men jag har slösat mina pengar på annat! SÅ JAG SKULLE BLI JÄTTE GLAD OM JAG SKULLE FÅ EN DATOR :):):):):):):):):):):):):):)P.S. du är bäst på att göra videos har kollat på alla!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3

  Reply
 • Mathilda Häggqvist 5 years ago

  Jag har en sådan dator fast en i rosa!?

  Reply
 • Clara B 5 years ago

  Jag gillar att plugga i sängen med täcket och filtarna runt om kring mig för då blir man perfekt varm???
  Jag vill ha datorn för att mina syskon har haft var sin länge och dom är super snabba! Jag har ingen dator längre har säkert inte haft på 4år för att min kunde inte ens starta upp.

  Reply
 • Vera W 4 years ago

  Heeej Keela!
  Nu var detta ett tag sedan. Men jag letar efter en dator att kolla netflix, youtube och helt enkelt surfa på. Tycker du denna funkar för det? Eller laggar den mycket? 🙂

  Reply
 • cringe of music thetintin 4 years ago

  jag gillar historia

  Reply
 • Emeli Sjöqvistt 4 years ago

  jag älskar de du sa att bara slappna av lite och ta det chill ?

  Reply
 • sebbe sten 3 years ago

  hemma

  Reply
 • Hugo och Felix Vlag 3 years ago

  Hemma

  Reply
 • Polarnas Kanal 3 years ago

  Hemma

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.