LAKI – 10 saker ni inte visste om mig

36,463
 

Klicka här!

Published on November 7, 2018 by

Coola kläder!

nu är de bra

50 comments

 • Malin Nordlund 1 week ago

  Jag hade svamp typ hela tiden förr. Köpte mig pank på pevaryl men skiten kom bara tillbaka… Sen köpte jag nått piller som man bara ska svälja, inte haft svamp sen dess, vilket är flera år sen. RECOMMEND

  Reply
 • Emma Jakobsson 1 week ago

  känner igen mig sjukt mycket angående hypokondriker grejen, fick en panikattack en gång för att jag gick runt i flera dagar och hade katastroftankar för att jag trodde att jag hade cancer när jag i självaste verket hade magkatarr. samma sak hände för jag trodde jag var schizofreni och nu går jag runt och oroar mig för att ha en depression men egentligen är jag inte det utan jag är bara rädd för det så då blir det som en ond cirkel haha

  Reply
 • Huntress 1 week ago

  I feel you girl.. Köper 36 olika läppsyl varje vecka för att jag blir krispigare än en jävla knäckemacka, men så lyckas jag tappa bort varenda ett inom tre dagar..
  What is life lmao

  Reply
 • Jobles 1 week ago

  TACK för denna video. Jag är också råhypokondriker och får panikattacker av detta. Vilket begränsar ens liv. Kram

  Reply
 • Hedda Sundh 1 week ago

  Så jävla najs video<3333

  Reply
 • Iris Connheim 1 week ago

  Ååååhh har saknat dig!!! <3

  Reply
 • Dale 1 week ago

  Edit hahaha

  Reply
 • ankan andersson 1 week ago

  Haha jag är 12 och är längre än dig

  Reply
 • Saga Klaesson 1 week ago

  Omg blev överlycklig när jag såg att du la upp en video😘pöss

  Reply
 • Alexandra Msp 1 week ago

  Bästa födelsedagspresenten!! 😍 när man ser att du har laddat upp en ny video och klickar in så snabbt man kan!!! 😍😍😍

  Reply
 • Jennifer Lidström 1 week ago

  Har du en kille

  Reply
 • Diber180 1 week ago

  Va, jag var på punkt tre sen när bilden kommer upp på 4:an så ser jag på min procent på mobilen att jag får fyra procent🤯🤯🙂

  Reply
 • ASMR LOVE 1 week ago

  Gilla om du är en hypokondriker 🙋‍♀️ Haha

  Reply
 • Elin Sjöberg 1 week ago

  Hon är fortfarande rolig..

  Vad är det jag säger (Uhmm skriver) Laki är ju för fan alltid rolig

  Reply
 • Esther Johansson Ström 1 week ago

  blev jätteglad när denna video kom upp för trodde att du slutat😻😭😂💘

  Reply
 • Berta Öberg 1 week ago

  Kan du inte göra en saker man va tvungna att göra i skolan?

  Reply
 • Joy Malou Schubert 1 week ago

  åh jag älskar dig! hahaha, så himla kul att se dig igen! 🕵️💙

  Reply
 • Maja Boander 1 week ago

  JAG ÄR BEROENDE AV NÄSSPRAY, trodde först jag bara va förkyld i flera veckor men det var ju pågrund av att jag hade använt nässprayen så mycket så det känns ju som att jag e täpt heeeela tiden😕

  Reply
 • Tea-Lisa Nilsson 1 week ago

  AAAAAAAAAAAHHHHHH OMG JAG TRODDE DU HADE SLUTAT MEN NEJFÖFAN!!!?!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😰😰

  Reply
 • Lovisa Evelina 1 week ago

  OMGG JAA "Guess who's back, Laki is back"😍😭

  Reply
 • Madeleine Andersson 1 week ago

  jag har varit beroende av nässpray. när jag inte hade tagit det på ett tag blev det sådär ”täpt” så då tog man mer. men det är bara nässprayen som typ luras så man ska ta mer. så du får ba genom lida det i typ 2 dagar sen är det chill igen. försiktigt dock när du är förkyld att inte ta för mycket & bli beroende igen då.

  Reply
 • Lilly A 1 week ago

  För varge like lägger jag till en 👾
  👾

  Reply
 • CHATTI Li 1 week ago

  JÄVLIGT RIK

  Reply
 • Emelie Karlsson 1 week ago

  äntligen kom det nått roligt att kolla på på youtube, fick iallafall va glad
  i 9 min

  Reply
 • Björn Essén 1 week ago

  OMGH, så jääääävla rolig men jag ääääääääkskar att din klocka står stilla, omg hahahahahahahaha agha!🤣😂😂😘😍😍 Och jag ääääääääälskar ditt håååår, Love it😘👩

  Reply
 • Saga Lundgren 1 week ago

  hahhahhahhahaa detta var den roligaste videon jag har sett😂😂😂

  Reply
 • leticia Meshee 1 week ago

  Due så jävla rolig😂😂😂

  Reply
 • Agnes Nordstrom 1 week ago

  Vänta. Har du en pojkvän?

  Reply
 • Pia Zimmermann 1 week ago

  🍂⛄️🍂 Kul att du är tillbaka Puss 💋❤️💋💜💋

  Reply
 • Tindra Johansson 1 week ago

  Jag har inga naglar alls men har ändå lyckats riva upp min hud så det bildas ärr nu två gånger under omloppet på en vecka, hhahahahaha

  Reply
 • Joanna Kus 1 week ago

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Du är tillbaka. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😍😍😍😍😍😍😍😘😘🤗🤗😚😙😻😻😽

  Reply
 • F off unicorn 1 week ago

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

  Reply
 • Elin M 1 week ago

  Behövde denna video mer än vad jag trodde

  Reply
 • Alexandra Johansson Vuxelev 1 week ago

  Det är helt okej att använda ordet fitta. Desto mer man använder ordet för att benämna det kvinnliga könsorganet, desto mindre laddat blir ordet.

  Reply
 • Selena Video 1 week ago

  VÄLKOMMEN BITCH ÄNTLIGEN

  Reply
 • cool99100 1 week ago

  Asså dina kommentarer är så kaos

  Reply
 • Hagberga Yt 1 week ago

  Ja tillbaka 👍🏻

  Reply
 • Lena Isabell 1 week ago

  6.30 "Är jag förkyld eller bara beroende av nässpray? Hur ska jag veta?"
  Sen bara på slutet.. Hostattack 😂❤️

  Reply
 • Linnea Donaldson 1 week ago

  det här är så jävla bra, skrattar helt hysteriskt

  Reply
 • Michaela Boberg 1 week ago

  Jag med ally

  Reply
 • Nea Lejondahl 1 week ago

  Due skabb

  Reply
 • kiaqua 1 week ago

  Men Lovisa herregud😍😂👏🏼

  Reply
 • Julia Renström 1 week ago

  Jag är likadan med pms haha, och med födelsedagar och ändå fyller jag om två dagar, usch 😂❤️❤️❤️

  Reply
 • Linnea Mikkelsen 1 week ago

  Mot svampen – testa multigyn från apoteket. Den är lifesaver ❤️❤️

  Reply
 • Tilda Här 1 week ago

  Bästa Lovisa!!!! Är så sjukt glad att du laddat upp igen! Du är min favorit youtuber!!! <3

  Reply
 • Carro R 1 week ago

  Vet du varför du får svamp? Vet att vissa får svamp som tvättar sig där nere med vanlig tvål, då det inte är nyttigt för underlivet kan det leda till svamp^^ bästa är att använda bara vatten eller om man nu vill ha lite tvål använda en intimtvål ev intimolja

  Reply
 • Alicia Braanemark 1 week ago

  Jag gråter det här är den bästa videon jag nägonsin sett

  Reply
 • Rebecca Johansson 1 week ago

  Skrattar så min pojkvän vaknade

  Reply
 • Korv spad 1 week ago

  Fyfan va jag saknat dig 😂

  Reply
 • Cabeza Julia 1 week ago

  Hahahahah som jag har saknat dina videos!! ❤️

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.