LAKI – vlogg: FOLK KOLLAR LITE SNETT 🤔

50,233
 

Klicka här!

Published on July 8, 2019 by

Coola kläder!

AJ JAG HAR BRÄNT MIG JA! 🥵 Folk kollar typ lite snett på mig ibland oxå när jag tillexempel sitter och äter eller solar vid stranden. Tror egentligen inte att dom gör det med meningen men jag får själv en känsla av det. Kanske bara e nojjiga jag. Aja, näst sista resevloggen nu hörni, sorgligt.. 😢Nej men det här har varit fett kul så det kommer absolut komma fler resevloggar.. hmm kanske nån gång i augusti redan? Vem vet…? Jo JAG! 😉

Sociala medier:
💙INSTAGRAM: https://www.instagram.com/laki/
💙SNAPCHAT: LovisAwesome

Kontakta mig på:
📧 – [email protected]

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.