LakiDoris – Jag har så ont ☹ – Lång vlogg

144,135
 

Klicka här!

Published on December 26, 2016 by

Ni hittar mig här också:
Instagram: LovisaK97
Snapchat: LovisAwesome
Twitter: Lakidoris1

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞⚜∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Kontakt: [email protected]

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞⚜∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Övrigt:
Jag redigerar i Final Cut Pro.
Min kamera är en Canon EOS 700D och även en Canon Legria mini.

Ⓛⓞⓥⓔ Ⓨⓞⓤ

50 comments

 • Glad Tjej 4 years ago

  Jag har jättestor släkt häpna både mammas o pappas sida så vi firar alltid med massa släktingar. Men i år var det bara vår familj o min farbror o min kusin hemma hos oss.

  Reply
 • Gry Skomsøy 4 years ago

  Jag har också haft magkatarr.. och det här låter konstigt men det är bara ett tips om du vill testa! Så jag tog en rå potatis och sen lägger jag den i vatten under natten, sedan dricker jag det på morgonen efter… du kan göra det både morgon och kväll. Det är inte gott men det funka på mig!

  Reply
 • - Amanda Eriksson - 4 years ago

  jag firade inte jul? men min lördag var bra!!

  Reply
 • Lania Larsson 4 years ago

  Jag hade också magkatarr på julafton har det nu också PS det blir bättre med verme

  Reply
 • Lovis 4 years ago

  Jag hade magkatarr i flera år när jag var yngre. Fick medicin för det och då blev det bättre. Kanske något du borde testa?❤ Krya

  Reply
 • Josefin diinjosefiin 4 years ago

  Precis!! För att neutralisera ett surt ämne så krävs ett basiskt! ?? Alltså har du en sur vätska (syra) i din mage och äter novalucol som är basiskt för att neutralisera syran i din mage så att du mår bättre

  Reply
 • Ebba Johnsson 4 years ago

  min jul var jätte mysig, btw älskar dig

  Reply
 • Liffan Nordenborg 4 years ago

  Jag lider av magkatarr och har gjort ett bra tag nu. Ett tips mot magkatarr är att äta knäckebröd, t.ex. rågknäcke. Kolla noga så det inte är socker i bara för det funkar inte lika bra. Ett annat tips är banan. Min specialare är rågknäcke med smör och skivad/lätt mosad banan på 😀 Gott och jättebra mot magkatarr då man inte har så mycket lust att egentligen äta någonting :))

  Reply
 • Josefin Hedlöf 4 years ago

  Min pappa fick en sån eltandborste

  Reply
 • Isabelle Moberg 4 years ago

  kollat så det inte är Gallan ??

  Reply
 • Theodor Berner 4 years ago

  Hur gammal är du

  Reply
 • Märta J 4 years ago

  När jag hade magkatarr var det enda som funkade att bada! Så om du fortfarande har ont, gå och simma. Jag vet inte vad det är, kanske att magen sträcks ut eller något men smärtan är i alla fall som bortblåst medan man är i vattnet. Så skönt!

  Reply
 • Miss Ballerina 4 years ago

  DET ÄR VÄL PRUTTLERA?

  Reply
 • Therese Johansson 4 years ago

  När jag har mensvärk. Då menar jag verkligen mensvärk. Så brukar jag halv sitta lite i soffan och ta några djupa andetag och bara slappna av och då lindrar det mensvärken lite grann så att det blir bättre. Ett litet tips till alla livmoder bärare där ute. Kanske inte funkar för alla men det är värt ett försök.❤?

  Reply
 • cassandra fröden 4 years ago

  drick proviva 🙂 krya❤

  Reply
 • Therese Johansson 4 years ago

  Wow! Du kan borsta tänderna! Så jävla coolt!?????

  Reply
 • Erica Abrahamsson 4 years ago

  Vad härliga (??) julklappar du fick!

  Reply
 • Åsa Edvardsson 4 years ago

  Köp Omeprazol! Krya! 🙂

  Reply
 • Molly Winnhed 4 years ago

  Jag brukar fira jul med hela släkten och de blir lätt stökigt. Och det är bara barnen i min släkt som får julklappar inte dom vuxna ☺

  Reply
 • Shindō Amane 4 years ago

  Du ger hellre pengar för djur men inte människor? Vet du hur jädra dumt och elakt de där lät? Fett onödigt, de räcker med att du säger att du tycker synd om djuren, och inte jämför med annat. Hur fan vet du ifall djuren har de värre än barnen i Syrien? Alla behandlas som skit, så de spelar ingen roll vem de är som har de bättre eller värre. :/ Såg några videos om folket i Syrien som ber om hjälp, och hur andra ska skänka pengar till organisationer som kan hjälpa rädda folket. Dom organisationerna är inte fejk, dom finns för att rädda människor. Blir så sur när folk som du säger så där. 🙁 Det får mig att hata djur och människor så mycket, får sån ångest. Alla ska behandlas lika. De var jätte bra gjort av dig, att du skänkte pengar till djuren. Men fan att du säger så där igen. Jag skulle ha blivit jävligt ledsen och så fett jävla förbannad ifall jag hade det riktigt dåligt och inte fick något hjälp, eftersom folket är så upptagna med djur. Djur är väldigt viktiga och borde inte behandlas som skit. Men nu ska vi ju inte tänka som en idiot och faktiskt erkänna, skulle du vilja rädda ett djur eller en människa? Skulle du vilja ta död på ett djur eller en människa? Ser du verkligen dom två som desamma? De gör inte alla. Det kan vara väldigt förnedrande att veta att djur är mer värt än ens egna liv. Säger inte att djur är mindre värt, men om man ska vara helt ärliga så är de ju så. Det är bara så.
  Äsch, tack för att du bryr dig så mycket om något iallafall. Bättre än inget.

  Reply
 • alva stolt 4 years ago

  ungefär vid 12.58 ser det ut som att joel tänker pussa Lovisa. vet att dom bara är kompisar men ändå hahah

  Reply
 • Poppy Broadley 4 years ago

  Jag hade sämsta julen någonsin ?

  Reply
 • Angelika Ögren 4 years ago

  Finns receptfritt mot magkatarr på Apoteket, omeprazol som verkar i 24 timmar, tas 1 tablett per dag 30 minuter före frukost på fastande mage. Eller rennie, Novalucol, novaluzid som är snabbverkande och håller i ca 30-60 minuter. Hoppas du piggar på dig, ett tips bara om du får omeprazol från dr eller köper på Apoteket, tvärsluta inte med dom från ena dagen till den andra för då kommer du få en överproduktion av magsyra och må ännu sämre. Lycka till med magen o hoppas du mår bättre☺

  Reply
 • Moa gustafsson 4 years ago

  en sak som hjälper mig när jag har ont i magen o mår illa är att äta ett safftit äpple<3

  Reply
 • Cicilia Vartiainen 4 years ago

  Magkatarr beror många gånger på en bakterie som infekterar magsäckslemhinnan och gör den inflammerad. Stress, kost livsvanor är inte nödvändigtvis orsaken. Magkatarr smittar dessutom.

  Reply
 • Alva Fjällberg 4 years ago

  De finns nåt som heter rennie. Det kan man ta mot halsbränna och magkatarr. De ksk har gått över nu men a.

  Reply
 • Mia Jansson 4 years ago

  e de nån här som faktiskt vet varför man firar jul

  Reply
 • Cristel Lisa 4 years ago

  Jag fyrade jul me släkt och familjen

  Reply
 • Gymnastik Flora 4 years ago

  Jag hade en jätte bra jul jag fick mycket presenter och vi åt god mat sen har jag varit i Italien i en vecka och åkt skidor i alperna snälla svara på min kommentar ??????

  Reply
 • My Nilsson SABET15A 4 years ago

  Min jul är alltid så jävla stressig. Jag har tre familjer att fira med men de ända jag ser fram emot är min killes familj för em är så jävla bra.
  Det var helt okej trots att julen är så jävla kass.

  Reply
 • Livia Canales Nyström 4 years ago

  Hur många år är du?

  Reply
 • Frida Bengtsson 4 years ago

  Lovisa du måste ha en kopp med vatten i mikron tillsammans med vetekudden om du inte vill att den ska brinna upp haha. Jag har gjort misstaget, jag fick betala en ny mikro…

  Reply
 • Agnes 0 4 years ago

  Jag har haft magkatarr sedan jag var liten så skulle säga att jag är ganska rutinerad på området haha. Mina bästa tips är:
  1. Ät inte mycket på en gång, ät flera gånger om dagen i stället
  2. Ät inte så mycket fet, stark eller syrlig mat
  3. När du är inne i en period med mycket magkatarr, ät lättsmält mat som kan "suga upp" magsyra i magen alltså typ vitt bröd, vanliga k specialflingor mm
  4. Lär känna din egen mage. Jag vet till exempel att min mage inte mår så bra av att äta mycket socker
  5. Ta losec eller omeprazol, det finns receptfritt på apoteket

  Jag är absolut ingen expert men dessa saker har funkat för mig 🙂

  Reply
 • Smok 4 years ago

  sorry, but somebody can say me what language is this? xD

  Reply
 • Elfix _ 4 years ago

  SÅ bra gjort av dig att skänka pengarna till organisationer (i detta fall då djurens rätt ????

  Reply
 • Tuva Norlin 4 years ago

  Var har du köpt jackan??

  Reply
 • Amanda Eliasson 4 years ago

  Min syrra trodde hon hade magkatarr men det hade hon inte det var nån Annan sjukdom så man får inte äta kryddig mat eller chips eller dricka läsk eller något sånt på 2veckor ock hon tar ett par pillrer

  Reply
 • Ida Persson 4 years ago

  12:08 HAHAHAHA DÖÖR

  Reply
 • Ida Persson 4 years ago

  What saru novalikol HAHAHAHA

  Reply
 • Veronica Andersson 4 years ago

  omeprazol de bästa du kan äta för magen!! ligg på vänster sida också när du ligger och sover,har själv sån magkatarr och jag har haft magsår också. det är inte så himla kul…kokt mat med, tex potatis fisk makaroner ris äggsås

  Reply
 • Stina Josefsson 4 years ago

  Asså du och Joel e sååå goals

  Reply
 • Stina Josefsson 4 years ago

  Ni borde bli tsm?

  Reply
 • sarah larsson 4 years ago

  Jag har magkatarr och jag tar Novalucol du kan du köpa de finns på alla apotek

  Reply
 • Nathaliezzz03 4 years ago

  Du och Joel är så jäkla goals, dör för er <3

  Reply
 • Julia Johansson 4 years ago

  Haha jag har en likadan tandborste?❤️

  Reply
 • Jolin Björlund 4 years ago

  var i Gran Canaria

  Reply
 • Natasha Eriksson 4 years ago

  Jag känner samma sak, jag har också magkatarr fast jag mår illa istället

  Reply
 • Linn Massad 4 years ago

  min jul var bra,hoppas din mage blir bättre!!(:

  Reply
 • Viggo Johansson 4 years ago

  lllllłllllllllllłlllllllmlllllllllllllłllllllllllllllmllll

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.