LakiDoris – MIN DÖDSÅNGEST

110,281
 

Klicka här!

Published on December 6, 2015 by

Hoppas ni gillar videon! Den var väldigt jobbig att spela in och speciellt att redigera då jag hela tiden fick dödsångest (haha).. Glöm inte att ni är bäst och att jag finns på mail osv. KRAM.

SOCIALA MEDIER:
Instagram: LovisaK97
Twitter: Lakidoris1
Snapchat: LovisAwesome
Mail: [email protected]
ADRESS:
Splay AB
Lakidoris
Malmskillnadsgatan 32,
111 51 Stockholm.

Jag filmar med en CANON 700D.

50 comments

 • Lisa Huhtala 5 years ago

  Jag har dödsångest ibland t.ex av att tänka på ät mina nära och kära (familj, släkt, vänner,husdjur ) kommer vara borta nån gång eller som du sa att jag inte kan göra något åt att jag kommer dö någon gång även om jag bara sitter inne och försöker att skydda mig 🙁 🙁 🙁 🙁

  Reply
 • Kingmyr 03 5 years ago

  Hej Lovisa du är bäst! Ja bara undra om du har sömnproblem också? Alltså för när du har ångest på kvällarna kan du somna då?

  Reply
 • MissJuliette K 5 years ago

  Jag tyckte att musiken var bra och jag vill bara säga att jag tycker exakt likadant!!! Exakt likadant!! Undra varför några människor får det men dom flesta lever Vidare? Vi kanske tänker mer än dom hahah lol ?✨

  Reply
 • nelly eriksson 5 years ago

  tänkte skriva värsta långa texten om vad min dödsångest innebär för mig men vem fan bryr sig om mitt liv?? haha. Men det var väldigt skönt att höra någon som också känner precis som mig! tack

  Reply
 • Alicia Lundh 5 years ago

  Jag är vaken hela nätter ibland, jag somnar som tidigast halv 1 varje dag och… åh… svetten på mig rinner och jag känner att nu dör jag?

  Reply
 • Husky lover MAD GUY 5 years ago

  DÖDS ongest har jag

  Reply
 • Cornelia |-/ 5 years ago

  Som när min (då)8 åriga kusin dog i en bil krash, livet bara fortsätter för oss men inte honom…

  Reply
 • Maja Tenghagen 5 years ago

  Jag har inte sån dödsångest som du har, men jag får med det om jag tänker på den för mycket. Jag tror på att själen lever vidare efter döden, så min dödsångest får jag genom att tänka att jag kommer vara död för alltid, vad ska jag göra för alltid i evigheternas evighet som död, jag kommer alltid fortsätta vara död, att liksom mitt liv är slut och jag kommer vara medvetande om det. Jag får ångest nu av att skriva de, hemsk känsla

  Reply
 • fluffbollen 5 years ago

  har också dödsångest

  Reply
 • Nathalie Mattsson 5 years ago

  Jag bruka gråta över min dödsångest på kvällen

  Reply
 • Ayan Ahmed 5 years ago

  Har också dödsångest, gråter när jag ska lägga mig för min familjs skull

  Reply
 • Sara Karlsson 5 years ago

  Jag har EXAKT likadan dödsångest som dig!! Det är verkligen jättejobbigt. Jag brukar prata med min mamma eller kolla på youtube när jag har fått det.
  Jag tycker också att det är jobbigast när det gäller mig själv, alltså att jag ska dö. När jag får dödsångest får jag ibland även panikattacker.

  Reply
 • Mellis och Babi 5 years ago

  Jag har oxå dödsångest det e så svart att förklara hur man tänker. Jag får ibland på kvällen. Det var en kurator som hjälpte mig jag träffade henne en gång i veckan. Vi pratade aldrig om döden vi bara pratade om hur jag mår, min familj o så. Efter jag gick hos henne i ungefär 2 månader gick min dödsångest bort i 4 ÅR och nu e det an annan kurator och min dödsångest e tillbaka. Jag kände oxå min dödsångest precis när du fick det.

  Reply
 • Nelly Sterpak 5 years ago

  jag har också döds ångest och jag får döds ångest attacker och riktigt skriker och gråter. jag får alltid det när jag tänker på personer som är döda

  Reply
 • Nelly Sterpak 5 years ago

  precis så som du tänker tänker jag

  Reply
 • Cute Draw 5 years ago

  När jag får döts ångest så tänker jag på det är ingen mening med livet man kommer inte komma ihåg nån ting

  Reply
 • Emelie Furen 5 years ago

  Jag är EXAKT som dig med detta… Jag triggar på exakt samma som dig. Jag har även panikångest och får attacker av det oxå! Jag är helt enlelt en ångest laddad person I guess.. Jag får alltid dödsångest på kvällen och mitt bästa tips om man får PANIK är att helt enkelt sätta på mobilen o sätta på hög musik eller något som distraherar den.. Men det är så jävla jobbigt med dödsångest för somsagt, det kommer hända vad jag än gör…..

  Reply
 • Elsa S 5 years ago

  VAD ÄR HENNES ASK!?!?!?

  Reply
 • Elin audrina 5 years ago

  jag fick dödsångest när en jag kände dog för han va så ung och man vet ju inte vart han är nu om det är helt svart för han, som de va när man inte ens va född eller om han är i himlen så jag har dödsångest

  Reply
 • Ellen Persson 5 years ago

  jag har oxå döds ångest .. eller hade men då slog jag i väggar jag rev mig själv jag dygnade.. men brukar tänka på at man kan inte va het borta det måste finnas något!!! och jag brukar tänka på attt andra lever lyckligt osv

  Reply
 • Ellen Persson 5 years ago

  kan du inte göra mer videos med detta? du hjälper många och jag läste ju mer man pratar om det så förträngs det nt bort utan man bara fuck life typ

  Reply
 • call me bamf 5 years ago

  ehh…… så du tror att du aldrig skulle leva mer?men vem är då du? efter döden? du kanske återfödds som en ny människa.fast du inte har varit medveten om förra livet! ELLER? så kanske du redan har levt innan, fast du vet bara inte om det.

  Reply
 • Melissa Säwström 5 years ago

  När min pappa var liten så berättade hans mormor att en gång fick hon en hjärtattack och hon så sig själv Ålander sen ringde grannen till ambulansen och hon övderlevde❤️??

  Reply
 • Ellen Nilsson 5 years ago

  Det var lite störande med musiken i bakgrunden?

  Reply
 • Ida Wavén 5 years ago

  Såhär är det för mig med trypofobi

  Reply
 • Pommes 5 years ago

  Har inte dödsångest eftersom att jag e kristen. Haha ville bara säga d?

  Reply
 • PiNkChEcKeRdShOeS 5 years ago

  Jag klarade bara 2 minuter av videon, då jag själv lidit av dödsångest sedan jag var 9 år gammal

  Reply
 • Frida Persson 5 years ago

  Lite senare nu men jag känner i gen mig med detta och jag är så jä*la rädd för att dö, jag är 12 år men snart 13 men jag gråter darrar när jag får det! Älskar dig och dina videos är bäst! Tacksam för svar!?

  Reply
 • ponylover 5 years ago

  Jag tror att det man tror ska hända efter döden händer efter döden så därför är jag inte rädd för den<3

  Reply
 • vilivejo 5 years ago

  jag har själv döds ångest och har haft de sen jag var liten. Jag har inte lika stark som förut men man kan få en ganska stark ibland. Jag tror att de började när en släkting till mig dog. Jag kunde knappt sova, blev rädd när man hörde om döds fall osv. Min döds ångest är ganska lik din och jag hoppas att det blir bättre för dig!<3

  Reply
 • Kevin Walusimbi 5 years ago

  Asså min dödsångest kickar igång bara jag kollar på detta typ :s

  Reply
 • Klara 5 years ago

  Asså har känt EXAKT likadant, brukade hyperventilera och få svårt att somna varje kväll, det kändes som om hjärnan skulle sprängas för att jag inte kunde hantera tanken. Jag lyckades jobba bort den med ca en liter te per dag och glada filmer, plus att jag lyckades undvika tankarna. Jag tror att det enda tipset man kan ge är att göra allt för att fylla sitt huvud med andra tankar som handlar om helt annat.

  Reply
 • Meja Sandgren 5 years ago

  När du blir gammal kommer du vilja dö för du har levt hela livet och du kommer inte orka, jag lovar du kommer inte vara rädd när du blir gammal att du ska dö??❤️?

  Reply
 • Ellen Åkerskog Andreen 5 years ago

  Exakt samma sak med mig!?

  Reply
 • giskelty 5 years ago

  Jag är rädd att andra dör

  Reply
 • Mellan Borup 5 years ago

  Jag tror också att det blir så…. Som man somnar fast för evigt ?

  Reply
 • Emilvip13 5 years ago

  din kanal kommer att leva vidare och alla kommer att få se hur speciel och hur snäll du var mot oss som prenumererar på din kanal 🙂

  Reply
 • lisenpisen 4 years ago

  Just gonna raise some hope, det finns en slags manet som med hjälp av vissa celler kan återuppbygga sina organ vilket gör dom odödliga ( Asså inte om dom blir uppätna elr nåt men aja, med tiden) och forskare håller på att komma på hur vi kan härma dom inom typ 20 år! 😀

  Reply
 • Elsa Kullin 4 years ago

  Får ångest över att alla kommer dö någon gång och att man inte kan göra något åt det

  Reply
 • Etiene Oxnard Säfvenberg 4 years ago

  Tro mig, min mamma brukade jobba som en sådan som tar reda på vad man var i sitt förra liv… Man föds om och om och om igen.
  Men det r lite sorgligt att man levt så länge och mött personer som man gillat osv. Och sedan att man dör. Fast sedan så föds man igen, ni vet hur man lever ;/ Aja det var det jag ville säga.

  BTW:
  Jag fattar om ni har någon religion osv. Jag ville bara skriva denna kommentar för att försöka hjälpa!
  Jag vill inte ha några elaka kommentarer C:

  Reply
 • Typ Alicia Jerkros 4 years ago

  Tänk att för varje dag du lever så har du överlevt dagen. Du kan ju liksom dö när som…❤️

  Reply
 • Mandy Knutas 4 years ago

  Hur exakt gammal var du när du fick ångest

  Reply
 • Mandy Knutas 4 years ago

  ??¿¿

  Reply
 • Ida Jansén 4 years ago

  har oxå dödsångest DAGLIGEN och det är hemskt :/ men tänk såhär såfort du börjar känna av din dödsångest: varför skulle man vilja leva för evigt? alla dina närmsta kommer inte finnas mer så vad är det för mening med ett evigt liv då?

  Reply
 • mycket taco 4 years ago

  känner igen mig så sjukt mycket på dej alltså

  Reply
 • Line Lundgren 4 years ago

  Kan du göra en storytime om att du inte kunde sova ensam var du var liten? Jag kan inte häller somna ensam för det har hänt mycket dåligt i mitt liv och jag får panik när jag ska sova. Jag mår bra av att kolla på andra som har/ har haft samma problem så jag vet hur jag ska göra för att bli av med den! ?

  Reply
 • Helen Adil 4 years ago

  11 år gammal och dödsångest

  Reply
 • Amandahansson01 4 years ago

  Snälla Lovisa finns det nåt sätt jag kan kontakta dig på eller något om dödsångest. Jag undrar ifall du fortfarande har dödsångest? Jag behöver hjälp! Jag orkar inte med den längre o känner mig ensam om det

  Reply
 • Three Ugly Nerds 4 years ago

  Ja e väldigt sen här men men, jag vill så SJUKT gärna tro på det där att man återföds som en ny människa men jag får inte ihop det, jordens befolkning ökar ju hela tiden, kan man återfödas i en annan dimension? Tacksam för svar, har väldigt mycket ångest

  Reply
 • Saga Pettersson 4 years ago

  Asså Omg! Idag hörde jag en låt på h&m som jag hade hört nån gång tidigare och jag var ba "JAG MÅSTE VETA VAD DEN HETER!" så jag försökte hitta den utan resultat men sen så tänkte jag ba "Men jag kan ju fråga på insta" så jag gjorde det och då var det någon som sa att den hette The feeling av Justin Bieber och jag ba "JAAAAAAAA" och det är den låten Laki hade i slutet. (Helt ointressant)

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.