LakiDoris – VLOGGVECKA: “Jag sitter aldrig i min soffa!?”

32,484
 

Klicka här!

Published on May 8, 2017 by

Är ni taggade på vloggvecka? Det är jag! Tror det kommer blir kul 😀 tryck på “like” om du håller med 😀

Och här kan du rösta på mig till årets Humorkanal i Guldtuben: https://www.guldtuben.se

Ni hittar mig här också:
Instagram: https://www.instagram.com/lovisak97/
Snapchat: LovisAwesome
Twitter: https://twitter.com/lakidoris1

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞⚜∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Kontakt: [email protected]

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞⚜∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Övrigt:
Jag redigerar i Final Cut Pro.
Min kamera är en Canon EOS 700D och även en Canon Legria mini.

Ⓛⓞⓥⓔ Ⓨⓞⓤ

50 comments

 • Alva S 3 years ago

  För typ 2 dagar sedan så sov jag över hos min kompis och då så vakna jag typ mitt i natten och sa glöm inte matte provet haha??Aja du är bäst❤️❤️Ly!

  Reply
 • Filippa Jansson 3 years ago

  HISTORIA 1

  ja och min kompis hade sovis och vi hade precis fått rn katt unge och så har jag en ganska liten säng så jag gick och la mig på golvet ist och sen somna ja. sen är det detta jag har fått höra, jag gick upp i sömnen och hade öppna ögon och verkligen hoppa in i sängen och sedan somna om igen sen efter ett tag så börja katten spina på min armbåge och sedan bita på den och när han gjorde detta så ryckte ja till men för det första så kommer jag inte ihåg något och för det andra så har jag rivsår och bitmärken på armen xD

  HISTORIA 2
  Min kusin och ja hade sovis och då hade hon sagt på morgonen när ja kom t henne att det hade lärt sig ett nytt språk i skolan och sen när vi gick och la oss så somna båda som vanligt och sen mitt i natten så vaknar jag av att hon pratar ett helt annat språk än svenska eller engelska. XP

  Reply
 • Nora A 3 years ago

  För ett tag sedan så skaffade jag en app som spelar in ljud när man sover, bara för att jag tänkte att det kunde vara kul att se ifall jag sa något eller så. Så en morgon vaknar jag och så börjar jag lyssna igenom det appen spelat in från kvällen. Först är det bara ljud av att jag liksom rör på mig men sen, vid 3 på natten så hör det väldigt tydligt att det är något som ramlar/välter/prasslar vet inte riktigt hur jag ska beskriva (jag kan verkligen inte gjort det ljudet) så jag kollar liksom runt i mitt rum men ser ingenting som kan ha gjort det ljudet. Jag fortsätter att lyssna på det inspelade och kort efter så börjar jag gny typ, och så mumlar jag någonting och låter liksom rädd. Fattar fortfarande inte vad det kan ha varit..

  Reply
 • somebody 3 years ago

  En gång drömde jag att jag och min bästis var på en kulle och jag började fisa så mycket så att jag började flyga. Min kompis började då skrika till mig ''Omg Nisse!!! NISSE!! DU KAN FLYGA!! DET VAR DE DU ALLTID VILLE GÖRA!'' och så stog 3 utav våra lärare på en bil som stog på en parkering och skrek ''NISSE!! NISSE! NISSE!'' och sen så var det en annan lärare som stog på asfalten och skrek ''GÅ NER DÄRIFRÅN, DET ÄR INGEN BOKHYLLA''…. asså min reaktion när jag vakna…

  Reply
 • Lotta Andersson 3 years ago

  min historia: när jag va mindre hade jag en loftsäng, en sån som är uppe i taket, och jämte den hade jag en garderob. och en natt hade jag bestämt mig för att byta sida av sängen,, alltså lägga kudden där fötterna brukar va, och jag går alltid upp och kissar på natten, och liksom denna natt skulle jag kissa och skulle gå ner för stegen och trodde att jag gjorde de, men min storebror hade vaknat av en jävla smäll o kollat på mig, då hade jag klättrat upp på garderoben oh den satt jag där och skulle försöka klättra ner därifrån, så min storbror hade lyft ner mig därifrån och då hade jag gått på toa, och när jag sitter på toalettstolen så vaknade jag, så fik allting återberättar för mig av min storbror.

  Reply
 • Vanessa Sandell 3 years ago

  En gång drömde jag att jag skulle såva över hos Pippi Långstrump och när jag väl skulle gå och lägga mig, berättade hon att hon inte hade någon plats för mig i hennes hus så jag fick såva på en bänk utanför. Under den natten blev jag uppäten av en orm och sen var den drömmen slut…!?❤

  Reply
 • Samuel Gustavsson 3 years ago

  min lillasyster går och pratar i sömnen jätte mycket.
  en gång kom hon in i vardagsrummet o började leta efter något o pappa ba "vad gör du?" då börjar hos typ dansa och sen gick hon o la sig igen

  Reply
 • fanf Gaming 3 years ago

  Jag gick i sömnen och helt plötsligt åt jätte mycket och sen gick jag ut och la mig på marken

  Reply
 • Thea Lindgren 3 years ago

  TILL SLUTET AV VIDEON:när jag var liten gick jag väldigt mkt i sömnen. Så en natt gick jag in till min syster mitt hår var helt uttsläppt..jag hade natt linne på mig,och bara ställde mig framför henne och stirrade. när hon sedan vaknade frpgade hon vrf jag stod där jag bah : jag måste hitta henne.. fyfan vad läskug unge jag är. älskar dig btw??

  Reply
 • Stella Ericson 3 years ago

  Gör fler ASMR videos snällaaaa❤️?❤️?

  Reply
 • Alice Munter 3 years ago

  Här är en lite läskig "natt grej" som jag fått återberättad för mig. När jag var liten typ tre, så kom jag efter att mamma nattat mig in till henne igen och frågade om jag fick sova i hennes säng istället, hon sa att det jag fick det men frågade ändå varför, då svarade jag att jag lånat ut min säng till en liten flicka som frågat om hon fick sova där( jag har inga syskon ) när mamma sa att hon skulle gå och kolla i mitt rum sa jag att flickan inte ville bli störd när hon sov.

  Reply
 • Linnea Danielsson 3 years ago

  Omg autrot (ni som följt länge vet)

  Reply
 • Emma Lilliesköld 3 years ago

  2 "gått i sömnen berättelser"
  Haha – det här hände strax efter att jag hade somnat, mamma å pappa satt fortfarande uppe och kollade på tv:n.
  Våran toalett är typ mittemot vardagsrummet och plötsligt såg mamma å pappa mej gå in i badrummet och hämta tandkrämen som vi nyss hade köpt (bamse tandkräm – älskade de när vi va små men mamma köpte typ aldrig de). Jag gick in med tandkrämen i mitt rum och la den brevid kudden, sen somna jag igen…

  En annan gång gick jag upp, gick in i mammas och pappas sovrum för att sedan gå in i mammas badrum som de har där inne. Men jag öppnade inte dörren utan gick rakt in i den. Mamma vaknade och undrade vad jag höll på med – jag sa att jag inte visste hur man öppnade dörren och att jag behövde salva…

  Båda händelserna berättade mamma å pappa för mej såå jag tyckte de va ganska roligt Hunie.

  Reply
 • Elly J-Ödmalm 3 years ago

  Du kan va allergisk mot damm ?

  Reply
 • Sandra Bergqvist 3 years ago

  Pollen 🙂

  Reply
 • Elzo Pelzo 3 years ago

  Jag för ungefär ett år sen gick (vi har två våningar) nedför trappen och la mig i soffan o sov. I sömnen. Mamma väckte mig tre på natten o frågade vad jag höll på med. Skitläskigt ?

  Reply
 • Julia Wallengren 3 years ago

  Dröm grejen?❤
  En gång drömde jag att min morfar var påskharen. Han åt upp mig, min familj och mina grannar (?) och sket ut oss o sen åt han upp oss o sen gick det runt så typmhela drömmen tills han typ hittade morötter????? Asså folk säger att man drömmer om det man tänkte på precis innan man somnade, isf tf tänkte jag på den kvällen????❤❤

  Reply
 • Emelie Edman 3 years ago

  Haha, när jag var liten tyckte jag att det var coolt med folk som pratade i sömnen men jag själv gjorde inte det så jag låtsades att prata i sömnen varje gång min kompis sov hos mig och när vi vaknade sen på morgonen så sa hon "du har pratat i sömnen inatt" och tänkte liksom yes i know hahahaha

  Reply
 • AmarDergham 3 years ago

  Det kan vara kvalster allergi, för många hus e väldigt dammiga drf är det bra att dammsuga o städa ofta, haha en historia i sömnen så sov min kusin över hos mig o jag gick på toa mitt i natten o så ser jag han komma och sätta sig på huk och stirra på mig som om han sett ett spöka asså fett creepy o va på toa med öppen dörr o min kusin har kissat i ugnen o trott att det varit toan ett par gånger??❤️ hoppas du läser upp min kommentar i din nästa video?

  Reply
 • Elin W 3 years ago

  För några år sen, övernattade jag hos min kompis och jag minns att vi hade spelat anden i glaset eller något liknande innan vi gick och la oss. Vi sover båda två på madrasser på golvet och jag vaknar mitt i natten av någon anledning. En stund därefter ser jag att min kompis börjar vrida på sig och helt plötsligt sätter hon sig upp och pekar mot garderoben och bara stirrar. Sedan säger hon "Elin, kolla där vid garderoben!!" och bara gapar. Jag ser ju att hon pratar i sömnen för sekunden därefter lägger hon sig ner igen och börjar mumla. Men tro du inte jag SKET NER MIG eller när hon pekar mot garderobsdörren och ser vettskrämd ut!????? Sov då inte mycket den natten kan jag säga?

  Reply
 • F Fors 3 years ago

  min bästis såv över hos mig (och tydligen pratar jag i sömnen vissa gånger) hon hade iaf vaknat av att jag låg och sparkade med benen upp och ner (typ som när man simmar) och pratat med en sån röst som du nyss klagade på och rablat upp x-antal svordomar? varför jag svor med "babyröst" är ju lite märkligt?

  Reply
 • malinkvadrat 3 years ago

  Jag hade haft en crush på en kille i lite mer än ett år, vi hade aldrig träffats men hade planer på det tills en dag. Då jag drömde att han catfishade mig och det egentligen var min pappa. Jag fick panik för drömmen kändes extremt verklig och hade ju snackat med denna killen om sex osv.. som tur var det ju bara en dröm men kommer aldrig kunna se varken min fd crush eller pappa på samma sätt igen.

  Reply
 • Stina Croona 3 years ago

  Kan du inte ha dagens skämt istället för dagens fråga???

  Reply
 • Clampi clara 3 years ago

  Förmodligen allergisk mot pollen

  Reply
 • Sofia Nilsson 3 years ago

  allergi mot kvalster!! det är den värsta men väldigt vanlig. Jag var exakt som dig då 🙂

  Reply
 • Rasmus Forsberg 3 years ago

  Då jag sovde på hotellet i Åre så gick jag i sömnen och gick ut i korridoren och gick till en ismaskin i kalsonger och vaknade där och hittade inte mitt rum också råkade jag gå in i någon annans rum för att dörren var öppen och jag trodde det var mitt rum och dom gjorde barnförbjudna saker men jag han ut innan dom såg mig???

  Reply
 • Enya Wijk Åkerman 3 years ago

  ja gick upp på natten asså ja sov, men iallf ja gick till kylskåpet och sen så började ja bara stört äta choklad ,sallad,pudding,pasta med köttfärssås.!!!!

  Reply
 • Alexandra Chrzanowska 3 years ago

  haha en gång när jag vaknade trodde jag att typ jag vaknade sent för skolan så jag började fixa mig för skola typ sminka mig och allt sen när jag var klar och gick ut undrade jag vf det var så mörkt fortfarande så jag kollade på klockan och det var halv 2 på natten hahha jag blev så arg somnade i min jacka och sen var jag helt förvirrad på morgonen

  Reply
 • Emelie Kindström 3 years ago

  Pollen kanske som någon skrev ??

  Reply
 • Allie Persson 3 years ago

  Berättelse: Jag hade gått o lagt mig det hade även resten av min familj gjort. Jag låg dock vaken för att jag har svårt att sova. Helt plötsligt så hör jag ett ljud från min systers rum också hör jag att hon öppnar sin garderob och säger "Men Allie sitter du här" jag blev ju såklart jätte rädd men sen somna jag och allt var bra. Men morgonen därpå så kom min syster och fråga om jag hade sett hennes gossedjur och jag sa har du kollat i garderoben och mycket riktigt där var hennes gossedjur? Hahah detta hände för några år sedan men vi skämtar fortfarande om det tycker det är så roligt?

  Reply
 • Josephine Hopmann 3 years ago

  Hej ! En gång för typ 1 år sen så sov min vän över hos mig och då såg vi på sen skrek film och den handlade om typ demoner och sen så när vi skulle sova så satt min vän i sängen och kollade på mig och då så sa hon " Akta dig ! Dina demoner kommer snart och ska döda dig !" sen så la hon sig ner igen och fick värsta rycket och jag frågade vad hon menade och om hon mådde bra då sa hon " VA?! vad menar du ?" ……

  Reply
 • elena jaf 3 years ago

  Händelse: jag brukar inland sova med mina föräldrar men grejen är jag är lugn men på natten har jag värsta karate fighten så en gång i sömnen sparkade jag min brors *** (det där nere) så att han kissade på sig

  Reply
 • Rebecka Skogh 3 years ago

  En gång vaknade jag mitt i natten, frös som faan, hade inget täcke på mig. Jag letade i hela mitt rum efter det. Det fanns ingen stans! Sen blev jag kissnödig och gick till badrummet, då låg mitt täcke på golvet där inne! Hahahah! Fattade ingeting, gick å la mig å somnade, morgonen efter fattade jag hade jag troligtvis gått i sömnen. Var ett år sen isch, var 19 år då 🙂

  Reply
 • Tira Odén Frisk 3 years ago

  Det här är en dröm men aja! Jag drämde att jag och min brorsa vaknade mitt i natten och skulle gå på toa men när vi kom in dit så låg det en stor grön orm som började ställa frågor till oss och sa massor av konstiga saker till oss. Men sen så ville inte vi svara på så många så ormen jagade mig och min brorsa och ville äta upp oss ?? PS ÄLSKAR DIG OCH DIN KANAL ?

  Reply
 • Filippa Söderberg 3 years ago

  När jag var på cup med mitt lag för några år sedan kunde inte jag sova under ena natten. Helt plötsligt satte sig hon som sov bredvid mig upp och började vika mina kläder och lägga dom i en hög. Jag frågade vad hon höll på med och fick till svar "jag är inte 18!!" Hahahah blev skiträdd först men när jag förstod att hon gjorde det i sömnen va det mest ganska kul. Förstår dock inte hur hon kunde sett vad hon gjorde, eller kan man ha öppna ögon när man går i sömnen?

  Reply
 • Felicia Felicia 3 years ago

  Ha lock när du kokar riset 🙂

  Reply
 • Ellen Lundberg 3 years ago

  Jag drömde att jag var hårig. Haha! Hade hår-fjun från halsen till naveln. Väldigt mycket dock. Jag fick panik i drömmen, så jag rakade mej med en slö hyvel. Haha! Händer rätt ofta att jag drömmer att jag är hårig från halsen o till naveln. Vet inte varför. ??? Detta vill jag dela med mej av.

  Reply
 • Annsofie Linderoth 3 years ago

  Man blandar inte riset… koka upp vattnet, häll i riset, sänk värmen, på med locken, låt det vara så tills allt vatten försvunnit. Och det kan du kolla genom att ta ner en sked elr ngt så du ser botten. Men ca 10 minuter, sen är det klart 😀

  Reply
 • jessica korva 3 years ago

  För ungefär ett år sen när det var vinter så öppnade ja dörren och gick ut i sömn, ja lämnade täcket och kudden i snön, och gick lite överallt ja var borta i ungefär 10 minuter å pappa ropade och letade efter mej en lång stund och tillslut kom jag så han såg mej han tog i mej å förde mej in i på mitt rum, jag hade väckt upp hela familjen och dagen efter berättade alla i familjen vad ja gjort i sömn och jag visste inte av något, det är verkligen min konstigaste dröm jag varit med om? älskar deej lovisaa❤?!

  Reply
 • Elna Bruno 3 years ago

  Du är pollen du har det som tyder på pollen❤️ älskar dina klipp på yt du är bäst någon gång hoppas jag att du blir större än pewdiepie?❤️

  Reply
 • wilma granström 3 years ago

  Okej!
  Jag satt i bilen och var påväg till busshållsplatsen för att jag skulle åka iväg. Men jag sov såhär halvbra. Så då hör jag mig själv typ börjar stöna! Och man ser hur min farmor och min farbar bara vänder sig om. Det var så pinsamt efter när jag vaknade för att då frågade dem bara: vad va det du drömde nyss då? Jag ba: de du! Lyyyyy. Hoppas att den kommer med i din video! Du är bäst❤

  Reply
 • Hugo Renström 3 years ago

  jag drömde om min kompis hoppade på ett ben och var stolt sen gjorde han en backflip på ett ben helt random

  Reply
 • Moa Nilsson 3 years ago

  Brukar inte komma ihåg så mycket vad jag drömmer men en gång när jag var hos mina två kompisar så kom jag ihåg att jag typ kastade upp armen mot väggen och typ bah ge mig en tallrik eller något sånt sen när jag vaknade så tänkte jag på det och de sa att jag hade gjort det så då började vi skratta för det var så konstigt typ, aja ly❤️❤️❤️

  Reply
 • m i o 3 years ago

  pollen allergi skulle jag tro, har själv pollen allergi. näsan rinner och så vattnas ögonen, skit irriterande.

  Reply
 • Nora Mellqvist 3 years ago

  När jag typ var 5 år drömde jag att Dora kom till mig och hällde ut massa spindlar och andra kryp i min säng och att dom typ åt upp mig.??

  Reply
 • Tilda Rova 3 years ago

  Vi har som en sorts hall mellan rummen här på övervåningen och en gång för ett par år sedan hade jag tagit mitt lakan och mitt täcke och kudde och bäddade ut det där och la mig ner. Senare samma natt skulle min mamma gå på toa mitt i natten och ser att jag ligger där hon blev jätte rädd haha <3

  Reply
 • Ella Lindén 3 years ago

  Jag råkade ställa väckarklockan mitt i natten en gång när jag var ganska liten, och jag märkte inte ens att klockan var typ 12 så jag gick upp och satte på mig kläder och sen gick jag och väckte min bror (hahah stackarn) och allt haha. Sen märkte jag att mina föräldrar var hemma (vilket de inte brukade vara på morgnarna) och då insåg jag att jag ställt väckarklocka mitt i natten hahaha. (Vet inte om det var en sån historia du sökte efter men det är väll alltid nåt) <3

  Reply
 • Julia Haglind 3 years ago

  Rör inte runt i grytan när du kokar ris, jag har också haft svårt med ris men det är ett hett tips!!: Rör inte runt och när det kokat upp, sänk värmen till typ ettan och ha lock på tills vattnet har kokat bort! Works every time!

  DU ÄR BÄST!

  Reply
 • Ida Persson 3 years ago

  OMG hallå outrolåten, im dead <3<3<3

  Reply
 • Sarah Waternight 3 years ago

  köp en riskockare, perfekt ris hela tiden ??

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.