LakiDoris – VLOGGVECKA: Läser upp läskiga historier i Göteborg

38,975
 

Klicka här!

Published on May 12, 2017 by

Ni hittar mig här också:
Instagram: https://www.instagram.com/lovisak97/
Snapchat: LovisAwesome
Twitter: https://twitter.com/lakidoris1

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞⚜∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Kontakt: [email protected]

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞⚜∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Övrigt:
Jag redigerar i Final Cut Pro.
Min kamera är en Canon EOS 700D och även en Canon Legria mini.

Ⓛⓞⓥⓔ Ⓨⓞⓤ

50 comments

 • Moa Thomasson 3 years ago

  Skulle inte du kunna göra en serie utav spökrelaterade historier som du läser upp som dina följare har varit med om så som sömnparalys, övernaturliga osv skulle vara otroligt kul att titta på!

  Reply
 • Matilda Lorné 3 years ago

  jag ska till tubecon imorgon e så taggad för att få träffa dig❤ du e min favorit youtuber ??

  Reply
 • Felicia Corn 3 years ago

  Jag hade lyssnat på creepypodden, avsnittet om black eyed children, precis innan jag skulle sova. Denna natten skulle jag sova ensam. Jag hade svårt att somna för tankarna snurrade runt efter avsnittet skrämt upp mig. Men tillslut somnar jag. Men jag vaknar av ett ryck. Min säng står precis så jag kan se ytterdörren. Den stod på glänt, jag var säker på att jag låst den innan. Jag låser alltid dörren efter mig. Sen hör jag ett ljud, ett barns röst som viskar, jag behöver din hjälp. Jag ser som en skepnad komma närmre mig. Mitt hjärta rusar och svetten flödar. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag börjar gråta och skriker på hjälp. Strax därefter blinkar jag till och det är som inget hänt. Jag har aldrig varit så rädd förut. Kunde inte sova på gud vet hur länge.

  Reply
 • Evelina Wivänge 3 years ago

  Jag var på liven me det var min första så det var as stelt?

  Reply
 • supermankira 3 years ago

  För några nätter sedan drömde jag att jag satt i ett klassrum med några andra elever, och helt plötsligt, utan att säga något, så ställer sig två killar upp och går till rummet bredvid. Sen bara börjar som stöna som att dom har sex och man hör det ända till klassrummet! Det roliga är att dom här killarna är kompisar irl och båda är hetero ?

  Reply
 • Ida Bäckström 3 years ago

  Min kompis var en gång övernatt hos mig, och hon hade luggit vaken ett tag. På morgonen så berättar hon att ja bara satt mig upp, och stirrat rakt fram, och sedan vänt mig och stirrat på henne, och sedan hade jag bara lagt mig ner igen!

  Reply
 • Sickan Karlsson 3 years ago

  Jag har en ganska rolig historia?
  Det var en natt i höstas som jag drömde om en fågel, jag minns att den attackerade mig och att jag typ blev rädd och började gråta sen minns jag inget mer. På morgonen dagen efter så berättade mamma att jag hade sprungit in till henne och sagt att det låg en död fågel på min kudde och att jag ville att hon skulle ta bort den, då hade mamma svarat att det inte låg någon fågel på min kudde men jag hade verkligen tjatat att det visst låg en fågel där så då hade hon låtsats att hon tog bort den och jag hade gått och lagt mig som vanligt. Det sjuka är att jag ändå kommer ihåg att jag såg en fågel ?

  Reply
 • Emma Tuvendal 3 years ago

  Om man seriöst har tinder, så har man sjunkit så lågt!…

  Reply
 • William Hylander 3 years ago

  Varje natt den 18 april och 10 september så drömmer jag att jag är i himlen och att jag är död. Sen så är det massa gripar i himlen och dom vill att jag ska äta jättemycket mat så att jag blir tjock så att dom sen kan grilla mig och äta upp mig så jag dör (igen). Jag brukar vara i himlen med
  Min lillasyster och min pappa. Och när jag äter känner jag verkligen hur jag blir tjockare och tjockare, sen känner jag hur dom grillar mig och sen äter upp mig. Jag brukar inte vilja bli uppäten och gråter jättemycket. Jag gråter på riktigt då jag brukar vakna med sängen full av tårar. Detta är en konstig dröm o d känns konstigt att jag blir rädd men jag tycker att den är läskig när jag sover.

  Reply
 • Frida Grunnan 3 years ago

  När jag och min klass skulle sova över i skolan skulle vi försöka dygna men efter några timmar somnar jag och mina kompisar försöker vecka mig men jag bara sparkade som och slog dom så en nästan fick näs blod jag sa också: Stick sluta störa

  Reply
 • Nunu Jari 3 years ago

  Detta är roligt men ändå läskigt… Jag och min lillebror delar rum så en dag sa han att jag pratade i sömnen så jag frågade vad jag sa då sa han att jag sa
  är du hungrig mitt i natten. Han svarade inte då sa jag inte jag heller. Lite creepy men roligt… jag har en till haha. Varje natt vaknar jag av att det känns som att nån stirrar på mig så jag öppnar ögonen. Det jag ser är en skugga som förändras en gång per halvår/vecka. Nånting som är likt med varje skugga är att alla föreställer män. Den skugga som skrämde mig mest var (ps lite rolig) en man som var flintis med en yxa i handen. Jag kunde inte sova på hela natten. Nästa natt ser jag samma man men istället för en yxa så hade han en kniv. Nu kommer det som var lite roligt, natten efter det ser jag honom igen på ett annat ställe ingen yxa ingen kniv istället höll i en rakhyvel? Love u❤❤???

  Reply
 • Jonna Hedlund 3 years ago

  vad heter låten i början vid 1 minut, vill gärna veta uppskattar svar

  Reply
 • ThatLife WithUs 3 years ago

  När jag blev opererad när jag var 4 och skulle ta bort mina halsmandlar hände något "konstigt". Jag hade blivit sövd och när jag hade börjat vakna upp så helt plötsligt ställde jag mig upp i sjukhussängen och skrek "PAPPA", och det var endast min mamma som satt bredvid mig och har berättat detta, sköterskorna blev så rädda att de tog ännu mer lugnande…

  Reply
 • Victoria Nordvall 3 years ago

  sååå bra som alltid! <333

  Reply
 • Amina Kadawo 3 years ago

  Träffa dig i Liseberg 12 maj❤️

  Reply
 • viktoria lind 3 years ago

  Näää lakki, de örhängena va inte så niceiga :/ <3 men du fin ??

  Reply
 • Esmiralda Hellqvist 3 years ago

  (Detta var för väldigt längesedan och mamma har berättat så jag var ej medveten när det hände & minns inget) Jag sov i mammas sovrum och på morgonen när hennes alarm gick så sa jag:"Hej det är Esmiralda!" Och typ hade en konversation i sömnen som att jag pratade i telefon haha

  Reply
 • Isabelle Hall Olsson 3 years ago

  Här är en läskig sak som hände mig!
  Kl var typ 1 på natten och jag halv sov typ sen helt plötsligt så känner jag en stor kall hand som stryker över min panna, i panik tar jag tag i handen och skriker ännu högre jag håller i handen i kanske 5 sek sen kommer pappa och handen är helt borta efter det har jag haft väldigt svårt att sova..

  Reply
 • NNBP 3 years ago

  vart har du köpt din jeans jacka

  Reply
 • Carl Essunger 3 years ago

  gillar att jag ser mig själv i bakgrunden

  Reply
 • Klara Sundstedt 3 years ago

  Kommentera samma sak på en tidigare video (stav)men men…
  Jag har typ "fobi" för att mina kompisar ska vara i mitt rum när jag ska sova. Brukar drömma om det och de är ganska obehagligt… Till storyn
  Jag var i skolan och kände mig jätte trött så gick skulle åka hem. Jag skulle cykla, var nära på att somna medans jag cyklade… Kom hem och prata med min pappa som också var hemma om hur jag mådde och så. Somnade snabbt och sov i 4 timmar i sträck. När jag vaknar ser jag två av mina vänner i mitt rum och bara -Aja lägger mig hoss pappa istället da. Jag gick och tåg mig ett äpple och la mig hoss pappa och börjar tänka vad som hade hänt. Jag hade sätt två personer i mitt rum som liknade två av mina kompisar. Frågade pappa om någon hade varit i mitt rum men nej… Jag tycket det var fett obehagligt eftersom att det är en "fobi" för mig. Aja kanske inte så läskig men men. ❤❤Äskar dig Lovisa❤❤ (förlåt för stav fel)

  Reply
 • Ariana BIlic 3 years ago

  Min läskiga historia… Jag hade en helt vanlig teaterlektion och vi övade till vår pjäs. Jag var bakom kulisserna med min kompis eftersom vi inte skulle vara på scen då. I teatersalen så finns det en liten klädkammare där man bara kan komma in och ut genom en dörr, det finns lixom ingen annan. Så jag och min kompis sätter oss framför denhär dörren och kollar på de andra. Helt plötsligt hör jag hur någon drar med naglarna på dörren och frågar min kompis om hon hörde det, men det gjorde hon såklart inte. Jag gör ljudet så att hon ska få höra hur det lät och kanske 4-5 sekunder efter det så upprepar någon mitt ljud INIFRÅN klädkammaren. Vi öppnade dörren och det var ingen där. Sen dess har jag alltid haft fobi för dörrar till små rum.

  Reply
 • Simon Ljung Ahlstedt 3 years ago

  En morgon när jag vaknade gick jag ner i köket och då fick jag veta vad jag hade hållt på med under näten av mina föredrar. Jag hade alltså "vaknat" (fast jag såv ju) mitt i natten och hade då gått på toa och jag satte mig ner för att kissa. Men jag hade glömt såklart glömt en sak… och det var att fälla upp toalett locket. Så där satt jag såvandes på toan med toalocket lerfätt och kissade. Sen gick jag och la mig igen. och allt detta gjorde jag i sömnen!!

  Reply
 • Emma Soderberg 3 years ago

  Jag har en historia dock så är den mer rolig än läskig. Jag sov över hos min kompis och vaknar mitt i natten av att hon har kastat täcket på mig, hon sitter rakt upp med en utsträckt arm och säger högt och tydligt : det är en flygande kalkon där. Jag börjar därför asgarvar för att jag tror att hon skojar, nästa morgon när jag nämnde det kom hon inte ihåg någonting.

  Reply
 • Alice Edström 3 years ago

  Dagens historia: Jag har aldrig fått höra att jag pratat i sömnen, förutom denna händelse. Jag var runt 10 år och sov över med min gympagrupp i en gympasal. Min kompis låg precis bredvid mig, tätt ihop. Jag sov jättegott, men när jag vaknade såg jag att min kompis hade flyttat till andra sidan rummet. Lite senare fick jag berättat för mig att mitt i natten hade jag börjat skrika och väckt ALLA i hela salen…. Efter det hade jag börjat sjunga "lalalalalaa" rätt i kompisens ansikte….Inte konstigt att hon flyttade ifrån mig hehe…

  Reply
 • Carro davidsson 3 years ago

  Min mamma brukar ta "natt promenader" någon gång per månad och en gång hade hon tagit på sig ett par tofflor och gått via under våningen upp till källaren "klättrat" över bilen och öppnat sido dörren gått ut i snön en bit på gården för att sedan troligtvis gått in igen och Lagt sig Samma väg över bilen. Detta vet vi pga att hennes man hade hört när hon kom tillbaka och dagen efter var de släpp spår av mammas tofflor i snön. Ingen vet vad mer hon gjorde den natten men hon själv upplevde det väldigt obehag av att traska ute på gården om natten, man vet ju inte Vad gränser går hur långt man Kan ta sig i sömnen i bara nattlinne ?

  Reply
 • Elvira Myrén 3 years ago

  ?Så mysigt och kul när du läser upp några historier och speciellt med dina kompisar❤??LY?You Are The Best?

  Reply
 • Hajkon Bajcon 3 years ago

  Omg jag har också varit på det hotellet

  Reply
 • FEE Succé 3 years ago

  Jag bodde också på Scandics hotell när jag var i Göteborg

  Reply
 • THE GAMER BUNNY 3 years ago

  Jag fick min första visdomstand när jag var 11 gjorde skit ont och nu är jag 12….aj ❤❤❤love you

  Reply
 • Erika Åhlén 3 years ago

  Jag kanske inte är så bra på att förklara så att man förstår men jag ska försöka, för när detta hände tyckte jag det va jättekul HAHAH
  Det var när jag var mindre och fortfarande sov med gossedjur. Jag skulle gå upp på toa och när jag väl satt på toan så somnade jag mot toarullen? När jag sen vaknade undrade jag varför jag satt på toa och varför jag var helt naken. Jag gick ut från toan och såg att mina underkläder låg inne på mitt rum och min gossedjurs nalle låg i hallen. Men jag hittade inte mitt andra gossedjur jag hade sovit med. Jag gick runt i hela lägenheten och tillslut såg jag nått i vardagsrummet. Jag hade alltså gått in och hämtat mina gossedjur, tagit av mig mina underkläder och stoppat ena mitt gossedjur emellan soffkuddarna. Sedan hade jag gått tillbaka och satt mig på toan igen HAHAHA?

  Reply
 • Naomi Catheart 3 years ago

  Har en sjukt rolig och konstig historia.
  Jag och min kompis sov över i hennes gäststuga och mitt i natten vaknar jag av att min kompis väcker mig gråtandes och ropar på mig att jag ska följa med henne till toan där ute i huset. Jag var så sjukt trött att jag bara somnade om och dagen efter kom hon inte ihåg något om vad som hade hänt. Det visade sig att hon gick i sömnen men hennes ögon var helt öppna. Aja ja tyckte iaf att denna historien var lite rolig och konstig. 🙂

  Reply
 • Felicia Andersson 3 years ago

  När jag var mindre så gick jag i sömnen ofta och jag gjorde alltid samma sak. Jag gick alltid till min mamma och bara stirrade på henne tills hon vaknade. Hon började prata med mig men jag svarade alldrig. Sen så hade bara jag gått och lagt mig. Men min mamma sover i en säng i vardagsrummet och ingen i vår familj vågar sova i hennes utom min mamma för att det känns som någon står och glor på en längst ner i hörnet vid vår balkong dörr, man måste liksom alltid sova minst 2 i hennes säng annars vågar man inte. Och man säger att barn blir mer påvärkade av andarna.
  Snälla ta med min historia. Lysm laki. Kan inte göra emojis för jag e på min dator och där kan man inte göra emojis.

  Reply
 • Amanda Lindblom 3 years ago

  Jag har oxå några konstiga händelser som jag har gjort i sömnen, jag var ca 11 år gammal och min syster sov i samma rum och hon hade berättat att jag har pratat i sömnen men hon har inte riktigt hört det jag har sakt, men en natt hade jag tydligen ställt mig upp i sängen och skrikigt "vart är jag, vart är jag" flera gången och min syster sa "gå och lägg dig igen" och "sov nu Amanda" och jag hade slängt mig ner i sängen som om nån hade huggit av minns ben och så somnade jag igen. En annan gång var jag på en innebandy cup som man spelar med främlingar och jag hade pratat med en som jag skulle spela med, så vi bestämde att vu skulle sova bredvid varandra, typ andra natten så hade jag satt mig upp i sängen och sakt att jag letade efter en brottslig och sa där är tjuven och peka på henne jag hade kontakt med innan cupen, om man säger så här hon var livrädd för att sova bredvid mig alla andra nätter. (Jag har dyslexi så jag kan ha stavat fel på något)
  PS. Du är däst sluta aldrig med det du gör ❤️

  Reply
 • Emilia Axemyr 3 years ago

  Min " gå i sömnen historia " ( ingen läskig ) ….. när jag var typ 7 år gick jag i sömnen. Jag gick upp från min säng, ner för trappan och in i vardagsrummet, där mamma och pappa kolla på tv, jag gick till databordet och tog ett gammalt glas som stod där o vände det upp och ner o satte mig ner o låtsades som det var en data mus och liksom "höll på med datorn ". Mamma och pappa satt precis bredvid och baa wtf när dom såg att jag gick i sömnen . Sen bar dom upp mig till mitt rum och dagen efter mindes jag ingenting när dom berättade. ??????? ( snälla ta den hära ????? )

  Reply
 • Ida Persson 3 years ago

  En gång när jag, min storasyster och lillasyster skulle sova över på ett hotell tänkte vi samtidigt testa en app, som spelade in ljud under natten (om man t,ex pratade). Så nästa morgon såg vi att det var en inspelning som den spelat in kl två på natten. På inspelningen hörde man mig sjunga en sång i sömnen, och min lillasyster trodde jag var vaken så hon ba VA SARU?? ÄR DU VAKEN?? Typ 3-4 ggr, men jag sov ju Hahaha dog

  Reply
 • Natalie Smith 3 years ago

  Jag träffade dig idag

  Reply
 • Robin Leinonen 3 years ago

  Dethär hände för ungefär ett halvår sedan hemma hos min flickvänn. Jag har grova sömnproblem så jag har jättesvårt och sova. Efter jag försökt somna 6 timmar ungefär så sätter jag mig vid hennes sminkbord och börjar hålla på med telefonen. Sedan börjar jag kolla mig lite i hennes sminkspeglen och man kunde se henne i spegeln efter som hon låg bakom mig. Sen efter jag kollat mig en stund så kollar jag på telefonen någon minut sen tillbaka i spegeln. Då ser jag att hon sitter upp och kollar djupt i mina ögon och inte säger någonting. Jag blev så jävla rädd. Sen kollar jag bak och då lägger hon sig ner och somnar om som ingenting. Efter Denhär händelsen har fler liknande saker hänt, som att hon kan kolla på mig mitt på natten och va helt tyst och ibland pratar och svarar mig i sömnen.

  Reply
 • Tilda Eriksson 3 years ago

  Sömnhistoria: När jag var yngre så hade jag en loftsäng! En gång så gick jag i sömnen ned för min tappa ner på mitt golv! Jag går ut i hallen där våran trappa ner till kännaren finns! Pappa hör att jag går i sömnen så han går efter mig och ser till så att jag inte ska trilla ned för trappan! Han säger till mig att gå tillbaka till sängen och somna om men jag pratar bara om siffran 5. Jag sa till pappa "tror du inte på mig? Kom ska du få se". Pappa hänger med mih in på mitt rum, jag öppnar garderobsdörren det ut en låda och håller upp ett par trosor! Sedan gick jag och la mig oh vaknade sedan nästa dag och minns ingenting! Jag trodde inte på pappa när han berättade detta men när jag sen gick in på mitt rum och tittade i lådan som jag hade dragit ut! Där låg dom mina obekvämaste trosor som jag aldrig använder! Dom brukar ligga längs ner i min underklädeslåda men nu efter denna natt låg dom högst upp! WTF?

  Reply
 • Max Ha 3 years ago

  Jag såg dig på Liseberg idag & jag fråga om jag fick ta en bild med dig men du sa tyvärr jag tar inga bilder idag"

  Reply
 • Dr.Villestein TV 3 years ago

  As konstig historia!!
  en gång när mina stora syskon tog hand om mig somnade jag och när jag vaknar ligger jag i min systers säng. Ingen visste hur jag hade kommit dit eller något. jag sover i en våningsäng

  Reply
 • klara 3 years ago

  BÄSTA outrot

  Reply
 • Susanna Oganova 3 years ago

  Vilken tid ska du till Liseberg??? PS du är bäst❤️❤️❤️

  Reply
 • Felicia Sandlund 3 years ago

  När jag och min lillesyster var yngre så lyckades vi på något sätt prata med varandra i sömnen hahah. Det är mamma som har berättat de här: Jag hade sagt (Rör inte den där!! Du får inte ta den ifrån mig!!) och då hade min syster som låg bredvid mig svarat " Jag har ingenting?! Vad säger du??" Efter det hade vi börjat konfrontera varandra och detta skedde liksom medans vi sov o mamma som var vaken hörde allt och skrattade så hon grät hahahah

  Reply
 • Muhamed Abdallh 3 years ago

  Jag förstår inte vad du säger ingenting ??? men stilen på dina ord och din skönhet fascinerat mig för detta jag följer dig all video ???

  Reply
 • Lala Lalala 3 years ago

  Detta är inget läskigt men lite roligt tycker iallafall jag. När jag var liten så delade jag rum med min lillasyster. Vi hade en våningssäng och jag låg uppe eftersom jag var äldst. En natt så vaknade mamma av en duns och då gick hon in till vågat rum. Jag hade rullat över kanten som var ca 2,5 dm hög och hamnat stående och fortsatte sova STÅENDES hahahahah

  Reply
 • Josefine Öhrnell 3 years ago

  Såg dig och några andra på Liseberg idag och min kompis gick fram och frågade om hon fick ta bild och du bara dissade henne?! Du berättade inte varför utan bara gick iväg och skratta?! Ville du inte ta bild för att det var Tubecone imorgon eller bara ville du inte ta bild? Såg att hejainternet tog bild med någon tjej undrar bara varför du inte ville ta bild?!

  Reply
 • Vide & Tindra 3 years ago

  Hej alla:) Prenumerera gärna på oss kommentera när ni prenumererat så prenumererar vi på er:)

  Reply
 • Liv 3 years ago

  (Här kommer jag med en lång story om den värsta sömnparalysen jag upplevt)
  Jag lider av sömnparalyser och får dem ganska regelbundet. Första gången jag hade en paralys var för kanske 3 år sedan. Nu för tiden är jag rätt så van och vet hur jag snabbt ska komma ur det, men i början var sömnparalyserna så hemska. Värsta gången jag har varit med om var andra gången jag någonsin hade en paralys. Det värsta med sömnparalys är att allt känns så fruktansvärt verkligt. Det jag upplever i sämnparalyserna känns som att det faktiskt har hänt på riktigt. Dessutom är man så förvirrad under hela tiden, eftersom man faktiskt fortfarande delvis sover.
  Det var på eftermiddagen och jag hade somnat på sängen efter att jag kommit hem ifrån skolan. Plötsligt vaknar jag av en tryckande känsla i hela kroppen, jag försöker att röra mig men det går inte. Det känns som att jag har blivit drogad. Ett starkt ljud hörs och det enda jag kan likna det med är ljudet av att stå riktigt nära en helikopter. Jag drabbas av ren och skär panik. Jag har ingen aning om vad som pågår. Jag börjar att streta emot och trycket över bröstet och ansiktet ökar. Det känns som att någon eller någonting sitter ovanpå mig. Ju mer jag stretar desto tyngre blir trycket. Det känns som att hela skallen ska sprängas. Jag hör hur mina syskon pratar i rummet bredvid och jag försöker att ropa på dem, men det går inte. Hur högt jag än försöker att skrika är det enda som kommer ut hesa viskningar.
  Plötsligt känner jag hur någonting grabbar tag i mina ben och börjar dra mig ned för sängen, nästan på ett retande sätt. Så fort jag slappnar av slutar det, men försöker jag streta emot så drar det i mig igen. Jag känner hur greppet lyfter mina ben och börjar dra dem upp mot taket. Och det är så. verkligt. Detta pågår i säkert ett par minuter, men just då var jag övertygad om att det var timmar. Jag trodde på fullaste allvar att jag skulle dö.
  Så småningom var jag så utmattad av allt kämpande att jag lyckades somna om, och vaknade sedan igen och kan röra på mig. Jag var helt slut i hela kroppen och skakade. Gick seriöst och grät hos mamma efter det, fast att ja var runt 17 då. Vågade knappt sova en tid efter det.

  Reply
 • Michelle Gebrael 3 years ago

  När jag var liten, kanske typ 4/5 år gick jag i sömnen JÄMT! Drömde jämt mardrömmar om tex hur tåg körde över mig eller hur någon tog min mamma ifrån mig, mina mardrömmar är alltid svart vita av någon anledning. Iallafall, en natt hade jag vart uppe och gått i sömnen vilket jag inte minns men som mamma berättade dagen efter att hon hade hört mig gå i huset! Minns bara om hur jag drömde att någon tvinga mig att mörda mina bröder och någon en syster som jag inte ens har(?) skit läskigt, iallafall, jag vaknar i panik ungefär 4, skriker o mamma vaknar och tröstar som ungefär varje natt sen lägger jag mig i mammas säng och somnar. När jag sedan vaknar igen vid 10.00 på morgonen hittar jag en kniv i min låda som jag har precis bredvid sängen… vet heller inte om kniven hamnat där av en slump eller om jag faktiskt var upp o hämtade kniven den natten. (Det var en vanlig matkniv som tur va och ingen köttkniv), sjukt obehaglig, tror nästan att någon demon va och styrde mina drömmar som barn

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.