LakiDoris – VLOGGVECKA: Liseberg

22,766
 

Klicka här!

Published on May 13, 2017 by

Ni hittar mig här också:
Instagram: https://www.instagram.com/lovisak97/
Snapchat: LovisAwesome
Twitter: https://twitter.com/lakidoris1

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞⚜∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Kontakt: [email protected]

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞⚜∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Övrigt:
Jag redigerar i Final Cut Pro.
Min kamera är en Canon EOS 700D och även en Canon Legria mini.

Ⓛⓞⓥⓔ Ⓨⓞⓤ

50 comments

 • Helena Käck 4 years ago

  Jag var på lisseberg och såg er??

  När jag åkte Colorado var det några andra som spottade från deras båt in till våran flera gånger var så himla äckligt?

  Reply
 • Bea Johnson 4 years ago

  Dagens historia: förra året hade jag väldigt mke problem med blodtrycksfall (när blodet nt hinner upp till hjärnan man känner sig lite snurrig och man svimmar i värsta fall) det kan hända när man har mke hormoner i kroppen vilket jag hade väldigt mke då. Något år innan hade jag haft blodtrycksfall utan att svimma men första gången jag svimmade gick det till såhär. Jag hade drömt på natten att jag svimmade men tänkte nt mer på det. Jag skulle på basket match och skulle vakna tidigt. Jag vaknade smsade lite med min kompis som åxo skulle dit. Sen helt plötsligt blev allt svart och jag kännde att jag föll och där jag slog mig gjorde det nt så ont men det typ brändes. Jag sa till min kompis att jag hade somnat när jag satt upp men sen förstod jag att jag hade svimmat precis som jag drömde. Detta hände ett antal gånger (att jag drömde att jag skulle svimma och att det hände). Sissta gången jag svimmade visats jag att redan att det skulle hända och jag visste att det inte fanns ngt ting att göra. Jag svimmade fick hjärnskakning och slog upp mitt ögonbryn så att det blödde jätte mke. Min mamma och doktorn jag gick till sa att man ibland kan se saker som kommer hända. Och jag tror väldigt mke på det då min farmor typ e synsk. Jag och min kompis har åxo pratat väldigt mke om de. PS min farmor har slutat att spå pga att hon nt ska se saker som hon nt vill, och de e jag åxo rädd för❤❤

  Reply
 • Tilda Nordgren 4 years ago

  Åh vad kul!?

  Reply
 • crazybanana Tv 4 years ago

  hur fan ska lakidoris åka ikaros eller eclipse

  Reply
 • HEEEJ 4 years ago

  Vad hände på liseberg som gjorde dig deppig??
  Du behöver absolut nt berätta, förstår till 100%❤️❤️

  Reply
 • Tilde lo 4 years ago

  Okej så en lite creepy sak hände när jag sov över hos en kompis… Vi hade sagt godnatt och släckt lampan. Sedan hör jag ett kraffsande ljud från slutet av sängen (vid våra fötter typ) Det första jag tänker är "fyfan va långa tånaglar hon har." Men då det inte slutar frågar jag vad hon gör och hon svarar med att hon trodde det var jag. Vi båda blir fett rädda för vi kommer inte på en logisk förklaring till vad fan det var som lät.

  Reply
 • Tilde lo 4 years ago

  När jag pratade och gjorde saker i sömnen:
  Okej, så jag var typ nio år tror jag och plötsligt väcktes mamma av att jag krafsade desperat i lakanen och ropade: "VAR ÄR MINA KRITOR!? JAG KAN INTE HITTA MINA KRITOR!!! JAG MÅSTE HA DOM." Sedan sätter jag mig upp och ser orolig ut tills jag efter ett tag lägger mig ner och somnar igen. Jag minns verkligen hur frustrerad jag var över att jag hade tappat bort något haha.

  Reply
 • Molly zelda 4 years ago

  Huniii! Jag vill ju också vara på liseberg

  Reply
 • The Girl Gamer 4 years ago

  jag hade sex när jag kollade på denna vidio

  Reply
 • Viktoria Holmström 4 years ago

  Gör en vlogg månad!!

  Reply
 • Emma Lindeberg 4 years ago

  heliga moderland

  Reply
 • Annie Hansson 4 years ago

  Du gör mig alltid glad! Tänkte ha ett maraton på dina videos!? du förtjänar mer subbs??? älskar dig såååå mkt skulle va kul om du svara eller gilla!❤️?

  Reply
 • Emelie Stenberg 4 years ago

  Men herregud det är bara lite vatten…

  Reply
 • Liv 4 years ago

  En gång drömde jag att jag och min syrra bråkade, jag blev så arg på henne i drömmen att jag försökte smälla till henne. Precis när jag ger henne värsta bitchslapen så vaknar jag i panik av en hög smäll. Jag sätter mig upp livrädd och helt förvirrad och ser att golvet är fullt av glassplitter. Jag hade på något sätt slagit med armen i verkligheten samtidigt som i drömmen och rev ner allting som stod på mitt nattduksbord, inklusive två glas som krossades. Hahaha, snacka om att vara agressiv i sömnen!

  Reply
 • Erika Åhlén 4 years ago

  Jag kanske inte är så bra på att förklara så att man förstår men jag ska försöka, för när detta hände tyckte jag det va jättekul HAHAH Det var när jag var mindre och fortfarande sov med gossedjur. Jag skulle gå upp på toa och när jag väl satt på toan så somnade jag mot toarullen När jag sen vaknade undrade jag varför jag satt på toa och varför jag var helt naken. Jag gick ut från toan och såg att mina underkläder låg inne på mitt rum och min gossedjurs nalle låg i hallen. Men jag hittade inte mitt andra gossedjur jag hade sovit med. Jag gick runt i hela lägenheten och tillslut såg jag nått i vardagsrummet. Jag hade alltså gått in och hämtat mina gossedjur, tagit av mig mina underkläder och stoppat ena mitt gossedjur emellan soffkuddarna. Sedan hade jag gått tillbaka och satt mig på toan igen HAHAHA

  Reply
 • Mina Forshed 4 years ago

  Sömn-historia: En vår för några år sedan när jag och min familj var i Frankrike hände något underligt en natt. Min äldre bror som inte kan ett enda ord på franska började en natt helt plötsligt prata språket flytande i sömnen. Jag tycker att det är så konstigt efter som att han inte kan någon franska och att vi just var i Frankrike när det hände. Ps älskar dig och dina videos!! ??❤️❤️

  Reply
 • QueenSbaxaeens 4 years ago

  För ett tag sedan så hände det mig en sak, jag skulle upp tidigt på morgonen så jag kom ihåg att jag somnade vid 12. Två dagar efter var jag inne på mina anteckningar på mobilen, så märkte jag att just den natten 01.34 hade jag skrivit "jag är tillräckligt stor för att ta mig igenom nu". Ett tag efter det så skrev jag även i sömnen "döden, dienen". Ganska märkligt haha.

  Reply
 • Fam Hedlund 4 years ago

  Hi

  Reply
 • QueenSbaxaeens 4 years ago

  Jag har en ganska läskig händelse jag var med om: Jag var typ 11 år och befann mig i Brasilien hos mina kusiner. Deras hus som dom hyr är ett våningshus med en utepool på. En natt så sov i en säng med min pappa och bror tills jag vaknade upp mitt i natten av ett konstigt ljud som typ lät "hu hu hu hu". Jag blev så brydd vad det var för något så jag gick upp och in i köket och kollade ut genom fönstret. Då ser jag att det simmar en ganska lång svart människoliknande kille runt i polen på rygg och låter så. Jag får hjärtattack och mitt hjärta slår hårt i hela magen. Jag springer in i sovrummet igen och lägger mig bredvid pappa och min bror under täcket. Sedan somnar jag om. Dagen efter vet jag inte om jag hade drömt eller om det var sant. Det vet jag inte idag heller men händelsen väldigt tydlig så jag är ganska säker på att det var verklighet.

  Reply
 • Pielions Tv 4 years ago

  Min storebrors kompis såg dig på Liseberg.

  Reply
 • Jonna Levin 4 years ago

  du måste ju berätta om icidenten???

  Reply
 • Tilda Hernström 4 years ago

  TB outromusik ❤️?

  Reply
 • Marble 4 years ago

  Detta är den bästa vloggaren OCH YouTubern som finns!! Man blir så lycklig av att kolla på dig Laki, världens roliga, härligaste underbaraste person & lyckopiller❣❣ /Jane

  Reply
 • Jasmin Beauty 4 years ago

  JAG OCH MIN VÄN SÅG DIG I LISEBERG, VI VAR TYP I SAMMA KÖ VID MECHANICA (vi var lite framför). SEN SÅ VAR DET TYP TEKNISKA PROBLEM, SÅ DU TYP DROG,
  DET VAR HELT SJUKT ATT VI SÅG DIG, ÄLSKAR DIG SKIT MYCKE LAKII <3

  Reply
 • Skytten 04 4 years ago

  Jag var där och såg dig På helix!!

  Reply
 • Jonte e bästtt 4 years ago

  va me 2:50 typ

  Reply
 • NominePatris 4 years ago

  Signe är så het!! <3<3<3

  Reply
 • Wilma von Rosen 4 years ago

  Kan du göra en video där du vloggar en hel vecka fast klipper ihop alla dagar till en video?.. du är bäst finaste du❤️

  Reply
 • Marcus Grönquist 4 years ago

  Gilla om du har varit i Göteborg idag

  Reply
 • Freja Nilsson 4 years ago

  omg var också där idag❤

  Reply
 • Emma Soderberg 4 years ago

  Jag har en historia dock så är den mer rolig än läskig. Jag sov över hos min kompis och vaknar mitt i natten av att hon har kastat täcket på mig, hon sitter rakt upp med en utsträckt arm och säger högt och tydligt : det är en flygande kalkon där. Jag börjar därför asgarvar för att jag tror att hon skojar, nästa morgon när jag nämnde det kom hon inte ihåg någonting.

  Reply
 • Josefin & Majken W 4 years ago

  Vad var det som hände på Liseberg?❤️

  Reply
 • Agnes Fredriksson 4 years ago

  asså jag måååste få veta vad låten i slutet heter!!

  Reply
 • Elin Bjorck 4 years ago

  sömn-historia:detta hände för några år sedan. när jag skulle gå från toan på kvällen. på den tiden hade jag en soffa som slutade precis vid min dörr till rummet. jag visste om att alla i min familj hade gått och lagt sig. men när jag öppnade toalett dörren så såg jag en människa som satt och läste en tidning. men när jag närmade mig min dörr så såg jag att den personen eller vad det en var började vända huvudet mot mig och kollade på mig. kunde knappt sova den natten. Ps. älskar dig!! <3<3

  Reply
 • filippa nordström 4 years ago

  älskar allt sånt, Liseberg är bäst

  Reply
 • Ebba Apelgren 4 years ago

  Ja var på Lisse idag men såg aldrig diggg 🙁

  Reply
 • Johanna A 4 years ago

  När jag var i Italien för cirka 3 år sedan för att åka skidor så delade hela min familj på ett rum. Jag hade öroninflammation och feber och har en tendens att gå i sömnen just när jag är sjuk. Så mitt i natten så vaknade min mammma av att jag stod bredvid hennes säng och STIRRADE PÅ HENNE. (Jag är så jävla konstig) men hon fick mig att gå och lägga sig igen. Men bara en liten stund senare vaknar hon igen av att jag står vid dörren som är ut mot hotellets korridor och där står jag och bankar på dörren allt jag kunde och skrek " mamma släpp ut mig, mamma hjälp mig" hahah

  Reply
 • Supernovan 12 4 years ago

  Var på Liseberg idag!!❤️ plus att jag fyllde år igår❤️

  Reply
 • Soundstar Star 4 years ago

  OMG VARFÖR MISSA JAG DIG FAAAAN LOVISA FAAAAAANNN

  Reply
 • Agnes Ingvarsson 4 years ago

  1. När jag var hos min bror och hans flickvän och skulle sova över så somnade jag sist. (jag var så liten att jag sov mellan dom) Jag sparkade ne min bror från sängen så att han hade lagt sig på soffan istället. Sen hade jag skrikit "HALLÅ ÄR DET NÅGON DÄR" 3-5 gånger och varje gång hade hans flickvän svarat "Agnes, jag är här". När hon sa det sista gången så vaknade jag och fattade ingenting.
  2. För några år sedan gick jag i sömnen (ca 10 år) och då gick jag från mitt rum i ena delen av vårt hus till den andra där mina föräldrars sovrum är. Jag sa lugnt "var det något?" Och min pappa svarade "nä, du kan gå och lägga dig igen". Det läskiga är att det är några trappsteg till deras sovrum och jag gick där i sömnen. Blev extremt rädd när jag fick höra detta hahah

  Reply
 • Pavlina Nikolaidou 4 years ago

  sömn-historia: Det här var en rolig grej som hände för ca 4 år sedan. Min sambo pratar till och från ofta i sömnen. Oftast pratar han osammanhängande och man hör bara enstaka ord. Men en natt vaknade jag av att han mumlade något, och jag frågade då om han var vaken. Han svarade då helt tydligt: Nej.. Nehe sa jag då, vad gör du då? Ännu en gång svarade han helt tydligt: Jag ska åka och handla i min tvättmaskin på hjul…Höll på att dö av garv och en idag brukar jag reta honom med att fråga vart han har sin tvättmaskin någonstans ?

  Reply
 • Emma Kinneteg 4 years ago

  Sömn-historia: (en liten rolig historia om mina två bröder, haha)
  När vi var yngre åkte vi alltid till fjällen på vintrarna och bodde i stuga. Den här gången sov jag och brorsorna som då var 4 och 12 (jag var då 9) i ett rum med två våningssängar. De två sov på varsin underslaf. Detta var en period när min lillebror gick i sömnen mycket. Mitt i natten vaknar jag av att jag hör något "kissljud" i rummet. Tittar ner och ser min lillebror som står o kissar på min storebror. I sömnen. Ca 2 decimeter från hans huvud. Det konstigaste måste ändå vart att han inte vaknade, haha. Vi skrattar fortfarande alltid lika mycket åt den här historien hahah

  Reply
 • Dona Pham 4 years ago

  Omgggg va i lisseberg igåååår fan kunde träffa dig

  Reply
 • Mathilda Wiik 4 years ago

  Det finns ju en anledning till varför man inte får filma eller ha lösa föremål i karusellerna…

  Reply
 • Esmiralda Hellqvist 4 years ago

  (Detta var för väldigt längesedan och mamma har berättat så jag var ej medveten när det hände & minns inget) Jag sov i mammas sovrum och på morgonen när hennes alarm gick så sa jag:"Hej det är Esmiralda!" Och typ hade en konversation i sömnen som att jag pratade i telefon haha

  Reply
 • Limpan67 4 years ago

  bara jag som tycker att det är jätte nice att de bytt ut Burgerking mot Max 🙂

  Reply
 • E ! 4 years ago

  Nån som vet vad gjorde henne deppig??

  Reply
 • Youtubefan Sweden 4 years ago

  vägrar ta foto med dom som gör så man får lön o har 1 jobb…. bad dom säkert komma till tubecon istället….för då betalar dom för o få ta den där bilden….

  Reply
 • lili bobo 4 years ago

  Rolig sömnhistoria: En natt när jag och min fästman sov så vaknade jag av att han mumlade på som vanligt! sen slängde han upp täcket å typ höll händerna på ett ställe på sängen. å ja vart helt brydd å fråga, "va håller du på me?" å han sa att han fångat en fluga i sängen ? rädd som ja är för kryp så slängde ja mej upp å skrek ? han insåg senare att han drömde, för de fanns ingen fluga varken i sängen eller rummet! ?? hahah

  Reply
 • Robin Aldén 4 years ago

  Vad är de för låt som är i slutet av klippen?

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.