LakiDoris – VLOGGVECKA: “Min bh blev överkörd!”

49,302
 

Klicka här!

Published on May 9, 2017 by

Asså wtf, vem körde på min bh? Och ser ni markerna eller? Man ba “kan du inte köra RUNT den?” Jävla idiot hahah!

Ni hittar mig här också:
Instagram: https://www.instagram.com/lovisak97/
Snapchat: LovisAwesome
Twitter: https://twitter.com/lakidoris1

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞⚜∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Kontakt: [email protected]

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞⚜∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Övrigt:
Jag redigerar i Final Cut Pro.
Min kamera är en Canon EOS 700D och även en Canon Legria mini.

Ⓛⓞⓥⓔ Ⓨⓞⓤ

50 comments

 • Jessie City 3 years ago

  En gång drömde jag att ett troll kidnapoa mig. Jag bet i tummem på trollet sen vakna jag av att det skama så dåligt. Jag hede bitit pappa.

  Reply
 • Amanda Persson 3 years ago

  Jag vaknar en natt och hör något i trappan men tänker att det bara e pappa som ska komma in och ge oss en godnatt puss eftersom han jobbar natt men åkte hem lite tidigare, så jag somna om ganska snabbt igen. Hör att min dör öppnas men det känns inte bra jag tittar ditt men inget e där jag blir liv rädd och springer ner till mamma och pappa, pappa hade då varit hemma sedan kl 2 på natten och klockan var runt 3-4 dom följer med upp och nattar mig igen sen vid 5 så hör jag något andas bakom mig, jag vänder mig med ett ryck och ser att våran förra hund står utanför min dörr och går in och börjar skälla framför garderob och spegel jag säger till han att sluta men han börjar att pipa och springer ut ur mitt rum och ner jag följer efter och ser att lampan e tänd i köket och går ditt för att släcka den men sen på morgonen igen ca kl 10 så e lampan tänd igen och ingen hade varit nere vid köket. Vi vet fortfarande inte vad det var eller så men efter ca 1 månad så flyttade vi där ifrån eftersom vi inte var säkrat där och vi alla mådde dåligt hela tiden och jag som då e syns och känner av saker så tror jag nog att det var väldigt bra att vi flyttade❤ glöm inte du e bäst ilysm

  Reply
 • MovieStarPlanetUserS 3 years ago

  Jag var ensam hemma och hade precis kommit hem. När jag är ensam hemma så går jag ALDRIG upp på övervåningen. Jag satt där nere och tittade på tv tills jag hörde något rasa på övervåningen (det var jättehögt). Jag blev livrädd och gömde mig i typ en kvart. När jag kände att jag hade lungnat ner mig så tog jag mig upp på övervåningen för att titta. På min systers rum så har hon en tavla ovanför sitt skrivbord med en massa grejer på så om något trillade där på så skulle man se att saker hade vält. Jag ser att min systers tavla hade trillat ner men på andra sidan rummet. (Inget på skrivbordet hade vält så det kunde inte vara att den åkte ner och studsade.) När min syster kom hem så frågade jag om hon hade flyttat tavlan men han sa att den är för tung för henne att bära.

  Det är bara en av grejerna som har hänt mig.

  Reply
 • Emma Norlin 3 years ago

  Ett fluffy slime recept som funkar.
  Ingridienser:
  Lim
  Linsvätska
  Skummande raklödder tips Ica basic
  Du gör:
  •Häller i lim
  •Lite mer raklödder än lim
  •Blanda
  •häll i lite linsvätska &blanda
  •flytta slimet till ena sidan av din skål
  •häll linsvätska på den sidan där slimet inte är
  •typ putta in linsvätska till slimet & sen blanda
  •då kommer linsvätska utifrån och inte innefrån
  •fortsätt så till de börjar bli klart
  •Ta linsvätska på fingertopparna och sen ta upp slimet och börja arbeta ❤️

  Reply
 • Casper Olsson 3 years ago

  Jag såg bajs Laki jag såg bajs LAKI!!!!!!!

  Reply
 • Wilma Åkesson 3 years ago

  Min gråtlåt är Listen med Beyonce ❤️

  Reply
 • Osm Britney 3 years ago

  Dina vloggar är dom enda jag kollar på, så bra! 🙂

  Reply
 • Frida Siggelin 3 years ago

  Här om dagen vaknade jag upp, tog min mobil och öppna snap. Efter en stund ser jag att jag skickat en snap till min kompis vid 04:12 på morgonen. Min första tanke är ju "vafan är dehär jag var inte ens vaken då" eftersom jag var 100 på att jag somnade vid 2. Jag snapade då min kompis och frågade vad jag hade skicka, så hon screenar den. Det var en mörk bild men man ser att de är på mig, och så står det "omg hade ni hardore kamera ?? eller följde ni både ee halvt typ''. Hahahah detta var de sjukaste jag vart med om, har alltså snapat min kompis i sömnen. Det är fortfarande ett mysterium vad jag ville få fram.

  Reply
 • Hugo och Elsas Kanal 3 years ago

  När jag sov hos min syster en gång så berättade hon dagen efter för mig att jag hade ställt mej upp och gått mot hennes garderober. Jag stod vid garderoberna och TITTADE mot dörrarna. Min syster sa tillslut åt mig att gå och lägga mig igen, jag vände mig då om och sa att det ja skulle göra var viktigt. Hon sa återigen till mig att gå och lägga mig men då blev jag sur på henne och skrek " MEN DET ÄR JU VIKTIGT SÄGER JAG JU " . En sista gång sa hon till mej och jag sa då " MEN OKEJ DÅ!! " Skit sur blev jag men gick iallafall och la mig igen.

  En annan liten historia är att jag en natt då jag återigen sov hos min syster. Jag satte mig upp och började rota i min väska med öppna ögon i hopp om att hitta det jag letar efter. Jag visste inte vad jag letade efter men jag hade öppna ögon. Hon frågade mig vad jag höll på med då jag svarade " vad ska jag göra? " Hon sa inget och pga att hon inte ens svarat på min fråga så vart jag sur och sa " skit i de då " och sedan gått o lagt mej igen.
  När hon berättade detta för mig dagen efter så kom jag ihåg att jag faktiskt hade rotat efter något i min väska och faktiskt sett allt men bara trott att jag drömt

  Reply
 • Olivia Nyrén 3 years ago

  Snälla någon skriv vad outrolåten heter

  Reply
 • SONNA OCH JENNA 3 years ago

  En obehaglig grej: när jag var tre åkta jag, mina två storebröder och min farmor skidor i kungsberget. Vi råkade komma iväg så när vi var på väg till hotellet så var vi på vägen exakt klockan 4. Bredvid vägen stod då en kvinna kläd i helt vita kläder och var lika blek som dom, hon hade ett helt kolsvart hår. Då jag som treåring sa-" död flicka står i skogen" och räckte ut tungan på ett sätt som man gjorde om man skulle visa att nån var död då. Nårgra år senare åker vi tillbaka igen. Och av en slump åker vi vi 4 denna gång med. Exakt samma sak hände men den här gången så hoppade kvinnan upp och i luften gjorde hon ett korstecken med armarna. Vi har aldrig åkt dit igen p.s. Älskar dig laki!!!❤️?❤️?❤️

  Reply
 • Thilde Liljekvist 3 years ago

  När jag var kanske 9 år pratade jag ofta sömnen. En kväll hade jag satt mig upp i sängen och bara stirrat in i väggen. Då hade min mamma kommit in och sa, men Thilde lägg dig ner nu. Och då hade jag sagt okej mamma, och lagt mig ner och sedan somnat. Jag mindes inget av detta men fått det berättat för mig i efterhand. Btw du är bäst Lovisa, tycker de är jättekul att du vloggar!

  Reply
 • Malva Persson 3 years ago

  jag vaknar en natt av att jag hör fotsteg från to rummet (mitt rum ligger bredvid tv rummet). jag ropar på mamma so kommer in springande. jag siter o böla när jag inser att det nt var mamma (det var bara vi hemma då). Mamma sa först att jag inbillat mig men när natt efter natt höra samma ljud så tror jag nt på att det är inbillning.
  efteråt har jag hört att varenda en som bott i det där huset har oxå upplevt nåt.

  efter den dagen har jag varit extremt mörkrädd

  Reply
 • 3rikFs 3 years ago

  En gång när jag sov så sa jag: Smör ost och skinka?❤️

  Reply
 • Alva Rubensson 3 years ago

  ♥️♥️

  Reply
 • Moli To 3 years ago

  Roligaste youtubern

  Reply
 • Anni Wik 3 years ago

  Ibland (några gånger om året) drömmer jag om att jag, mina släktingar och några random människor sitter i en lokal på min gata. Vi sitter då i en ring på stolar och jag kan inte röra mig. Jag bara sitter där och det är helt tyst. Efter en stund så börjar någon prata. Dem bestar så snabbt! Asså man kan höra vad dem säger men det är så snabbt att man inte får in det i huvet.

  Jag berättade det för min mamma och min syster. Och dem har samma sak!!!!
  Dem båda drömmer om så snabba men förståliga röster men min syster bara hör dem bara och min mamma har en liten gumma på sim axel som är som lilla My från Mumin trollen ??
  Det är ju lite läskigt!

  Reply
 • Moa och Sofia 3 years ago

  Idag så var jag och mina kompisar på stadium och lekte med barn cyklarna och den cykeln jag cyklade på hade punka och då så sa jag ganska högt att jag hade det och då kom en personal ditt och sa till oss sen så sprang vi ut ifrån affären och vi tror att personalen följde efter oss älskar dig lakki?!!

  Reply
 • Ida Sofia 3 years ago

  När vi hade läger med klassen så sov jag bredvid min bästa kompis. Jag vaknar av att jag ligger och klapper på hennes rygg. När jag sedan kopplar allting kommer jag på att jag har drömt att jag klappat en älg. Har alltså börjat klappa min kompis och trott hon var en älg!?? Hur går det ens ihop?❤️? Jag har berättat för henne och vi skrattar lika mycket varje gång vi pratar om det!

  Reply
 • Thisismyname 3 years ago

  Min storasyster har berättat detta för mig u efterhand, men för drygt ett år sen så hände det en sak jag inte kommer ihåg överhuvudtaget.
  Det min storasyster sa var att jag gick in i hennes rum och sa så här: -Vem är det som pratar?
  Är pappa här?
  Storasyster- nej vad vill du?
  Jag – ingenting hörde ett ljud bara…
  Från ditt rum.
  Storasyster – okej sov nu.
  Jag – okej.
  Så gick jag bara iväg.
  Kommer inte ihåg någonting.
  Men jag haf ett svagt minne av att det lät som pappa pratade från min systers rum.
  Kanske halv sov?

  Reply
 • anesaadili 3 years ago

  En gång sov jag över med min kompis och då hörde jag ett ljud så jag reste mig .Min kompis hade redan somnat så jag väckte henne och sa att jag hade hört en duns. Då sa hon `men vad är de` och jag sa att de var ett ljud och då säger hon att vi ska gå ut och titta. Vi sitter kvar i typ 3 min men sedan går vi ut. Jag tar fram mobilen och lyser. Men jag hade bara 3% så min mobil stängs av de blir så så mörkt så man ser INGET.Jag tar tag i henne i handen och springer mot hennes rum.Väl där så sätter jag min mobil på laddning och när jag vänder mig om så har min kompis somnat.Först blev jag rädd men sedan somnade jag. Nästa dag när vi ska äta frukost så säger jag hörde att ljud om hon hörde de men hon minns inget.Så jag berättar allt men hon minns inte. Så hon gick i sömnen tror de iallafall btw älskar dig och din Youtube kanal ILYSM <3<3<3 DU ÄR BÄST<3<3

  Reply
 • Nina Lindberg 3 years ago

  Jag var i fjällen med min pappas kompis, pappa och min brorsa när jag var runt 7 år. En dag hade jag varit fett jobbig och skrikit, och då hade min pappas kompis blivit sur och när jag var liten så blev jag typ as rädd när någon som inte var min förälder sa till mig. Senare på kvällen när vi skulle sova så låg min pappas kompis och snarkade och jag var ju så rädd för honom så jag trodde typ han snarkade för att han var så arg? Iallafall när jag precis var påväg att slumra in (äntligen efter många om och men) så börjar min brorsa, som låg i våningsängen på överslafen över mig att mumla i sömnen och skriker plötsligt allt vad han har "SPRING PINGVINER, SPRING" och jag vaknar ju och blir skiträdd igen och allt slutar med att pappa fick sitta uppe med mig hela natten för att jag var så rädd.

  Reply
 • Anna Ericsson 3 years ago

  Jag brukar aldrig drömma mardrömmar men den här gjorde mig fan rädd när jag vaknade..
  Jag och en kompis var typ på ett hotel och så började en man slå och spraka på dörren, han kom tydligen in på någon sätt och skulle in för att slå mig, jag försökte tända lampan men det gick såklart inte. Och jag var sjuk också så kunde knappt skrika. Sen var jag helt plötsligt i mitt rum och pappa kommer in för att lyssna på nått där inne, min bror kommer efter. Sen hör vi att någon börjar snarka, pappa tror att det är min bror som skojar bara för att pappa skulle lyssna på något och blir skitarg, sen när vi lyssnar noga är det den där mannen som sitter ihopkrupen i hörnet i mitt rum. Lampan går såklart inte att tända och pappa och min bror har försvunnit ur mitt rum bara plötsligt. Jag kan fortfarande inte ropa på någon. Sista gången jag ser han i drömmen så har han låst in sig i badrummet och när jag ska gå in så börjar han sparka och skrika. Han får ut sin hand och försöker hugga mig med en sax, då kommer en polis och säger "du är inte anhållen för rånet längre, men nu har du gjort brott i rättssak" eller nått, så han blir arresterad och borta for ever????

  Reply
 • Emma Here 3 years ago

  Okej så jag har varit med om många läskiga saker i mitt liv men det värsta måste nog vara när jag sova över hos en kompis. Vi var tre stycken som skulle sova över hos henne. Redan när vi kom dit så kände jag på mig att något inte var rätt (kände typ närvaro av någon som inte var mänskligt, har gjort det förut) Vi skulle upp tidigt till skolan dagen efter så vi somnade ganska tidigt. Jag vaknar tidigare än mina kompisar och håller på med mobilen. Sen ringer en av mina kompisars larm för att vi skulle vakna. Jag vrider huvudet för att titta mot mobilen och ser då skuggan av en flicka bredvid sängen, jag hinner bara blinka typ en gång innan flickan är borta men det var så jäkla obehagligt och jag ville bara ut ur hennes sovrum! Jag kände mig verkligen inte välkommen och kommer aldrig att åka tillbaka dit igen.

  Reply
 • Luna Besev 3 years ago

  När jag var ca 6/7 år så brukade jag vakna på natten och gå in till mina föräldrar. En natt vaknade jag som vanligt mitt på natten, gick in till mina föräldrar och lade mig bredvid dem. Jag började frysa för att jag inte fick något täcke så jag gick till mitt rum och hämtade mitt täcke. Påvägen tillbaka till mina föräldrars rum kollar jag ut genom min veranda och ser hur en liten flicka i 8års åldern står och kollar in i vårt hus. Hon gjorde en gest med handen som betydde att jag skulle komma. Jag släppte täcket och sprang in till mina föräldrar, sen dess vågade jag inte kolla ut genom altandörren på natten. Och jag kan inte ha drömt för dagen därpå såg jag mitt täcke ligga på marken utanför. ❤️❤️

  Reply
 • Andre Andersson 3 years ago

  Ensam? Du hänger med folk varenda dag Hahah ge dig nu

  Reply
 • Julia Backman 3 years ago

  Har ej varit med om något läskigt men en ganska rolig sak.

  Detta hände för ca 5-6 års sedan. Min bästavän skulle sova hos mig och vi delade säng. Vi sov ofta över med varandra så vi var vana att dela säng och allt sånt. Min bästavän pratade väldigt mycket i sömnen på den tiden så varje natt var det alltid något.

  Men så en natt, så drömmer hon antagligen om sin pojkvän. Hon skriker ut sin pojkväns namn och säger "åhhhh Isaak" och ska då kyssa honom, men där ligger jag och är nära på att få en blöt kyss av min bästa vän. Varav jag skriker vad fan gör du? Och hon skrattar till och säger "jag vet inte isaak." Dagen efter berättar jag det för henne och hon skrattar så tårarna spruta och mindes ingenting!!

  Reply
 • Caroline Norman 3 years ago

  Men Lakki, häng BH på tork i duschen?

  Reply
 • Alice svedin 3 years ago

  Jag har sett en skugga som följer efter mig på natten , och igår kände jag någon röra mitt hår och viska i mitt öra och jag har hört ljud på natten , tex någon som går i mitt rum och trappan .

  Reply
 • J Est 3 years ago

  Har du nån Spotify-lista man kan checka in på?

  Reply
 • Agnes Tomberg 3 years ago

  för ett tag sen så sov jag över hos min kompis, och hon bor ute på landet i ett lite äldre hus, så det knarrar och sånt. Jag satt och spelade ett läskigt spel på xbox som hade många jumpscares i sig medans hon sov, och så helt plötsligt sätter hon sig upp, mitt i ingenstans, och öppnar ögonen och säger något som jag inte ens vet vad, och sen la hon sig ner igen. Jag kunde ..inte sova på hela den kvällen efter det, för jag försökte bara komma på vad det va hon sa. När jag berättade detta för henne så hade hon inget minne av det alls.

  Reply
 • M F 3 years ago

  En morgon när jag ställt alarm tidigt och skulle till jobbet, säger plötsligt min kille någonting väldigt underligt (jag märkte att han pratade lite sömnen tidigare på morgonen). När jag satt mig upp i sängen säger han plötsligt: "Men hur kan du veta vad en begagnad elefant kostar", sedan sa jag "love you" innan jag skulle dra, och fick till svar "love you två, mitt lilla cornflakes", det bästa är att jag fångade det mesta på film!!

  Reply
 • Tindra Jangbäck 3 years ago

  Vart gjorde/gör du dina naglar? Och hos vem?? LYSM

  Reply
 • Linnea Strand 3 years ago

  6:25 "Det är verkligen hjul" trodde först du sa jul??

  Reply
 • Kajsa Nielsen 3 years ago

  Ibland går mamma på toa mitt i natten och då går hon förbi mitt rum. Det har hänt att min lampa varit tänd några gånger och då har hon gått in för att säga till mig att sova. Grejen är att jag faktiskt sover, men sittandes upp med ögonen öppna och nattlampan tänd?

  Reply
 • Elsa Danielsson 3 years ago

  För ca 1 månad sedan sov jag över hos min kompis. Jag vaknade mitt i natten av att jag behövde gå på toa, så jag gick på toa och tillbaka för att sova. På morgonen nästa dag berättade min kompis föräldrar för mig att jag hade stått i dörröppningen till deras rum och stirrat på dom ett tag för att sedan säga "ni borde inte sova här", då hade min kompis mamma frågat om jag var vaken och då backade jag tillbaks in i till min kompis rum.
  Och på morgonen kom jag inte ihåg något av det, måste alltså gått i sömnen…..

  Reply
 • Elsa Danielsson 3 years ago

  För ca 1 månad sedan sov jag över hos min kompis. Jag vaknade mitt i natten av att jag behövde gå på toa, så jag gick på toa och tillbaka för att sova. På morgonen nästa dag berättade min kompis föräldrar för mig att jag hade stått i dörröppningen till deras rum och stirrat på dom ett tag för att sedan säga "ni borde inte sova här", då hade min kompis mamma frågat om jag var vaken och då backade jag tillbaks in i till min kompis rum.
  Och på morgonen kom jag inte ihåg något av det, måste alltså gått i sömnen…..

  Reply
 • Hilda Nordell 3 years ago

  För några somrar sedan så tränade en kompis till mig på att hjula hela sommaren och tillslut lärde hon sig. Då en natt så gick hon till köket som var väldigt smalt och började hjula tills hennes mamma kom och följde henne tillbaka till sängen

  Reply
 • Annie Svensson 3 years ago

  Min bästa kompis säger alltid så sjuka o orelevanta saker i sömnen. En gång så bara säger hon "ja" och då frågar jag vadå "ja du skulle ju höra mig" jag säger va? Sen säger hon "du skulle väl panta? För det va väl det vi pratade om? Vadå vad pratar du om? Golvet eller?" Och då frågar jag om hon sover o då säger hon "nej jag bara går på molnen"

  Reply
 • Aini Käranen 3 years ago

  Engon när jag skulle sova hos en kompis så sa jag nonting i sömnen jag fick reda på det nesta dag.hon sa att jag hade sakt bajs korv i sömnen…

  Reply
 • Alicia Edström 3 years ago

  Shit va gulligt med turban på huvudet när du har kort hår :)) Älskar dig

  Reply
 • N0ra 3 years ago

  Jag var i polen på klassresa och jag sov i ett rum med två till. rummet hade ett loft vilket jag och en av mina vänner sov och den andra sov nere. De hade båda somnat men jag var fortfarande vaken, klockan var väl runt 2 på natten, (skulle upp 6 nästa dag man bara good job). Jag håller på att somna men då hör jag någon prata på ett annat språk liknande polska så jag sätter mig upp fort och slår i huvudet i taket. sedan kollar jag ner och min vän sitter upp i sängen vänd mot mig och rör sig inte. Jag ropar hennes namn ett fler tag gånger för att se om hon är vaken men får inget svar, sen helt plötsligt faller hon till sidan. Jag fortsätter kolla på henne sen sätter hon sig upp igen pratar på "polska" sen lägger hon sig ned igen. Hon kan inte polska inte jag heller för den delen trodde satan hade tagit över hennes kropp för en sekund där.

  Reply
 • Amanda Mathers 3 years ago

  Faan, väntade på att du faktiskt skulle skrika kuk 🙁

  Reply
 • linn södling 3 years ago

  Vart är dina jeans ifrån? Så snygga ?

  Reply
 • marylen stråkenheim 3 years ago

  tack för att du grät med mig även om du inte visste om de, fyfan sitter här och försöker supa bort mitt psyke fyfan för detta livet ibland och detta kanske ser ut som om jag vill ha uppmärksamhet men jag bryr mig inte mer om vad människor tror

  Reply
 • Melanie Hammarström Pedersen 3 years ago

  du är underbar ❤

  Reply
 • Tyler 3 years ago

  1:08 Yay, Twenty One Pilots! 😀

  Reply
 • Irene klasson 3 years ago

  Du är BÄST

  Reply
 • Sara Lindström 3 years ago

  Ehm nu på sistone har de hänt mycket i mitt rum, ett exempel är att när jag höll på att städa mitt rum elr nåt så släcktes min lampa helt av sig själv och jag var ensam i rummet, och sedan en annan gång så hade jag precis fönat mitt hår och då hade jag lagt fönen på min säng bredvid mitt sminkbord, då hängde sladden ner på golvet och då typ sekunder senare så ser jag hur sladden börjar gunga fram och tillbaka utan av att någon rörde den, blåste på den eller liknande, blev skit rädd:)

  Reply
 • Ellen Olausson 3 years ago

  lakis gråtlåt: Serious – Kygo Matt Corby

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.