Linn Ahlborg – ÄNTLIGEN EN (lååååång) VLOGG

365,067
 

Klicka här!

Published on March 11, 2017 by

Heeeeeeeej ALLESAMMANS!!!!! Äntligen äntligen äntligen är det dags för mig att ta tag i vloggandet igen. Vad tyckte ni om denna? Jag tyckte själv den vart ganska mysig. Ni får se alltifrån när jag tränar (och svettas som en GRIS) till en mysig mello-kväll med min fina vän Madeleine.

På torsdag åker jag som sagt till Barcelona, ni vill väl ha vloggar därifrån?? Jag är iaf fett taggad att både vlogga, blogga och instagramma där.

Och så ska jag dubbelkolla med bryn-salongen om det är ok att jag filmar när jag tatuerar mig iiiiiih. Tagga!

Nu väcker vi liv i denna döende kanal tycker jag. Är ni med mig?

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.