Linn Ahlborg – Lanzarote 2017 | Resan dit

329,200
 

Klicka här!

Published on February 4, 2017 by

Alltså, jag vill typ gråta hörrni… Var så himla taggad att köra igång och vlogga varje dag denna resa så går kamerahelvetet sönder igen FÖRSTA DAGEN. Vi letat runt efter kamerabutiker i hela stan ikväll men det finns inte ett jättebra utbud. Dom stavar liksom Canon med två n här, så seriöst är det på ett ungefär. Så att köpa en ny fungerande kamera här känns helt omöjligt. Vi lyckades få tag i ett nytt batteri iallafall, tänkte att det kanske var det som behövde bytas men icke. Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Den hoppar ju igång då och då men under väldigt korta perioder. Jag hoppas den skulle kunna hålla ihop och orka jobba denna resa ut men det känns ytterst tveksamt alltså. Är så ledsen. Vad ska jag göra? Någon kamera expert där ute som kan tänka sig veta vad problemet är och hur jag fixar det? Funderar på att typ lägga den i kylskåpet över natten eftersom det tydligen är fukt/värme den ej klarar och hoppas på ett mirakel att den är som ny imorgon. Håll alla tummar!!!

Och påminn mig att skrota denna kamerajävel när jag kommer hem. Bajs.

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.