Linn Ahlborg – LIFE UPDATE

581,566
 

Klicka här!

Published on July 13, 2016 by

♥ Hej mina fina!
Idag uppdaterar jag er om vad som har hänt i mitt liv. Mest dåliga saker men avslöjar också en väldigt rolig sak som händer på fredag! En NA-KD haul dyker upp mitt i allt också. Glöm inte att kolla min snap @linnahlborg för att se hur det sitter på. Ni har inte så lång tid kvar på er för storyn går ju ut efter 24h.

LINN20 FÖR 20% RABATT!!!!!!

Här kan ni som inte hann se storyn se alla bilder: http://nouw.com/linnahlborg/snapchat-haul-x-nakd-26121037

Klänning: http://stylewish.me/link/click/102456
Topp: http://stylewish.me/link/click/102462
Kjol: http://stylewish.me/link/click/102463
Vanliga klackar: http://stylewish.me/link/click/102460
Klackar med öppning: http://stylewish.me/link/click/102459
Choker: http://stylewish.me/link/click/102457
Vit spets: http://stylewish.me/link/click/102466
Rosa spets: http://stylewish.me/link/click/102465
Svart spets: http://stylewish.me/link/click/102464

Glömde även visa två saker i videon som ni kan se på storyn!
Vit bomber: http://stylewish.me/link/click/102461
Dubbel-halsband: http://stylewish.me/link/click/102458

▲ Här finns jag:
Blogg: http://linnahlborg.se
Sponsring/Kontakt: [email protected]
Instagram: @linnahlborg och @linnsyoutube
Twitter: linnahlborg

▲ Vanliga frågor:
Hur gammal är du? Född 1999.
Hur lång är du? 175cm.
Vart bor du? Gävle.

▲ Övrigt
Jag filmar med Canon T3i, Canon Legria Mini X eller Canon G7x och redigerar i Final Cut Pro.

♥ Tack för att ni kollar och stöttar mig. Ni gör mina dagar!

50 comments

 • Johanna Karlsson 4 years ago

  kjam vi kmr alltid finnas här <33

  Reply
 • Sgazzz 4 years ago

  Du ska verkligen inte känna dig tvingad för du är en av de bästa människorna i mitt liv och jag vet att det är många fler som älskar dig som youtuber så känn dig inte tvingad???❤️❤️❤️

  Reply
 • Gymnastik Flora 4 years ago

  ????

  Reply
 • Random Flippers 4 years ago

  Vem gjorde slut

  Reply
 • Random Flippers 4 years ago

  Jag kommer hata om du inte säger

  Reply
 • llama sso 4 years ago

  min farmor dog också i cancer.. det är svårt men blicka framåt ❤all kärlek till dig❤

  Reply
 • Arken 4 years ago

  Linn,Bli ihop med Ben, bara satt du vet så gillar han dig? Beklagar att hon ja du vet.

  Reply
 • Mjukis 4 years ago

  Jag kanske är lite sen men jag hoppas det blir bättre och min morfar gick också bort för ett tag sedan men han dog i en stroke eller vad det heter.. 🙁

  Reply
 • The Thinker 4 years ago

  NO ONE GIVES A FUCK OM DIG OCH DIN POJKVÄN! GÅ OCH LÄGG DIG!

  Reply
 • Amanda Baudin 4 years ago

  stackarn

  Reply
 • Roddan 03 4 years ago

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Safraaz Karim 4 years ago

  Älskar dig babe du e bäst

  Reply
 • William Gustafsson 4 years ago

  Bli ihop med ben

  Reply
 • hanna Norén 4 years ago

  jag älskar dig

  Reply
 • Zara Larsson 4 years ago

  Cancer

  Reply
 • Johan Sandin 4 years ago

  sjukt starkt å väldigt moget av dig hur du pratar om allt. blir djupt inponerad av hur mogen du ändå är med tanke på din relativt unga ålder. pörjade precis halka in på din kanal å fastnade direkt . big up for you? fortsätt med de du gör de uppskattas av så många ?

  Reply
 • Hugo P 4 years ago

  Varför säger du att vi inte har något att göra med ert förhållande när du tidigare frågat "är vi goals?"? Då är vi ju inblandade…

  Reply
 • PokemonGoGamers12 Anton & Sebbe 4 years ago

  Varför gjorde ni slut, PS synd

  Reply
 • Nicole Agi 4 years ago

  Hej Linn! Var hittar man songen. Jag beklagar allt som hänt. Älskar dig

  Reply
 • Tuva Ohlsson 4 years ago

  min mormor har fått kanser jag blev jätte ledsen men din farmor å min mormor är ändå med i vårat liv bara så du vet jag är 8 år hejdå älskar din kanal hejdå

  Reply
 • Linnea LOVE 4 years ago

  Ses ni inte mer

  Reply
 • fredrik karlsson 4 years ago

  Adda min snap, freddeee95 :* Du komemr att överleva <3

  Reply
 • Kübra B 4 years ago

  Vart är tröjan ifrån?

  Reply
 • Ida The queen 4 years ago

  Min farmor har haft bröstcancer 2 gånger?Hon opererade först bort ett bröst och efter ett år opererade hon bort det andra?Så hon har ju bara FAKE bröst nu?

  Reply
 • Ahmad Sabbaghe 4 years ago

  Du är så jätte söt

  Reply
 • Bazztor YT 3 years ago

  vem jorde slut???? sej

  Reply
 • Linnea Pilkvst Karlsson 3 years ago

  Modig du e❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Moa Laurell 3 years ago

  Min mamma gick bort i augusti i canser

  Reply
 • adam sjobrink 3 years ago

  Gilla om du kommer sakna filip

  Reply
 • Tias Kebab 3 years ago

  Är 13år och farmor dog i cancer, morfar dog utav en hjärt attack, farmor dog i cancer. Farfar är sjuk och kommer nog dö inom kort, pappa var på sjuk hus i 2månader alltså nästan hela mitt sommar lov och han kunde dött men han klara sig men han mår bra men tar typ 15 tabletter om dagen och måste gå till sjukhuset varje månad och få medicin för att överleva, mamma har svår diabetes och tar typ 10 tabletter om dagen och att det ska va sprutor varje kväll för att hon ska överleva natten och måste oxå åka till sjukhuset en gång i veckan och lämna blod prov osv.
  Papp kan inte jobba så mycket och då får han runt 8k i månaden så jag har en gammal telefon, ingen iPad eller något sånt. Mamma får typ bara 15k i månaden och typ allt går till el räkningar så jag får ärva kläder från mina 4 storebröder och dem kläderna är typ från 2000-2003 så blir mobbad ibland av dem som har rika föräldrar och själv har jag typ F i 5 ämnen för att jag orkar inte längre att ingen vill sitta brevid mig i klass rummet vet inte varför riktigt jag har aldrig gjort dem något elakt eller så och jag luktar inte på något vis. På maten får jag sitta själv och ibland får jag klara mig utan mat när alla bord är fulla inte äns lärans gör inget åt det dem ser mig knappt känns det som så det är inte lätt och bo i Stockholm och att jag går i den klassen som alla hockey killar och rika går i så. De ä inte allt men lite iaf vet att det är en gammal video så jag tror inte någon kommer se de här men kommentera gärna då.

  Reply
 • Kerstin Eliasson 3 years ago

  Min lillasyster dog av cancer hon var bara 4 år;(

  Reply
 • Blue Berets Team 3 years ago

  Min farmor dog också 2015 i Cancer. Det är en förfärlig sjukdom. Minns när jag fick beskedet om att hon snart skulle dö. Jag var helt förkrossad, även min familj. Det tar hårt, men tro mig. Livet går alltid upp och ned, det gäller att fortsätta kämpa i sådana lägen. Bäst är du. Fortsätt kämpa!

  Reply
 • Sam Nurzai 3 years ago

  ?????

  Reply
 • Melle BingBong 3 years ago

  Du är så snäll och snygg

  Reply
 • Johanna. Panda 3 years ago

  Min bror har en sjukdom som gör att han blir lätt aggressiv mot folk och han har haft njurinflemation den är kvar och tar inte han medicinen kommer han att bli döende hans njure blev sjuk när jag var 3 år gamal och nu är jag 11 han är tolv nu och var 4 när det hände han bara ramlade på golvet jag fatta inget mamma och pappa körde till sjuk huset . När jag såg honom där blev jag helt förstörd mitt hjärta fall isär ingen förstår mig längre.

  Reply
 • World of Arianators 3 years ago

  ❤️fina gulliga snälla Linn!

  Reply
 • Eliott Adamsson 3 years ago

  Linn Ahlborg❤❤❤❤❤??

  Reply
 • #Molly. EN 3 years ago

  Min morfar är död han fick ocksåkanser

  Reply
 • Ellen Eriksson 3 years ago

  Älllsskaaarrr din tröja<3

  Reply
 • Hassan elme 3 years ago

  Wwww du är snyggt min kära siyster????❤️❤️

  Reply
 • Calo my man 3 years ago

  Vad heter låten i början?

  Reply
 • Slimezz _456 3 years ago

  Stora kramar till dig min pappa mördades 2010 och jag gick nt på begravningen för jag förstod nt att han var död jag blev typ i chock och min farfar dog i cancer några månader senare och nu min mormor i år♥️ känns typ som om alla i min omgivning dör typ?

  Reply
 • viktorias life 3 years ago

  En opassande fråga men hur mycket kostade din dator? Vart köpte du den??❤️??

  Reply
 • Malva Nyman 3 years ago

  Styrkekramar till dej! ❤️❤️ Du e så himla stark som går igenom dehär! ❤️

  Reply
 • Ellen Abrahamsson 3 years ago

  styrkekramar till dig!!❤❤

  Reply
 • Hayle Larsson 3 years ago

  Min Pappa dog för några år sen i hjärtfel, sen min farmor och farfar i cancer när jag va barn och typ resten av min pappas släkt, min morbror av cancer och även en väldigt nära vän som bara va 11 år dog även för ett tag sen i cancer. Så nä, man blir nog aldrig riktigt van vid det. Är 15 år och ska gå på min sjuttonde begravning på fredag och våran hund dog idag så Love life. Man har ju väldigt stabil släkt hehe. Är inte heller så öppen av mig men de är väl olika till olika personer. Men kärlek till dig❤

  Reply
 • MyranPvP ´ 3 years ago

  bästa jag har hört <3 XDXDXXDXDXDXDXDXDXDXDDX

  Reply
 • chiken 3 years ago

  Jag saknar Filip på kanalen ?

  Reply
 • Maja Beskows Life 3 years ago

  ❤️?❤️

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.