Linn Ahlborg – Linn Svarar #13 | Läget mellan mig och Filip och när jag stal

297,565
 

Klicka här!

Published on May 2, 2016 by

Hej mina hjärtan ♥
Förlåt att det är lite ofokus ibland, inte alltid lätt att ställa in skärpa själv hehe.. Men i dagens video får ni bland annat höra om gången då jag stal, hur det ligger till mellan mig och filip och mina åsikter kring rökning. Hope you like it!
Ni hittar mig här:
Blogg: http://linnahlborg.se
Sponsring/Kontakt: [email protected]
Instagram: @linnahlborg och @linnsyoutube
Twitter: linnahlborg

♥♥ Älskar er

50 comments

 • Vad vet Du 6 years ago

  Falun o Gävle, två hål i norr man aldrig besöker

  Reply
 • Julia Svensson 6 years ago

  Du och Filip har väl varit tillsammans i typ ett halvår eller mer? Jag kände EXAKT samma sak när jag och min kille hade varit tillsammans så länge men jag kände ändå att jag älskade honom så pass mycket att jag inte skulle sluta kämpa för oss, och nu firar vi ett år tillsammans snart och jag är världens lyckligaste med honom! Han och jag träffas varje helg och jag vet att det kan bli tjatigt osv för man vill inte att det ska bli som en rutin eller vad man säger. Men du och Filip är fantastiska ihop och om ni känner arr ni älskar varandra så satsa allt! Ni är så himla fina tillsammans och jag önskar er all lycka!❤️❤️

  Reply
 • hot red 6 years ago

  vad heter du på snap

  Reply
 • jonas halonen 6 years ago

  gör en snapchat tag!!!!

  Reply
 • Maryam Kalil 6 years ago

  Vad heter låten i början ?

  Reply
 • Moa 6 years ago

  Tycker dina ögon är jätte fina fast har du inga underfransar?

  Reply
 • Nicole Lundqvist 6 years ago

  Vad var det som hände mellan henne och Filip???❤️

  Reply
 • Hedda & Vickan 6 years ago

  Super bra video! :*

  Reply
 • Fanny Smeds 6 years ago

  Riktigt bra sagt de där med rökning! Go girl ❤️

  Reply
 • Elina Hugg 6 years ago

  Så var det ett tag i mitt förhållande också. Jag tvekade jätte mycket på mina känslor, och jag tog en paus ett tag för att jag verkligen skulle se vad jag kände för honom. Och under den tiden jag var utan honom mådde jag bara sämre och märkte hur mycket jag älskade honom. Så vänta innan du gör snabba slutsatser, du kan ångra dig. Men gör det som känns bäst för dig, ILYSM❤️

  Reply
 • Lova Lindberg 6 years ago

  Super bra video, när kommer det upp en ny blogg? PS älskar dina videos men mest vloggarna ?

  Reply
 • Heidi Tahvanainen 6 years ago

  Hur länge har ni varit tillsammans? För ibland så blir det såna perioder för alla som är i en relation. Det kommer inte vara en dans på rosor direkt. Jag har varit tillsammans med en kille i 7 år, och det är mycket upp o ner, så länge man älskar varann så löser allting sig. Man ska inte ha för mycket måsten och krav på varann. ??

  Reply
 • Daniella Gebremeskel 6 years ago

  same, vet heller inte vad jag känner! 🙁

  Reply
 • Elisa Gabro 6 years ago

  vart kommer din tröja ifrån???! Någon som vet, så himla snygg den är!!<3

  Reply
 • Isaac Brandtberg 6 years ago

  Hur mycket pengar tjänar du på youtube

  Reply
 • Elina Fors 6 years ago

  Vad heter låten +Linn Ahlborg <3

  Reply
 • Elise Westerlund 6 years ago

  I somras var jag med om precis samma sak. Att jag inte visste vad jag kände för en kille. Vi var i Maroco den sommaren & det var så jävla jobbigt flr ingmeting var som vantligt. Men när han åkte hem, så sakna jag han direkt & efter några dagar då vi inte hade träffats kändes mycket bättre o allt var som vanligt! Så ge det tid Linn, prata om det & var inte me varandra typ 24/7 för då tröttnar man o då kan det bli såhär! Puss från en 16årig brud från Skåne 🙂 <3

  Reply
 • Jareth Rivera 6 years ago

  Hur gammal är du

  Reply
 • Infinite Flight Hauls 6 years ago

  Vilken flygplats åker du ifrån?

  Reply
 • Bluearmmine14 6 years ago

  Tagga Matte nationella Imon då!!! fuck my life om jag sänker mig från mitt C till ett D! 🙁

  Reply
 • Sima Gul 6 years ago

  Du och Filip passar bäst så jag önskar att du inte gör slut men det är ni som bestämma❤️❤️? lysm❤️❤️???

  Reply
 • Nora Örneholm 6 years ago

  Åherregud äntligen någon som har samma åsikter som mig. Här där jag bor anses jag som udda för att jag är 18år och aldrig satt en sigg i min mun. Så skönt att inte vara ensam!

  Reply
 • Leia W 6 years ago

  vart är det Filip bor?

  Reply
 • Kim Och Stina 6 years ago

  vad heter du på snapchat??? <3

  Reply
 • Gamer Gallen 6 years ago

  yvvc

  Reply
 • nn.noobs123 6 years ago

  Jag tycker synd om dem som gör då för det är ju något fel på dom

  Reply
 • Cloud Frekz 6 years ago

  Har du varit otrogen ngn gång

  Reply
 • RandomC V 6 years ago

  var i Turkiet ska du? 🙂

  Reply
 • Cornelia Vikström 6 years ago

  Du är så söt snälla alla följ mig nu på min kanal snälla

  Reply
 • Maja & Denise 6 years ago

  vilket redigeringspogram använder du?

  Reply
 • Emil Johansson 6 years ago

  Hej

  Reply
 • ItsOkToBeALoser 6 years ago

  Vad är era snaps skriv här

  Reply
 • drizzydrakefan 6 years ago

  Ich verstehe kein Wort?

  Reply
 • hehe 6 years ago

  Var i din exakta situation i julas. Gjorde slut med min pojkvän då i januari. Visst, livet sög några månader men nu mår jag bra igen och är starkare än vad jag var innan. Jag ångrar mig inte idag även om jag trodde att jag skulle göra det i stunden.

  Jag VET så väl att det i princip inte går att bestämma sig. Men jag tänkte såhär: Vare sig man gör slut idag eller om två år kommer det vara svårt, och du är så ung Linn.

  Hoppas det kunde hjälpa!

  Reply
 • Mauri Spagnoli 6 years ago

  jävlar va poppis det börjar bli med unga youtubers i Sweeten

  Reply
 • Alexandra Eckerberg 6 years ago

  Bra video! Var bor du? 🙂

  Reply
 • Rwgan Sw 5 years ago

  Jag älskar dig

  Reply
 • Elins kanal 5 years ago

  kollar Filip på dig på Youtube

  Reply
 • Djur sidan 1 5 years ago

  Fråga: har du ridit en häst någon gång ❤️

  Reply
 • Moa Fredriksson 5 years ago

  Bara jag som älskar o kolla på ''linn svarar '' <3

  Reply
 • Linzha 5 years ago

  Hej Linn 🙂 Hur länge har du och Filip varit ihop? För det kan annars vara så att ni har varit "nykära" och sedan går känslorna över till att älska personen men du är typ "van" honom eller vad man säger. (Inte att du tar honom för givet men att personen börjar kännas som en självklar grej i vardagen). För det är många som tror att dem tappar känslorna för sin pojkvän/Flickvän men dem känner att dem fortfarande älskar hen, och dem vet inte vad som gör att dem känner som dem gör 🙂 Men nu vet jag inte hur läget ligger till, men om du känner igen dig på något av det jag skrev så kan det bero på det 🙂

  Reply
 • swedengaming 5 years ago

  du röker du har ringar runt ögonen som är mörkare än huden

  Reply
 • Emmie Pönniö 5 years ago

  Ny prenumerant! Men jag har en fråga! Kan du snälla svara! Frågan är: är du och Ben mitkus på g? För ni är så goals och så❤️

  Reply
 • Emmie Pönniö 5 years ago

  +duvetben

  Reply
 • Två som spelar 02 5 years ago

  Var lugn man tappar känslor för varann med tiden det är naturligt. Ifall du inte varit kär förut är den känslan du tappar att vara nykär och då blir det inte lika bra som förut men mi behöver bara prata om det tills ni förstår varann och löser det inget hjälper genom att hålla inne det. Så vad det än är du känner för han säg det ist

  Reply
 • Moa Elmerup 5 years ago

  Har du fortfarande dagar med Tova??❤️

  Reply
 • Josef Idh 5 years ago

  that girl is a horor?????

  Reply
 • Du vet vi! !! 5 years ago

  du svarade aldrig om du firade Valborg med filip

  Reply
 • johanna ström 5 years ago

  oki

  Reply
 • johanna ström 5 years ago

  Vad hände med Therese??????

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.