Linn Ahlborg – LYRICSPRANK PÅ MITT EX (min hemskaste video någonsin)

626,364
 

Klicka här!

Published on November 24, 2016 by

♥ Hej mina fina!
Japp, det gick över gränsen. Men det viktiga är att Filip inte tog illa upp och han gav mig full tillåtelse till att publicera videon, det hade jag aldrig gjort annars. Allt är bra med honom och mellan oss. Vi ska ses på lördag så då ska jag säga förlåt ännu en gång och ge han en bamsekram. Har fortfarande dåligt samvete hehe. Men ni bad om ett lyricsprank och det fick ni. Sen var det lite väl brutalt och det var inte meningen att det skulle bli så. Men ännu en gång, det är lugnt, så ni kan vara lugna och se detta som ett riktigt dåligt jävla skämt bara.

▲ Här finns jag:
Blogg: http://linnahlborg.se
Sponsring/Kontakt: [email protected]
Instagram: @linnahlborg och @linnsyoutube
Twitter: linnahlborg

▲ Vanliga frågor:
Hur gammal är du? Född 1999.
Hur lång är du? 175cm.
Vart bor du? Gävle.

▲ Övrigt
Jag filmar med Canon T3i, Canon Legria Mini X eller Canon G7x och redigerar i Final Cut Pro.

♥ Tack för att ni kollar och stöttar mig. Ni gör mina dagar!

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.