Linn Ahlborg – VLOGG | Tatuerar ögonbrynen

269,577
 

Klicka här!

Published on March 15, 2017 by

I denna vlogg får se allt ifrån när jag öppnar paket, är i skolan och tatuerar ögonbrynen!

Hur tycker ni mina bryn blev hörrni??? Själv är jag sjukt nöjd. Blev verkligen positivt överraskad av resultatet och då är det inte ens helt färdigt än. Formen känns perfekt, det enda som är ovant är att dom är lite mörkare men det skulle släppa rätt fort om jag förstod det rätt. Ångrar inte ett dugg att jag gjorde det iallafall. Nu får vi bara hoppas att jag slipper infektioner, skorpor och sånt 🙂

Gillar ni när jag filmar i skolan? Tycker själv det är as roligt att kolla på men det är ju så svårt att få ihop det när typ ingen vill vara med och alla blir skit obekväma så fort jag sätter på kameran haha. Men om ni gillar det ska jag anstränga mig så klart!

Nästa gång vi hörs kommer jag att vara i Barcelona, tagga!!! Adiós 🙂

Skinnbyxorna: http://stylewish.me/link/click/394593

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.