ManfredErlandsson – PINSAMHETER 3

197,299
 

Klicka här!

Published on December 14, 2015 by

MIN SIDOKANAL: http://www.youtube.com/user/manfrederlandsson2
EN RULLANDE TALKSHOW:
http://enrullandetalkshow.se
­­­­­­­­

►STALKA MIG
– Lovoo: https://www.lovoo.com/manfrederlandsson
– Instagram: http://instagram.com/manfrederlandsson
– Facebook: https://www.facebook.com/ManfredErlandsson
– Twitter: https://twitter.com/MagiskeManfred

►STALKA MIG ÄNNU MER:
– Prenumerera: http://bit.ly/PrenumereraManfred
– Podcast: http://youtube.com/annuenpodd
– Sidokanalen: http://www.youtube.com/user/manfrederlandsson2
– Ask: http://ask.fm/magiskemanfred
­­­­­­­­

►Affärsförfrågningar:
[email protected]
­­­­­­­­­­­­­

Vill du skicka ett brev till mig?

Splay AB
Manfred Erlandsson
Malmskillnadsgatan 32
111 51 Stockholm

50 comments

 • TheSims4 Lover 4 years ago

  Detta hände bara för någon dag sedan! Vi kollade på en film i skolan om Europa och jag kände mig suuuuuper tröt. Så helt plötsligt somnade jag och jag sitter längst fram vid min lärares skrivbord och han som satt bredvid mig började skratta! Märkte det inte förrän läraren tänder klassrummet.

  Reply
 • Jfkejjzjdjdjd Hdjdjdjjd 4 years ago

  Jag var hemma själv och skulle duscha, min mamma o pappa var på jobbet men min bror spelade fotboll så jag antog att han skulle komma hem efter typ en timme men jag hade fel, efter fem minuter i duschen öppnades dörren och min bror stirrade på mig jag var 12 år och hade precis kommit in i puberteten…….

  Reply
 • Jonathan Hogebrandt 4 years ago

  Är det bara jag som alldrig är med om något pinsamt

  Reply
 • Linnea Hautamaki 4 years ago

  när jag gick i typ tvåan och gick på fritis så hade jag varit ute med några kompisar. Det hade varit kallt ute så jag hade utebyxor! när jag skulle dra av mig dem, följde byxorna med och typ hrla fritis såg mig i mina pinsammaste långkalsonger!

  Reply
 • Albin Lagerstam 4 years ago

  Jag klippte gräset och var klar (åkgräsklippare) och så körde jag ut på asfalt och glömde att ta up skäret. Den började brinna brandkåren fick komma och släcka änden. Fick så mycket skäll. PINSAMT

  Reply
 • Albin Lagerstam 4 years ago

  fäDer jag skrev var inte sant

  Reply
 • Albin Lagerstam 4 years ago

  det

  Reply
 • Elvira wahlström 4 years ago

  jag hade prövat en ny medicin för ca 3 år sedan som skulle göra det lättare för maten att komma ut. men det fanns biverkningar också, som jag såklart inte orkade läsa, och en ut av de var att man kunde få diare. så jag tog medicinen på morgonen och när jag kom till skolan känner jag något kletigt mellan benen. jag tänkte: åh nej mens nu!!?!!? så jag sprang in på toan och märkte att jag hade bajsat på mig. så jag skulle ringa till min mamma och be henne hämta ett par byxor. men jag passade på att kolla Snapchat också, där ser jag att en ut av killarna i min klass hade tagit kort på min rumpa som hade en STOR brun fläck på och jag fick verkligen panik

  Reply
 • lymmelungen 4 years ago

  EN GONG NÄR JAG SKULLE VARA PÅ XXL MED MIN PAPPA DÅ SÅ SÅG JAG INTE PAPPA LÄNGRE. DÅ SÅG JAG EN KILLE BAKIFRÅN OCH JAG TÄNKTE DET SER JU UTT SOM PAPPA. DÅ KRMADE JAG HONOM OCH DÅ SÅ VAR DET INTEN MIN PAPPA

  Reply
 • Crystal Lightway 4 years ago

  När jag var liten trodde jag att hs bettydde head shot

  Reply
 • Meis Qasim 4 years ago

  Älskar dig favorit y- favorit ?

  Reply
 • Hilde Aronsson 4 years ago

  Kör meeeer!!!!!

  Reply
 • Joker _is_here 4 years ago

  Det var rast och jag såg min flickvän och pratade med sin vän men det var en kille så jag kom och pussade henne på munnen och……. Jag fick en jävla smäll för han sa att han var hennes bror och,och jag glömde att han skulle hälsa på

  Reply
 • embla 3.0 4 years ago

  Snälla mer!! Bästa!????

  Reply
 • Åsa Hårsta Lövgren 4 years ago

  gör fler jag älskar att höra pinsamheter.

  Reply
 • Anna Edvardsson 4 years ago

  en pinsam berättelse :en gång när jag var på ett kafe så hittade jag inte mamma men såg jag en som såg ut som min mamma det var det inte men innan jag såg det så han jag krama en fremling

  Reply
 • Arken 4 years ago

  Hej Manfred! När jag var i klassrummet på skolan så var jag där med typ 5 av mina bästa vänner. Jag sa "gissa vem jag är" så jag gick fram till lärarens plats och tog caffekoppen och låsades dricka men det jag inte märkte va att det var caffe kvar i den så det kom på mig och lite av lärarens papper? så jag luktade caffe hela dagen och sen kom alla in i klassrummet alla såg misstänksamma ut och en sa "det luktar caffe" och läraren går till sin plats och lyfter lite på papperna och ser att det är caffe så jag o dom där 5 kompisarna bara tittade på varandra och sprang ut från klassrummet. xD

  Reply
 • Oliwer Björling 4 years ago

  i skolan en dag så satt jag och gunga med min kompis och jag pruta och vi skratta tills jag märkte att min kompis inte skratta jag vände mig om och såg att tjejen jag är kär i stog där och jag hade prutat henne i ansiktet

  Reply
 • Typ Stina 4 years ago

  Igen, talade för fort?

  Reply
 • Smiley fors 4 years ago

  För ett år sen så hade jag en pv, jag såg honom och försökte spela cool, jag skulle luta mig mot ett Staket,jag trodde att staketet var typ några dm bort från mig så jag försökte luta mig mot staketet men ramlade för att staketet var typ två eller tre meter bort min pv såg allting och skratta åt mig i typ fem minuter efter en stund så kom hans kompisar och han berättade allting? dagen efter visste hela min klass det och alla skratta åt mig när jag var i närheten!

  Reply
 • Tommy Haraldsson 4 years ago

  Vad äe outro låten?

  Reply
 • Alma Trash 4 years ago

  Jag va på syslöjden en gång. Och vi har syslöjd i ett speciellt hus även samma hus som dom som särskolan hade sina klassrum i anyways. Jag va kissnödig så jag skulle gå på toa (obviosly) då ser jag att dörren står vidöppen och det va släkt så det va fritt fram liksom. Men när jag står pricis vid dörren hör jag hyr någon ropar "JAG ÄR FÄRDIG!" Och utan att tänka gick ja in på toan, Och där sitter en kille från särskolan och bajsar ._. Vi har musik med särskolan…. Gilla så han tar med! 😛

  Reply
 • Alishas gaming 4 years ago

  när jag var liten så var jag, min pappa och två andra i en affär. en man som jag trodde var min pappa stod vid en sak och då gick jag fram till honom och sa med en väldigt kånstig röst " SKA DU KÖPA DEN DÄR ELLER" och det var såå pinsamt????

  Reply
 • Du Vet Agge 4 years ago

  Pinsam händelse: jag var hos en kompis som var ny i klassen. Jag fick låna hennes mammas fina skor för jag hade jättevarma skor och det var varmt ute. När vi var ute på en lekplats och gjorde volter så blev jag jätte kissnödig och sa det till min kompis. Hon svarade att hon också var det. så vi kissade i skogen det är svårt att sikta när man är tjej så jag råkade kissa på hennes mammas skor! jag trodde att hon inte såg det men nästa dag i skolan retade nästan alla mig! SÅ PINSAMT!

  Reply
 • Eira Jakobsson 4 years ago

  pinsam Grej hände i mitt klass rum vi satt och körde matte bingo och då min bänk kamrat eller vad man ska kalla det satt och la röda pluppar på siffrorna som man ska gör fast när man får den siffran då skrek jag ut i klass rummet hon fuskar alla tittar på mig och min lärare sa man kan väl inte fuska på bingo och det kan man ju inte och då håll jag på att börja gråta men håll in det och det är nog det pinsammaste jag har gjort i mitt liv????

  Reply
 • Iris Nordström 4 years ago

  När jag var i förskolan uptredde vi med bokar bruds. jag skulle sjunga lilla boken brus men jag sjöng stora boken bruse.hela skolan som på men nog ropade mitt namn

  Reply
 • Iris Nordström 4 years ago

  bruse

  Reply
 • Iris Nordström 4 years ago

  nogon

  Reply
 • Sarina Shafiei 4 years ago

  det var julafton och jag och min familj var i torgiet sen sa jag till min pappa att jag vill gå til min storebror och vi gick dit där var dett fullt av folk och det var en man som stog där och jag sprang och kramade honom plösligt vende han sig om då såg jag att det inte var min storebror och sprang därifron

  Reply
 • therese andersson 4 years ago

  Du har ett jätte snyggt hår

  Reply
 • Hanna 05 4 years ago

  Kan du göra fler sånna här videos dom är jätte roliga

  Reply
 • Wilma 4 years ago

  En dag när vi skulle till ett köpcenter och när vi skulle nästan precis gå in så kom jag på jag hade glömt min mobil i bilen så jag gick till bilen men på vägen vad det cement så jag hoppade på det för komma till bilen men jag halkade och trilla rakt i cementet och fick gå rund i köpcentret med massa cement på mig exakt alla tittade på mig och skrattade

  Reply
 • Annie Wegner 4 years ago

  Pinsamt!! Jag och min syster Daniella snapade en gång och då sa jag: vet du en grej? Hon svarade: nej? Jag skrev: jag är kär i Romeo! Låter helt galet!! Och då svarade hon med en bild snap: han är här och har sett allt… Fy fan asså AHAHAHHA

  Reply
 • makeupby fillan 4 years ago

  pinsamt????

  en gång när jag och mina kompisar hade ätit i skolan skulle jag och en av mina kompisar gä och vänta på dem andra där ute så vk bestämde oss att skräma dem så vi gick backom ett par plantor frömför en vägg precis vid dörren så när den öppnades så anntog vi att de va våra kompisar så vi hoppade fram och skrämmde dem men insåg att de inte va våra kompisar utan några som går på gymnasiet stage 4 you som ligger brevid vår skola och dem börgade assgarva åt oss och vi bara sprang där ifrån och insåg att våra vänner hade dissat oss och gått den andra vägen sååå pinsamt!!??????

  Reply
 • TeLoW 4 years ago

  gör pinsamheter 4 snälla manfred

  Reply
 • KawaiiPotato 4 years ago

  jag har en. Jag var på Dressman med mina föräldrar och min syrra jag och min syster lekte Narnia i dem runa klädställerna och när jag skulle gå ut ur den så välte den jag låtsades som ingen ting tills min mamma såg……..????????

  Reply
 • Frøydis Olhans 4 years ago

  Nämen gud… jag har också pruttat medan jag har gjort sit-ups xD Jag vart avslöjad…

  Reply
 • Cookieunicorn s 4 years ago

  OMG den med pojkvännen *dööör XD

  Reply
 • SSO Gamer Norr 4 years ago

  gud vad pinsam för alla händer typ ALDRIG! något pinsamt för mig

  Reply
 • Theo Törnquist 4 years ago

  Vart är tröjan ifrån????

  Reply
 • Aliette Hellberg 4 years ago

  2.59 de lät som du sa stringtajts ??fast du sa springtajts ?❤❤love you so much ?

  Reply
 • anonym anonym 4 years ago

  Grattis 200 000 prenumeranter!!!

  Reply
 • viktor sun 4 years ago

  prata långsammare ja fattar inte va du säger??

  Reply
 • IsaacarwenEXTRA Sundström 4 years ago

  Gilla om ni tittar på 2017

  Reply
 • Leo Knutsson 4 years ago

  För inte alls så länge sedan så tittade jag ner i min telefon när jag och mamma var på KappAhl jag tittade på pinsamheter 1 och skulle berätta en pinsam sak till min mamma men när jag berättade så visade sig att det inte var min mamma jag berätta denna pinsamma historien till det var en random kvinna som tittade på vilken BH hon skulle köpa PINSAMT!

  Reply
 • Leo Knutsson 4 years ago

  En gång på engelska lektionen så skulle vi ta på dem kroppsdelen som våran lärare sa att vi skulle ta på, oj det lät lite konstigt men iallafall då skulle vi ta på foten jag stod längst bak i klassrummet så jag skulle dra upp foten för att kunna visa att jag nuddade foten men när jag sträckte på benet så råkade jag prutta högt inför hela klassen och samtidigt så pratar jag med en tjej som jag är lite kär i som var breve mig! 🙁

  Reply
 • Maja Olberg 4 years ago

  Jag var på väg till skolan. När jag var där så spionerade. den snygga killen siter och pratar med en kompis till mig. när jag kollade bort så märker jag är någon drar av mina byxor och jag var inte ensam den snygga killen kollade på mig och skrattade. Men nu är vi ihop. Några kallar fortfarande mig för rump nisen. Så pinsamt ?

  Reply
 • Åke Rönnblom 4 years ago

  Hejsan jag satt och spelade ett tärningsspel på rasten. Då kom de två killar och min bästis. En av killarna sa vad gör ni? Jag hade precis slagit och fick en sexa. då ropade jag SEX! alla började skratta och killen sa trevligt… sen gick de iväg

  Reply
 • Noel Olsson 3 years ago

  Coolt

  Reply
 • M. A. 3 years ago

  Jag har inte varit med om något pinsamt

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.