ManfredErlandsson – varför jag inte fick några julklappar

155,895
 

Klicka här!

Published on December 26, 2016 by

Nepp, jag fick inga julklappar. Här är anledningen.
Ta hand om varandra!

FÖLJ MIG PÅ SNAPCHAT: @Manfreeed
­­­­­­­­
►STALKA MIG
– Instagram: http://instagram.com/manfrederlandsson
– Facebook: https://www.facebook.com/ManfredErlandsson
– Twitter: https://twitter.com/MagiskeManfred
– Sidokanalen: http://www.youtube.com/user/manfrederlandsson2

► Outro
Animering: https://www.youtube.com/user/musicvoiceboy
Musik: https://soundcloud.com/djphibes/caro-emerald-you-dont-love-me-phibes-remix
­­­­­­­­

►Affärsförfrågningar:
[email protected]
­­­­­­­­­­­­­

Vill du skicka ett brev till mig?

Manfred Erlandsson
Splay AB
Östermalmsgatan 26 A
114 26 Stockholm

50 comments

 • Thea Ryman 4 years ago

  Jag önskar att alla på jorden har det lika bra som vi !

  Reply
 • emma siversson 4 years ago

  ❤️

  Reply
 • emma siversson 4 years ago

  ❤️

  Reply
 • LiiaaM 4 years ago

  mycket bra video

  Reply
 • Elisa Bergenstråle 4 years ago

  Du är sååååå snella mot andra?

  Reply
 • Elsa Brolinson 4 years ago

  Det bästa med julen är packet inga packet ingen jul ?stackars dom som inte får något alls ?

  Reply
 • Maximilian Sörensen 4 years ago

  Jag skämtar inte:(

  Reply
 • Klubba Dubba 4 years ago

  Jag fick massa lego star wars i jul klapp

  Reply
 • pettson 431 4 years ago

  Mitt hjärta smälte ?

  Reply
 • albin markbrant 4 years ago

  CLICKBAITARE!!

  Reply
 • Feejz 4 years ago

  <3

  Reply
 • Julia Karlsson 4 years ago

  Så bra du är!!

  Reply
 • Elin Pommer 4 years ago

  Tigrarna får yu inga julklappar?❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Hedd & Semlan 4 years ago

  Hade en underbar jul. Fick många presenter jag önskade men kände mig.. rik.. Jag menar. Jag fick en popcorn maskin. En egen Soda stream maskin. Kläder. Tofflor. Smink. Jag fick välja en ny telefon. Samsung Galaxy S7. Sen nu i påsk åker jag och min familj tillsammans med några av våra kompisar till Hawaii. I 2 veckor. Detta kunde jag aldrig föreställa mig. Vi firade tillsammans med hela släkten. Vi spred kärlek som in i helvete. Jag lekte med min 4 årige kusin. Hon hade det så så bra. Och att se henne vara så glad värmde mig sjukt mycket att jag bara sprang och gav henne en stor kram. Sen är Min bror är den som alltid finns där. Han är snart 15 år. Sjukt snäll. Många femton åringar springer på stan, hittar på hyss. Men min bror är bara den här lugna. som sitter och spelar som jag. Jag fick min första stationära dator när jag var 4. Men Min borsa är den som ger mig en kram varje kväll när jag lägger mig. Den som tar hand om mig. Dessutom har min familj köpt en ny kattunge. Mina föräldrar är friska och dom är förlovade. Ingen nära och kära har dött.. Kan man önska sig mer? Nej. Kände mig sjukt rik och självisk. Jag älskar mitt liv. Men jag är ung. Mina föräldrar ville se mig lycklig. Det gjorde dom. Men samtidigt spred vi massa kärlek. Vi har skrattat. Lett. Och mått bra. Men jag är "fadder" till ett barn i afrika.. Har skänkt massa pengar till denna underbara unge. Det är jag stolt över.

  Reply
 • Elma Kompisar 4 years ago

  Jag tänker att om en är glad för det en fått så borde andra inte vara avundsjuka för att de inte fått det, de ska vara glada att personen som fick julklappar är lyckligt lottade. (Jag förstår dock meningen med videon och väldigt smart av din familj hur ni valde att spendera era pengar)!

  Reply
 • Sanna Eklund 4 years ago

  Jag blir så rörd

  Reply
 • Neman Gaming 4 years ago

  Du är så snäll Manfred!!!

  Reply
 • The Littel Life 4 years ago

  Jag tycker samma

  Reply
 • The Wic 4 years ago

  Jag köpte inga julklappar i år för har inte råd och köper jag till en vill jag köpa till alla. Fick heller inte julklappar ifrån alla men det känns okej ändå!

  Reply
 • Elias Eriksson 4 years ago

  Bra och säriös.???

  Reply
 • Y U N G NoKoke 4 years ago

  "vad ska hen svara" men gud, inte nu igen. MAN SÄGER HAN ELLER HON INTE HEN FFS

  Reply
 • Alfred Lindwall 4 years ago

  fick Iphone 7 ps4 Macbok air 5 000kr hahhaaha nu ska jag på sturehof och äta skaldjur och hemma bor jag med 3 vånningar

  Reply
 • Walter TASSEMEIER 4 years ago

  Asså fan va bra förebild du är Manfred

  Reply
 • Jessica S 4 years ago

  Jag fick massa såna här kort där den som gett kortet har bidragit med pengar till olika välgörenhetsorganisationer och det blev jag verkligen jätteglad över 🙂

  Reply
 • JustAPerson 4 years ago

  Så fin video Manfie<33

  Reply
 • LordCouscous 4 years ago

  Såg dig på juldagen. Min farmor bor nära ditt hus. Du satt med en svart hatt och prata med människor

  Reply
 • LordCouscous 4 years ago

  Du fick ju ganska många presenter tycker jag…

  Reply
 • albert elmgart 4 years ago

  jag fick en iphone7 en ipad air och en 60 tumm tv och slängde allting

  Reply
 • l.e 22 4 years ago

  jag har aldrig fått en julklapp i hela mitt liv förrutom när jag föddes

  Reply
 • Una Belokapapa 4 years ago

  du är en av världens bästa förebilder

  Reply
 • Hamster.Teros 4 years ago

  min kompis fick bara ett 2pack sockor av sin familj så han fick ett xbox av mig.

  Reply
 • Kalle Ahvenainen 4 years ago

  Jag köper hur jävla många julklappar till mina barn som jag vill bögjävel. Ps din låt suger kuk

  Reply
 • Johanna skånberg 4 years ago

  så sant ♡☆

  Reply
 • Evolillia 4 years ago

  Vad fint, jag grät så fint

  Reply
 • botoxbae 4 years ago

  jag fattar inte? du pratar om att man inte ska visa eller berätta om sina julklappar och så gör du det själv i slutet av videon?

  Reply
 • Hatarna Får Hata 4 years ago

  Fortfarande clickbait

  Reply
 • Kajsa Sandberg 3 years ago

  Jättebra video Manfred! Tycker verkligen att du hade ett bra budskap! kram<3

  Reply
 • Alex Hamberg 3 years ago

  När ska du komma ut?

  Reply
 • Kusinernas Vänskap 3 years ago

  Det va väldigt väldigt fint sakt v dig allt du sa va rätt det handla om att ha kul!???

  Reply
 • Ella Mikaela 3 years ago

  Så himla fin video 🙂

  Reply
 • Millano Coco mix 3 years ago

  Grateful if you subscribe to channel and comment

  Reply
 • rune hedblom 3 years ago

  jag fick inte heller så mycket men julen handlar inte om att få saker 😉

  Reply
 • Vi No 3 years ago

  Jag fick inga julklappar!?

  Reply
 • Elsa Bäck 3 years ago

  Du är bäst❤️

  Reply
 • FeelsGoodMan 3 years ago

  Sen som fan med kommentaren, men det hjälper inte att du inte får julklappar. Du hjälper inte dom som inte får julklappar. Du vill bara få andra att tro att du är en bra människa. Förra året fick jag en dator värd 15 000 av min mamma. Gör det mig till en sämre människa? Snälla väx upp. Julen har mer nu blivit en chans att träffa sin släkt, äta gott och sen öppna presenter. Julen har alltid varit så, eftersom att Jesus även fick gåvor från De Vise Männen.

  Ett tips till nästa år. Donera pengar isf till barn som har det svårt nere i Mellanöstern istället för att bara inte få julklappar. Människorna i kommentarsfältet gnäller över att de inte får presenter när barn dör i krig. Gör något bra för mänskligheten, istället för att bara leka ''god''. Du har ju ändå så jävla mycket pengar, så det spelar ingen roll. Tycker att det är synd att folk tror att detta hjälper. Barnen där ner får i alla fall kläder, mat och vatten, vilket folk inte förstår.

  Reply
 • Faze Pro 3 years ago

  Mina föräldrar är rika därför fick jag en iPhone 7 och 5 horor och 15 katter. mitt liv är bäst.

  Reply
 • simaf Hassan 3 years ago

  Jag fick inga☹️

  Reply
 • Anisah Johansson 3 years ago

  Du får ju presenter hela tiden det är visningar!!!

  Reply
 • Tess 3 years ago

  jag har bara fått 7 saker,seriört manfred

  Reply
 • Minecraft Tuturials 3 years ago

  tack Manfred <3?

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.