Moa Murderess SWE – Deep talk ✖ Jag har mått jättedåligt…

97,601
 

Klicka här!

Published on June 11, 2015 by

Nu vet ni hur hela situationen med min Svenska kanal ligger till. Min Svenska kanal är till för att uppdatera när jag har lust. Min Engelska kanal är den jag vill lägga ner all min tid på ♥ Vill ni följa min Engelska kanal så kan ni göra det här: https://www.youtube.com/MoaMurderess

♥ Gå med i Murderess Army: https://www.youtube.com/channel/UCvprYNtJt9L7eIPr_gZ2-qA
______________________________________________________

♥ Blogg: http://EpicFaiil.se
♥ Kontakt/Spons: [email protected]
♥ Instagram: https://instagram.com/moamurderess/
♥ Twitter: https://twitter.com/moamurderess
______________________________________________________

♥ Jag redigerar mina videor i Final Cut Pro.
♥ I filmar med Canon EOS 700D och Canon PowerShot G7X.

50 comments

 • kaninteddy kaninsson 6 years ago

  Tycker att det är synd att du kommer göra alla vidios privata för jag tycker du har varit så duktig.
  Allt arbete till förgäves…
  Hoppas du mår bättre?

  Reply
 • Josefin Bertilsson 6 years ago

  alla kan bara inte engelska det är inte bara att lära sig och det är inte lätt men du kan ju lägga till svensk text för då kan man lära sig bättre men jag gillar din kanal kram på dig <3

  Reply
 • Jada 6 years ago

  Jag tycker att du ska följa dina drömmar och jag älskar din engelska kanal! Jag är ofta deprimerad över mitt liv att kanske är ful, hur min stil är (emo)(11 år), eller om ens folk vill ha mig där! Ibland vill jag faktiskt ta en kniv i magen. Nu har allting förvärrats på grund över att mitt ex har varit otrogen ( han är ihop med nån' annan) och gjorde slut med mig i förrgår. Nu är min bästis kär i honom och vill vara ihop med honom. Jag tror på fullaste allvar att hon försökte berätta det för mig igår, men vågade nog inte och jag tror 99,5% av hela mig att de redan är ihop. Jag är redan helt förstörd och fattar helt hur du kan känna dig när du är deprimerad. 🙁

  Reply
 • TheAmateurMusicians 6 years ago

  Konichiwa!! I am from sweden but i love english and feel more coumfterbule(bekväm)in english. I also love japan and ya… thats basiclly(du fattar…)me!!! You helped me througt the HARDEST time in my life. It kinda feels like i am a younger version of you..? ':D Thank you for being here for me<3

  Reply
 • glada kaninen 6 years ago

  hej, ja du…… du som läser detta, din bakgrund kanske är ljus och härlig eller så är du den personen som har en tråkig och väldigt ledsam bakgrund. Kanske har du hört någon säga "du är ful" eller "du är fet" eller "du är för smal" listan kan faktiskt göra väldigt lång. Men du som läser detta, ja precis du! hur många gånger ska jag säga det 🙂 du är perfekt! Du är perfekt som du är. Du är den du vill vara och oavsett vad som har hänt dig så ska du skita i vad alla säger (om det inte är fina saker) Du ska inte tänka på vad andra tycker om dig och du ska inte bry dig för mycket! Du ska vara glad, du ska inte skära dig eller göra dig själv illa på något sett alls. Du har kanske någon gång blivit mobbad? Du kanske har känt att det ända sättet för att göra så du mår bra igen är att mobba! Men nej! så ligger det inte till! Du är vacker precis som du är! tjock eller smal, frisk eller sjuk så är du den finaste personen på jorden! Du kanske har cancer? Sluta inte kämpa! Du ska kämpa för att en dag kunna krossa cancern! Dina framtida barn ska få se dig bli gammal, och du ska få se dina barn växa sig stora och starka. Du ska en dag sitta där vid matbordet och vara mamma/pappa och säga "ät upp salladen så blir du stor och stark som mig" Du ska få uppleva känslan att älska och du ska få uppleva känslan att leva! Oavsett hur din framtid ser ut så ska du göra allt för att klara dig igenom allt! Du ska göra allt för att ge dig själv ett leende varje dag! Du kommer bli sviken, du kommer förlora människor du älskar! Men glöm aldrig! Sluta aldrig älska och sluta aldrig leva!  jag skriver detta för att du… precis ja! du som läser detta! fyfasen du förstår att det är dig jag menar nu 🙂 Men du…jag skriver detta för att du ska få ett leende på läpparna, för att du ska må bra, för att du ska känna att du är speciell och för att du helt enkelt är en perfekt och underbar människa! mitt namn är glada kaninen! och mitt jobb är att ge människor jag inte känner ett leende på läpparna! så ja! fuck the haters and love the lovers! Vi hörs mina små kaniner :*

  Reply
 • Gamer Girl 6 years ago

  jeg liker din engelske kanal fordi jeg er norsk og du er super god i engelsk

  Reply
 • Felicia & Jennifer Andersson 6 years ago

  du ska inte bry dig om hat komentarer, va dig stjälv,LOVE.

  Reply
 • Em Pettersson 6 years ago

  Jag tycker du är grym ? . Vad kul att du har börjat med engelska ??

  Reply
 • elsa lorenius 6 years ago

  du är bäst

  Reply
 • Jennifer Höglund 6 years ago

  Hej Moa! Jag har också mått skitdåligt och försökt att ta livet av mig, det är pga att min bästa vän dog i en bilolycka. Så jag skönk in i en djup deppition (stav) och jag missade halva fyran och hela femman, men sedan när jag skulle börja sexan så blev allt mkt ljusare för mig och jag träffade en annan väldigt nära vän, och nu ska jag börja sjuan och jag har bytt klädstil pga att jag började titta på dig. jag har fått mkt mer självförtroende under den tiden du har gjort videos och jag har prenumererat på dig! Jag vet att jag, precis som många andra, har dig som förebild. Dunär en sådan fantastisk människa! Du har hjälp mig och säkert många andra att våga vara sig själv och lita på sig själva.

  Det jag vill säga med denna kommentar till alla som läser är: det spelar ingen roll hur du ser ut, bara att du vågar vara dig själv och att du inte bryr dig om vad faan andra tycker om dig. För du är så jävla perfekt precis som du är. En tjej i min klass försöker bara att få de "populära" att bli imonerad på henne hon är inte bekväm med sig själv. Hon försöker vara som en annan människa, och det är inte bra för du ska vara dig själv och behandla andra som du själv vill bli behandlad. Tack för att du har orkat läsa denna långa kommentar. ❤️❤️❤️ Många kramar från Jennifer.

  Reply
 • CandyElin 6 years ago

  Kör på Moa du är grym ;D Puss:D

  Reply
 • ́BENGTSSON 6 years ago

  Jag vet att det inte är så många som kommer se denna komentaren men om ni fortsätter såhär så kommer moa ge upp och blir det värre så kan ni som gör sånna här hat komentare bli polisanmälda osv så tänk till innan ni skriver nåt

  Reply
 • Sahar Enayat 6 years ago

  skit i de som skriver dumma saker de är så jävla avensjuka på att du kan prata engelska så bra men inte de asså NI SO SKRIVER NI ÄR FAN TUMMA I HUVUDET HON BESTÄMMER ÖVER SITT LIV INTE DITT HON FÅR FAN VARA HUR HON VILL FATTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VEM FAN  TROR NI ÄR ASSÅ FYFAN HENNES LIVE HENNE KANAL OCH HENNE VAL FATTA FÖR HELVETE NI FAN DUMMA VÄRRE ÄN DUMMA \\\ JAG ÄLSKAR DIG OCH DIN ENGELSKA KANAL DU ÄR BÄST PÅ BÅDA ÄLSKAR DIG HUR DU ÄN ÄR OCH HUR DU KOMMER OCH BLI JUST LOVE YOU SÅ MUCH<3<3<3<3<3<3<

  Reply
 • Emilia Wård 6 years ago

  Jag har fått näthat på Instagram och på ett spel, men jag anmäler kommentarerna och blockar användarna och struntar i om jag får mer hat ?

  Reply
 • Kawaii Llama 6 years ago

  Jag bryr mig inte om din kanal är på engelska! ????

  Reply
 • Juliette P 6 years ago

  Bra video Moa!! Fyfan för alla störda människor som finns!!

  Reply
 • Rory Woodford 6 years ago

  love you so much moa !!!!!

  Reply
 • Sara 6 years ago

  Jag förstår dig precis, i skolan hade vi jätte mycket att göra & jag hade massa kompisproblem, och tillslut så fall jag i en deppresion vilket jag försöker komma ur i nuläget, men det är väl enklare att säga än att göra dock. Tack för att du gjorde den här videon!❤️

  Reply
 • Leon Granberg 6 years ago

  Jag gillar dig som du är du är så stark mot nät hat??

  Reply
 • Leia Ljunggren 6 years ago

  Ta inte åt dig du är bäst och du väljer själv vad du vill lägga ner mest tid på så strunta i dom jäklarna som kallar dig dumma saker ??????????????????❤❤❤❤❤älskar dig ???????du är snääääll?????????❤????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Reply
 • nina mk 6 years ago

  idioter som skriver detta!! Du äger Moa, kämpa på!!

  Reply
 • Anna Byqvist 6 years ago

  Din engelska är grym (: Älskar dig så mycket, jag lär mig engelska av dig, och det tycker jag är jätte roligt. Sluta ALDRIG med det du gör puss o kram <3

  Reply
 • Julle2 Bulle 6 years ago

  jag älskar dig och om du läser not dumt ord sluta läsa kommentaren jag vill bara att du ska må bra

  Reply
 • Tindra Hellman Nordström 6 years ago

  jag tycker du är jätte duktig och det är bra att du vågade nu att ha en engelska kanal. Du ska f*n inte få skit bara för att du bryter språk? varför kränka på dig? Jag har själv JÄTTE svårt i engelska och känner igen mig! jag skulle aldrig vågat. Du är en så bra förebild och bäst! JAG KOMMER TITTA PÅ DINA VIDEOS OAVSETT SPRÅK! och ni som bara hatar på Moa istället för se på videon om NI tycker den suger, sluta bara titta?! men iaf du är bäst Moa!!

  Reply
 • andjela milojkovic 6 years ago

  MOA LYSSNA INTE PÅ ANDRA DU ÄR BÄST PÅ DET DU GÖR!

  Reply
 • Anna Husfeldt 6 years ago

  Ni som subscribar (prenumererar) på moa och skriver att Hon är dum eftersom hon int lägger ut på hennes svenska kanal är idioter om ni skriver det pågrund av er själva… moa får det dåligt av det.. och ni borde stötta henne om ni prenumererar på henne

  Reply
 • Saara&Nico Manni 6 years ago

  jag älskar dina engelska videor!! och såklart de svenska!! ☺☺??❤❤❤

  Reply
 • Thikita Gustavssons Lundevall 6 years ago

  va inte läsen du är bäääääääst♥♥♥♥♥♥♡♡♡♥

  Reply
 • Jesse Sarvak 6 years ago

  Heja dej Moa! Fortsätt med det du gör! Stor kram till dig!

  Reply
 • Tuva Rosenquist 6 years ago

  moa du är bäst jag gillar din eng kanal ??❤??????????

  Reply
 • Frida Sandberg 6 years ago

  Jag gillar dina engelska videos även om jag inte förstår allt men du är jättebra.

  Reply
 • Friterad Räka 6 years ago

  jag älskar att du har en engelsk kanal så himla kul

  Reply
 • kompis kanalen 6 years ago

  köp d-vitaminer så är du mycket piggare som jag

  Reply
 • kompis kanalen 6 years ago

  om du inte vill ha en vinter depression

  Reply
 • Nova Englund 6 years ago

  Du är jätte fin.

  Reply
 • Sally Hawkcake 6 years ago

  Snyggt hår du har ?

  Reply
 • Hello Dear 6 years ago

  Du förtjänar inte ett enda hat och vet du varför? För att du är bäst❤️

  Reply
 • Skokaninen MSP 6 years ago

  ❤jag tycker att du är super bra ❤

  Reply
 • Simona Maciulis 6 years ago

  samma sak med mig Moa, jag är inte deprimerad på sommaren men jag är det på vintrarna, då tänker jag på lassandåliga saker, och jag är deprimerad pga det börjar mörkna tidigt, jag hatar att det ska börja mörkna vid 4/5 tiden ❄☀

  Reply
 • Simona Maciulis 6 years ago

  ojj dåliga saker menar jag ?

  Reply
 • Vilda Björklund 6 years ago

  Jag blir oxå mobbad och dyster fram mot November…..?? Bara så att du vet finns jag vid din sida och kommer att finnas att som någon för dig som du kan prata med! ❤️❤️❤️

  Reply
 • Thea Nyman 6 years ago

  du är inte dum i huvudet för att du pratar engelska… . .. DOM är dumma i huvudet för att dom inte kan engelska,
  inget illa menat.

  Reply
 • Line Jansson 6 years ago

  Jag tyckte att det var jobbigt när du bytte till din Engelska kanal men nu lär jag mig Engelska… Jag älskar dig och det du gör Moa!!!

  Reply
 • Meja Sandgren 6 years ago

  Det var ett tag sen jag kollade på din kanal och jag är inte ditt största fan som kollar på alla videos och så. Ta inte detta på fel sätt jag tycker du är jätte grym och allt så detta är värkligen inte menat som hat. Men asså jag visste inte att det var så här när jag kollade på denna videon jag var i chock. Jag har alltid trott att du var den super glada tjejen som aldrig var på dåligt humör. Du äger värkligen och du får inte lägger ner något. Jag älskar dig kämpa på?????

  Reply
 • Isabelle Enfors 6 years ago

  Jag tycker folk ska sluta vara så elaka!!!!!!!?

  Reply
 • Ella&Nathalie renner 6 years ago

  du är så fin

  Reply
 • Mi Bergström 5 years ago

  jag är som du

  Reply
 • TheRedMuffinMonster M.S 5 years ago

  Jag önskar jag var du, du är jätte fin o snäll!?

  Reply
 • mousa18 ali 5 years ago

  Mosa18

  Reply
 • Schleich hästar stall 100 5 years ago

  du är så duktig jag älskar dina video

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.