Moa Murderess SWE – När någon dör, hur går man vidare..? 1 år idag.

71,362
 

Klicka här!

Published on August 5, 2017 by

Idag delar jag med mig av min historia och hoppas att jag kan inspirera & hjälpa andra. Här nedanför hittar ni bra länkar att kolla in.

♥ Självmordslinjen: https://mind.se/sjalvmordslinjen/
♥ Fakta om sorg: https://www.sorg.se/fakta-om-sorg/
♥ Psykologiguiden: http://www.psykologiguiden.se/rad-och-fakta/symtom-och-besvar/psykisk-ohalsa/sorg
♥ Depression & Sorg: http://depression.se/sorg/
______________________________________________________

HITTA MIG:
♥ Spana in min & Marielles podcast: https://www.acast.com/bikten
♥ Mail (endast företag & samarbeten): [email protected]
♥ Instagram: bit.ly/2jQJ4L8
♥ SnapChat: RealMurderess
♥ Min engelska kanal: http://bit.ly/2kn1t5s
♥ Twitter: bit.ly/2kmwPJD
______________________________________________________

♥ Jag redigerar mina videor i Final Cut Pro X.
♥ I filmar med Canon EOS 700D och Sony Alpha A1500.

50 comments

 • Moa Murderess SWE 3 years ago

  Jag hoppas att ni kan visa respekt bland kommentarerna. ALLT hat tas bort och anmäls. Känner jag att kommentarerna går överstyr så kommer jag att stänga av kommentarsfältet. Tack 🙂 <3

  Reply
 • Elin Larsson 3 years ago

  Du är så fin och stark ❤️

  Reply
 • Amanda Hogberg 3 years ago

  Du är bäst! Du ger så mycket inspiration och är en stor förebild! ❤️ sluta aldrig med det du gör, du hjälper många!

  Reply
 • m 3 years ago

  Jag har förlorat ett antal familjemedlämmar. Att kolla på den här videon fick mig att tänka tillbaka på tiden med dom. Det behövdes, tack!

  Reply
 • Miranda och Jesper 3 years ago

  Hej jag förstår för jag förlora min pojkven för en månadsen? så fråga mig om du behöver råd?. Snap: miranda060411. Så du vet. Ps: älskar dig och stöttar dig i allt

  Reply
 • Lova Hallberg 3 years ago

  Tack Moa! Detta hjälpte mig! För jag är i en sådan ledsen period just nu❤

  Reply
 • Moa L 3 years ago

  Min morfar fick mig att må bättre

  Reply
 • Lolitaskullz 3 years ago

  Jag blir helt tårögd och arg….
  Du är så fin och folk är så hemska
  förstår din sorg <3

  Reply
 • Ebba Svensson 3 years ago

  Vet hur det känns? Respekt❤️❤️❤️?

  Reply
 • Kingy 887 3 years ago

  Reply
 • Felicia Wågman 3 years ago

  Blir ledsen av det du säger i den här videon, människor är hemska i dagens samhälle, speciellt på internet. Du och INGEN annan människa ska behöva uppleva dem kommentarerna som du fick, ingen förtjänar det. Alla är så otroligt orättvisa och respektlösa att det är äckligt. Du är en jättefin människa och du är värdefull!
  KRAM

  Reply
 • Miranda och Jesper 3 years ago

  Du är min stösta och besta youtuber så du vet alla dina fens tror på dig ge alldrig upp för du är bäst?

  Reply
 • Its Juliia 3 years ago

  Du är så stark! <3

  Reply
 • Isola Skarpsvärd 3 years ago

  Jag har också gått igenom exakt samma sak… min mamma dog den 4 februari 2017, hon hade cancer ( äggstocks cancer tror jag ) i 4 år.

  Reply
 • Demetra Franches 3 years ago

  What is she saying?

  Reply
 • Amanda Lindahl 3 years ago

  Min morfar dog när jag va 5 och jag e 10 min mormor fick jag aldrig träffa

  Reply
 • Mi Söderberg 3 years ago

  Min katt har dött??

  Reply
 • Amanda Lindahl 3 years ago

  Jag mår dåligt men du får min dag bli glad

  Reply
 • Vilgot Henrysson 3 years ago

  Vi alla stötar dig Moa❤️❤️

  Reply
 • Felicia Eriksson 3 years ago

  Moa?det är okej att vara ledsen…? du är fantastisk❤️du är Värdefull✨du är fin?du är Bäst?när någon dör så är det HÄMST?. PS älskar dig❤️❤️❤️

  Reply
 • IsaPlayz 05 3 years ago

  Min hund är 13 år och kommer snart dö. Jag vill inte lämna han men jag vet att det snart kommer att hända. Vi trodde inte att han skulle överleva sommaren, men det har ju varit en dålig sommar i år. Man ser hur han har tappat massor av muskler och hur han haltar med bakbenen. Han är döv, ser dåligt, orkar inte gå så långt o.s.v. Men jag vet att jag kommer komma igenom detta <3 Har gått igenom sånt här förr, men jag tror att jag kommer bli extra ledsen när han dör </3 Hejdå ♥♥

  Reply
 • Lania Shalli 3 years ago

  Jag är orolig att mina föreldrar kommer bort ibland kommer jag snart gråta och jag vet inte vad Jag ska göra och all rooooliga minnen vi har haft vad ska jag göra?????!!!! SNÄLLA HJÄLP!!!!!!!

  Reply
 • Nathalie Larsen 3 years ago

  Denna videon grep verkligen tag i mina känslor. All kärlek till dig finaste Moa!! ??

  Reply
 • Amanda Lindahl 3 years ago

  FÖRLÅT MOA men jag har inte varigt med dig länge Men hur dog han förlåt förlåt FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT för att jag fråga snälla hata mig inte✨✨✨

  Reply
 • Mitt Namn 3 years ago

  DU ÄR SÅ JÄVLA BÄST ?

  Reply
 • Rebecka Österberg 3 years ago

  Massa kärlek till dej finaste du♥️♥️

  Reply
 • Dumle Larsen 3 years ago

  Stöttar dig mer än annat, jag har själv gått genom exakt samma sak som dig, visst jag är bara i tånåren där man fortfarande växer och känslorna går huller-om-buller men jag har nog aldrig vart så ledsen i hela mit liv. Jag grät med dig och tänkte, precis som du, tillbaka på de fina stunderna och bara denna videon fick mig på andra tankar och hjälpte mig bara genom att titta på denna och veta att jag inte är den ända som känt samma sak (nu låter jag jättedryg och säkert eöak när jag säger så) men denna videon fick mig att inse att han bara vill att jag ska vara lycklig och att det är okej att gråta ibland för att göra sig lite starkare varje gång men såren läker sååå långsamt tråkigt nog. Jag är bara glad att du finns för att hjälpa mig och även andra med samma känsla, om inte du hade vart här, vem skulle då hjälpa mig att inse att man kan hitta ett ljus? Vad jag vet så skulle ingen. Tack för att du verkligen finns Moa, du är räddaren i nöden❤❤❤❤❤❤❤

  Reply
 • Meke AZ 3 years ago

  Starkt ut av dig ❤️ all kärlek till dig

  Reply
 • Moa Andersson 3 years ago

  Älskade du❤️

  Reply
 • My Lillienberg 3 years ago

  Gud vad modig du är som vågar prata om detta <3 Du är så jävla stark <3 You go girl <3

  Reply
 • Kaktus 4400 3 years ago

  Du är stark du är bäst tro inte på hat är semst ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️???????

  Reply
 • Courtney Clouddawn 3 years ago

  All kärlek till dig❤❤ Du är så sjukt stark❤

  Reply
 • Ewe Saturnus 3 years ago

  ❤️

  Reply
 • Aura Salsabila 3 years ago

  Alla ni haters, sluta hata asså de är ingen mening att kommentera nåt allvarligt onödigt? Om ni nt gillar Moa så kan ni väl dra från henne och hennes sociala medier ❤️ Vrf ska man hata när man kan bli anmäld och ist för att hata kan man ju gå ifrån allt?? Ni haters slösar tid på att skriva onödiga kommentarer som kan få en på självmord ? ASSÅ BARA SLUTA! SNÄLLA! Om ni skriver nån hat kommentar kan ni tänka er om någon skrev det till er? #PROTECTMOA ❤️❤️ FÅ DENNA PÅ TOPP KOMMENTAR OM NI VILL ATT MOA SKA SE DETTA //Aura LUUVV YOU ??❤️❤️❤️

  Reply
 • Wilda Wennberg 3 years ago

  Åh, blir less att vissa människor inte kan förstå att man sårar folk. Helt sjukt. Min kompis gick bort, som jag kände att jag verklingen kunde prata med. Snart 3år sen. Moa, du är så jävla stark. Jag kan inte ens förstå känslan som är värre än det jag haft. Har ännu inte riktigt gått vidare. Så sjukt mycket kärlek till dig, kämpa på så hårt du kan. Kram❤️

  Reply
 • Sarah Selimi 3 years ago

  Min farfar dog för 1år sen och känner forfarande sorgen

  Reply
 • Hanna Björn 3 years ago

  Du är SÅ bra! <3

  Reply
 • Jana Silverlund 3 years ago

  Asså gud Moa! Du är en sådan stark människa! <3 Har aldrig förlorat någon som har varit så nära så kan tyvärr inte ha en . förtåelse för hur det faktiskt känns. ( Förstår ju iallafall att det gör sååå ont! ) Beklagar iallafall sorgen <3

  Reply
 • hanna asplund 3 years ago

  Bästa videon jag sätt på länge, det har hänt en sak jag inte kommer gå in på med min mamma. Och nu ett år efter, det är då det börjar komma ikapp. Som du sa det känns som en mardröm. Dom första veckorna efter händelsen förstog jag inte så mycke.. Älskar dig❤

  Reply
 • Cornelia Lejon 3 years ago

  Det känns inte som att det har gått ett ÅR? det känns som typ några få månader, tiden går så fort?

  Reply
 • Ebba Agelmark 3 years ago

  Så himla starkt av dig att göra denna videon. Du försenar all kärlek i värden. ❤️❤️

  Reply
 • Martina Gunnarsson 3 years ago

  ❤️

  Reply
 • Agnes Bäcklund 3 years ago

  Shit, jag blev ärligt talat riktigt chockad av att folk kan vara så sjukt respektlösa! Inte nog med att någon du älskade gått bort så fick du dessutom massa hat från människor som inte ens vet vad de pratar om!

  Reply
 • Saga Cederlund 3 years ago

  Vem e Henke?

  Reply
 • Sofia Danceeys 3 years ago

  Finaste Moa, du är det finaste och världen förtjänar dig inte ❤️

  Reply
 • Elmo ! 3 years ago

  Du är så FRUKTANSVÄRT stark!♥️ Har sån respekt mot dig!? Du är så underbar♥️? Förstår precis hur det känns! Min farmor dog 2009 och är fortfarande så jävla ledsen över det! samma sak med morfar och farfar?♥️ Men denna videon gjorde mig starkare??♥️ Du är verkligen så jävla underbar och glöm aldrig det!♥️? Puss!

  Reply
 • Shiva 3 years ago

  ??❤️??❤️

  Reply
 • sikkenskit 3 years ago

  Min pojkvän dog plötsligt för 7 år sedan, har fortfarande inte lyckats gå vidare. Håller på med ptsd behandling, terapi och medicinering just nu. Om någon har några tips får ni gärna säga < 3 Jag har aldrig riktigt sett din kanal innan, men vill bara säga att du inte är ensam och låt det ta den tiden det tar. Våga älska nya människor och gör sånt som du mår bra av.

  Reply
 • Savannah Långdahl 3 years ago

  Finns❤️?

  Reply
 • Alicia enstedt 3 years ago

  min mamma gick bort för lite över än ett år sen och du är så fantastisk som gör detta! Hade själv viljat hjälpa andra som du nu gör!
  och att du kan säga "just nu mår jag faktiskt bra" för det fick jag tillbaka så många gånger "hur kan du vara glad nu" "du kan ju inte vara glad" så tack moa att du hjälper andra. Du är stark och underbar!! Jätte tacksam för denna videon!

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.