Moa Murderess SWE – OTROHET & SVARTSJUKA || Jag var inte värd att leva.

105,200
 

Klicka här!

Published on August 3, 2016 by

♥ I den här videon berättar jag om mina erfarenheter av otrohet & svartsjuka, något som fortfarande är väldigt svårt för mig att prata om. Jag hoppas att ni gillade videon!
______________________________________________________

♥ Min huvudkanal: https://www.youtube.com/MoaMurderess
______________________________________________________

♥ Blogg: http://MoaMurderess.se
♥ Mailadress (endast företag): [email protected]
♥ Instagram: https://instagram.com/moamurderess/
♥ Twitter: https://twitter.com/moamurderess
______________________________________________________

♥ Jag redigerar mina videor i Final Cut Pro.
♥ I filmar med Canon EOS 700D och Canon PowerShot G7X.
♥ All musik kommer från Epidemicsound.com

50 comments

 • Rebecca Forsström 4 years ago

  älskar ditt hår!!

  Reply
 • Josefin Lundell 4 years ago

  ❤❤❤❤

  Reply
 • Elsas vloggar 4 years ago

  Kollade på hela videon?älskar dig Moa❤️

  Reply
 • izadine 4 years ago

  Det finns flera som tar upp ämnet med narcissister eller personer med NPD mm. på Youtube. . Det finns flera som har varit s.k co-dependent dvs personer som är ihop med narcissisten. Några bra (enligt mig) Ass Direct, Beverly Banow Brown, Spartan Life Coach (som är Richard Grannon), Thrive after abuse, (som är Dana) mfl.
  Sam Vaknin är den enda jag hittat och lyssnat på hittills som ger en bild från "den andra sidan". Han är rakt på sak. De andra har varit i samma situation som du. Narcissen följer ett mönster -Love-bombing, devaluation and discard. Först blir du höjd till skyarna, sedan börjar du bli kritiserad för att senare bli "devalverad och/eller dumpad). Triangulering är vanligt, narcissismen blandar in en tredje person och sedan blir det som en "tävling" om narcissen mellan de två andra, vilket ger narcissisten en kick. Det kanske är någon annan som har tipsat dig om det här, Jag har inte läst kommentarerna här. Ta inte på dig hela ansvaret för den situation som du hade! Jag lovar att du kommer att få många AHA-upplevelser av några av de här personerna som jag nämnt ovan eller andra som tar upp samma problematik.

  Reply
 • !Bianca Olivia! 4 years ago

  ❤️?

  Reply
 • Bruisedelfz 4 years ago

  Hej Moa, jag undrade om det är okej att prata med dig om sånt här annat än att skriva en kommentar, behöver hjälp men vill helst inte skriva ut hela händelsen här, så ifall det går skulle jag gärna vilja skriva till dig någon annan stans!

  Reply
 • Bianca Hertzman 4 years ago

  MEN EN SÅN MÄNNISKA SÅM DU FÖRTJÄNAR INTE ATT LEVA SÅ!!!

  Reply
 • Miranda Lundgren 4 years ago

  Stackars dig Moa. Och ja jag är jätte bra vän med mitt första ex ?. Och du är en jätte bra youtuber, och du för tjärnar all kärlek i världen, kram från mig ?❤️

  Reply
 • Edith Fall 4 years ago

  Kjaamm moa❤️❤️

  Reply
 • Moa Askerud 4 years ago

  Fina Moa de där idioterna ska du anmäla! Att de vågar göra en sådan sak mot dig!!!?❤️❤️❤️❤️??❤️❤️

  Reply
 • blod senpie yyy 4 years ago

  kram

  Reply
 • Siri Och Stella 4 years ago

  Jag tittade hela videon

  Reply
 • Ida Alexa 4 years ago

  jätte bra video <3 du är så duktig love you

  Reply
 • Maja westin 4 years ago

  ❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Jocey Unicorn 4 years ago

  Din andra otrohethistoria påminner otroligt mycket om hur mitt ex betedde sig fast han hade "bara" sån kontakt med en tjej bakom min rygg genom hela vårat förhållande, lovade konstant att bryta kontakten och la skulden på mig jämt när jag blev arg på honom och vi var tillsammans i ungefär 8 månader också. Han var min första kärlek dessutom. Är helt över honom nu osv men det är ju jävligt jobbigt att gå igenom nånting sånt, jobbigare än vad såna som inte gått igenom såna svek förstår och man vill ju gärna ha positiva minnen från sin "första kärlek". 🙁 Men man lär sig av sina misstag..
  Du förtjänar bättre ❤️.

  Reply
 • Zaferii GT 4 years ago

  Årkar inte med din jävla diva

  Reply
 • Emilia Mitrovic 4 years ago

  Jag älskar dig jag fattar inte hur man kan göra så. PS du ska veta att jag älskar dig

  Reply
 • Linus Wittström 4 years ago

  Jag ser inte heller någon anledning att träffas efter ett förhållande… Men jag insåg sen att jag är bästa kompis med mitt ex. Fast vi var tillsammans när vi va fem

  Reply
 • susanna eze 4 years ago

  Jag är kompis med mitt ex men vi var så unga när vi var ihop och våra föräldrar känner varandra etc. Det var inget seriöst förhållande vi hade.

  Reply
 • mirabell kobierowska 4 years ago

  jag och mitt X är vänner och det funkar väldigt bra. Vi gjorde slut för 3 år sedan och det var jag som gjorde slut på grund av att jag inte hade några känslor kvar. han är nu en av mina bästa vänner PS. älskar dig moa ♥

  Reply
 • Linni 97 4 years ago

  Moa jag vill att du ska veta att du e stark o bäst du e jätte fiin o inte äcklig du e så modig som vågar berätta detta??fattar inte att de finns sånna människor som förstör en annan människa som e helt o skyldig o jag vet nästan hur de känns för har vart med om samma problem nästan?hoppas du ser detta o mår så bra som möjligt o du måste fortsätta kämpa hittar inge mer ord nu men ha de så bra❤️

  Reply
 • LizzieChan 4 years ago

  Mitt första ex har jag o´pratat med …. 3 gånger sen vi gjorde slut bara för att vi träffats på meetups o så
  den andra pratar jag inte med alls av väldigt många olika anledningar
  den sista vill jag inte prata med pga han ljög under hela förhållandet o hade tjej och fick reda på vad han hade gjort mot mig veckan innan min student. Jag har småkontakt med honom pga han inte ville förlora mig, när han fick reda på ett tag sen att jag hade gått vidare o börjat gilla nån annan o börjat träffa nån så började han genast ifrågasätta varför jag gjorde det.

  Reply
 • Therese Höglund 4 years ago

  Vet hur du känner. Var tillsammans med en kille i nästan 3 år. Vi var sambos och jag hittade exakt samma sak.. Så äckligt ?

  Reply
 • Mr. SW3D3 ^_~ 4 years ago

  Det här är sjukt… Låt honom inte vinna. Låt honom aldrig vinna. Såna människor som han och hans "flickvänner" är så jävla miserabla människor. Bara tittar framåt. ♥

  Reply
 • Amiru ula 4 years ago

  Vi älskar dig och stöttar dig här i kommentars fälltet bara så du vet????

  Reply
 • Emelie Eriksson 4 years ago

  Kan relatera angående den andra otroheten. Fy 🙁

  Reply
 • TuristBroelet 4 years ago

  Gotta give ya man some dome or he gonna jump ship.

  Reply
 • Alicia Hållberg 4 years ago

  Jag är vän med mitt/mina EX….visst asså det kan vara svårt i vissa tillfällen……
  men det är såklart någon som jag värkligen inte klarar av att vara vän med för en av mina ex skrev och hånglade med min bästavän när vi var tsm så vi gjorde slut och är absolut inte vänner längre….

  men 2 i min klass vi är väldigt bra vänner och håller bra överens….
  Detta kan låta hel galet men jag är faktiskt bästa vän med en av mina EX han är värkligen underbar och vi gjorde slut för vi kände det här får liksom inte vi passade med som vänner och nu träffas vi så ofta det bara går och han är som min bror❤?

  Reply
 • Linn Sparkles 4 years ago

  Min Kompis som är 19 va tsm med en kille i ett halvår,Han va otrogen och hon blev heelt förstörd och mådde psykiskt dåligt.Detta va typ 3 år sedan,Men nu så har båda kommit över de så dom är typ vänner nu

  Reply
 • Alex Kungish 4 years ago

  Kärlek till dej jaao❤️❤️

  Reply
 • Minna pinn 4 years ago

  gilla videon ifall ni gillar moa <3

  Reply
 • Nadrin Omer 4 years ago

  viket svin

  Reply
 • Lenica Dewall 4 years ago

  Mitt ex var typ otrogen, eller han var inte otrogen men han dumpade mig och sedan efter han dumpade mig så fick jag reda på att han dumpade mig för en annan tjej och de blev alltså tillsammans samma dag… Senare fick jag reda på att han "tappade känslorna" för mig (dvs. blev kär i den andra tjejen) på hans födelsedag..Jag blev så sjukt ledsen och började gråta… Sen ville inte jag vara kompis med han för jag älskade ju han fortfarande och då skulle jag bara börja gråta och så. Men vi går i samma skola och samma klass så vi har blivit bra vänner igen. Och jag var faktiskt kär i honom nu för inte alls länge sedan men inte längre för att han har förändrats, han är liksom den "duktiga" i klassen å han är så jävla sur på alla.. Han är inte sig själv längre.
  Jaja så är det ibland… Btw älskar dig Moa du är en sån stark människa som gått igenom så mycket. Du är en mycket stor och bra förebild för många + mig?
  Löööv yååååå❤❤

  Reply
 • Matilda W 4 years ago

  jag moste bara sega att du har så jävla snnyga ögon

  Reply
 • Sandra Sandell 4 years ago

  Asså va! Blir så arg på riktigt! Sicken bajskorv han va asså om jag skulle träffat honom jag lovar jag hade slått honom tills a han typ dör inte människa i världen ska behöva gå igenom de här tycker så synd om dig! Ärligt talat börjar typ själv gråta!?
  Du är stark Moa❤ #moaärbäst

  Reply
 • Veganeverydayy 4 years ago

  Moa, du är värd så mycket mer. Du är en fantastisk människa och du gör många väldigt glada, inklusive mig. Sluta aldrig med det du gör <3

  Reply
 • Tuva Johansson 4 years ago

  Jag älskar dig Moa❤️❤️❤️

  Reply
 • Tuva Johansson 4 years ago

  Jag klarade hela jag lovar!❤️❤️

  Reply
 • ATJOO!!! !!! 4 years ago

  Älskar dig Moa?❤️ Så Stark du är som kan göra en sådan här video?❤️ Love U❤️❤️ ILYSSSSSM❤️❤️❤️❤️??

  Reply
 • Edith Mehrstam 4 years ago

  KRAAAM?

  Reply
 • Älfjkfidjkjdkdödjhd Lisavzjzhzkzjzjkzhz 4 years ago

  Han är dum i huvudet som lämnar dig du är den finaste jag vet

  Reply
 • pollys musik Youtube kanal dia mond 4 years ago

  gränsen går när man är vuxen och när man är gift med någon och en av dom är o trogen

  Reply
 • Chelsea Weiborn - music 4 years ago

  Jag har ett ex och idag är han fortfarande den som jag har mest kontakt med efter min pojkvän.

  Reply
 • Kicki K 4 years ago

  ❤️Moa du är värd guld❤️ ?JAG KOMMER ALLTID ÄLSKA DIG?

  Reply
 • Sarah Dyrsälv 4 years ago

  jag och mitt x är jätte bra vänner. vi stöttar varandra oavsätt vad det är därför vi är vänner enu

  Reply
 • Emma Sundberg 3 years ago

  mina föreldrar har varit tsm i 32 år förlovade i 18 o gifta i 1 år

  Reply
 • Amanda Lol Lillasyster05 3 years ago

  Ooo nej alla dina fans älskar dig ????❤️❤️????????????

  Reply
 • Sunshine Emsie 3 years ago

  Sånna människor , e så jävla äckliga . Men du är en jävligt bra människa ❤️❤️

  Reply
 • Aya_ King0005 3 years ago

  Du är inte äcklig eller ful. Du är snygg och en bra person som finns ??älskar dig

  Reply
 • Mynxiekins 3 years ago

  Du fick mig att börja gråta. Senaste gången jag grät av sorg var för över ett år sedan. Du har upplevt och erfarit några av alla människors värsta mardrömmar. Vissa kan bara föreställa sig och få en rysning, men för dig har det hänt. Trots allt detta så slår din puls fortfarande… Och för mig är det ett riktigt mirakel!
  Det är häpnadsväckande att ens jag själv andas idag, trots det fruktansvärda jag har gått igenom. Men att se andra fina människor som du öppet vågar tala ut om sina egna mörker beundrar jag, och gör mig påmind om att jag inte är ensam. Tack Moa! Jag kan bara lova att du blir starkare av allt detta. Du är en riktig eldsjäl ❤

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.