Moa Murderess SWE – Q&A ❤ Lesbiskt Sex? Hur Förlorade Du Oskulden?

249,829
 

Klicka här!

Published on April 23, 2015 by

♥ Gå med i Murderess Army: https://www.youtube.com/channel/UCvprYNtJt9L7eIPr_gZ2-qA
______________________________________________________

♥ Blogg: http://EpicFaiil.se
♥ Webshop: http://Dressedtokill.se
♥ Kontakt/Spons: [email protected]
♥ Instagram: MoaMurderess
♥ Tumblr: http://moamurderess.tumblr.com/
______________________________________________________

♥ Jag redigerar mina videor i Final Cut Pro.
♥ I filmar med Canon EOS 600D och Sony Alpha A1500.

50 comments

 • Wendela Aronsson 5 years ago

  om jag räknar rätt så i snitt så är det minst en homo/biseexuell i varje.fotbollslag

  Reply
 • TheOne Viking 5 years ago

  Vet inte varför jag säger deta men du är snygg

  Reply
 • Astrid Deschamps 5 years ago

  Asså fyfan vad jag älskar din BMO outfit. Någon som vet om det är en klänning eller bara en tröja? har letat efter en sådan klänning. ps du är den bästa youtubern?

  Reply
 • Emmy &Albin Borevius 5 years ago

  så modig du e Moa ?OCH blev inte du gravid eller använde du k å m

  Reply
 • Emmy &Albin Borevius 5 years ago

  ?????

  Reply
 • TexallyCat 5 years ago

  Jag brukar titta på er YouTubes som pratar om sex och sånt för man lär sig jätte mycket c::: ilysm c:

  Reply
 • Hanna Howell Lester 5 years ago

  vill bara säga,, det finns fler sexualiteter än hetero, bi och homo och det finns fler könsidentiteter än kvinna och man

  Reply
 • Eppi Emelie 4 years ago

  Jätte fin video❤️

  Reply
 • Nattiz_ Queen 4 years ago

  Var har du köpt ditt snygga halsband♥

  Reply
 • KreeZafi 4 years ago

  Människor som inte förstår hur kvinnor kan ha sex med varandra måste ha haft väldigt dåliga sexuella upplevelser själva (enda undantaget kanske vore män som endast haft sex med män). Jag menar, även heterosexuella brukar ju i regel göra det mesta som bi/homosexuella tjejer gör, men då brukar de kalla det "förspel" istället och den efterföljande penis-vagina-penetreringen (i brist på bättre ord) är själva "sexet" för dem. Känns som att heterosexuella kvinnor och män som inte förstår lesbiskt sex måste ha missat förspelet i sina egna sexuella relationer, och det är ju inte bra eftersom förspelet är så viktigt!

  Reply
 • Philipsh och kompani 4 years ago

  Hej jag är en kille som gillar tjejer men har inget imot lesbiska tjejer de flesta av mina Väner är de dock har jag en bög kompis inget imot han men om han rör mig så ryser jag och de jag inte fatar är han beter sig som en tjej men han är kille och när vi bara snuddar varan ryser jag fatar inte och kan inte hjälpa de är de någe fel på mig då ?

  Reply
 • Saga Tiderblom 4 years ago

  Kolla på detta 2016. Och på denna videon gillar du tjejer men nu 2016 och då har du pojkvän. Har du då slutat att gilla tjejer elr varför hade du då en pojkvän?

  Reply
 • JosefinsBeauty! Eloranta 4 years ago

  Det är lunkt❤️

  Reply
 • Steertanzer 4 years ago

  Tack för en awesome video, och för att du verkligen sätter ned foten mot dumma kommentarer! 🙂 <3

  Reply
 • Sunny Bear 4 years ago

  Skitbra video! ?Bra formulerat om ett jätteviktigt ämne.

  Reply
 • Isac Landin 4 years ago

  Om man är kär i sin vän hur ska man Beretta du måste svara❤️

  Reply
 • Hydra 4 years ago

  #lol

  Reply
 • Hydra 4 years ago

  Öppna bara

  Va fan nu måste du lika mig

  Reply
 • Queen off fucking every thing 4 years ago

  Hej Moa! Vet att det här är en gammal video så du kanske inte svarar men jag har en fråga. Jag vet att du ser det från ditt håll men jag uppmärksammade att du sa att man inte behöver det manliga könet för att ha sex. Men man behöver ju inte det kvinnliga könet heller. Så missade du att säga det eller är det för att det var från ditt perspektiv? Kram ❤

  Reply
 • Battulga Munkhbayar 4 years ago

  15år? Jag vågade inte ens snacka med brudar då.

  Reply
 • Saga lång ut i skogen 4 years ago

  Jag kan ju faktiskt också komma ut nu. Jag gillar Killar. (Är tjej)❤️

  Reply
 • Majs Är Najs 4 years ago

  Jag kände förut att jag bara gillade killar när jag var 6-8 år, sen började jag gilla tjejer mer, och kände ungefär som att jag var lesbisk, jag började sedan gilla en kille och sedan tänkte, alltså nej, jag ÄR bisexuell, och jag kommer ALLTID vara det. (: Jg är nöjd över min sexuella läggning, men jag är mest för killar, men jag kan ändå gilla tjejer! Alltså vad som hände för kanske för en vecka, men jag berättade för en vän, en tjej, att jag var kär i henne, sedan sa hon bara aa jag gillar dig med! Jag är singel och kan bli ihop med dig. Så just nu, är jag ihop med en tjej. Har dock inte berättat för mina föräldrar för jag känner inte för att berätta i 11 årsåldern.?❤

  Reply
 • pollys musik Youtube kanal dia mond 4 years ago

  Jag blir ledsen för din skulle för jag har varit i hop med två olika tjejer båda hete sahar

  Reply
 • jattasofia 4 years ago

  jag är tjej och jag gillar tjejer och har haft sex med en tjej

  Reply
 • jattasofia 4 years ago

  föresten assåhur vet man att den andra tjejen gillar också tjejer för det va jättesvårt och hitta en tjej som gillar också tjejer ?

  Reply
 • Nim Boo 4 years ago

  Analsex är absolut en av de sjukaste och ohygieniska saker man kan göra i livet.
  Känner en sjuksköterska som har sagt att homosexuella män och även många kvinnor får komma in till sjuvården för allvarliga skador de har fått i arslet av allt skitknullande de har hållit på med. En del skador kan vara livslånga.
  Männ är inte gjorda för å ha sex med varann.

  Reply
 • Martine Henriksen 4 years ago

  kva heter den filmen igjen? x)

  Reply
 • Micael H 4 years ago

  Hahaha fitta är bra 🙂 Du är ju bara så skön.. Håller med låter trevligare med pussy å dick 🙂

  Reply
 • sandrine k 4 years ago

  Du e snygg :*

  Reply
 • Adelina Reinmark 4 years ago

  Ngn från 2017?

  Reply
 • Emina M 4 years ago

  började typ gråta när du sa: jag blir inte kär i en fitta eller en kuk utan i en person!!! det är så jävla sant!!! det spelar ingen roll vilken kön man Har!!!???

  Reply
 • Sabina Blomqvist 4 years ago

  hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

  Reply
 • mathilda palmborg 4 years ago

  du är bäst

  Reply
 • Elin Lönnroos 4 years ago

  Jag har tänkt att JAG aldrig skulle kunna bli kär i en tjej, men nu vet jag inte, jag vet inte om jag kan bli kär i en tjej men jag tror mer på det nu…

  Reply
 • Lilja Kawaii 4 years ago

  Du får vara vem du vill jag får vara vem jag vill alla får det på utseende man är bra hur du en är. Det är bara humöret det är

  Reply
 • Myrlisen Saga 4 years ago

  Tumma upp för bisexuella!?

  Reply
 • Myrlisen Saga 4 years ago

  Det är några i min klass som homofobiska…? Alltså är de emot bisexuella personer? Sjukt att man ska bli mobbad för att vara bisexuell?

  Reply
 • Elina Korteniemi 4 years ago

  Älskar dig och Dina videos!! Du är så grymmm

  Reply
 • Alva k 4 years ago

  Vilka kollar 2017? Bästa Moa! <3

  Reply
 • Popzie02 4 years ago

  Ik, jag är sen, haha. cx Men glöm inte pansexuell! ^-^
  Pansexuell = Du blir kär i alla kön, men enbart efter personligheten.

  Reply
 • Julia Andreasson 4 years ago

  Gilla om du kollar 2017

  Reply
 • Sweboy0527 Gaming 4 years ago

  Mer

  Reply
 • Emmizzh westling 4 years ago

  sååå viktig video!!! <3

  Reply
 • Alicia Lundholm 4 years ago

  Nu kommer jag få jätte mycket hat men i don't even care ! Jag är 10 år gammal och jag är kär i min bästa vän,men jag vet inte vad jag ska säga till henne men hon vet inte att jag är kär i henne,PS Älskar dina videos ❤

  Reply
 • Nada Ahmed 4 years ago

  boll

  Reply
 • Filippa Immonen 4 years ago

  Jag är också bi

  Reply
 • Pet Vac 4 years ago

  Kom ihåg detta:

  All kärlek är vacker❤????

  Reply
 • Hydras Flickvän 3 years ago

  Du har röda ögon.

  Reply
 • Läs inte min Text 3 years ago

  Jag har inte förlorat oskulden men jag tycker det är bra

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.