Moa Murderess SWE – Q&A ❤ Min Flytt Till London

55,840
 

Klicka här!

Published on December 26, 2015 by

♥ Min huvudkanal: https://www.youtube.com/MoaMurderess
______________________________________________________

♥ Blogg: http://MoaMurderess.se
♥ Mailadress (endast företag): [email protected]
♥ Instagram: https://instagram.com/moamurderess/
♥ Twitter: https://twitter.com/moamurderess
______________________________________________________

♥ Jag redigerar mina videor i Final Cut Pro.
♥ I filmar med Canon EOS 700D och Canon PowerShot G7X.

50 comments

 • AD production 5 years ago

  hej moa min syrra älskar när du spelar sims4 så snälla kan du göra en ny sims video snälla?

  Reply
 • AD production 5 years ago

  hu många år är du??

  Reply
 • bibbi jao 5 years ago

  H

  Reply
 • bibbi jao 5 years ago

  Det är så sant att bo i London e skiit dyrt asså min moster och hennes man och dotter bor där och hennes man e rik och det e nog speciellt dyrt för de för de bor i ett stort hus och de bor nära Mr.bean typ 10 minuter från och OMG de bor i sånt jävla fint hus OMG

  Reply
 • Linestar 5 years ago

  Varför är du hemma i Sverige ?

  Reply
 • SLUTAT VA AKTIV 5 years ago

  Varje video från dig är en gåva.. ??❤️❤️

  Reply
 • Liam Espeland 5 years ago

  Bor du med ditt ex?

  Reply
 • Cornelia Eriksson 5 years ago

  du har hjälpt mig med min engelska,jag hade jätte svårt med engelska och sen gjorde du din engelska kanal och det hjälpte mig med min engelska<3Älskar diig<Tack

  Reply
 • Ester Arnqvist 5 years ago

  Hej Moa du är jätte bra på Youtube ♥♥♥

  Reply
 • Tuva beegirl 5 years ago

  Jag bor ochså i London jag bor ensam har 2 våningar jag har bot där i 2år

  Reply
 • Cleo Råtta 5 years ago

  omg du har en svensk kanaaaal jäss yes 🙂 (tycker om att skriva jäss:D)

  Reply
 • Ithrenniel 5 years ago

  Jag är också en ensamvarg, behöver min egentid. Det är skitjobbigt att bo på internat, vilket jag gör och har gjort i 1,5 år. Hatar det, vill aldrig bo med folk igen. Man har sitt lilla egna rum, delar kök med 14 andra, och delar fyra toaletter och fyra duschar. Hatar att aldrig kunna gå ut i köket utan att behöva interagera med folk. Jättejobbigt. :/ Men jag tycker att du ska vara i London ett tag till, innan du bestämmer dig hur du ska göra! Tillåt dig vara där ett tag utan att ens fundera på hur du ska göra, för att kunna slappna av i flytten. ^^

  Reply
 • Clara Lyrstrand 5 years ago

  Du tog med min fråga, älskar dig Moa?

  Reply
 • Emmy Andersson 5 years ago

  Kommer du sluta på denna med!?? 🙁

  Reply
 • Sophie Janols 5 years ago

  Älskar dig!❤️

  Reply
 • Gunilla Dewall 5 years ago

  hej moa fult hår

  Reply
 • Gunilla Dewall 5 years ago

  jag råkade skriva fel moa

  Reply
 • Simone Lionsten 5 years ago

  Men bor du nt i London
  ( PS har inte tittat på hela videon)

  Reply
 • Emma Nilsson 5 years ago

  Kan du göra en sista the sims 4 video??? Snälla snälla snälla snälla snälla❣❣

  Reply
 • Izaa a 5 years ago

  älskar dina ögonbryn moa <3

  Reply
 • natta L 5 years ago

  Vad heter hennes podcast ?

  Reply
 • Pink Girls 5 years ago

  Det är först nu jag hör hur din röst är sååååå fiiiin

  Reply
 • Alice Gunnarsson 5 years ago

  Kan du göra en sims video om hur du laddar ner grejer och sånt till sims 4? <3

  Reply
 • Bästisarna Julia och amelia 5 years ago

  Jag älskar dig så så så så mycket ❤️❤️❤️

  Reply
 • Elise Engman 5 years ago

  gör en video när du laddar ner saker till sims4

  Reply
 • atoosadiamandis 5 years ago

  Du borde bo kvar eftersom det kommer bli bättre med tiden och du kommer lyckas köpa en fin lägenhet! Ha tålamod så blir nog allt bra

  Reply
 • Sandra B 5 years ago

  Bo kvar i London men satsa på din svenska kanal för här har du fler tittare även om du har fler följare på din engelska kanal!

  Reply
 • The Ankorna 5 years ago

  Du är bäst❤️?

  Reply
 • Elsa Swe 5 years ago

  Moa hade du kunnat göra mer challenge? Tex smoothie challenge

  Reply
 • Jonna Stadin 5 years ago

  Du kan ju bo kvar i London i ett år eller två så kan du ju flytta tillbaka sen när du "känner dig klar" i London ?

  Reply
 • Miranda Söderholm 5 years ago

  moa jag skulle flytta hit igen för att du säger själv att du inte mår bra i london

  Reply
 • Pipetteraren Pipetteraren 5 years ago

  Hej Moa! Jag tänkte säga att jag känner igen mig i det du nämner ang. att behöva tid för sig själv utan att vilja umgås med lägenhetskompisar osv. Har erfarenhet av just det du pratar om, i höstas gick jag ned runt fyra kilo på tre veckor för att jag konstant undvek att äta frukost, lunch, middag osv när de jag delade lägenhet med var i köket, för att jag ville undvika dem. Genomgick samma grej också när jag var student och bodde i studentkorridor för några år sedan. Det var inte bra alls, jag mådde då dåligt både psykiskt och fysiskt av att bo med folk jag inte gillade, och mådde inte bättre förrän jag flyttade till en helt egen lägenhet där jag kunde disponera mitt sociala liv själv. Det jag funderar på är om du kanske ska söka dig till någon annan storstad i Europa som är billigare att bo i? Så du får tag på en större lägenhet att dela med folk eller en helt egen? Eller inte ge upp utan fortsätta leta andra ställen att bo på i London. Jag tycker att du verkar vara en smart person och blir uppriktigt ledsen när jag ser att du mår dåligt eftersom jag vet hur det känns. Jag vet också att det inte funkar att bo kvar i en sån situation, för tro mig, hur mycket man än försöker stå ut så måste man ändra situationen. Hemmet ska vara ens trygga plats, inte det som orsakar stress i ens liv! Sedan har du säkert andra saker som tynger dig också, och jag hoppas du kanske söker hjälp om du känner dig nedstämd, om ledsenheten du känner går ut över livet (äta, sova, söka jobb, kontakt med vänner eller jag vet inte vad m.m.) så är det viktigt att ta tag i det på riktigt innan det blir värre. Massor med kramar och lycka till!!

  Reply
 • Jonas Runemark 5 years ago

  Fortet med svenska vidios

  Reply
 • Sofia Lidgren 5 years ago

  jag älskar dig !!!

  Reply
 • Sofia Lidgren 5 years ago

  om du flyttar till Sverige kommer du ha kvar din engelska kanal kvar då eller blir det mer svenska

  Reply
 • Jon Hansen 5 years ago

  Du är så fin och hoppas du får det bra i London

  Reply
 • MissTheCute 5 years ago

  Ska resa till London 20 maj hoppas jag ser dig

  Reply
 • Meamin Al Miahyi 5 years ago

  Vad heter din engelska kanal

  Reply
 • Taya Winkler 5 years ago

  Är du homosexuell? tacksam för svar!?

  Reply
 • Elsa Elm 5 years ago

  jag är också en sån person som älskar att vara själv. Men mina kompisar tycker jag är tråkig som ibland aldrig vill vara med de efter skolan. men jag tfor inte de förstår

  Reply
 • Omar Cortez 5 years ago

  Hej Moa din still är så coolt

  Reply
 • Tilda Hansson 5 years ago

  ???????

  Reply
 • abooo din mamma 5 years ago

  du är fett ful

  Reply
 • IIvan Mede 5 years ago

  how many languages ​​do you speak?

  Reply
 • Avocado_Medusa _ 5 years ago

  I can't understand any Word, but it Sounds sooo wonderful ❤️

  Reply
 • Yurishu Gaming 5 years ago

  Kmr du flytta till usa igen? Eller Saknade du Gammla Sverige? ♥

  Reply
 • White Rose 5 years ago

  Åh så himla fin i rött hår, aldrig varit så fin!???

  Reply
 • carro cute 5 years ago

  är du vänn med Juliaex

  Reply
 • Maryam Missawi 4 years ago

  Gush va alla tjatar om svenska videos. Har följt dig så jävla länge o sett hur du utvecklats med just t.ex din engelska. Tycker själv bättre om engelska videos o säger ba go for that liksom :')

  Reply
 • Anngan Lindsson 4 years ago

  jag har gått igenom hela tights park (stav) för jag var i London 2016 och alla lägenheter och så såg lite tränga ut och vi bodde på ett litet trångt hotel och värmerören går på utsidan

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.