Moa Murderess SWE – VARFÖR JAG ÄR VEGETARIAN

61,129
 

Klicka här!

Published on July 14, 2015 by

♥ Gå med i Murderess Army: https://www.youtube.com/channel/UCvprYNtJt9L7eIPr_gZ2-qA
______________________________________________________

♥ Engelska Kanalen: http://youtube.com/MoaMurderess
♥ Blogg: http://MoaMurderess.se
♥ Kontakt/Spons: [email protected]
♥ Instagram: https://instagram.com/moamurderess/
♥ Twitter: https://twitter.com/moamurderess
______________________________________________________

♥ Jag redigerar mina videor i Final Cut Pro.
♥ I filmar med Canon EOS 700D och Canon PowerShot G7X.

50 comments

 • Mikis Miika 5 years ago

  Jag har sett en djurplågeri video asså dom tar in hundar och slår dom med en hammare/yxa eller en tjock pinne och slår valparna så de svimmar sedan skär dom deras huvud och gör skinn jackor och handskar av det! Jag mådde så dålig jag hade den videon i huvudet hela tiden, så hemskt att vi människor ska döda varandra och djur, vi kan leva utan kött de finns andra mat som inte innehåller kött.???❌????????????

  Reply
 • Mikis Miika 5 years ago

  Nu säger kansk några att "djuren äter människor och människor äter djur" ja men det är också människornas fel att de äter oss och att vi äter de, vi människor vill inte dö men vi behandlar djur och andra som leksaker, är de likadant??? Nej…. Människor blir uppäten av hajar det är inge problem för alla vet hur de är och krokodiler och de finns säkert mer djur men varför ska människor ta oskyldiga små söta djur till helvetet? Om helvetet sårens finns xD jamen, de jag försöker säga är att jag tycker att vi alla här i jorden är DUMA I HUVET, jorden är falsk.

  Reply
 • Mikis Miika 5 years ago

  Jag tror att jag ska bli vegetarian.

  Reply
 • Nadja S 5 years ago

  Du är så jävla bäst Moa!!! Tack vore dig "vågade" jag bli vegetarian

  Reply
 • Moa 5 years ago

  Quorn är ej vegetariskt

  Reply
 • Moa 5 years ago

  Alltså de kycklingarna är ej till McDonalds utan till äggindustrin

  Reply
 • Moa 5 years ago

  Så om du äter quorn så bidrar du till att kycklingarna dör( hanar)

  Reply
 • bandøbsessed 5 years ago

  Anledningen till att man inte pratar om slakt i skolan är för att vissa föräldrar inte vill att deras barn ska bli vegetarianer/veganer. Jag är säker på att 50% av de barnen som skulle ha en lektion i slakt, skulle vilja sluta äta kött. Föräldrarna kanske blir upprörda för att barnen vill sluta med kött? Jag tror det. Är förresten vegetarian och kommer bli vegan❤️ love u❤️

  Reply
 • LoLI POPP 5 years ago

  min mamma är vegitarian och då får jag vegitariskmat jag gillar inte kött och jag tyker synd om djuren

  Reply
 • SAGA X 5 years ago

  var jag den enda som vände mobilen och tittade på hennes "mun-gubbe"(har glömt vad han heter… )

  Reply
 • Fanny Solhemmer 5 years ago

  Jag är köttätare och har försökt att bli vegetarian.. men när jag försökt så betyder det typ att jag klarar det i kanske högst i 5-6 dagar.. ?

  Reply
 • Fanny Solhemmer 5 years ago

  men svenskt kött är bra.. ni som inte tänker på hur fräcka människor är i mot djuren på donken..

  Reply
 • Johan Yngnell 5 years ago

  Jag är 11 år och slaktar själv kyckling! (Höns, Inte små kycklingar) Men dom har levt ett bra liv, Fått springa ute och picka i jorden! är jätte glada! Kött är nyttigt och bra! Om vi ska äta Ekologiskt så måste vi ha djur och slakta.

  Reply
 • Missilloss 5 years ago

  Jag är också vegetarian!!!??????

  Reply
 • Alva Forsberg 5 years ago

  Nej nu är jag vegetarian!

  Reply
 • Vic the Vegan 5 years ago

  Kött är restprodukter från mjölkindustrin, kossor som inte längre har en hög mjölk produktion skickas till slakt.
  Och dom kycklingarna du såg i videon kommer från ägg industrin, manliga kycklingar är onödiga i ägg industrin (eftersom dom inte lägger ägg), därför skickas dom ner i en kött kvarn levande.
  Kolla över det, du har ju tänket till att bli vegan 🙂 Kolla in Earthlings dokumentären och Forks over knives.

  Reply
 • Gretchen 5 years ago

  Har du snapchat

  Reply
 • Hanna Kanin 5 years ago

  jag är vegetarian och mina bästisar slutar äta kött nu ☺

  Reply
 • Mr Joel Pettersson 5 years ago

  men om man inte dödar djur så kommer världen bli full av djur

  Reply
 • Laura Kangas 5 years ago

  Du har ret

  Reply
 • Cha-cha Vlogg's 5 years ago

  Hej Moa!
  Jag blev vegetarian för 2 veckor sedan, och det är fortfarande lite jobbigt att inte äta kött för att det är ganska gott.
  Fast jag har sätt så många filmer eller dokumentärer om hur te.x kor och hästar och sånt.,
  Så jag mår lite illa när jag äter det! Och jag älskar kyckling då kan jag väl sluta ,ed kött!

  Reply
 • Cha-cha Vlogg's 5 years ago

  Skrev lite komnstigt

  Reply
 • Lia Liz 5 years ago

  Antar att du menar att du är lakto-ovo-vegetarian? Är du vegetarian äter du inget animaliskt och vegan är en livstil 🙂
  Jag är lakto-ovo-vegatarian men avstår från mjölk och ägg så gott det går. Jag säger själv vegetarian till folk som inte är så insatta, men veganer osv vill ju slå ihjäl en om man säger fel 😉

  Reply
 • Lucia Vigil 5 years ago

  Inte för att vara sån meeeen, du åt kyckling i din "shoppa med mig+haul❤️VLOG, Hallå kan du förklara för mig??

  Reply
 • Emma Altberger 5 years ago

  Grattis till 55000 prenumeranter

  Reply
 • Tindra Englert 5 years ago

  jag är också vegetarian har varit det i Hella mitt liv. håller med dig om allt. och du är best Moa!!! ❤

  Reply
 • Fridashaha 5 years ago

  Jag har varit vegetarian i ungefär 2 månader nu och det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv, jag lovar.
  Det känns så bra att kunna äta mat utan ångest.
  Jag tyckte det var gott förut med kött och sånt men nu tänker jag mycket mer på djuren och jag skulle aldrig vilja göra någon illa.
  Djur är vänner inte mat!
  Om mer blev vegan/vegetarian så skulle köttproduktionen minskas och det skulle va bra.
  Behandla andra som du vil bli behandlad själv, och det är samma för djuren för dom är också individer!

  Reply
 • Flamstrams 4 years ago

  jag skrattar ihjäl mig

  Reply
 • Kajsa Tingsdal Pekkala 4 years ago

  Du äter upp djurens mat?

  Reply
 • Linus Olsson 4 years ago

  jag vette fan var du har fått dem där dokumentärerna ifrån men det är iaf inte så djur behandlas i sverige. den svenska slakten är inte så du beskriver en slakt går till. och det där med att chicken nuggets är nermalda kyklingar är också inte sant i sverige iallafall. läs på om svenska slakt innan du uttalar dej såhär. inget hat på dej men. 🙂

  Reply
 • Havanna Jonsing 4 years ago

  Jag är tolv år, och jag skulle vilja bli vegetarian. Men jag vet inte hur jag ska göra det riktigt, är allergisk mot vete, ägg & jordnötter också så det kanske blir svårt att hitta mat som är både fri från de sakerna och vegetariska? Ingen i min familj är heller vegetarianer och skulle nog inte heller kunna bli, så jag har inte så mycket hjälp därifrån heller. Hur ska jag göra? Snälla hjälp!! ❤️

  Reply
 • kjell Ryytty 4 years ago

  JAG ÄR VEGETARIAN TÄNKE OM NI Ä DJUREN DÖ VARJE DA

  Reply
 • kjell Ryytty 4 years ago

  JAG HOPPAS ALLA SKA BLI VEGERARIAN

  Reply
 • TureLuhr 4 years ago

  900

  Reply
 • Linnéa Danell 4 years ago

  Jag såg en video en gång hur en gris behandlades innan slakt och det var då jag tänkte "Aldrig i livet att jag äter kött mer!". Men jag har full respekt för dem som äter kött!

  Reply
 • XProKing 4 years ago

  Jag vill bli vegterian, fast jag gillar kött. Men jag och min kompis äter vegetariansk mat typ varje dag.

  Reply
 • Olli Falkström 4 years ago

  Me hajar får ju äta människor men vi får inte äta hajar

  Reply
 • Tillymea Ström 4 years ago

  Jag förstår dig, en lugn känsla i själen när valet är valt…. Go Green ??

  Reply
 • Natalie utan H 4 years ago

  Tycker mycket om då i videon när du får frågan "vad tycker du om andra som äter kött?" ditt svar på det får mig att skina, för det är rätt logiskt. för de som klagar på varandra liksom dom borde även tänka på detta att det är precis som man skulle klaga på en Ateist att de borde vara troende annars är man dum i huvudet om man inte tror. så det är ungefär likadant som veganer/vegeterianer klagar på köttätare och tvärtom. Man har aldrig rätt att klaga på varandra hur dom är och vad de borde göra. ens liv är ens liv och bör låta varandras val och liv vara som det är.
  Moa du är underbar person <3

  Reply
 • Anna Wall 4 years ago

  Skit bra video. Allt du säger är 100% sant

  Reply
 • Johanna Löfstarnd 4 years ago

  man får absorlut inte veta något om slakt eller något i skolan??// Vegan

  Reply
 • Katja Petersson 4 years ago

  jag vill verkligen vara vegan men jag får inte för mina föräldrar vad gör jag snälla hjälp

  Reply
 • Chokladmaränger 35 4 years ago

  Har länge velat vara vegetarian, men har inte vågat berätta för mina föräldrar! Snälla hjälp mig, tycker det är hemskt att djur behandlas såhär! Äter vegetariskt i skolan och så ofta jag kan hemma! Har även kollat på klipp på YT om hur djur behandlas. Jag är bara 11 år, så det känns som att jag är för ung för att ta ett beslut som kommer att påverka hel mitt liv, samtidigt vill jag verkligen bli vegetarian då jag tycker det är hemskt hur djur blir behandlade! Förlåt för lång kommentar, men vill bara prata ut med nån som vet! ILYSM

  Reply
 • Elisabethan Essle 4 years ago

  När jag var tio år var jag vegetarian, men det slutade med att jag blev undernärd och slutade gå upp i vikt. ? då när jag fick reda på det fick jag även veta att jag var tvungen att börja äta kött, för att gå upp i vikt. ? sedan dess har jag mått psykiskt dåligt, så bli inte vegetarian innan du är ca 15, 16 år

  Reply
 • Selma Skoglund 4 years ago

  vegetarian? du är väl vegan?♥

  Reply
 • Albert 4 years ago

  Den genetiska skillnaden mellan växter och djur är inte så signifikant som man en gång trott. Ny forskning visar att det idag finns växter som kan ses som mer levande än vissa djurarter! Tidigare pratade man i princip bara om fotosyntesen och att växter saknade instinkt, detta har visat sig vara helt fel. Dem är långt mycket mer levande och intelligenta än vi tidigare trott.
  Denna nya kunskap gör att de moraliska aspekterna av att äta animaliskt istället för växter blir mer vaga. Om ni valt att bli vegetarianer och veganer pga etik/moral, så eloge till er! Men va observanta:

  Den nya forskningen kan leda till kunskaper som vi inte uppskattar. Det är inte helt osannolikt att växter faktiskt kan känna mer rädsla och smärta än djur. Det är därför vår moraliska skyldighet att va pålästa om vad den nyaste forskningen säger.

  Här kan ni läsa lite sammanfattat om några av de nya upptäckterna:

  https://www.pri.org/stories/2014-01-09/new-research-plant-intelligence-may-forever-change-how-you-think-about-plants
  http://www.telegraph.co.uk/news/0/do-trees-have-feelings-too-one-expert-says-they-do/
  https://www.scientificamerican.com/article/do-plants-think-daniel-chamovitz/

  Ha det bra allihop 🙂

  Reply
 • Plura Tyft 3 years ago

  Om ni påstår att ni bryr er om djuren så är det helt idiotiskt att tro att en vegetarisk kost är lösningen.
  Eftersom ni fortfarande bidrar till djurhållningen genom att köpa ägg och mejeriprodukter så betyder det att ni FORTFARANDE stödjer tortyr och mord.
  Kor måste födas upp och leva i usla förhållanden för vi sedan ska ta deras mjölk, sedan kommer djuret slaktas… Så ni stödjer samma industrier som köttätare gör trots att ni vet hur illa det är.
  Den riktiga lösningen är att bli vegan istället så håll er borta från den onda djurhållningen hela vägen istället vara lata och knappt gå halvvägs.

  Reply
 • Alexander Selqvist 3 years ago

  jag vill ALDRIG äta kött mer!

  Reply
 • Albin Witalisson 3 years ago

  Kor är glada när dom får gå ut på betet men lika glada är dom när dom får gå in i ladugården på vintern.

  Reply
 • jolle1979 3 years ago

  Kan du göra en video när du visar videor och förklarar hur slakt går till PS älskar dig och dina kanaler❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.