PojkenDrommer – FYFAN VAD VIDRIGT! | TITTA INTE BORT – CHALLENGE

15,055
 

Klicka här!

Published on February 3, 2017 by

Det här kan vara en utav som vidrigaste videos jag ever have done. Jag skämtar inte, detta är första och sista gången jag gjorde denna typen av videos! Haha, och förlåt till alla känsliga som inte kunde kolla eller som fick samma panik som mig. Nästa tisdag kommer det en storytime så då slipper ni detta.

➳HITTA MIG
www.instagram.com/pojkendrommer
www.Twitter.com/Pojkendrommer
Snapchat @pojkendrommer

➳FÖRETAG? Kontakta mig här!
[email protected]

➳ ÖVRIGT
Jag filmar med en Canon G7X 50 Fps & redigerar alla mina videos i Final Cut Pro X

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.