RandomMakingMovies – RMM SKA VINNA ALLA PRISER PÅ GULDTUBEN 2016

260,798
 

Klicka här!

Published on February 21, 2016 by

Gå in på https://www.guldtuben.se/ och rösta på oss!

—————————————————————————–

https://www.facebook.com/RandomMaking…
http://instagram.com/officialrmm

—————————————————————————–

Vill du skicka post till oss?
Adressen är:
RandomMakingMovies
Splay AB
Malmskillnadsgatan 32
111 51 Stockholm

—————————————————————————–

Privata Instagrams:
@Kulan
@Willermm
@Jonasanderssonson
@Kalleschelin

——————————————————————————

Jonas smink look:

Hej alla sköna här kommer smink looken för den här videon!

Steg ett:
Det du börjar med i sminkningen är att applicera foundation. Här gäller det att inte snåla för då kan det se platt och tråkigt ut!
SNÅLA INTE! Alla typer av foundation går bra, jag använder en stark nyans i min för att framhäva mina näsborrar!

Steg två:
Mascaran – ååh gud vad Mascara är viktigt för att framhäva brynen! Här gäller det att inte ha bråttom! Om du ska med en buss för att ta ett exempel, är det viktigt att du har god tid på dig innan bussen ger sig av. Helst 2 timmar och femtio minuter!
Doppa borsten lätt och försiktigt i behållaren. Börja sedan med att dutta otroligt försiktigt på fransarna!

Nu börjar det roliga!
Dutta återigen borsten rakt ner i behållaren… Kolla på borsten, smaka på borsten,gör inte det, lukta på borsten och låt borsten göra jobbet.

När jag började med STYLE så hade jag inte insett att det vanligaste felet jag gjorde var att jag inte lät borsten göra jobbet. Nu vet jag bättre! Därför vill jag nu inte att ni gör samma misstag som jag gjorde… Låt borsten göra jobbet!

Alla mascaror fungerar, fast helst en 2.0:a

Steg tre:
Böjningen – Det här steget hemsöker mig om nätterna, att böja fransar är farligt därför rekommenderar jag att ni bara hoppar över det här steget! Men för er våghalsar därute som verkligen vill ha maximal skönhet så kommer jag nu gå igenom steg för steg om hur böjningen går till!

Många tror att man måste böja fransarna i en vertikal vinkel men vad jag har upptäckt så går faktiskt en horisontell vinkel lika bra!

Böjsteg 1 – Värm upp dina händer! Så här i Februari är det vanligt att händerna blir kalla. Därför är det Såååå himla viktigt att värma dom innan ni sätter igång! Ett smart sätt att gör detta på är att gnugga händerna mot ett element eller varför inte en kopp te.

Böjsteg 2 – När händerna är varma och sköna är du redo att ta tag i fransböjaren. Ta den försiktigt mot ögat.. Inga förhastade rörelser.. Börjar du bli nervös och känner hur handen darrar? Släpper du borsten omedelbart och börjar om!

Böjsteg 3 – Nu när fransböjaren är på plats så kramar du avtryckaren sakta.. sakta och håll. Jag kallar det för avtryckare! Det är alltså den som klämmer ihop fransarna!

Böjsteg 4 – Nu släpper du avtryckaren försiktigt och voilà.. du har böjt fransarna

Steg fyra:
Har längtat att komma till det här steget i min skrivning.. Läpparna OJojOj vart ska man börja.. Det finns så otroligt mycket att göra här!
Läppstift för mig är lite som Julafton.. Att kunna skruva upp något så fantastiskt ur något så litet gör mig rörd..

Att applicera läppstift professionellt är dock en annan femma, här krävs det år av träning.. Det går helt enkelt inte att bli bra på bara sådär utan det är Träning,Träning,Träning som gäller!

Ett tips som skyndar på processen lite, är att inte ta i för hårt när du smetar på det röda guldet!

Det jag har i Videon är ett ganska enkelt läppstift. En förklaring till det är att läpparna inte ska ta för mycket fokus av allt annat!

Steg fem:
Gud vad tråkigt att det här är sista steget.. vi som hade så trevligt.. Jaja jag får helt enkelt försöka göra en till look framöver

Ögonskugga och borste.. Steget som förvandlar sommarstugan till ett slott!
Det är här vi verkligen ser resultat av vad vi har kladdat på oss!

Ögonskuggan applicerar du på enkelt och lätt.. det går inte att göra fel här! Det kan varken bli för lite eller för mycket
Jag använder en lila nyans vilket passar mina ögon perfekt! Har du bruna ögon tycker jag istället att du ska köra på en lite mer ljuslila färg!

Borsten drar du lätt och försiktigt över ansiktet. Jag brukar tänka att jag dirigerar en orkester när jag borstar. Det blir mycket roligare då!

Det var allt för min Look…

Ha det bra så länge

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.