Sabina Decireé – 90-TALS GRWM | Septum piercing och blont hår?

44,068
 

Klicka här!

Published on October 3, 2016 by

Idag visar jag lite bilder från min barndom och kör en 90-tals get ready with me i samarbete med Bingolotto. Vad tycker ni, ska jag skaffa en septum piercing? 😉

▼ I REKLAMSAMARBETE MED BINGOLOTTO ▼
*VINNARNA AV TÄVLINGEN HAR BLIVIT KONTAKTADE AV BINGOLOTTO*
Här hittar du med tävlingsinfo: https://www.bingolotto.se/bingolotto25
Här hittar du med info om Bingolottos jubileum: https://www.bingolotto.se/bingolotto-pa-tv/bingolotto-25-ar/

▼ Följ mig på Instagram, Snapchat och Twitter @ sabinadeciree ▼

▼ MIN FÖRRA VIDEO ▼
► TESTAR VR-GLASÖGON: https://www.youtube.com/watch?v=AXCimpGbF7c

▼ INFORMATION ▼
♡ Bakgrundsmusiken kommer från https://player.epidemicsound.com/
♡ PRODUKTER JAG ANVÄNDE:
Läppenna: bareminerals marvelous moxie lipliner (electrified)
Kajal: Soft kajal eye pencil – Rich Cocoa
Läppstift: Bite Beauty – Molasses
Mascara: Sleek Makeup – Waterproof Mascara

♡KLÄDER & SMYCKEN:
Croptop: Foreber 21
Byxor: Junkyard
Sweater: H&M
Örhängen: H&M
Näsring: H&M
Choker: Forever 21
Hårklämmor: H&M

▼ HITTA MIG PÅ INTERNET ▼
♡ Instagram: sabinadeciree
♡ Snapchat: sabinadeciree

▼ AFFÄRSFÖRFRÅGNINGAR ▼
♡ Email: [email protected]

▼ VANLIGA FRÅGOR ▼
Hur gammal är du? Jag är född 1993.
Var bor du? Stockholm.
Vem bor du med? Min moster.
Vad har hänt med din mamma? Svar finns i denna video: https://www.youtube.com/watch?v=07T6BZVS64w
Undrar du vart mina möbler kommer ifrån? Svar finns i denna video: https://www.youtube.com/watch?v=BRVdLEtSAvE
Min sminkspegel hittar ni här: http://blfa.me/c/uMc238Is?cpc
Vad filmar du med? Jag filmar med en Canon70D och en Canon Legria Mini och redigerar i Final Cut Pro.

▼ ÖVRIGT ▼
Videon är ett reklamsamarbete med Bingolotto. Alla åsikter är mina egna.

Jag älskar er ♥ /Sabina Decireé

50 comments

 • Ellen Jersling 5 years ago

  Så snygg <33

  Reply
 • Alva Karlsson 5 years ago

  Cholaaa

  Reply
 • Dansko05 5 years ago

  Du borde värkligen ha septum, såå snyggt! ? Du passade skit bra i kort hår också ❤️

  Reply
 • Elin Nyblom 5 years ago

  Du e så fin utan löshår❤ Bäst e du❤

  Reply
 • Ayla Kuoljok 5 years ago

  Minns att du provade bleka tänderna med kol för ett tag sen och undrar om du märkt nån skillnad? Alltså funkade det?:)

  Reply
 • Jenny Lindström 5 years ago

  Men oj så fin du blev Sabina! Är du i vanliga fall med haha ?

  Reply
 • Alex 5 years ago

  du lyckades verkligen med looken!

  Reply
 • Frida Bergner 5 years ago

  Jag spelade Bingolotto med min familj redan när det startade. Vi dukade upp godis, snacks och dricka och hade en hel mysig kväll tillsammans. Jag minns en av gångerna då jag fick bingo och vann 1000kr på Clas Ohlson och fick shoppa loss. ? Tyvärr har jag inte vunnit något mer än bara någon enstaka ny lott. Så med denna tävling hoppas jag få vinna både denna och på jubileumskvällen #bingolotto25 tillsammans med min sambo Ola Gustafson ✊?✊?

  Reply
 • MISAN 5 years ago

  GUD VAD DU PASSADE I DETTA, såååå snygg

  Reply
 • Hilma Lundberg 5 years ago

  Den fluffiga jackan i bakgrunden tho??

  Reply
 • Mariam Alewi 5 years ago

  Sabina kommer du göra en halloween vecka

  Reply
 • My Allgulin 5 years ago

  Superfin!

  Reply
 • Malin 5 years ago

  Mitt (mina) bästa bingolotto-minne var de kontinuerliga helgerna, om inte minst varje nyårsafton, hos mina farföräldrar där bingolotto faktiskt var en stor grej. Detta avtog i samband med att farfar gick bort, och därav skulle jag vilja ta med min fina farmor som sällan idag hittar på eller unnar sig något själv (som dessutom av förklarliga skäl inte har youtube-konto). #bingolotto25

  Reply
 • Coco Grande 5 years ago

  Haha hon har bitmoji som är en app?

  Reply
 • Therese Olsson 5 years ago

  #Bingolotto25 Mitt bästa minne var när hela familjen tittade på Bingolotto ihop då min bror och hans fotbollslag hade vunnit pengar på Bingolotto för att åka till Åland ihop och det var ett inslag av deras resa med i programmet. Det var ett av få tillfällen vi alla gjorde något ihop ? är för övrigt född -92, bästa nittiotalet ??

  Reply
 • Isa Matsson 5 years ago

  #bingolotto25
  Mitt bästa Bingolotto–minne var när jag spelade det första gången med min morfar en vår för typ 10 år sedan. Han var ganska sjuk då och jag ville verkligen göra honom glad så köpte bingolotter för mina veckopengar. När jag sa det blev han så himla exalterad och glad över att barnbarnet ville spela och hade berättat för sina vänner. Efter det så spelade vi alltid tillsammans på uppesittarkvällen varje år. Min älskade morfar som idag inte finns kvar vid livet. Önskar jag kunde spela med honom igen. <3

  Reply
 • Inez Landen 5 years ago

  Det bästa Bingolotto minnet är faktist från varje jul då jag brukade spela Bingolotto med min farmor som nu gått bort i cancer. Jag gör det fortfarande, men det är inte riktigt samma känsla längre så därför hade det betytt mycket att vinna denna tävling. Jag hade gärna viljat gå med min bästa kompis Sofia som betyder allt för mig hon är alltid den som finns där och stöttar än när livet är som jobbigast?PS du är bäst och sluta aldrig med det du gör ly❤️ #bingolotto25

  Reply
 • Love Johansson 5 years ago

  Hur gammal är din moster

  Reply
 • Starintheblue Vargfrost 5 years ago

  Så söt i allt?

  Reply
 • Emmy Sundström 5 years ago

  vad betyder "ish"???

  Reply
 • Roxanna 5 years ago

  Alltså duuu ska ha kort hår! SÅ jäkla fint 😀 Du är alltid fin såklart <3 Men du rockar verkligen kort hår! 😀

  Reply
 • fjarrkontroll95 5 years ago

  Sabina, du är så sjukt snygg! Ditt korta hår är super fint och du är otroligt vacker! Du är dessutom sjukt bra på youtube. Stor förebild <3

  Reply
 • Emblans 5 years ago

  Coolt med nån som samarbetar med Bingolotto ? nått annorlunda än alla madlady osv ?

  Reply
 • Emblans 5 years ago

  Nu blev jag ju sugen på att spela bingolotto, när va det?

  Reply
 • Clara Åkerlöf 5 years ago

  Jga har en leverfläck ovanför läppen så behöver inte måla det det??

  Reply
 • Emblans 5 years ago

  #bingolotto25 mitt bästa minne va när Loket ringde hem till folk, man visste aldrig var det skulle sluta ? jag skulle gärna spela med min man och våra barn ?

  Reply
 • Emma Ramberg 5 years ago

  Har aldrig sett ditt födelsemärke under läppen innan, så sjukt ? tack för en fin video! Du är grym ❤️

  Reply
 • Lise Danielsson 5 years ago

  Mitt bästa Bingolottominne var på Nyårsafton 2013. Jag hade tänkt att fira nyår själv tillsammans med min hund. Hon var rädd för fyrverkerier så därför stannade jag hemma hos henne. Men jag hade iaf köpt en lott och tänkte spela Bingolotto. Sen blev det så att jag ändå tog mod till mig och bjöd hem en kille som jag bara var kompis med då. Skrev till honom att han kunde komma och äta lite gott och sen spela bingolotto om han inte hade något annat för sig. Jag trodde väl inte att han skulle tacka ja men det gjorde han. Den kvällen vann vi ingenting på Bingolotto men vi fick ändå "högsta vinsten" eftersom vi blev ett par då på nyårsafton. Vi har varit tillsammans sen dess och firar med andra ord vår 3 års dag på nyårsafton. #BingoLotto25 Per Sturesjö

  Reply
 • Mathilda Öhlund 5 years ago

  så jäädra snygg i septum!!

  Reply
 • Davidsson 5 years ago

  åååh du ser precis ut som nån som skulle leva på 90 talet 🙂

  Reply
 • Louise Krångh 5 years ago

  När jag flyttade hemifrån från Småland till Göteborg, saknade jag min
  far och vårt bingospel där vi satt och kommenterade hur knasiga de i
  publiken ser ut när kameran filmar på dem, speciellt när de vinkar-såååå
  pinsamt! Jag lyckades få tag på biljetter till en julinspelning och
  bjöd med min far. Och vad är det första han gör när kameran panorerar
  förbi oss- jo vinkar!!! Oj vad han fick höra det sedan av alla vi känner
  🙂 Skulle vara kul att få spela med honom på jubileumskvällen, hemma i
  soffan där vi åter kan kommentera dessa pinsamma människor 😉
  #BingoLotto25

  Reply
 • Wilma Nero 5 years ago

  Mitt bästa Bingolotto minne är när hela min familj hade kalas för mig på Bingolotto. (För jag fyller år då) #bingolotto25

  Reply
 • M love 5 years ago

  Jag älskar dig sabina! <3 så härlig video<33

  Reply
 • Caroline Hallstrom 5 years ago

  #bingolotto25 mitt bästa bingolotto minne är bingoberra. Mina föräldrar spelade bingolotto när jag var liten och jag var väldigt pysslig av mig så jag klippte och klistrade ihop bingo berra av papper tejp och sax. Super kul tyckte jag. Mamma hade dock fullt upp att städa efter mig men vad jag tyckte de var skoj ? Minnen av pyssel och gotta är vad bingolotto ger mig ? skulle vilja spela med min sambo @P-o Cahling ?

  Reply
 • angelica gamperl 5 years ago

  jag gillar din kanal jätte mycke och dig såklart som person! du är helt fantastiskt:D
  Men ngt som inte har med dig personligen att göra.. sa dom inte när dom ville att de skulle göras reklam för bingolotter att det är 18 års gräns på spel pga olika anledningar :)? tänkte för din video sträcker sig till så många å du säger själv att du spelade som liten och så 🙂

  Reply
 • Kevin Rudfeldt 5 years ago

  #BingoLotto25 Mitt bästa BingoLotto minne är ifrån uppesittar kvällen vid nyårsafton 2015. Jag och min flickvän vart tillsammans i början av 2015 och sedan dess har vi varit upptagna med skolan, så vi har inte haft så mycket tid att hitta på något. Men sommaren samma år så skaffa vi en hund tillsammans som heter Lipton. Vi älskar djur och han har förgyllat vårat liv ännu mer sedan dess. Han är lite skott/fyrverkerirädd så vi planera att det bara det skulle vara vi under nyår så vi skulle kunna ta hand om honom.
  Medans de flesta var ute och festade så myste vi hemma framför BingoLotto. Första nyårsafton med min älskade flickvän och våran älskade hund, det kan inte bli så mycket bättre! Så nu ska vi göra det till en tradition att sitta hemma och mysa framför BingoLotto och äta gott. 😀

  Reply
 • Sugainfiresss Man, yeah! 5 years ago

  är inte du vegan??? för vad jag minns är den där jackan i bak gjorda av äkta strutspäls/fjädrar..

  Reply
 • Ketti Ljungqvist 5 years ago

  Mitt bästa minne är när loket ringde upp en tant som vunnit hennes man svara och han sa vem fan är du till loket det blev världens skatt det var på 90 talet #bingolotto25# jag vill spela med min man Janka

  Reply
 • isabboo 5 years ago

  Mitt bästa minne var när jag var 8 år satt jag i bilen med mamma påväg hem. Vi åkte förbi ett ungdomsgäng som stod med öl och cigarretter i handen och mamma sa till mig: Snälla gör inte sånt när du blir äldre, jag kommer att vara så orolig. Jag svarade då och sa "Nej mamma jag kommer sitta hemma med dig och spela bingo lotto istället. Det bästa är att det faktiskt stämde, jag satt hellre hemma med mamma och spelade bingo lotto istället för att hålla på med sånt! <3 #BingoLotto25

  Reply
 • Mikaela Persson 5 years ago

  Näsringen big no no no till dig och denna outfit, im sorry but noooo

  Reply
 • Lina Henriksson 5 years ago

  Sååå bra och fina värderingar du har Sabina!!

  Reply
 • Emelie Jönsson 5 years ago

  Omg vad fin du är?

  Reply
 • Amanda Hodzic 5 years ago

  Jag har näspercing❤️

  Reply
 • Nathalie Teodorson 5 years ago

  #bingolotto25 kommer titta med
  Min fina vän lina. När jag var barn så spelade alltid jag och pappa Bingolotto tillsammans. Det var alltid vår egentid! Det är inte lätt att få ensamtid med sin pappa när man har 8 andra syskon som också vill ha pappa för sig själv ;). Så just Bingolotto-kvällarna blev vår tradition tillsammans ❤️.

  Reply
 • Sofia B 5 years ago

  Wow vad snygg du är i kort hår

  Reply
 • Ludvig Sandström 5 years ago

  #BingoLotto25
  När jag tänker på BingoLotto väcks minnena från barndomens uppesittarkvällar. Det var sällan vi var så samlade med familjen. Dessa kvällar av enorm förväntan, iver och värme var nästan bättre än självaste julafton. Julklappsrimmen, doften av glöggen som ångade ur våra koppar, högen av klappar som lockade under granen, och den totala bekymmerslösheten. Allt ackompanjerat av en hejdundrande helkväll med Kronér på tvn. Det var magi. Tack BingoLotto.

  Reply
 • Emma Andersson 5 years ago

  Mitt bästa minne av Bingolotto var när jag fick bingo både på ettans och treans bingo. Det var magiskt! Kommer nog aldrig hända igen.Eftersom jag alltid spelade med min farmor och farfar vill jag spela med farmor som inte har varken youtube, Instagram, facebook eller liknande.#FarmorBerit #Bingolotto25

  Reply
 • Sanja Ajeti 5 years ago

  När kommer du säga vem som van/jag skrev på instagram

  Reply
 • Alina B. 5 years ago

  Väldigt bra video

  Reply
 • Tilde J 5 years ago

  Så snygg i frisyren och örhängena!!

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.