Sabina Decireé – INTE OKEJ ATT SÄGA N*GER | Veckovlogg #1

58,352
 

Klicka här!

Published on January 8, 2017 by

Heeej underbara ni! Nu är jag tillbaka och här får ni en vlogg från första veckan av 2017! Hur mår ni? Själv mår jag rätt dåligt, kan vara pga mina p-piller… Nästa vecka ses vi på tisdag, torsdag och söndag. Vad vill ni se på min kanal under 2017? Puss

▼ SOCIALA MEDIER ▼
✖ Instagram: sabinadeciree
✖ Snapchat: sabinadeciree
✖ Twitter: sabinadeciree

▼ INFORMATION ▼
✖ Bakgrundsmusiken kommer från https://player.epidemicsound.com/
✖ Fina Ellens kanal: https://www.youtube.com/channel/UCaIBKiUqH3cmRbb530-Ue2A

▼ AFFÄRSFÖRFRÅGNINGAR ▼
✖ Email: [email protected]

Jag älskar er ♥ /Sabina Decireé

50 comments

 • Julia Boman 6 years ago

  Jag fyllde år i fredags älskar dig du är bäst när jag tittar på dina vides glömmer jag allt speciellt det med mobbningen ingen både bli mobbad ??????❤❤

  Reply
 • The Club 6 years ago

  kan du gör en video där du ringer oss

  Reply
 • Ikhlas Mohamed 6 years ago

  Varför tar Sabina P-piller?

  Reply
 • Inez Norberg 6 years ago

  ÅÅÅÅÅ dina vloggar e faaan svin bra, ÄLSKAR hur du redigerar dem <333

  Reply
 • Kiravira B 6 years ago

  Du är så fin och en sån undebar person! ?❤️

  Reply
 • Emma Markgren 6 years ago

  Min mobil stängs också av när det är kallt

  Reply
 • SofiaErika 6 years ago

  det kan vara dina p-piller. känner du så MÅSTE du gå till barnmorskan och byta p-piller. det är ganska vanligt att man kan nedstämd och kan känna sig tom och hormonerna spökar. det är bättre att hitta ett annat alternativ för nu har barnmorskan något att jämnföra med :). hoppas det löser sig. du är så mysig att titta på ?❤

  Reply
 • Giirlxoxo 6 years ago

  hur lång är du:)

  Reply
 • selena pizarro 6 years ago

  TAG HER @LINN AHLBORG

  Reply
 • Johanna Ström 9b Thoren Framtid i Älmhult 6 years ago

  Är du gravid??, såg dig på 100% vaken??????

  Reply
 • Yasmina Samuelsson 6 years ago

  Hej Sabina! Undrar om du fortfarande arbetar som personlig assistent? Eller jobbar du enbart med Youtube nu? Du kanske har sagt det i någon tidigare video som jag har missat. Vill även bara säga att jag tycker du är så himla vacker och jag döööör för ditt hår!! SÅ FINT! Du passar verkligen i ljust hår 😀 <3

  Reply
 • Nikki Hedgate 6 years ago

  ja samma här min mobil bara dör när det är kallt jättejobbigt

  Reply
 • Matilda 225 6 years ago

  Varför är du så vit runt ögonen när du går på promenad? Älskar dig sluta aldrig med det du gör för du är verkligen bäst! <3 BTW så hemskt att folk inte fattat att ordet n* ger inte är ok, snälla det är 2017!

  Reply
 • Alice Jacobsson 6 years ago

  Sabina du är så snygg och ditt ljusa hår passar dig perfekt!❤️

  Reply
 • Nikki Hedgate 6 years ago

  men typ alla mina kompisar säger n**erboll till chokladboll

  Reply
 • Johanna 6 years ago

  Hej Sabina! Jag har också haft strulig hy under en längre period och det tärde verkligen på mig, provade allt kändes det som. Men tillsist gick jag till en hudterapeut, Maria på Del Carmen vid Odenplan och hon var så bra och fick en känna sig supertrygg 🙂 Fick olika Nimue produkter rekommenderade som jag har köpt på mig produktvis då de är lite dyra men har inte ångrat en sekund att jag bytte till dom! Dom har verkligen lugnat och läkt min hud och jag är så glad för det! Finns bara att köpa hos hudterapeuter dock. Ville bara tipsa om det stället då det verkligen hjälpte min hy <3

  Reply
 • Game Girl 6 years ago

  Du är grym Sabina och det ska du veta! Ly

  Reply
 • high life 6 years ago

  fattar inte ärligt talat varför de är så illa o säga neger, hur kan de va rasistiskt, beror väl på på vilket sätt man säger de. neger =negress = svart. Det är som att alla svennar skulle börja grina bför folk säger svenne

  Reply
 • Amanda Mathers 6 years ago

  Vad för kamera använder du i denna video? 🙂

  Reply
 • Junny siripak 6 years ago

  Redigeringen påminner mig om skam, jag älskar det haha!

  Reply
 • Hannah Liljekvist 6 years ago

  Nejnej okej, negrar/"svarta människor" får säga vad fan dom vill, men vi vita människor får inte säga neger ens om man inte säger det till nån?!!?! USCH HATAR DUBBELMORALKUKFITTNEGER

  Reply
 • Sofia Iversen 6 years ago

  anledningen till att det var stängt är för att det var trettondagen i fredags! en röd dag alltså 🙂

  Reply
 • Emmas Vloggar 6 years ago

  Skam är ju det bästa

  Reply
 • Ashley ́s Life 6 years ago

  Så fin?

  Reply
 • Isac Håfström 6 years ago

  NEGER

  Reply
 • Ellen Nymo 6 years ago

  världens finaste Sabina ❤

  Reply
 • Gia Kartel 6 years ago

  P stav lr spiral är mkt bättre jag lovar dig 😉

  Reply
 • Simone Sabato 6 years ago

  Du är så fin och inspirerande Sabina!

  Reply
 • Amanda, Watcher 6 years ago

  JAG BLEV AVPRENUMERERAD PÅ DIG!!☹️☹️☹️☹️

  Reply
 • Alice Cecilia Goldstrand 6 years ago

  Så som du mår nu mådde jag när jag åt p-piller. Jag fick dock inte så dålig hy som du råkat ut för. Men så som du känner dig psykiskt handlar om dina p-piller, hormonet i kroppen blir helt rubbat, för vissa blir det bättre, men så blev det inte för mig och jag vet inte hur det kommer bli för dig. Men det är bra att du vänder dig till vården som de kan hjälpa dig, jag har nu för cirka ett år sedan varit fri från p-piller och mår nu mycket bättre trots att jag brottas med min psykiska ohälsa. Men jag hoppas allt löser sig för dig min finaste Sabina, massor av kramar <333

  Reply
 • Jessica Karlsson 6 years ago

  Asså sabina, man märker verkligen av vilken härlig & godhjärtad människa du e! ?

  Reply
 • Lina Meijer 6 years ago

  Om folk inte kan förstå vad N ordet betyder tycker jag dom ska kolla på filmen 12 Years a Slave så hoppas jag dom får en bättre uppfattning. Blir så himla trött, måste man sära på folk för att man har en annan hudfärg? Alla är vi lika värda vart vi än kommer ifrån och vilken hudfärg vi än har ❤

  Reply
 • Elin Larsson 6 years ago

  Vart kommer vägghylla ifrån som du har i köket? ❤️

  Reply
 • Amanda Walfridsson 6 years ago

  Testa en hormonspiral istället om det blir värre. Då slipper man tänka på att ta massa piller och sånt och det håller i 3-5 år. Jag har det och det funkar super??bara ett tips??

  Reply
 • Hedda Jagstedt sa16a 6 years ago

  vad äter du för p-piller?

  Reply
 • ida Eriksson 6 years ago

  hoppas du mår bättre snart

  Reply
 • Dilara 13 6 years ago

  Aså ditt lägenhet är lika mysig som dig…❤?

  Reply
 • Nazifa Hossain 6 years ago

  Jag skulle gärna vilja se mer av "Sabinas kök"❤️ älskar dig Sabina!

  Reply
 • Rahwa George 6 years ago

  Neger är inget dumt. Sök upp vad det betyder på latin. Det är som om vi inte skulle kunna säga svart. Jag är själv svart och bryr mig inte ett skit. Latin är ett språk som svenska ska jag inte få säga ett ord som bara betyder svart. Sen förstår jag att det finns extrema rasister som tycker att det är ett fel ord men själva använder det. Shame of you. Och ordet jag pratar om är neger… fatta det.

  Reply
 • Rahwa George 6 years ago

  Jag är inte emot dig Sabina men är så trött på att folk hela tiden säger så.

  Reply
 • Real Queen 6 years ago

  Asså fattar faktist nt varför man nämner ngn hudfärg det är BARA hudfärg inget annat alla e olika PS älskar dig<3<3

  Reply
 • Mirjam Halldén 6 years ago

  Kärlek och styrka till dig Sabina!

  Reply
 • Lovisa Öberg Isaksson 6 years ago

  Vackra du ❤️❤️❤️❤️????

  Reply
 • Theswedishgirl 6 years ago

  Så fel att säga neger! Inte ok. Men en sak jag undrar, varför är det ok att mörka använder det ordet? Jag menar, ju vanligare det är att ordet används ju fler Hör det.

  Reply
 • Natalie 나탈리 6 years ago

  honestly you get the freaking award for best background music, it's always on point (vet inte varför jag skrev det på engelska lol)

  Reply
 • Filippa Bäckström 6 years ago

  Det är tillåtet i Sverige att säga neger dem har dessutom börjat skriva t.e.x negerboll i dem svenska receptböckerna och i svenska ord boken.

  Reply
 • Sara Sash 6 years ago

  så viktig o bra video! du är verkligen helt underbar o håller verkligen me dig! <3

  Reply
 • Martina Söderlund 6 years ago

  Angående den nya "Harry Potter filmen "Man blir nog besviken om man förväntar sig typ samma som de andra filmerna. Men det får man inte göra för det är ju samma värld ja, men absolut inte samma grej. Det utspelar sig innan Harry Potter ens föddes. Själva namnet på filmen är ju också en bok som Harry Potter och de andra studerar på Hogwarts.

  För folk som inte läst böckerna eller är så insatta så kanske det blir förvirrande på ett sätt! Har lite vänner som inte alls förstod först och förväntade sig något som hade med de anda filmerna att göra. Men det kommer ju fler! så vi får se om de andra filmerna kanske har någon karaktär som varit med i de tidigare filmerna 😉 Det vore lite coolt. Typ Dumbledore eller ngt!

  Min hy blir sämre den med. Har rocasea över halva ansiktet igen… äter antibiotika men det vill inte gå bort… gör så jävla ont och orkar knappt le -.-

  Puss på dig ! <3

  Reply
 • Rebecka Franzén 6 years ago

  Men det finns ju ingen lag att man inte får säga neger!!

  Reply
 • Magdalena michalowska 6 years ago

  Köp zinc tillskott på runt 20-30mg och ät varje dag, funkar för många som har acne?

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.