Sabina Decireé – JAG HAR ALDRIG HAFT EN POJKVÄN + TESTAR BODYFLIGHT | Vlogg

35,698
 

Klicka här!

Published on February 22, 2017 by

Gör världens godaste pannkakor till frukost, testar bodyflight (sååå sjukt & kul!!) samt pratar om att jag aldrig haft en partner/varit kär.
▼ I REKLAMSAMARBETE MED LIBRESSE ▼
Vinn en härlig upplevelse här: http://www.tripleprotection.libressecampaign.se

SÅ TÄVLAR DU – TRE ENKLA STEG
◆ 1. Välj en av Triple Protections tre produktfördelar och hitta på ett roligt sätt att testa den. Vetenskapligt eller ej spelar ingen roll – var kreativ och tänk utanför lådan!
◆ 2. Lägg upp ditt test på Instagram och skriv hur du tänkt
◆ 3. Pinga libresse @libresse_se och tagga med #testlibresse (Pssst! Glöm inte öppen profil så de kan
se att du är med)

▼ SOCIALA MEDIER ▼
✖ Instagram: sabinadeciree
✖ Snapchat: sabinadeciree
✖ Twitter: sabinadeciree

▼ INFORMATION ▼
✖ Bakgrundsmusiken kommer från https://player.epidemicsound.com/

▼ AFFÄRSFÖRFRÅGNINGAR ▼
✖ Email: [email protected]

Jag älskar er ♥ /Sabina Decireé

50 comments

 • Hanna Louise 3 years ago

  Du klär SÅ bra i gult! 🙂

  Reply
 • Wakuum 3 years ago

  Jag blir så himla lycklig av dig Sabina och jag är glad att vi har dig här på youtube! Jag hoppas från botten av mitt hjärta att du kommer få må riktigt bra snart, eller i alla fall bättre. Det är okej att må dåligt och vi kommer alltid finnas här för att stötta dig och backa dig i alla dina val du gör. ILYSM kram <33

  Reply
 • Winifred Elfreda Sandy 3 years ago

  Sabina Sabina jag säger bara im single as an pringel put pretty as an angel what do i need to ask for

  Reply
 • Emblans 3 years ago

  Dagens fråga : Vilken är din favoritparfym?

  Reply
 • Maja Markovic 3 years ago

  var är din gula tröja från?

  Reply
 • Emblans 3 years ago

  Massor av kärlek ? det du gör är så himla bra och viktigt ❣

  Reply
 • MAHAM S 3 years ago

  Åh vad gott det ser ut med pannkakor ! vilken recept utgår du ifrån ? ? love you puss snälla skriv receptet

  Reply
 • natalie meri 3 years ago

  Va singel till du verkligen någon dag hittar den rätte. du kommer känna i hela kroppen om du blir kär. <33 låt det ta tid lev livet ha kul umgås med vänner , så kommer kärleken förr eller senare.<33

  Reply
 • Elma Lydia 3 years ago

  dina vloggar är dem bästa på hela youtube!!??

  Reply
 • Rainbow Muffy 3 years ago

  Det här med rädsla för att bli lämnad eller inte älskad tillbaka är väldigt vanligt, men det första jag tänkte på när du sa det är att du har ju redan gått i genom det värsta på det sättet och du står fortfarande med båda fötterna på jorden? Det kan ju inte bli så mkt värre än så? så varför skulle du inte i värsta fall överleva ifall en eventuell partner skulle lämna dig?
  Du är så stark som går i genom din sorg, men endå kan skratta och le så många fler dagar än ledsna dagar❤
  Jag finner dig så härlig och älskvärd så jag tvivlar inte en sekund på att många eventuella partners skulle verkligen vilja leva med dig bara du vågar och vill ❤ Kärleken finner dig, det lovar jag! Men en måste våga för att vinna ?

  Reply
 • Alma Andersson 3 years ago

  samma här jag har heller aldrig varit kär och får ofta frågor om det. Jag tänker inte gå runt och leta efter nån för jag tror på att om jag passar med en person så kommer jag att hitta den ändå?

  Reply
 • Tilda Jansson 3 years ago

  Vill bara säga att jag har världens underbaraste pojkvän. Honom vill jag verkligen leva med till den dagen jag dör. Vi pratar alltid om barn, så fort vi ser en liten bäbis så blir vi helt till oss haha.
  En dag, kommer du också se på en kille (eller en tjej) på samma sett som jag ser han. För nån där ute kommer hitta dig och älska dig för den du är! Du är bäst Sabina, vi alla älskar dig!

  Reply
 • tetttil 3 years ago

  Guuud blir så stressad när alarmet går och du bara fortsätter prata haha! ❤️

  Reply
 • kim carlsson 3 years ago

  Jag har också haft problem med att förlora folk. det har fått mig och må otroligt dåligt och jag har alltid varit rädd för att bli tillsammans med någon. Jag blev kompis med en kille för ett par år sedan och vi stod varandra väldigt nära som kompisar och sedan blev vi tillsammans. För personer som oss kommer kärleken med tiden då vi har mycket att jobba på. Att exempelvis våga släppa taget att våga mer men också att lära sig och älska sig själv. Du är en jättefin tjej och jag kan garantera att flera personer är förälskade i dig och jag säger verkligen inte det för att göra dig glad. Du är så snäll och fin!

  För mig hjälpte det jättemycket och skaffa djur, jag märkte snabbt att jag började må bra.

  Reply
 • Moa Sandeskog 3 years ago

  Känner igen mig såå mycket i det du säger! Känns väldigt skön att man inte är ensam. <3
  Känns också så konstigt att det är så mycket press och förväntningar på att man måste ha en partner som ska vara den viktigaste man har, är fin när folk har det men vänner och familj är ju jätteviktiga också och kan betyda precis lika mycket…

  Reply
 • hannah dahlström 3 years ago

  Jag har varit tillsammans med min pojkvän i 2,4 år och innan han kom in i mitt liv trivdes jag som singel. Jag gillade verkligen inte att se människor i förhållanden som pussades och gullades offentligt för jag tyckte det var töntigt och skulle aldrig kunna tänka mig själv i ett sådant förhållande. Men, kärleken har förändrat mig på många sätt & idag har jag släppt på alla såna känslor. Visst, jag är inte den där romantiska typen och blir fortfarande lite obekväm i såna situationer men samtidigt blir jag lycklig av att se andra människor lyckliga med varandra eftersom att jag själv är lycklig i mitt förhållande & det är underbart.
  Och en sak är säker & även lite små rolig och det är att min pojkvän fick verkligen kämpa för att få mig.. Jag var ointresserad och han var friendzonad och det visste han om. Men han fick mig tillslut och jag kunde inte önska mig en mer genuin & trogen pojkvän än honom. Han står vid min sida i vått och torrt, bokstavligt talat. Även om han lider av depression och gjort hela sitt liv, så finns han där för mig oavsett vad & jag är så otroligt lycklig lottad som har både honom och hans son i mitt liv. Vårt förhållande är långt ifrån perfekt, det har sina defekter här och där, men jag vet att kärleken vi har till varandra övervinner.
  Hans son är 3,7 år vilket betyder att jag funnits i hans liv ipcinip hela hans liv. Han trivs i mitt sällskap & jag i hans och det är underbart. Det som ger mig ångest med detta är att OM jag & min pojkvän en dag går skilda vägar så kommer jag ha skuldkänslor över att jag också lämnar hans son som jag ändå är en del av & jag skulle sakna sönder honom. Så, där är faktiskt ett orosmoment jag har inför om vi någonsin skulle göra slut.. Men sådana saker ska man inte oroa sig för i onödan. Men men..
  Och jag lovar dig Sabina, en dag kommer du finna kärleken. Låt det ta tid. Älska dig själv först innan du älskar någon annan. Tro på dig själv, du är vacker, genuin, underbar, rolig och otroligt fin. (Och detta kan jag förstå genom att bara kolla på dina videos, förstår du då att det måste ligga något i det?) Låt kärleken komma till dig, sök inte efter den, utan låt den komma. Puss & kram underbara du!

  Reply
 • Cassandra Escobar 3 years ago

  Asså vad har hänt med dina vloggar..?
  du va skit bra förr å rolig nu är bara dina videos så Depp å långtråkiga.. du är inte dig själv längre.. ryck upp dig och gör det bästa av situationerna i ditt liv.. du lever bara en gång och va dig själv igen i dina videos.. vad spelar du? du är stark så kom igen nu Sabina! Du är grym om du vill

  Reply
 • RememberRox 3 years ago

  Wow. Kunde lika gärna varit jag som sagt det där. Jag är snart 27 år, har aldrig haft en pojkvän, är oskuld och okysst. Killar har ju visat intresse men, jag är så himla rädd för att bli sårad och att inte räcka till. Precis som du säger 🙁 Har inte ens några vänner. Alltså fml

  Reply
 • Flexalil 3 years ago

  håller med 100% att du räcker. behövs ingen partner för man ska må bra. samma sak med husdjur. spelar ingen roll om man har vänner, katt, hund, pojkvän. visst dem kan hjälpa men dem bidrar inte till lycka. det får man ta tag i själv.

  Reply
 • Thelma Öhrn 3 years ago

  Sabina du är ju bara in your early 20's så jag tror inte du behöver oroa dig om att vara ensam hela livet❤❤

  Reply
 • Matilda 225 3 years ago

  Du måste skriva pannkaksreceptet! Haha de ser så goda ut!! Due så fin Sabina! Jag älskar dig!

  Reply
 • Ida Johansson 3 years ago

  Åh nej kan bara prata utifrån mig själv, men jag hade aldrig orkat med en pojkvän om jag inte mådde bra. Som du säger, man behöver ingen annan för att bli lycklig! Du räcker som du är, fina människa ?

  Reply
 • Bengtsson89 3 years ago

  När den rätta kommer så går det Inte att kämpa emot. Personen kommer uppta hela ens skalle och känslorna kommer bubbla i hela dig. Tills dess så ha kul, flörta, strula, ha sex och tillåt dig själv att känna. Var självisk och gör saker bara för dig.

  Jag har haft förhållanden typ hela mitt liv, knappt varit singel en månad förrän det tog slut med mitt ex och jag var ensam ett år. Var ett så fantastiskt år. Var ute och hade kul, träffade massa folk och var självisk. Det behövdes så väl för ett år senare så träffade jag mannen i mitt liv. 5 år snart och två barn, hund, hus, kombi och förlovade senare så är jag ännu mer förälskad och så säker på att han är rätt. Hade jag inte dejtat killar förut så hade jag ju inte vetat vad det är kvalifikationer som jag söker hos en partner. När du är redo så gå ut och flörta, var dig själv och charma sönder alla i din värld. Du är så sinnessjukt vacker och din personlighet är så varm och tilldragande. Otroligt svårt att inte tycka om en människa som dig. Du är fantastisk och den personen som fångar ditt hjärta kommer bli en riktigt lycklig jävel!?

  Reply
 • Amanda Bergquist 3 years ago

  Vad hittade du receptet till pannkakorna? de vart så perfekt runda och ganska tjocka. ❤

  Reply
 • Jennie Johansson 3 years ago

  Du är så klok & fin!❤

  Reply
 • Emelie Verner 3 years ago

  Gå efter ditt hjärta! Djur hjälper väldigt mycket. Jag är i ett förhållande och har en hund och det gör att jag aldrig är ensam 🙂 Jag har inte många vänner för jag har blivit behandlad som skit av dom jag haft… Självklart har jag hund för fler anledningar också! Tex kommer ut mer, tränar hunden och djur är ett stort intresse hos mig 🙂

  Reply
 • Sara Nordström 3 years ago

  Du är ju ung, du behöver inte tänka på om du aldrig kommer ha en partner. Livet är långt. Säger jag som är 18 år, haha.

  Reply
 • Tilda Hasselberg 3 years ago

  Kan man få receptet på dem där underbara pannkakorna?

  Reply
 • 7Xuuuuuuu 3 years ago

  Man måste nog lita på andras förmåga att se någonting annat hos en än det man själv ser. Även om du ser det som att det inte finns något speciellt med just dig så kan du inte gå in i andras känsloliv och bestämma åt dem att de inte kan tycka att det finns någonting hos dig att bli kär i. Det är just detta som är det underbara med människor, alla är olika och ser olika saker. Lita på din egen förmåga att kunna ta dig igenom sorg och ta inte ut den i förskott. Om en relation tar slut får man ta den sorgen då och inte innan.

  Reply
 • Davidsson 3 years ago

  Om man säger "skaffa en pokjvän så försvinner din depression. Då har man aldrig varit i en depression.. för så lätt är det inte

  Reply
 • Ebba 15 3 years ago

  Vill bara säga att du är så fin och det är klart att någon kommer och har säkert varit kär i dig fina du. Älskar dig och dina videos och tack för att du berätta det där med att du inte riktig haft ett seriöst förhållande då jag inte heller haft det och känner mig så ensam och efter med det. Men känns bättre att veta att jag inte är ensam. Tack❣️❤️?

  Reply
 • Tilda Nordgren 3 years ago

  Härlig vlogg finaste!❤?

  Reply
 • Marre M 3 years ago

  Så tråkigt med videos som är sponsrade..

  Reply
 • Emma Tullsten 3 years ago

  Känner igen mig så himla mycket! Jag har heller aldrig varit kär eller i en relation och är rädd för att jag inte är en person man kan vara kär i. Men till skillnad från dig vågar jag inte dela med mig av det och är alltid jätterädd att någon ska fråga mig något när någon pratar om relationer. Vilket leder till att jag har svårt att komma folk nära då jag hatar att prata om mig själv eftersom jag är rädd att bli "upptäkt". Har varit mobbad under perioder i min uppväxt vilket har lett till att jag alltid haft dålig självkänsla så det beror väll på det. Men det är skönt att känna att man inte är ensam <3 En annan sak: känns som du sa fel när du visade bindan eller så är det jag som tänkt fel i hela mitt liv. För jag tänker alltid att den delen som är som ett hjärta är "bak"?

  Reply
 • Emma Nilsson 3 years ago

  Du är sååå fin & vacker!! & nån dag kommer nån älska dig??? Såå himla fin vlogg❤ Du borde va sååå stolt❤❤Älskar dig❤❤

  Reply
 • Nettan Carlsson 3 years ago

  skaffa pojkvän när man mår dåligt! Jo tjo balo …. därför så många skilsmässor sker idag antagligen när så många skriver så. Skaffa pojkvän när du mår som bäst!!! partnern är inte dina lösningar!!

  Reply
 • Nettan Carlsson 3 years ago

  jag är singel !!

  Reply
 • Amanda Johansson 3 years ago

  Vart kommer dina jeans ifrån? Så sjuukt fina<33

  Reply
 • Boel Nyman 3 years ago

  <3

  Reply
 • Ebba Skoog 3 years ago

  Du är så himla fin och underbar Sabina. Så himla smart att du tänker så, alltså att du inte behöver någon annan för att vara hel och så. Jag är helt säker på att andra kan bli kära i dig och att du kan bli kär i andra, men ibland tar det lite tid och det är okej❤️

  Reply
 • Samantha Bonney 3 years ago

  Du är den bästa youtubern och förebilden❤?

  Reply
 • Wasi Stanikzai 3 years ago

  vad fin du är

  Reply
 • Thea Bronten 3 years ago

  Du är ju jättesuper-speciell Sabina! Och om någon får ha dig som flickvän, är de suuper lucky, för du är en så fin människa innifrån och ut, och jag har väldigt svårt att förstå hur man inte skulle vara kär i dig! Men att vara i en relation passar ju inte alla, och då behöver man ju såklart inte vara det. Gör alltid vad som känns bäst för dig! Love u, tusen kramar <333

  Reply
 • Therése Forsberg 3 years ago

  mumms pannkisarna ser jättegoda ut! vill du dela med dig av receptet? kram

  Reply
 • Erika Rickardsson 3 years ago

  Va inte rädd för att bli sårad! Jag har fått mitt hjärta krossat minst 10 gånger. Men det går över. Träffar du någon som du blir kär i så kan du inte hindra dig själv från att bli kär för det kan bli riktigt bra.

  Man måste våga för att vinna, tror inte du vill leva ensam hela ditt liv
  Närhet från en partner är något vi alla människor behöver, att vara älskad av någon betyder mer än något annat

  Reply
 • Ebba Nilsson 3 years ago

  Asså dina pannkakor är goals???älskar din youtube kanal??

  Reply
 • Madelene Murto 3 years ago

  Du är en helt fantastisk person! Med tiden kommer, de finns någon för alla.
  Att älska sig själv är också mycket viktigt innan man kan älska någon annan person. Ta hand om dig käraste Sabina, du är värd de bästa ❤

  Reply
 • Miss Berg 3 years ago

  Har varit där på samma ställe och "flugit" ?

  Reply
 • Emilia Westerholm 3 years ago

  Vart har du köpt den där girl power brickan som du har på morgonrocken? ☺️??

  Reply
 • Josefine Lagerström 3 years ago

  Åh vad mysigt med en adoptivhund, jag ska också skaffa det när min ekonomi är stabil. Har du funderat på vegofoder? Det finns massa bra sorter och så mycket forskning som talar för att vegofoder är minst lika bra för hunden som foder med animalier i. 🙂

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.