Sabina Decireé – MITT NYA HÅR + life update

72,374
 

Klicka här!

Published on April 6, 2017 by

Coola kläder!

✖ Instagram: sabinadeciree ✖
Jag var hos frisören i måndags och fixade mitt hår så nu har jag blonda rastaflätor. Vad tycker ni? Jag känner mig lite osäker.. Ska jag ha kort hår istället kanske? Kör även en liten “life update” och berättar vad mitt blodtest visade. Har någon av er hypotyreos? Spelade också in en sjukt rolig grej med bästa Therese Lindgren och Daniel H idag som kommer upp på Thereses kanal imorgon: https://www.youtube.com/user/theresejlindgren
Daniel Hs kanal: https://www.youtube.com/channel/UCWVCeTB8wkoLhQdo9h1PQyQ

▼ HITTA MIG PÅ INTERNET ▼
✖ Instagram: sabinadeciree https://www.instagram.com/sabinadeciree/
✖ Snapchat: sabinadeciree

▼ INFORMATION ▼
✖ Bakgrundsmusiken kommer från https://player.epidemicsound.com/
✖ Min frisör: http://fairwithhair.se

▼ AFFÄRSFÖRFRÅGNINGAR ▼
✖ Email: [email protected]

Jag älskar er ♥ /Sabina Decireé

50 comments

 • J 3 years ago

  Oj, vad tråkigt att höra (även om du kanske känner lättnad över att veta vad som var fel). Hoppas det blir bra! Jag tycker dina box braids var fina, snyggt! 🙂 kanske känns ovant bara just för att det är blont i. Ska själv göra box braids (kanske lite större än dina) och blanda i blont/brunt/mörkbrunt då jag har ombre i dessa tre färger 🙂 går ju att klippa själv hemma om du vill ha kortare, klipp lite i taget och känn efter, glöm bara inte att "stänga" flätorna. Du kan koka vatten, lägga i slutet av flätorna i en kort stund sen ta ut dom. Sen minns jag inte om det var ett till steg förutom att ha en handduk hehe.

  Reply
 • Matilda Ljungkvist 3 years ago

  Wow så coolt med flätorna!! Förstår att det känns ovant och så, men jag tycker iallafall att du rockar det ??✨

  Reply
 • Lejla Camovic 3 years ago

  du är jette fint ditt hår

  Reply
 • Julia Persson 3 years ago

  SÅ JÄVLA SNYGGT HÅR!!!!!

  Reply
 • Sara Sjöström 3 years ago

  Jag tror att du skulle passa jätte bra med riktigt kort, rakat hår för att sedan låta ditt naturliga hår växa ut!

  Reply
 • Julieta Hermelin gomes 3 years ago

  1,57 cm väger 47kg
  visst är jag överviktig hur kan jag gå ned i vikt

  Reply
 • Maritha Pettersson 3 years ago

  Du får en ? för din nya frisyr ???

  Reply
 • elvira Gunnarsson 3 years ago

  Nej Sabina gå till backa till frisören

  Reply
 • That Girl Nathaa 3 years ago

  Var du där från tio på morgonen till åtta på kvällen? typ tio timmar? 😮

  Reply
 • ylwa 3 years ago

  Du är så jäkla snygg! Tyvärr är inte flätor min smak och jag tycker mörkt passar bättre till din hudton. Tror du skulle passa i en kort frisyr, typ till axlarna 🙂

  Reply
 • Klara Paulsson 3 years ago

  Såå fint!! Var ifrån är tröjan och löpartightsen som man ser i thumbnailen?

  Reply
 • Ebba Sturesson 3 years ago

  Jag tror jag skulle tyckt de var snyggare med bruna flätor men gillar frisyren, ovanligt att se dig blond bara tror jag?

  Reply
 • Wilda Hall 3 years ago

  Så j*vla snyggt

  Reply
 • Liv Breiting 3 years ago

  Nej göt inte det det var as snyggt på dig

  Reply
 • JesBeauty 3 years ago

  Jag fick diagnosen hypotyreos för 2 år sedan och äter levaxin. Hade exakt samma symptom som du har nu. Det bästa är att ta blodproven tidigt på morgonen för att värdena ska stämma så mycket som möjligt. Men får du levaxin och har hypotyreos kan jag lova att du kommer känna dig som en ny människa! Har aldrig mått så bra som jag gör nu när jag har rätt dos och kroppen fungerar som den ska?

  Reply
 • Draco Malfoy 3 years ago

  Håret blev ju jättesnyggt!

  Reply
 • wims haegg 3 years ago

  utav alla dessa fresyrer du haft är den den finaste

  Reply
 • Miley H 3 years ago

  Hur mycket brukar sånna rastaflätor kosta?

  Reply
 • Victoria Ahl 3 years ago

  Såå snyggt blev det ju. Ändra inte!

  Reply
 • Stina Kristiansson 3 years ago

  raka av dig ditt hår? det blir säkert jätte fint!

  Reply
 • Madan's Liv 3 years ago

  Du är så fin med dina flätor❤❤

  Reply
 • 3miLias 3 years ago

  Jag har också problem med sköldkörteln, underproduktion av vissa ämnen, hormoner osv. Vilket gör att jag exempelvis har sämre ämnesomsättning än andra. Men jag har inte börjat ta mediciner eller liknande, bara tillskott. Jag försöker istället förändra mitt tillstånd via kosten, vilket är jobbigt ibland för man utesluter gluten och andra saker, liknande så som du äter. Men jag ville bara säga att jag hoppas din sköldkörtel blir bättre! ✨?

  Reply
 • Liam Espeland 3 years ago

  Flätorna är sjuuuuukt fina och du kommer nog vänja dig med dem<3

  Reply
 • Matilda Ahl 3 years ago

  Tycker du e jätte fin i det "nya" håret?

  Reply
 • Alva Eriksson 3 years ago

  Älskar de där håret!?

  Reply
 • Johanna Holm 3 years ago

  Du är fin som du är

  Reply
 • Alice Lionfield 3 years ago

  Skit snyggt jue! Ser jätte coolt ut 😀 <3

  Reply
 • Ajam1202 3 years ago

  jag älskar dina videos de är såååå fina och mysiga ≤3333

  Reply
 • Lisa ek 3 years ago

  rad

  Reply
 • Elin Rundström 3 years ago

  Jag fick den diagnosen för kanske 11 år sedan nu, fick medicin direkt (Levaxin) och mår bra idag. Det tar ett tag att hitta rätt dos men när man väl hittat rätt dos så blir man människa igen❤️ Lycka till fina du❤️

  Reply
 • N3XORY965 3 years ago

  Om du är trött på ditt hår kan du inte testa frisyrer? Typ en tjock fläta är enkelt men kan göra så mycket, eller typ en hög ponytail 🙂

  Reply
 • Mira Andersson 3 years ago

  Jag tycker du vart jättefin i flätorna

  Reply
 • Hedda Öhman 3 years ago

  Jag tycker du är jätte fin i dina flätor??

  Reply
 • tildaoden 3 years ago

  Lider med av svår depression och när jag fick diagnosen trodde jag med att jag mådde toppen haha, men tydligen inte. Du passar SUPER BRA i det nya håret ?

  Reply
 • Ronja Forsberg 3 years ago

  Du är så snygg i ditt hår

  Reply
 • David Nilsson 3 years ago

  Snyggt

  Reply
 • Olivia Ryme 3 years ago

  Kort med stora lockar hade du varit så snygg i❤️??

  Reply
 • emelie heiskanen 3 years ago

  Super snygg frisyr ???

  Reply
 • Amanda Karlsson 3 years ago

  BEHÅLL HÅRET!!!!

  Reply
 • Alma Brink 3 years ago

  Du passar i ditt nya hår, så j#vla bra!!!!! Du är jätte snygg i det!!!!!

  Reply
 • majjana1 3 years ago

  Nej det Passar dig väldigt bra

  Reply
 • nad 13 3 years ago

  spara de där kopparna du drack ditt te ur, har hört att dem kommer bli värda väldigt mycket i framtiden. Älskar dig <333

  Reply
 • Carola M 3 years ago

  jag vill ha sånt hår som du har från saga

  Reply
 • Sandra Jensen 3 years ago

  Jag tycker du passar super bra i det nya håret ❤ Suuper snyggt ?

  Reply
 • matilda wass 3 years ago

  Du passade super bra i rastaflätor❤️❤️

  Reply
 • Emma Caelsson 3 years ago

  mörka flätor?

  Reply
 • Emelie Peach 3 years ago

  tycker håret är as coolt!

  Reply
 • Alice Edelgård 3 years ago

  Jag har sett Therese video och du var super bra❤️ älskar dig Sabina?

  Reply
 • Liselotte Jansson 3 years ago

  Flätorna var het AWSOME men hur mycket tar dom för att göra sånna flätor? Vill jätte gärna gör sånna men ingen aning om vad det kostar!?? Sen går det att göra på alla olika hår typer? Eller måste man ha någon speciell hår typ? Kram ❤

  Reply
 • Jacob 3 years ago

  Jag älskar dina flätor! De ser verkligen fantastiska ut.

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.