Sabina Decireé – Vlogg: FLYTNINGAR + TESTAR TROSSKYDD

14,476
 

Klicka här!

Published on August 29, 2017 by

FLYTNINGAR: Vad är det? Är det normalt? Äckligt? Luktar det illa?Testar också olika trosskydd! Vad tvättar ni underlivet med?

♥ I REKLAMSAMARBETE MED LIBRESSE ♥
✖ Här hittar ni testet & mer info om flytningar: http://bit.ly/2wFpIT2

▼ HITTA MIG PÅ INTERNET ▼
✖ Instagram: sabinadeciree https://www.instagram.com/sabinadeciree/
✖ Snapchat: sabinadeciree

▼ ÖVRIG INFORMATION ▼
✖ Bakgrundsmusiken kommer från https://player.epidemicsound.com/

▼ AFFÄRSFÖRFRÅGNINGAR ▼
✖ Email: [email protected]

Jag älskar er ♥ /Sabina Decireé

50 comments

 • Emmy Engström 4 years ago

  Jag har alltid blod i mina flytningar under ägglossning (hela den veckan). Ibland utöver den veckan också. Någon annan som har mycket bruna flytningar? Är det farligt? Jag HATAR att gå till gynekologen. Man kanske skulle tvinga sig själv dit och kolla upp det

  Reply
 • Amanda Musical,ly 4 years ago

  Förlåt men.. Kan inte sluta tänka på hur vacker du är!?❤

  Reply
 • Carolina Lundström 4 years ago

  Vart har du köpt dina ljusslingor? =)

  Reply
 • Jennifer S 4 years ago

  Älskar diig. Kan ej beskriva hur mycket jag gör det

  Reply
 • linne'a lindbom 4 years ago

  En fråga är det normalt att flytningar luktar?

  Reply
 • Elin Zeilon 4 years ago

  Du är grym!!!!!????? du är min förebild!

  Reply
 • Louise Nordbeck 4 years ago

  Vad bra vidosar du gör

  Reply
 • Karina Larson 4 years ago

  Jag har mycket flytningar utifrån mina erfarenheter och har haft det i typ ett år men jag får it min mens är det något fel på mig eller känner någon som känner igen sig

  Reply
 • Fanny Fredriksson 4 years ago

  As bra och viktig video!! Särskilt för många unga tjejer/icke men/de med vagina. 😀 Behövs pratas mer om!
  Det jag använder när jag ska tvätta eller bara fräscha upp är antingen mandelolja eller intimtvättolja från tex Apolica/ACO m.m Tycker de känns bättre än intimTVÅL. Oljorna lämnar en skön känsla efteråt plus mjukgör väldigt bra. Det finns även en intim deodorant från tex DEO DOC som man kan spraya utanför trosan eller mot underlivet, men man ska undvika att spraya liksom väldigt nära de inre , klitoris och slidöppningen.

  Reply
 • Ia Roberts 4 years ago

  ❤️❤️❤️

  Reply
 • Jossedreamer Andersson 4 years ago

  Jag har inte trosskydd ☺️ förutom vid mens förstårs. Byter trosor då o då ☺️

  Reply
 • Meli Ptvc 4 years ago

  Mina favorit trosskydd är de lila?

  Reply
 • Josefin Johansson 4 years ago

  Du borde verkligen känna att du gör någon slags skillnad i samhället, för det gör du! Underbar människa✨

  Reply
 • frida Perélius 4 years ago

  Jag använder Babyolja, den är så skön och behaglig för mitt underliv. Den rekommenderar jag varmt! Prismässigt är det 22-24 kronor. Skulle babyoljan vara slut kan man också använda olivolja. Jag har dock aldrig testat olivolja. Men tvål och parfymerade tvålar ÄR inte bra för underlivet.
  Skönt att du pratar om detta, för det känns som man är ensammast i världen om att vara orolig o inte veta vad som är normalt elr när nått är fel <3

  Reply
 • Wilma Furufors 4 years ago

  Dina videos är så mysiga och jag blir så avslappnad av dina videos och peppad❤️ Du äger???

  Reply
 • sofia lindgren 4 years ago

  Jag har flytningar! Jag fyller 12

  Reply
 • moa 4 years ago

  Jag fick flytningar kring 10-11 år, och hade ingen koll alls på vad det var, så jag skämdes jättemycket för trodde det hade med att jag var kåt, så när jag gick på toa i skolan t.ex och varit ute och lekt med mina tjejkompisar trodde jag att jag var lesbisk ??

  Reply
 • Thehalfdragons 4 years ago

  Har själv mkt problem med min slida och också problem med vaginism så jag har pratat med både gynekolog och barnmorska/sexolog och de har alla ställt frågan, det första de gör, om jag använder något över huvud taget att tvätta mig med där nere då om man använder tvål eller annat så kan det orsaka liknande problem som mina.Jag har aldrig tvättat mig med något tvålliknande där nere men vad jag förstår så ser de väldigt många kvinnor som kommer in med problem såsom torrhet, smärta och obehag, ofta orsakat av att de tvättat sig med tvål eller något annat där nere. Mina problem är ju då inte orsakade av tvättning men jag har fått läsa på och höra mkt från dem. Man ska ABSOLUT INTE använda tvål eller annan rengöring om man inte blir rekommenderad något av en läkare/barnmorska/gynekolog. Dig vagina tar hand om sig själv och städar oftast väldigt bra så de allra flesta vad jag har förstått, behöver inte använda något extra. Däremot om du känner en skarp lukt, obehag, missfärgade flytningar eller ovanligt mkt flytningar under en längre tid etc så kan det ju vara så att man behöver något att tvätta med, men snälla, gå då till en ungdomsmottagning eller till en läkare! De ser sånt här hela tiden och det är verkligen inget man ska skämmas för och det kan vara så enkelt att man fått svamp eller behöver återställa PH balansen i slidan. Hjälp finns alltid att få, men jag har blivit starkt rekommenderad att inte tvätta med något, och det tror jag man inte ska göra heller om man inte blivit rekommenderad till att göra det.

  Reply
 • sofia lindgren 4 years ago

  Killarna retas för att vi får mens och flytingar……….

  Reply
 • Elin Gustafsson 4 years ago

  Älskar dina vloggar! <3 så fina och bra. de gör mig lugn och glad. du gör ett jättebra jobb sabina! <3

  Reply
 • MissVego 4 years ago

  Intimtvål! 🙂 ska man återfukta är kokosolja bra. Min barnmorska berättade det. ? använder dock inte trosskydd! Menskoppen är sjukt bra! Men för er som använder trosskydd finns det på hälsokosten. Eko??

  Reply
 • Frida W 4 years ago

  När jag var typ 9 fick jag flytningar första gången och jag hade ingen aning om vet det var. Jag visste att det fanns nåt som hette mens men visste typ inte vad det var heller. Sen bara något år senare fick jag mens, och ingen hade berättat mycket alls för mig. Håller med om att flytningar måste pratas mer om!!

  Reply
 • sofia lindgren 4 years ago

  Vad är skillnaden mellan tros skydd och bindor?(är en förvirrad 12 åring?)

  Reply
 • Iza Norström Johansson 4 years ago

  Jag har extremt mycket flytningar typ några dagar innan mensen och rinnigare. Typ 1 – 2 dagar efter mensen är det ingen men alla andra dagar så är det normal mängd, jag har bara trosskydd när jag är i skolan, så fort jag kommer hem så tar jag av mig den?? älskar att du pratar om sådant här❤️✨

  Reply
 • widos s 4 years ago

  Du är så grymt bra❤️

  Reply
 • Wilma Lang 4 years ago

  Fy vad bra sätt du pratar om det här ämnet ❤ ILYSM?

  Reply
 • Anonym Jaderu 4 years ago

  Min läkare har sagt om man vill tvätta sin slida så kan man ta babyolja? om ni vill tvätta er…????

  Reply
 • Ellen Månen 4 years ago

  Viktigt att du tar upp sånt, så naturligt men finns inte så många som faktiskt pratar om det! You go girl <33

  Reply
 • Emelie Johansson 4 years ago

  Jag använder alltid lite av apolivas intimtvål som jag köper på Apoteket. Torkar inte ut och känns fräsch! 🙂 bra att du pratar om flytningar, som du säger ett tabubelagt ämne som man behöver prata mer om! ?

  Reply
 • lillflickan :s 4 years ago

  DU ÄR SÅ HIMLA UNDERBAR ASSÅ BÄSTA YOUTUBERN EVER, jag love dig ❤️

  Reply
 • Emma Fotboll 4 years ago

  Dina videos är så lugna, älskar att se dom innan jag somnar!!❤️ ly

  Reply
 • Madeleine Johansson 4 years ago

  En barnmorska tipsade mig om att använda barnolja när jag tvättar där nere. De tycker jag har funkat jätte bra. Känns rent och återfuktat.

  Reply
 • Anna Broman 4 years ago

  Åh du är grym Sabina! Jag har flytningar varje dag. Dock så varierar de i mängd men det är aldrig torrt i trosan. Såå jobbigt men heja dig❤️❤️

  Reply
 • Tara Boman 4 years ago

  Åh va härlig du är!! <333

  Reply
 • Ilja sukrutaraj 4 years ago

  Åh Sabina! Dina videos är så sjukt mysiga ❣️ älskar dina vloggar!! Ly ???

  Reply
 • Amanda L 4 years ago

  Oj, jag fick flytningar (rejält) när jag va 9 år, nu är jag snart 12 år och har inte fått mensen än. konstigt??

  Reply
 • Emelie Andersson 4 years ago

  Oftast torr när ja duschat, brukar duschad med där nere Nivea dusch olija eller barnängen märke e oxå bra…. fick ja tips av barnmorskan en gång.

  Reply
 • Victoria Maria 4 years ago

  Mandelolja?

  Reply
 • Amanda L 4 years ago

  Jag är väldigt ung men har faktiskt läst på vääääldigtttttt mycket om flytningar och mens bara för att det är så himla intressant och fascinerande! Och jag rekommenderar att varje dag tvätta underlivet med babyolja! ?

  Reply
 • Emma Fivelsdal 4 years ago

  Alltså du är FÖR bra

  Reply
 • Adele Hildingsson 4 years ago

  Har komenterat det typ 7 gånger men herre gud vilken förebild du är! Bästaste Sabina❤️

  Reply
 • Selmaaa 4 years ago

  DU FÅR MIG ATT MÅ SÅ BRA❤️

  Reply
 • Moa Larsson 4 years ago

  Du är helt fantastisk. Blir så glad av att kolla på dig! ?

  Reply
 • PLOPLES SUNDIS 4 years ago

  <3<3<3<3

  Reply
 • RememberRox 4 years ago

  Jag tycker så himla mycket om dig. Jag blir så glad av dina videos, och jag går igenom något tufft så jag behöver verkligen det. Du blir min medicin. Du och therese lindgren är mina absoluta lyckopiller. Tack för allting

  Reply
 • Josefin Samuelsson 4 years ago

  Så bra video! Flytningar är verkligen väldigt hemligt! Tack så mycket för all pepp också med allt self-love och alla danser! Önskar dig all kärlek till dig själv, du är så fin på alla sätt! KRAM

  Reply
 • Stina Rosenlund 4 years ago

  Alltså du är ju bara helt fantastisk!!

  Reply
 • felicia nordlund 4 years ago

  jag använder lactacyd eller babyolja, lactacyd är tvärbra att använda och man blir inte torr av den, jag föredrar gelen före dem flytande. babyolja använder jag för att typ "lyxa" till det ibland eftersom man tillför extra fukt och så 🙂 sen så är jag inget fan att taylors nya låt ?

  Reply
 • Mariana97 4 years ago

  Stor eloge till dig Sabina som tar upp detta ämne! Jag önskar att man kunde prata om det mer öppet och inte skämmas. Det är fullt normalt och borde helt enkelt kunna pratas om mer! Tack tack tack för denna video! Du är bäst puss ❤️❤️

  Reply
 • Drawings by Malin 4 years ago

  SUUUPERBRA VIDEO, tack!

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.