Sabina Decireé – VLOGG | Skrattattack, nytt smink & FRUKTANSVÄRD portömning!

22,386
 

Klicka här!

Published on May 17, 2017 by

Testar nytt smink i samarbete med IDUN, går på event med mina systrar, visar hur man gör nyttig chokladglass (har nog visat er detta flera gånger förr hehe..) + lite “behind the scenes” från när jag, Ida Warg & Therese Lindgren spelade in en collab förra veckan. Videon med oss tre kommer upp på min kanal på lördag igen 🙂 Går också på biopremiären av skräckfilmen Alien.. Pusssss!

♥ I REKLAMSAMARBETE MED IDUN MINERALS ♥

✖ Här hittar ni all information om IDUNs majnyheter: https://idunminerals.com/nyheter/majnyheter

✖ Här hittar ni IDUNs produkter på apoteket: https://www.apoteket.se/sok/?q=idun

✖Rabattkoden IDUN20 ger 20% rabatt och gäller fram till sista juni på http://apoteket.se

✖ Instagram: sabinadeciree ✖

▼ HITTA MIG PÅ INTERNET ▼
✖ Instagram: sabinadeciree https://www.instagram.com/sabinadeciree/
✖ Snapchat: sabinadeciree

▼ INFORMATION ▼
✖ Bakgrundsmusiken kommer från https://player.epidemicsound.com/
♥Vår collab på Ida Wargs kanal: https://www.youtube.com/watch?v=ebxi4RDM4-s
♥Vår collab på Therese Lindgrens kanal: https://www.youtube.com/watch?v=V9-ujmLMi7
♥ Marcel som jag träffade på eventet: https://www.youtube.com/user/marceljehrlander1
♥Ellen som jag träffade på eventet: https://www.youtube.com/channel/UCaIBKiUqH3cmRbb530-Ue2A

▼ AFFÄRSFÖRFRÅGNINGAR ▼
✖ Email: [email protected]

Jag älskar er ♥ /Sabina Decireé

50 comments

 • Sabina Decireé 3 years ago

  Gla syttende mai på er!! <3
  Videon med mig, Therese & Ida kommer upp på lördag! Vi ses då! Puss <3

  Reply
 • Elvira Lingh 3 years ago

  Ja det är bra att göra portömning men gör det på en salong hos en professionell hud t du kan göra det ca en gång i månaden så ska du se att det blir bättre

  Reply
 • Linnéa Regnstrand 3 years ago

  Är alla IDUNs produkter veganska eller bara mascaran?
  Du är grym ❤️

  Reply
 • Fannzie 07 3 years ago

  Jäääävlar va snygg du hade varit i kort hår!!

  Reply
 • Filippa Caplander 3 years ago

  Vad hände med videon du gjorde tillsammans med Therese & Ida?

  Reply
 • moa 3 years ago

  Har sagt det här förut, men man kan inte säga det för mycket, du är såå himla fin Sabina! Herreguuud!!!???

  Reply
 • Denize Svensson 3 years ago

  Jag rekommenderar att gå till en hudterapeut för acnen, det gjorde jag och det har hjälpt! Ps, du är bäst❤

  Reply
 • Angelica westgård 3 years ago

  Fina vackra Sabina jag behöver din hjälp. Jag har panik över mitt hår (jobbigt/klyddigt afro) och vill också sy hår men har så många frågor som ingen svara på. Känns det och ser det naturligt ut? gör det ont? Hur länge håller det? och hur mycket kostar det? ILY <3

  Reply
 • Tilda Edström 3 years ago

  Gud va dina videos får en på bättre humör, älskar hur glad och sprallig du är! ❤

  Reply
 • Hanna Carlsson SK03b 3 years ago

  Ääälskar dig och dina vloggar! <33

  Reply
 • helllomelissa 3 years ago

  Hej Sabina! I vanliga fall skriver jag aldrig kommentarer på YouTube, men nu kände jag bara att jag var tvungen med tanke på din bild från din senaste portömning. Och nu är det så här att jag har tampats med acne jag med sedan år 2011 och har äntligen kommit i underfund med många olika, triggande faktorer som bidrog till den acne jag hade då. Idag har jag knappt några finnar alls, men det är tack vare min konstanta strävan som min hud har funnit en balans.

  I alla fall måste jag rekommendera Tracy Raftl på TheLoveVitamin (sök på google) som har massvis med olika E-books och Academy's som man kan köpa om man har problemhud. Otroligt lärorik blogg som har varit till stor hjälp för min acne.

  Ett annat tips är att se över sin diet. Ibland handlar acnen om blodsockernivåerna och jag har lagt märke till en radikal förbättring efter jag uteslöt frukter med hög sockerhalt, exempelvis mogna bananer, mango och andra tropiska frukter. Dessutom har jag minskat med raffinerade livsmedel som pasta och Soygurt eftersom det påverkade hyn avsevärt negativt. Jag förhåller mig nästan till en Paleo diet/basisk diet, förutom att jag äter radikalt mindre kött. Är nästa vegetarian om det inte vore för fisk och kyckling då och då.

  Ett annat tips är att använda hudvård med Probiotika/Prebiotika. Esse organics är magiskt. Trots den något dyra prislappen är det nog den BÄSTA hudvården jag har stött på under mina år.

  Jag hoppas det var till hjälp! Jag förstår din frustrerande situation, men man är aldrig ensam. Försök se bortom de röda fläckarna och kom ihåg att du duger som du är – alltid!! 🙂

  Reply
 • Mimmi Lepp 3 years ago

  Blir så himla glad av att kolla på dig! Du verkar vara en sån himla glad och possessiv människa och ditt leende smittar verkligen av sig. Fortsätt vara den fantastiska människa som du är ?

  Reply
 • Julia Berg 3 years ago

  Hur kan man vara så vacker??❤?? Som jag sagt flera ggr innan, du är grym o förtjänar fler följare, för dina vloggar o videor är jävligt bra!!! YOU GO GIRL?

  Reply
 • Olivia 3 years ago

  Har aaldrig hittat en bra foundation som håller hela dagen osv, så chansade precis och beställde den du använde i videon (dock den ljusaste ?)! Hoppas den är lika bra på mig som den är på dig? kram!

  Reply
 • Elm P 3 years ago

  ILYSM❤️?

  Reply
 • LillGronlund 3 years ago

  var är dina byxor ifrån? sjuuukt snygga!

  Reply
 • Johanna M 3 years ago

  Kanske dum fråga, men smakar det mycket banan när man gör nicecream?

  Reply
 • Laura S. 3 years ago

  Du har fin hy och ser jämn ut?

  Reply
 • Emma Tormalm 3 years ago

  Portömning e braa!!

  Reply
 • Jessica Mattsson 3 years ago

  Hej Sabina!
  Jag vet att du testat det mesta ang din hy. Men vill ändå skriva vad som varit "boven" och lösningen i mitt fall. Förhoppningsvis kan du få tips annars är det kanske någon annan som ser denna kommentar som får hjälp.

  Jag har acnebenägen hy dvs väääldigt lätt till att få finnar . Många finnar.
  Sen jag kom in i puberteten så har jag i princip alltid haft finnar (dvs från 13 år). Mer eller mindre varje dag. Ibland bättre ibland sämre.
  Testade olika produkter men ingen direkt som hjälpte. så jag lärde mig att leva med det.
  När jag va 18 började jag med p-piller prionelle. Och fick plötsligt jättebra hy? fick enstaka finnar ibland. Helt otroligt underbart. jag tänkte inte att det kunde bero på prionelle utan mer att jag kanske äntligen blivit så pass stor att man " slutar" få finnar. haha trodde jag.
  Efter två års tid med prionelle och i princip felfri hy. Tröttnade jag på att ta piller varje dag så jag bestämde mig för att sätta in hormonspiralen Mirena. efter bara någon vecka efter insättning började min hy bli dålig (fick massvis med finnar på speciellt hakan) tänkte återigen att det inte alls kunde bero på spiralen. Finnarna blev bara fler och fler. Jag hade liksom aldrig en bra-hy-dag. ytterligare 3 månader gick och jag började få fler och fler och nu i hela ansiktet. På båda kinderna, ner på halsen, i pannan i princip överallt. Och inga småfinnar, vi snackar bölder som tog flera veckor att försvinna.
  Nu hade jag haft spiralen i snart ett år och insåg att det måste bero på den? Jag bestämmer mig för att ta ut den och efter bara en vecka ser jag hur finnarna försvinner och inga nya uppstår. Jag började med prionelle igen och nu har det gått en månad och jag har i princip inga finnar. Och inte haft på 2 veckor.

  Detta är mitt livs bästa beslut hy-mässigt.

  Puss och kram

  Reply
 • nell Hallin 3 years ago

  Jag har själv lite problem med finnar. Vet inte om du har testat eller om det funkar för dig, men jag skulle tipsa om aco's acelösning, finns o köpa på Apoteket. Kan svida lite, men ger resultat efter någon vecka❤Du är bäst!!

  Reply
 • Flexalil 3 years ago

  du var extra fin i den här videon ??

  Reply
 • Alma Grinde 3 years ago

  Jag älskar att se dig glad, du får verkligen en på ett bättre humör! Tack för allt du gör och fortsätt kämpa med allt!❤️

  Reply
 • Ammis M 3 years ago

  Du sa att mascaran var vegansk. Men var det andra sminket inte veganskt? Eller jag fattar inte. Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • Hanna Georgsson 3 years ago

  Din hy ser så flawless ut i den foundationen!!

  Reply
 • Davidsson 3 years ago

  kan du göra en hudvårdsrutin? 🙂

  Reply
 • Pinneapple Power 3 years ago

  Har du raderat videon som du gjorde med Hov1 för jag kan nt hitta den

  Reply
 • Inez Svensson 3 years ago

  Älskar dig Sabina! Du är så jävla snygg!❤

  Reply
 • Amisssona 3 years ago

  Dina byxor???? Vart köpte du dem ifrån??? Love U

  Reply
 • Carrosbeauty 3 years ago

  Gör en sminkrutin

  Reply
 • Klara 3 years ago

  Asså du eee så vacker jag tuppar av!!!!!

  Reply
 • lili hersson 3 years ago

  hej sabina kan du göra en matvecka jag älskar när du fixar saker

  Reply
 • lili hersson 3 years ago

  snälla sabina kan du gör matveckor du är bäst att fixa saker????

  Reply
 • johanna mattsson 3 years ago

  Du passar så otroligt bra i de korta håret??

  Reply
 • Emma Hållden 3 years ago

  Håret som du har nu tycker jag är så himla fint!! Du passar verkligen jättebra i det

  Reply
 • Axeliin 3 years ago

  Har också extrem acne, men blev mycket bättre när jag började med msm och de nästan försvann redan efter någon vecka! Sen gick jag över till msm kapslar och då blev de mycket sämre, sen ville jag göra slut på burken så stod ut en månad, och nu har jag gått tillbaka till msm(pulver) igen, så rekommenderar verkligen, har även eksem som de hjälper mot och massa annat??

  Reply
 • Louise Andersson 3 years ago

  Älskar Iduns smink ? så fina & bra grejer & tjejerna som jobbar där är så trevliga ?

  Reply
 • Malvina Karlsson 3 years ago

  Vad kommer din svarta tröja ifrån?

  Reply
 • Elma Lydia 3 years ago

  SABINA OMG du är sååå snygg & vacker!!!! dina videos är bäst, alltså jag älskar hur du redigerar och din redigering är alltid så välgjord och GOALS❤️

  Reply
 • Ida Jonsson 3 years ago

  Finaste du?

  Reply
 • Ida Johansson 3 years ago

  Tror det hade vart gott att ha i jordnötssmör i bananen med

  Reply
 • M D 3 years ago

  du är så naturligt vacker! ??

  Reply
 • Hanna Sahlberg 3 years ago

  Åh Sabina jag blir så himla glad när jag får se dina videos, du sprider sån kärlek! Å du är så genuint vacker och fin! kramar till dig! 🙂 <3

  Reply
 • Elsa G 3 years ago

  SABINA VART ÄR TRÖJAN DU HAR PÅ DIG I BÖRJAN I FRÅN ! jag behöver den!

  Reply
 • Kristel Mirji 3 years ago

  Vet någon vart man kan köpa den här blomkransen någonstans ????

  Reply
 • Yolanda Guerrero 3 years ago

  Hej Sabina! Vad använder du för hudvård hemma? Och vart gick du på portömning? ? portömning kan vara bra, så länge man inte ger sig på akne som är inflammerad. Då är det lätt att man sprider bakterier och aknen kan lättare sprida sig. Väldigt viktigt att huden är uppvärmd och att man inte klämmer för hårt!
  Men skulle gärna vilja höra hur din hudvårdsrutin ser ut hemma ☺
  PS. Utbildar mig till hudterapeut och tycker det är intressant och även kunna ge tips och råd!
  Kram!

  Reply
 • Elin Fridström 3 years ago

  Dina systrar är sååå vackra! och du med såklart! <3

  Reply
 • emelie andersson 3 years ago

  första gången jag lämnar en kommentar på en Youtube kanal haha. måste bara säga att WOW, du är så underbar, en sån person man önskar att man kände. du är grym, fortsätt med de du gör ?

  Reply
 • oliviaajaoo 3 years ago

  Hej Sabina. Jag skulle rekommendera att gå till en läkare och få medicin utskrivet mot aknen. Har provat allt men Acnatac är det enda som hjälpt mig (fick utskrivet hos vårdcentralen). Man får inte glömma att akne är något som går att behandla och det finns utbildade läkare och mediciner som kan hjälpa en med det. Lycka till, kram.

  Reply
 • Wes 19 3 years ago

  Alltså du är en sån människa jag vet hade kunnat va min soulmate och bästavän, så jäkla rolig och omtänksam! Vi hade klickat så bra tror jag, blir alltid skitglad av att kolla på dina videos?

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.