Sabina Decireé – Vlogg: STOR MAT HAUL + DEJTA KILLAR?

26,241
 

Klicka här!

Published on September 16, 2017 by

Besöker min psykiatriker, kör en jättestor mat haul med grejer från Lidl & visar massa nya höstkläder! Puss
✖ Instagram: sabinadeciree https://www.instagram.com/sabinadeciree/ ✖

▼ PRODUKTER ▼Innehåller annonslänkar
Med koden 20Sabina får ni 20% rabatt på http://NA-KD.com t.o.m. Söndag (17/9) * rabattkoden är en del av ett reklamsamarbete jag gjorde med NA-KD på Instagram men denna video är inte ett samarbete ♥

✖ Stickad tröja i “dusty purple”: http://bit.ly/2h7FgZo
✖ Lila jacka: http://bit.ly/2wggv4d
✖ Lila kjol: http://bit.ly/2wheMeH
✖ Svart stickad tröja: http://bit.ly/2fmKRay
✖ Glitter bh: http://bit.ly/2xoDhWN
✖ Blommig blus: http://bit.ly/2fbVe4d
✖ Kavaj: http://bit.ly/2fpX925
✖ Lila stickad tröja: http://bit.ly/2x5E3pv
✖ Leopardmönstrad jacka: http://bit.ly/2x2T39Z
✖ Tubtopp: http://bit.ly/2x2emZu
✖ Morgonrock/kimono: http://bit.ly/2fbPjfu

▼ TÄVLING ▼
1. Prenumerera på min kanal
2. Gilla denna video
3. Kommentera din favoritbutik att shoppa höstkläder på & motivera varför du vill vinna 🙂

Vinnaren väljs ut den 18/9 och annonseras den 19/9 i vloggen som kommer upp den dagen på min kanal!

▼ HITTA MIG PÅ INTERNET ▼
✖ Instagram: sabinadeciree https://www.instagram.com/sabinadeciree/
✖ Snapchat: sabinadeciree

▼ ÖVRIG INFORMATION ▼
✖ Bakgrundsmusiken kommer från https://player.epidemicsound.com/

▼ AFFÄRSFÖRFRÅGNINGAR ▼
✖ Email: [email protected]

Jag älskar er ♥ /Sabina Decireé

50 comments

 • Luna Wickström 3 years ago

  Älskar att shoppa på HM, de är billigt och finns snygga kläder där??❤️

  Reply
 • Caroline Fahlen 3 years ago

  Älskar att höst shoppa på na-kd och chiquelle! Dom har så mycket fint i min smak. Du är såååå fin ! ❤?

  Reply
 • Emilia Holmström 3 years ago

  Shoppar mycket basic höstplagg på h&m och bikbok, älskar även Carlings och na-kd. Men då för lite mer utstickande wow plagg! ?

  Reply
 • Linnea Vred 3 years ago

  HM

  Reply
 • Stina 3 years ago

  Du är sååååå fin! ?

  Reply
 • Lovisa Olsson 3 years ago

  Åå bästa du, du är så fin och inspirerande människa verkligen???? jag shoppar mest mina höstkläder ifrån Nelly men även många andra butiker som tex gina tricot, Cubus och bikbok, det är lite olika helt enkelt???

  Reply
 • klara mosbach 3 years ago

  Gillar verkligen zara och nakd höst kläder?❤️❤️

  Reply
 • Tea 1 3 years ago

  Jag shoppar höstkläder på bikbok❤️

  Reply
 • Julia E 3 years ago

  Jag brukar handla mina höstkläder på Asos ? och anledningen till att jag vill vinna lite roliga produkter är för jag lever på en tight budget men vill ändå kunna skämma bort mig själv lite då och då ?

  Reply
 • elisa thomas 3 years ago

  Älskar den rosa jackan hon har på sig i början av videon?, någon som kanske vet varifrån den kommer?

  Reply
 • Kelly Rojas 3 years ago

  Jag älskar att shoppa på Bikbok oavsett vilken säsong det är. De har så stiliga och moderna men ändå enkla kläder ?

  Reply
 • Thea Hedquist 3 years ago

  Jag shoppar överallt! Allt som har grått/vit och stickat är allt under hösten ???

  Reply
 • Josefin Lindgren 3 years ago

  höstkläder: junkyard, new yorker och nelly 🙂 super fina kläder i video <3

  Reply
 • Marica 3 years ago

  HM är min favoritbutik alla säsonger. Jag lyckas alltid hitta något där, medan jag i andra butiker bara står i provrummet och inser att allt sitter konstigt på mig.

  Reply
 • Moa Andersson 3 years ago

  Gud va fina priser!! Älskar verkligen dig och dina videos något enormt! Men men, min absoluta favorit affär att handla i nu på hösten är carlings! Tycker verkligen den butiken har hur coola grejer som helst samtidigt som man nu i höst/vinter vill ha lite varmare å mysigare kläder!! Jaja, älskar dig!

  Reply
 • Maja Barrdahl 3 years ago

  Jag handlar väldigt mycket på HMs butiker oavsett säsong. De har verkligen allt! Men jag tycker även om att beställa kläder online, men då är nog boohoo min stora favorit!! Kan verkligen rekommendera deras extremt prisvärda kläder! 🙂

  Jag träffar själv en sjuksköterska på akutpsykiatrin (de har någon speciellt yrkesnamn mrn har så svårt att hålla reda på alla hit och dit) och hon är verkligen världens mysigaste människa. Trivs så bra i hennes närvaro men trots det blir jag också nervös när jag ska dit. Vissa tillfällen har jag till och med lämnat återbud för det känns jobbigt 🙁
  Precis som dig blev jag väldigt trött av mina antidepressiva. Dock försvann det efter bara några veckor. Jag håller tummarna och hejar på dig !!! ♥️☺️

  Reply
 • Emmelie Sandström 3 years ago

  Min favoritbutik att shoppa i är nog gina. Kläderna där passar mig som student, eftersom att dom inte är så dyra. Att vinna skulle vara såå kul för att jag som sagt inte har så mycket pengar för tillfället och verkligen skulle vilja testa nya produkter! skulle också vilja ge bort lite till min kära mamma som alltid stöttar mig. STOR kram till dig fina Sabina!! Du är så inspirerande!❤

  Reply
 • Marika Berg 3 years ago

  Jag älskar verkligen din kanal du är så mysig person och man älskar dig direkt genom att bara kolla!! ❤️❤️❤️❤️❤️ jag handlar själv mycket av mina höstkläder på antingen Gina Tricot eller HM, jag tycker de brukar ha väldigt mysiga och sköna saker! Älskar dig!!

  Reply
 • Sima Malahasani 3 years ago

  Sååå fin person?jag brukar shoppa från H&M, Zara, Bikbok och Gina tricot?, jag skulle vilja vinna för har aldrig vunnit något ?skulle vara roligt!

  Reply
 • Cindra 3 years ago

  Gina Tricot & Cubus e mina bästa, Särskilt Cubus för deras jackor och stickade tröjor är så otroligt fina!❤ Sen är det billigt haha,har inte råd att shoppa på typ zara eller liknande,dock har de väldigt fina kläder där!

  Reply
 • Maja Rundén - Elev NKC 5B 3 years ago

  Jag älskar att handla på Cubus? Jag är 11 år så att jag kan inte handla på Nelly, Madlady eller NA-KD? men vill jättegärna det, jag älskar dig såååå mkt Sabina du är en sådan härlig person??

  Reply
 • Emelie Öhrström 3 years ago

  Mq och vero moda❤️

  Reply
 • Yosie 3 years ago

  Som du nämnde själv så varierar det beroende på årstid, men just hästkläder ääääälskar jag att shoppa från Na-kd och Nelly.

  Reply
 • Yosie 3 years ago

  Btw, det är så lätt att sätta andra människor före en själv. D kan vara lite finurligt att sätta sig själv före och prioritera ens egna behov. Men det är något nödvändigt som gynnar en själv ❤️

  Reply
 • Jill Strandstedt 3 years ago

  Min favoritbutik för höstkläder är nog bikbok, tycker de har så mycket fint!! ?

  Reply
 • Brooklynsun 3 years ago

  Underbara du! <3 Jag handlar gärna på Gina Tricot 🙂

  Reply
 • Iza Edslätt 3 years ago

  mango har super fina kläder tycker jag!!!!!

  Reply
 • Daniela Guarachi 3 years ago

  Pull and bear älskar jag att shoppa i! Älskar din kanal 🙂

  Reply
 • Alice Alice 3 years ago

  Du är sååå mysig Sabina!?
  Min favoritbutik inför hösten är nakd, zara och Gina tricot!
  Kram på dig?
  Ps. Jag tyckte du va jättefin i dina fransar, tänkte på dom på en gång??

  Reply
 • Tea Angerfelt 3 years ago

  Min favorit fysiska butik att shoppa höstkläder i är nog BikBok. Om jag shoppar på internet är det nog Nakd eller Chiquelle!!Älskar att dessa butiker har så himla mysiga stickade tröjor och liknande som jag typ lever i på hösten/vintern <3

  Reply
 • Nova carlsson 3 years ago

  jag ÄLSKAR verkligen Gina Trico för att dom är alltid trevliga och hjälpsamma OCH dom har jätte bra leverans och dom har verkligen allt alla just kan behöva till hösten. varför jag tycker att jag ska vinna är för att Fashion är Det är den bästa hobbyn jag kan tänka mig. Jag får hela tiden utmana mig själv, jag har deadlines som gör att jag faktiskt slutför projekt och när jag vinner får jag uppleva saker jag ALDRIG kunnat göra annars. Och jag kan skämma bort vänner och familj! älskar dig Sabina dina videos är bäst!!!! hoppas du mår bra kraaam

  Reply
 • Sandra Backlund 3 years ago

  Jag tycker om Ginatricot när det gäller höstkläder, deras stickade tröjor passar min kroppsform/hur jag vill att kläder ska sitta. Plus färgerna de har nu 😀

  Reply
 • Adyan Adyan 3 years ago

  gina och nelly älskar dig [email protected]gmail.com

  Reply
 • mery E 3 years ago

  Hejhej? jag tycker kläder e så dyra nu för tiden för jag endast går i gymnasiet och inte har ett jobb, när jag väll samlat pengar till något fint brukar det vara zara, bikbok eller Gina? jag skulle bli så glad om jag vann eftersom jag alltid har otur i både spel och kärlek? men hoppas jag har tur denna gången.pst ett tippa till dog om du känner dig ensam så kolla på någon bra serie som kan underhålla dig, gå på bromerader , få i dig god och bra mat oh det bästa e att kasta allt spm ger dig negativ energi o ba blicka framåt❤️❤️

  Reply
 • Dania el dhaiwi 3 years ago

  Zara och Bikbok ??

  Reply
 • Klara Bergqvist 3 years ago

  Nelly!! Dom har så fina höstgrejer ? jag skulle vilja vinna för att det är kittet som saknas för mig, behöver verkligen något att rengöra borstarna med och har ännu större behov utav nya ögonskuggsborstar oxh skulle gärna testa dom!! Älskar dina videos❤️❤️

  Reply
 • Ella Maria 3 years ago

  Åh kläderna var jättefina på dig!!

  Reply
 • Cecilia Linse 3 years ago

  Varierar väldigt mycket vart jag köper kläder men hösten kanske Cubus, Hm, zara och Ginatricot!!!

  Reply
 • Malou Lundquist 3 years ago

  Hej! ❤️ Jag shoppar gärna kläder på zalando ?

  Reply
 • Elsa Rizen 3 years ago

  Älskar verkligen att handla second hand nu på hösten då det alltid finns mysiga och framförallt unika sweatshirts att fynda för bra priser. Beyond Retro är helt klart favoriten och det känns alltid lika bra att köpa kläder som inte tär på miljön.
  Att få lite smink och andra härliga produkter att använda till de nya höstkläderna hade verkligen suttit perfekt! ??

  Reply
 • Josefin Elversson 3 years ago

  Har alltid gillat VeroModa som butik, alltid bra kvalité och bra priser. Skulle vara så kul att vinna, då jag snart fyller år??

  Reply
 • Agnes Lövström 3 years ago

  Second hand i stan eller cubus❤

  Reply
 • felicia nordlund 3 years ago

  jag ääälskar höstkläder och speciellt stickat och mörka jeans, så för mig är det mestadels bikbok skulle jag säga! ?

  ta hand om dig sabina, puss ?

  Reply
 • Lovisa H 3 years ago

  Brukar köpa lite kläder överallt ifrån, men tycker Cubus och H&M har extra mysiga stickade tröjor på hösten ❤️ ILYSM ❤️

  Reply
 • Sofie Ellwood 3 years ago

  varierar mycket med höstkläder men topp fem är nog pull&bear, monki, gina, h&m och asos!blev ganska sugen på att köpa massvis av mysiga tröjor från nakd när jag såg dom på dig<3

  Reply
 • Anna-maria Carlsson 3 years ago

  Gud jag känner igen mig så mycket i dig o vad du har gått igenom o sånt där ? Gillar verkligen din kanal du gör så mysiga videos. Jag har gillar att höst shoppa på Zara , Bikbok o gina tricot håller ✊ att jag vinner??❤

  Reply
 • Christine Abrahamsson 3 years ago

  Jag älskar att köpa höstkläder från både Cubus och H&M ?

  Reply
 • Alexandra Carlsson 3 years ago

  På hösten tycker jag att Ginatricot får in massa snygga tröjor så där gillar jag att shoppa men det finns också väldigt snygga höstkläder på nakd❤️ Har du nått tips där man kan köpa snygga höstkläder? Jag älskar din klädstil? Massa kramar till dig underbara Sabina?

  Reply
 • Camilla Holm 3 years ago

  Du är så vacker <3 ^^ Jag har börjat köpa kläder på second hand och där jag bor heter butiken Busfrö^^

  Reply
 • signe backlund 3 years ago

  Asos!!!!!<33 PS du är så hiiimla underbar och inspirerande<33

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.