Såhär Ben – HUR MAN JOBBAR PÅ RADIO | VLOGG

168,093
 

Klicka här!

Published on May 11, 2016 by

Tack så jättemycket till alla er som köpt låten på iTunes och lyssnat på den på spotify! Det är tack vare er min låt kommit så långt att jag fick gästa Rix Fm, jag är oerhört tacksam, jag älskar er så otroligt mycket!

Glöm inte att följa killen från Rix Fm på instagram, har har en riktigt jävla rolig instagram @erikmyrlund

Hoppas att ni gillade denna vlogg! Jag kommer bli mer aktiv nu på youtube då min hosta är aktuell och förstör min röst och gör så att den inte är tillräckligt bra i studion. Så håll utkik, massa videos kommer i veckan!

♡ Instagram- http://www.instagram.com/benmitkus94
♡ Mail- [email protected]
♡ Ask – Benmitkus
♡ Snapchat – Shreddben
♡ Periscope – Benmitkus

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.