SaraSongbird – FUCK IDEAL – JAG ÄR BRA SOM JAG ÄR

95,554
 

Klicka här!

Published on May 14, 2015 by

Så trött på alla måsten och förväntningar om att man ska vara på ett visst sätt. Jag är bra som jag är. Du är bra som du är.
Ta hand om er ♥

Bloggen: http://saralinderholm.blogg.se
Twitter: http://twitter.com/sarasongbird
Instagram: http://instagram.com/sarasongbird
Vine: https://vine.co/u/932072220082200576
Tumblr: http://payphoneblackout.tumblr.com/
Min hemsida: http://saralinderholm.se

50 comments

 • DollyCorn 4 years ago

  Du är helt perfekt som du är. Jag har också känt så som du bara för man är lite större en andra så kändes det som att man var annorlunda. Men nu så bryr ingen sig hur man ser ut i min klass och det är så himla skönt. Love you? Du vet att du är så himla snygg??

  Reply
 • Rakel Berg 4 years ago

  Jag syns ät du är perfekt som du är??

  Reply
 • Esther Andersson SO05 4 years ago

  Du är så jävla fin

  Reply
 • Amanda Andersson 4 years ago

  Du kan inte ana hur mycket jag känner igen mig i det där, att inte kunna följa sina drömmar pga hur samhället ser på mig som inte följer normen..
  Men du ska veta att jag tycker att du är så sjukt jävla vacker <333 och att denna videon verkligen fick mig att bli lite glad nu, kram på dig <3

  Reply
 • Gaminglinnea 12 4 years ago

  Du är så grym

  Reply
 • Tilda Lemon 4 years ago

  Asså dem på filmindustrin verkar inte bry sig??! Ps! Du är snygg som du är älska sig själv!

  Reply
 • zorey poudevida 4 years ago

  jag är kortväxt och har påverkat mycke om villken ålder alla tror jag är

  Reply
 • Lovisa Fougstedt 4 years ago

  Kärlek till dig❤️?

  Reply
 • Alma Olsson 4 years ago

  Det kan låta fel, men jag blev glad när du sa att du inte är missnöjd med dig själv. Jag tycker det är viktigt att du inte är missnöjd med dig själv du är underbar.
  I LOVE YOU DU ÄR BÄST♥♥

  Reply
 • Guld med ADHD 4 years ago

  Detta skriver jag inte för att vara snäll eller trevlig, detta skriver jag för att det är min sanna åsikt.

  Du är jättefin. Du är supervacker. Och vilken fantastisk tröja!

  Reply
 • Choklad_Maria 4 years ago

  Vill så gärna ge dig en kram Sara, du ska INTE ändra på dig, det är världen som ska det. Du är perfekt som du är❤️❤️

  Reply
 • Jenny Adolfsson 4 years ago

  Ser denna videon nu haha 23 juni 2016!! ❤️❤️

  Reply
 • miniotoro 4 years ago

  håller verkligen med dig till 100%! och äntligen nån som kan få fram det här när det gäller film att är man inte smal är ens karaktär glupsk, efterbliven och jada jada jada, och det är helt stört att få ha växt upp med att ha sett sånna typer av filmer. och allt svar jag får när jag tar upp det är alltid "jamen det är ju bra att visa barnen vad som händer när man äter för mycket" men jaha? varför inte bara lära ut att utseendet säger inte ett skit om vem man är! kärlek till denna video säger jag bara<3

  Reply
 • mio forssell 4 years ago

  Du är så fruktansvärt jäkla fantastiskt, och fan vad du är duktig på att prata. Du är så himla intressant att lyssna på och allt det du pratar om är ju så viktigt. Jag vet att den här videon är 1 år gammal, men jag tänker dela den på Facebook i alla fall. Fler borde se den här videon och försöka uppskatta sig själva oavsett vem man är eller hur man ser ut. Du är bäst Sara, ily. <3

  Reply
 • CheeseWasTaken 4 years ago

  Det idealet har funnits lika länge som människan själv har och det kommer nog alltid vara så

  Reply
 • Elina Back 4 years ago

  Jag är själv också inte så smal så jag förstår. Många tröjor ja prövar i butiker klämmer bara. Du är modig som gjorde denna video♥?

  Reply
 • Petter O.Bjerke 4 years ago

  du var väl med i tusen gånger starkare?

  Reply
 • Teddy Boll 4 years ago

  Hej splay

  Reply
 • Sara Forsberg 4 years ago

  Du är ju helt fantastisk och så jävla modig!

  Reply
 • Miss Tuvaluva 4 years ago

  Du är vacker som du är! ❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Janina Byman 4 years ago

  Du är så modig och sprider glädje ❤️?

  Reply
 • Oscar Ahlberg 4 years ago

  herre

  Reply
 • Kristina Storvoll 4 years ago

  du e så jævla jævla tøff du e så tøff alla er så perfekt som man er?

  Reply
 • Isa Matsson 4 years ago

  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  Reply
 • Ronja Karlstein 4 years ago

  Jag tyckte inte det var något fel på att du grät genom typ halva videon det var bra,för du visade dina känslor På riktigt!! och jag älskar filmen som du är med i "Tusen gånger starkare" det är min nya favo film!

  Reply
 • Gaming Girl 4 years ago

  Behövde detta nu, bölade igenom hela videon. Älskar dig?❤️

  Reply
 • Emmy Varenhed 4 years ago

  <3!!!!!!

  Reply
 • Isabel Nilsson 4 years ago

  LOT's of Love to you!!❤️❤️You are the best!?

  Reply
 • red bull star 4 years ago

  va är du

  Reply
 • Sanna Mohammad 4 years ago

  Du behöver inte bry dig om vad folk säger om du ska göra som folk säger så är det bättre att dö än att lyssna på dom

  Reply
 • Martin Eriksson 4 years ago

  Vad är det för fel med att spela en galenmänniska?
  Jag tycker att det är den bästa rollen

  Reply
 • Vera Kvist 4 years ago

  Sara, Sara, underbara, fina fina Sara❤️ Tack. Tack för all hopp och kärlek du sprider.❤️

  Reply
 • Blue Peach 4 years ago

  Som någon med storleken 42-44 är jag ofta lite osäker på min vikt. Och eftersom jag vill bli kirurg så har jag blivit tillsagd av många människor att AA visst men läkare är alltid smala så du måste nog gå ner tio eller tjugo kilo. Jag förstår att eftersom man jobbar med människor så och hälsa så kanske man ska vara lite i form så att folk tar en seriöst… Men det är fortfarande super irriterande att jag överväger att ge upp min dröm ibland, bara för att jag inte kan gå ner de där 20 kilona. Iaf UNDERBAR video, fick mig att inse mycket om hur saker ser ut tbh.

  Reply
 • Tyris En 4 years ago

  Jag önskar att folk kunde fatta hur jävla ledsna folk blir. Att inte en lite över viktig tjej kan få vara den kola huvud rollen eller en kille. Att det ska vara så jävla svårt att inse att ingen är perfekt ingen kommer någonsin vara det. Jag är bara så les. Love you??❣??och jag hoppas att du får en roll som du e nöjd med. Om du läser detta så måste du koma ihåg att du är så fin som du e love you❣?????❤️??✌?️?????????????alla är olika.

  Reply
 • moa wangehall 4 years ago

  Alla är fina som de är men du är grym du är bra som du är PS du när bäst älskar di❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️??

  Reply
 • Parda_ the real 4 years ago

  Jag tycker du är söt även utan smink ? Fast det är inte viktigt hur man ser ut ju. Du verkar snäll och modig nog att stå för dina åsikter. DET är vad som räknas ?

  Reply
 • Tadpole Galaxy 4 years ago

  Det är helt sjukt modigt att sitta där och bara speek your mind, du är så jävla bra och jag ser så mycket upp till dig! Ha en förjävla bra dag och asså fuck alla film förlag som tycker att överviktiga är på något sätt olika! <3

  Reply
 • Viola Jacobsson 4 years ago

  Bästa Sara! Du ska inte behöva känna såhär <33 Du är sjukt stark, snygg, underbar och bäst!! Styrkekramar till dig!

  Reply
 • Chess Marin 4 years ago

  Jag er från Norge, og jag pratar inte svenska, men jag tycker det var utrolig modigt av deg å si dette! Hadde jag vært i filmindustrien hadde jag gitt deg en bra rolle, men jag er inte det, så… Jag tycker du er" jättesnygg" (är det inte det ni sejar?) just som du är, og du är perfekt som du är 🙂 Stay strong

  Reply
 • Emil Larsson 4 years ago

  jag gillar ditt utseende ??och din personlighet ???

  Reply
 • Kristina Rozman 4 years ago

  Aså Sara du är bäst och om man är för smal så kan man få någon sjukdom och du är perfekt älskarejj❤️❤️

  Reply
 • Alice Wikman 4 years ago

  Normer för hur man ska se ut ??? Asså vilket skämt samhället är !! Du e bäst ??

  Reply
 • Ay-Linn Ölcer 4 years ago

  Älskar dig Sara fast du är ledsen så har du ändå ett leende på läpparna i slutet du är en sån stor förebild för mig och för många andra Love You på riktigt jag skojar inte drömde att jag träffa dig

  Reply
 • Svarog 4 years ago

  "folk förväntar sig"

  Det bygger väl på vilken bild av dig själv du byggt upp, tror inte det är många idag som tycker att tjejer är tvungna att ha smink eller att vara smala. Visuell media är byggt på att gå i vinst och skapa idoler och varumärken, den vanliga världen är inte riktigt så.

  Reply
 • Klara Kotten 4 years ago

  Så himla gullig du är Sara! Puss älskar dig som tar upp detta

  Reply
 • The hardcore Tina 4 years ago

  Bästa sara <33 Jag går igenom exakt samma sak. Vet hur det känns. Du är sjuukt fiin <33333

  Reply
 • Hilda larsson 4 years ago

  Vet att videon är gammal men vill bara säga att du har inspirerat mig så jävla mycket❤️? #fuckideal

  Reply
 • Rebecka Hansen 3 years ago

  Varför kan det inte finnas modeller som man inte ser varenda jävla ben på?? Var har världen kommit asså?! Du är så jävla vacker!❤️❤️ Det är inte vikten som räknas, det är hur man bär den❤️

  Reply
 • Amanda Timmer 3 years ago

  Blev tårögd?

  Reply
 • YOZEPHINE OFFICIAL 3 years ago

  Åh du är så jävla bra, Sara! <3

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.