SaraSongbird – HAR JAG HYBRIS? | HEART2HEART

34,462
 

Klicka här!

Published on June 9, 2016 by

♥ Hej Songbirds! Idag blir det ett litet djupare ämne där jag pratar om varför jag haft en paus från internet och sociala medier senaste veckan.
↓ Klicka här för mer info! ↓

♥ Hoppas att ni förstår vad jag vill få sagt i denna videon. Jag älskar ert stöd och för att ni finns – men jag älskar också att få vara anonym som vilken person som helst.
♥ Vad som också är värt att nämna är att när vi har haft Meet&Greets så är det oftast effektivisering som gäller och då finns det oftast inte tid till att stå och prata för att så många som möjligt ska hinna träffas och få ta en bild. Men annars så uppskattar jag sådana stunder jättemycket!
♥ Som jag förklarar i videon så vill jag klargöra så mycket som möjligt så är det något ni tänker på eller undrar över så skriv nere i kommentarerna!

♥ Låten som jag använder i videon kommer från http://www.epidemicsound.com/
♥ Allt jag nämner i denna video är helt och hållet mina egna personliga tankar och åsikter och är inte påverkat tredje part. Det vill säga, jag har inte fått betalt för att prata om något i denna video.

—————————————————

♥ Mina Sociala Medier ♥

♥ Twitter: @SaraSongbird
♥ Instagram: @SaraSongbird
♥ Snapchat – MyStory: SaraSongbird
♥ Snapchat – Öppen för alla: SaraSongbird2
♥ Periscope: SaraSongbird
♥ Ask.fm: SaraSongbird
♥ Kontakt & Sponsring: [email protected]

—————————————————

♥ FAQ ♥

♥ Vilken kamera filmar du med? Canon EOS 700D & Canon Legria Mini
♥ Vilken program redigerar du dina videos med? iMovie
♥ Är det du som spelar Selma i Tusen Gånger Starkare? Ja!
♥ Kan man skicka post till dig? JA! Se adress nedanför!

—————————————————

♥ Vill du skicka ett brev eller en teckning till mig? ♥

SaraSongbird
SPLAY AB
Malmskillnadsgatan 32
111 51 Stockholm

♥ Om du vill ha ett brev tillbaka + en autograf – skicka med ett kuvert och ett frimärke så svarar jag så fort jag kan!

—————————————————

GLÖM INTE ATT GILLA & PRENUMERERA! ♥

Tack så mycket för att du tittade på denna video, I love you my little Songbird! ♥

50 comments

 • Fina Luttinger 4 years ago

  Det här är en av de bästa videosarna du gjort, du är så himla underbar person och allt du sa var bra sagt<3

  Reply
 • Ellen Lundberg 4 years ago

  Du förklara så bra Sara! 🙂 Bamsekramar till dej! Bästa Sara! ❤

  Reply
 • Fay Johansson 4 years ago

  Sara du förklarar jätte bra och jag älskar dig jag har också känt så en gång ❤️du är bäst du har en bra yt kanal ❤️??du borde inte få något hat och det som du känner nu ska ingen behöva känna❤️????☀️❤️??????????

  Reply
 • Per Morberg 4 years ago

  5:20 för att folk tror inte på en.

  Reply
 • Bengtsson89 4 years ago

  Jag är 27 år, mamma till tvillingar på 2,5år. Jag känner inte dig, aldrig sett dig i verkligheten men din personlighet, ditt skratt och söta utseende gör mig så glad. Att titta på ett av dina klipp när jag behöver stressa ner är guldvärt. Du är helt fantastisk och du står inte i skuld till någon av oss som tittar. Du gör allt på dina villkor och det är du berättigad till. Vi alla är bara människor.

  Reply
 • musicvoiceboy 4 years ago

  Otroligt fin video! Bra budskap, och bra formulerat!

  Reply
 • Ritande Ungen 4 years ago

  Åh så grym du är. ♥

  Reply
 • Anne-Mari Rutberg 4 years ago

  Så himla viktig och bra video! Sjukt bra att du tar upp detta. Du är bara en människa. Men en fantastisk sådan. Och du är värd, precis som alla andra att få ha din egna fristad och trygghet. Jag hoppas alla respekterar det <3 Kram till dig!

  Reply
 • Liza Zacharoff 4 years ago

  Du är grym!!! ?

  Reply
 • abc 123 4 years ago

  Det här är så bra sagt verkligen. Tycker att det känns väldigt konstigt när folk i vloggar jag har sett och så kommer fram och tar en bild snabbt och sen bara går direkt?? Man fattar ju att ni förmodligen vill prata lite med dom, få någon slags bild av vilka personer som tittar på ens videos och varför osv. Jag tycker att den här videon var skitbra och du säger allting som jag har tänkt på kring allt. Det är nog viktigt för väldigt många att tänka till en extra gång och förstå att alla YouTubers är precis som vilka som helst. Riktigt viktigt.

  Reply
 • Signe Engman 4 years ago

  fattar precis

  Reply
 • Lyuda 4 years ago

  OMG hon gillade min bild på Insta ?

  Reply
 • Maria Yildiz 4 years ago

  Du har bara rätt! du förklara allt så bra! Jag har aldrig träffat dig men om jag skulle det skulle jag vilja prata med dig! <3 Love you sara <3

  Reply
 • Alex :3 4 years ago

  Om jag hade velat ta en bild med dig och du sagt nej skulle jag accepterat det helt. Och den ända anledningen jag skulle vilja träffa dig är för att prata med dig för du värkar vara en sån härlig person. Och jag förstår att det känns fel att främmande människor kommer fram till dig och skriker ditt namn och tar på dig osv, jag själv skulle känd mig så jävla obekväm. Och du förklarade jätte bra jag förstod precis vad du menar

  Reply
 • Anay Sequeira 4 years ago

  Sara! jag tycker att du är en otrolig fin person, har aldrig träffar dig personligen men det behöver jag inte för att inse vilken jävla bra person du och hur grym du är på det du gör, och jag ber om ursäkt om jag svär men alltså det är helt omöjligt att beskriva dig med ord. Jag säger det här till dig från botten av mitt hjärta och jag hoppas att du mår bättre och känner dig tryggare i ditt hem. Jag älskar dig!❤️❤️

  Reply
 • Mandiz xoxo 4 years ago

  Du förklarade otroligt bra men det var en sak jag inte fattade, om man typ skulle se dig någonstans ute och vill ta blid med dig, är det okej för dig om man frågar då? Anledningen till att jag vill ta bild med YouTubes är för att jag vill kunna se tillbaka på bilderna och minnas den stunden men jag fattar samtidigt om nån säger att den inte vill ta bild så måste man ju respektera det. Om jag träffar dig nån gång skulle jag vilja ta bild men om du inte vill det så vill jag ju inte vara taskig och fråga om det. Hur ska man veta när det är lugnt att fråga? Ha en trevlig kväll! 🙂 <3

  Reply
 • Judit Rye 4 years ago

  Så jävla bra video!! Älskar dina heart2heart❤️❤️

  Reply
 • Consuela 4 years ago

  Tycker faktiskt denna video är rätt så patetisk. Klart folk kommer komma fram till dig och ta bild, och även om dom inte säger nåt än ba "hej" o sedan tar en bild. Va tror du själv? Du är en förebild i deras ögon, och när du håller på såhär så mår dom dåligt över det. Är ditt privatliv så himla viktigt för dig, så föreslår jag att du slutar med youtube och all sociala medier. för utan dom som kommer fram till dig och vill ta bild dvs fansen, så hade du inte haft något av detta. Varken dina youtube vänner, dom pengarna du tjänar. Visningarna, eller ens statusen. Skärp dig för fan säger jag bara.

  Reply
 • Christel Hoffblad 4 years ago

  Om jag träffar dig hade jag självklart vilja ta bild för jag älskar dig så otroligt mycket och du är en så bra person!
  Jag vill kunna se på bilden och må bra, för det hade varit en bild på DIG och MIG och jag vill så gärna vara din vän och umgås med dig!!! Jag älskar inte alla youtubers för att de är kändisar, jag älskar dem för de är bra personer!!! Jag tar lika gärna en bild med mina vänner som jag umgås med, som någon youtuber/kändis!!!! Älskar dig❤️

  Reply
 • Emma Brandt 4 years ago

  Så starkt av dig att ta upp detta. Jag håller med dig till 100% ❤️

  Reply
 • Izza F 4 years ago

  Ush ! Hoppas verkligen du går ditt privatliv mer efter den här videon nu, man måste få vara ensam ibland o inte få uppmärksamhet man ibland vill koppla bort utanför sitt "jobb":)

  Reply
 • Emilia Håkansson Bergstedt 4 years ago

  Du är underbar Sara. Glöm aldrig det! ❤️

  Reply
 • Sofia Sunnerstam 4 years ago

  Jag sog kammis mamma på min pappas jobb en gång jag vågade inte prata eller något jag bara sa hej, hon kanse inte fattade att jag sände igen henne. Jag skrev till mina kllaskommpisar att jag sog henne, för att jag tyckte det var litte coolt att jag sog henne, och den första kommentaren jag fick var "tog du en bild med henne?" Jag viste inte vad jag skule svara, jag blev nästan sokad! Är jag tvungen till det att göra det eller? (Stav)

  Reply
 • traq quinn 4 years ago

  Åh vilken bra video!!!!! jag startade PRECIS min youtube kanal och skulle uppskatta det jätte mycket om du skulle vilja gå in och kolla❤️❤️❤️

  Reply
 • Linnea Svensson 4 years ago

  Starkt❤️

  Reply
 • Emma Nyberg 4 years ago

  du är så fantastisk Sara. beundrar ditt sätt att formulera dig. fantastiska underbara du!

  Reply
 • BubbelMakaronen 4 years ago

  du är så fin Sara<3 jag tycker det är kul att göra videos men jag tror inte att jag blir en ''yt stjärna''. kanske kanske inte. <3 men även om jag inte är känd på youtube så känner jag oxå att det börjar gå lite för långt.. allt hat mm det är så synd.. och det är liksom inte lika kul längre.. men jag älskar youtube och det är det jag satsar på! du förklarar så bra och jag hoppas att folk kan visa respekt <3 i love you<3 (:

  Reply
 • Alice Ahlström 4 years ago

  Vet tyvärr var du bor, men skulle aldrig gå hem till dig. Blir rädd för mänskligheten, fyfan vad du har rätt, loveu❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Alice Ahlström 4 years ago

  Vill också ge dig cred för dina kramar, din kram var de bästa jag vart me om på kramkalaset??❤️❤️

  Reply
 • Sofia Johansson 4 years ago

  Åh! Va fantastisk du är Sara, fortsätt att vara Du ❤️ så klok

  Reply
 • Ida Sanyang 4 years ago

  Jag tyckte att det var as bra att du gjorde denna videon. Folk måste förstå till slut. Men det var dock lite jobbigt när du hade så hög musik i bakgrunden. Jag i alla fall fokuserade mest på musiken en på de du sa. Det var lite svårt att höra vad du sa eller så. Men tyckte som sagt att det var väldigt bra att du gjorde denna videon <333

  Reply
 • Madelene Midelf 4 years ago

  Hej Sara. Jag heter Madelene och jag började följa dig bara för några månader sen. Och jag började följa dig för att du verkade som en så fin och snäll människa. Jag gillar jätte mycket om ditt tyckande om Skönhetsideal. Det fick mig att tänka om och se personer på ett helt annat sätt. (Please, don't hate me for that! Jag menar inte så som om jag var värsta kritiseraren. Som jag ABSOLUT inte är!) Men jag älskar det du gör på youtube!!!??❤️❤️

  Reply
 • Martina Söderlund 4 years ago

  Fina du <3

  Har ingenting stort offentligt. Men jag har träffat en hel del kändisar i mina dagar. Har inte ens bett om autografer. Jag har bara talat om för dem hur fantastiska jag tycker dem är och vad dem har hjälpt mig med i livet. Inom musik, teater, film, konst eller författande.

  Tråkigt att det ska kännas så för dig och att folk inte respekterar det här med personal space. Hoppas det kommer bli bättre efter denna videon. Om jag någon gång i framtiden träffar dig, så tycker jag vi ska kramas jättehårt <3 <3

  Reply
 • Ronja svensson 4 years ago

  Det e okej att ha bra/dåliga dagar du e BÄST!!! Och var dig själv annars e du inte världens bästa Sara ? du e bäst kom-ihåg det ❤️

  Reply
 • Ronja svensson 4 years ago

  +sarasongbird

  Reply
 • JasseNaau 4 years ago

  Okej, detta är MIN åsikt! Sara, du är en fantastisk människa ❤️ Jag håller med dig till 1.000% ! Bara för att Sara och andra Youtuber'S har en viss summa prenumeranter, så betyder inte det att de MÅSTE tänka på prenumeranterna! Snälla, jag vill att alla ska kunna vas sig själva, så smygfota inte personer. Kram ?⚜

  Reply
 • Elvira Lillieskold 4 years ago

  Du förklarar så bra har aldrig träffat dig eller sätt dig men nu vet jag hur du ska känna dig trygg du är grym och I❤️YOU nu fick jag verkligen veta hur du känner och jag hoppas att du kommer må bättre ❤️❤️❤️❤️????

  Reply
 • Simone Smultron 4 years ago

  Det är klart Sara. Du måste ju också få ha ett privatliv. Det måste alla även t ex Beyoncé och ingen ska ta ifrån dig det. Därför måste du också få säga nej. Även om vissa kanske blir ledsna. Du gör ditt bästa men ibland så måste man ta ett steg tillbaka och tänka på sig själv.

  Reply
 • Simone Smultron 4 years ago

  När det gäller att prata med YouTubers och inte bara ta en bild så skulle jag gärna göra det. Men jag är väldigt blyg (inte bara för youtubers och offentliga personer utan rent allmänt) så skulle jag det så skulle det bli väldigt stelt. Sen har youtubers oftast inte tid. Man hinner ju bara ta en bild på meet and greets och sedan måste dem ta nästa i kön.

  Reply
 • cake 4 years ago

  förstår 100% vad du menar, men de flesta fans är nog väldigt nervösa och oroliga för att du inte ska tycka om den/oss och vill därför ha en bild som minne, kanske. en till anledning till varför så många inte pratar är väl för att du som offentlig person har många fans att ta bild med, och vi vill bara ha våran bild och sedan vara ur vägen så att du kan fortsätta att ta bild med andra. min syn på saken.

  Reply
 • Alva Wedenlid 4 years ago

  Förstår dig skulle känt likadant (men ja vill ändå lära känna dig för du verkar va en GRYMT BRA människa)‼️ ILYSM? Ps. Älskar oxå Harry Potter (lever för det?) o ja e en Hufflepuff, o ja e stolt över att va en?????

  Reply
 • Lovisa Lundberg 4 years ago

  Snälla sarasongbirld kan inte du föra en heart2heart del 3 nån gång för det skulle ha varit jätte kul om du gjorde den snälla?

  Reply
 • Talia Zarakani 4 years ago

  Sara det är vissa som har dig som idol och som gillar dig mer än t e x Ariana grande eller Justin Bieber. Men jag förstår om du tycker det är jobbigt att alla dina fans ringer dig och kommer hem till dig själv har jag inte kommit hem till dig för att jag vet att du har ett privatliv.

  Reply
 • Victoria Björnholm 4 years ago

  Rent juridiskt är varken smygfilmning eller smygfotning ett brott, så länge det inte sker i ett kränkande syfte eller används till reklam utan ditt godkännande. Så hur obehagligt det än är så gör inte de här människorna något olagligt. Och det är väldigt viktigt att komma ihåg. Däremot kan det om de kommer hem till dig eller ringer dig stup i kvarten vara frågan om brott.

  Reply
 • Emelie Levenstam 4 years ago

  Men man vill väll bara ha ett minne för livet så man kommer ihåg att man har tefat dig?❤️❤️❤️???

  Reply
 • Felicia Hult 4 years ago

  Jag är själv youtuber fast inte stor men jag förstår dig så om jag skulle vara lika stor som du så skulle jag känna samma sak
  STORT STÖD❤️❤️

  Reply
 • GABRIELLA SMEDBERG 4 years ago

  KÄRLEK TILL DIG

  Reply
 • My Olander 4 years ago

  Dina ord är såå bra, du sätter dom så himla rätt. Jag skulle vilka ta en bild med dig men då för att liksom vara stolt att jag har en sån sjukt stark å underbar förebild, för det är du verkligen ❤️❤️ Du är bäst Sara ❤️

  Reply
 • Matilda Blomqvist 4 years ago

  Kloka, fina Sara <3333

  Reply
 • Catrine Meow 4 years ago

  Jag förstår dig ❤️❤️❤️

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.