SaraSongbird – JAG ÄR EN TIDSOPTIMIST

8,176
 

Klicka här!

Published on August 6, 2015 by

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Grattis Emelie som vann! ♡

GLÖM INTE ATT GILLA & PRENUMERERA! ♥
Detta är ett samarbete med Daniel Wellington.

Bloggen: http://saralinderholm.blogg.se
Twitter: http://twitter.com/sarasongbird
Instagram: http://instagram.com/sarasongbird
Vine: https://vine.co/u/932072220082200576
Tumblr: http://payphoneblackout.tumblr.com/
Min hemsida: http://saralinderholm.se

50 comments

 • Malin Dayan 5 years ago

  Jag behöver en klocka för att jag kommer alltid försent till lektionerna. Alla klockor på min skola går fel så jag kommer nästan alltid försent 🙁 jag skulle komma i tid hela tiden om jag hade en klocka på handen 🙂 <3

  Reply
 • linnea carlsson 5 years ago

  Jag behöver en klocka på handen för är alltid sen, tycker även att de är snyggt och kan fixa en hel outfit om man tex bara har Basic topp och ett bara Basic jeans så tar man på sig en klocka så piffar de upp hela outfiten 🙂

  Reply
 • Johanna Hagström 5 years ago

  Jag vill ha en för att jag är aldrig i rätt tid och hade tänkt att köpa en! Älskar dig & din kanal

  Reply
 • Pelle Sjögren 5 years ago

  Jag behöver en klocka för att min lillebror alltid frågar vad klockan är o då kollar jag på mobilen och säger tiden digitalt. Tyvärr kan inte han digital tid så han blir bajsarg på mig när jag säger digitalt och då börjar vi bråka och så slutar allt med att mamma blir arg på mig. Det skulle va skönt att slippa de konflikterna -.-

  Reply
 • Alicia Bella 5 years ago

  Jag behöver en klocka på handen för att jag är ofta i sista minuten. Det är också en säkerhet att veta vad klockan är, min mobil laddar ut väldigt fort ut så då är det bra att veta vad klockan är när mobilen är urladdad❤️❤️❤️

  Reply
 • Linnea Sahlin 5 years ago

  Den klockan jag vill ha är "glassy Glasgow" den som är mörkblå och vit med guld. Jag vill ha en klocka, dom är sjukt snygga, komma i tid till lektioner och sånt för min telefon är hel knäpp och tar slut på batteri rett så snabbt, jag har Altid velat ha en sån klocka men dom kostar så mycke för en som inte har så mycket pengar. Skulle verkligen behöva en och skulle dö om jag skulle vinna??❤️ps.älskar dig❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Clara Gustavsson 5 years ago

  Jag vill vara med och tävla!
  Min motivation: 
  För det första vem vill inte ha en Daniel Wellington klocka?! Men en klocka för mig är mer än att bara kolla på för att passa tiden,för mig är det en symbol! För mig är klockan ett bevis på mänskligheten. Man kollar ner på sin arm och ser att klockan tickar men det är bara den visa som förstår varför. För varje sekund , minut och timme som går så finns en tacksamhet att man har fått uppleva den stunden … Med tiden skapas minnen och de är värda att komma ihåg! Med en klocka på sin arm så blir man ständigt påmind om den tid man haft men även den tid man kommer få!
  Jag skulle vara väldigt tacksam om jag fick chansen att få denna klockan,en ny symbol som hjälper en att uppskatta livet lite mer.:)

  Reply
 • Malin N 5 years ago

  Jag behöver en klocka för att jag blir så himla distraherad av att kolla på mobilen så när jag väl lägger ner den igen har jag glömt bort att kolla hur mycket klockan var även fast de var därför jag tog upp mobilen från första början och har därför strö kollat alla sociala medier på den men glömt det viktigaste! Tiden! ?

  Reply
 • Felicia Bergsten 5 years ago

  Jag skulle vilja ha en klocka för till skolstarten så måste man hålla koll på tiden när nästa lektion börjar och i skolan och på skolgården finns det nästan inga klockor och vi får inte ha våra mobiler. Och så är DW klockor jättefina<3 Och själv har mina inte råd att köpa en bra & fin klocka.<3

  Reply
 • erkida & farre 5 years ago

  Ja vill ha en klocka för jag alltid kommer sent.om jag kommer sent till skolan chyller jag på min cykeln.och jag sover alltid och då har jag ingen klocka i närheten.❤️❤️??⌚️

  Reply
 • Nabella Nsazinka 5 years ago

  Jag skulle vilja vinna en klocka för att mina kompisar och jag brukar alltid bestämma en tid vi ska ses och jag kommer alltid ungefär 20 min försent, men det skulle va lättare att ha en klocka på handen och bevisa dem att jag kan komma i tid?

  Reply
 • Jennifer Claesson 5 years ago

  Jag vill jättegärna vara med! Jag själv är med en tidoptimist som du, ska alltid vara i sista minuten och när jag ska passa en tid så kommer jag alltid precis i tid eller några minuter sen. Har nu för tillfället bara en klocka som funkar och det skulle vara behövligt med en annan som förmodligen är bättre en den jag redan har! 🙂

  Reply
 • AVAPRODUCTION 1211 5 years ago

  Jag vill ha en klocka för VARJE dag till skolan fast nu har jasommar lov men snart börjar jag så kommer jag försent älskar dig

  Reply
 • Emelie Liegnell 5 years ago

  Jag skulle verkligen behöva en klocka! Så att jag kommer i bra tid! Och att jag har inte en klocka som passar! Och jag har altid velat ha en ifrån det märket! Men har inte haft råd!

  Reply
 • Saga Cederberg 5 years ago

  Jag behöver en klocka för dels så har jag ingen o sen så kan det vara bra att ha en klocka på armen när jag tex rider ut elr rider inne lixom då det kan va krångligt att ta ut mobilen ur fickan(om jag då rider med mobilen) o då kan jag bara kolla på armen. O sen så för att klockorna på skolan går fel o jag kanske lagt min mobil i skåpet. O sen så är Daniel Wellington fett snygga asså, vem vill inte ha en sån klocka? Jag skulle vilja vinna Classic Winchester Lady i Rose Guld??

  Reply
 • Nora Areberg 5 years ago

  Så rolig tävling <3
  Jag tycker det är jätte kul med smink och mode. Men smycken är inte min grej. Men klockor tycker jag är jätte snygg och jag är verkligen i behov av en klocka. Och det skulle vara skönt med en klocka på armen så att man inte behöver kolla på mobilen hela tiden. Jag tycker även att dessa klockor är skitsnygga<3

  Reply
 • sophia bartholomew 5 years ago

  Jag vill vinna för min mobil visar oftast fel tid och dör 24/7 så jag har aldrig riktigt koll på när te,x min buss går eller när man behöver gå för att hinna till något annat? och dw klockor är så extremt fina så har viljat ha en jätte länge nu..? ily❤️

  Reply
 • Wilma sjödin 5 years ago

  Jag vill ha en klocka för jag är också en tidsoptimist kommer alltid försent till skolan tar sista bussen samma sak till träningen jag bara " ähh det tar bara fem minuter att cykla så jag cyklar om 10 min men det tar 20 min att cykla
  ❤️❤️?

  Reply
 • Jennifer Söderlund 5 years ago

  Jag skulle vilja ha Classy Sheffield i roseguld för att jag har alltid viljat ha en Dw klocka men kan inte köpa en. Och jag brukade alltid ha klocka men när jag fick gips så kunde jag inte ha klocka och när jag tog bort gipset och skulle börja använda klockan så var den sönder och går inte och laga. Jag har dyskalkyli och de innebär att jag har svårt med siffror speciellt klockan och jag kan digitalt men de skulle underlätta så mycket om jag hade en klocka för då är de mycket enklare för mig att se.

  Reply
 • Alva Green 5 years ago

  Jag vill gärna vinna för att dom klockorna är sååååå snygga.
  Och jag är precis som dig, fast jag är en mycket värre tidsoptimist….:|
  KRAAAAAAAN

  Reply
 • Ebba Dahlbäck 5 years ago

  Hej Sara! Jag är gärna med och tävlar. Den klocka jag vill vinna ifall jag vinner är Classic Southampton Lady i roséguld. Jag vill vinna en klocka för att jag gjorde precis sönder min favoritklocka och jag vill gärna ha en ny, eftersom jag nästan alltid har mobilen i skåpet i skolan och jag vill gärna slippa gå ut ur klassrummet för att veta hur mycket klockan är, därför är det bra med armbandsur. Ett plus i kanten är att Daniel Wellington klockor är så snygga!

  Reply
 • matildaaa 5 years ago

  Jag börjar gymnasiet nu och därför behöver jag en klocka helt enkelt! Classic Glasgow lady i roséguld! kraaam

  Reply
 • Asta Tuveros 5 years ago

  Jag skulle vilja vinna en klocka för att jag har en tendens att sega ut allting och komma försent, eller som du i sista sekund.
  Som tillexempel när jag sminkar mig jag har oftast min mobil på laddning som ligger vid sängen och då har jag inte koll på tiden och jag kommer nästan alltid sent, men om jag hade haft ifall en klocka på armen hade jag haft bättre koll på tiden och troligt vis kommit i tid. Jag har också länge kollat på en klocka men har inte haft tid att köpa en. ❤️❤️

  Reply
 • Hampus R.S. 5 years ago

  Behöver en klocka pga att jag börjar i gymnasiet till hösten och jag inte var den bästa på att hålla reda på tider i grundskolan skulle detta passa perfekt 🙂

  Reply
 • Hilma Dzedins 5 years ago

  jag vill vinna en klocka för att veta när alla mina lektioner börjar i skolan. vi har inte så många klockor på vår skolgård & man får inte ta med sig mobilen och kolla klockan på den. så vi får alltid gå jättelångt för att veta när våran lektion börjar. kram ?

  Reply
 • Frida Dahlström 5 years ago

  Jag vill ha en klocka för att jag har ingen klocka som är snygg, jag har bara barnsliga klockor. Och Daniel Wellington är ändå rätt så dyrt och jag själv brukar vara pank typ hela tiden.??????¿!

  Reply
 • Sarah S 5 years ago

  Hej!! Jag tycker DW är så snygga men jag har inte råd och när jag har råd är jag för snål :// sen när jag börjar skolan igen får jag inte ha mobilen så då är det ju perfekt med en klocka om man inte är nära en klocka på väggen! Ha det bra <3 kram

  Reply
 • Sara Ericson 5 years ago

  Jag vill vinna klockan för att jag inte har någon och nu när skolan börjar skulle jag verkligen behöva en för jag frågar ALLTID alla andra hur mycket klockan är på rasterna?

  Reply
 • Ellen Nilsson 5 years ago

  Jag skulle behöva en klocka för att är usel på att passa tiden… Och eftersom jag redan använder min mobil väldigt mycket så är det lätt hänt att den dör vilket inte gör saken bättre… Plus att Daniel Wellington klockorna är galet snygga och skulle alltid använda en sådan klocka. Älskar dina video och det du gör btw <3

  Reply
 • Lina Persson 5 years ago

  Jag behöver en klocka för att nu börjar jag gymnasiet och kommer inte ha mycket tid för mobil klocka då jag kommer gå musik. Det skulle underlätta en hel del faktiskt!! <3<3

  Reply
 • saga anto 5 years ago

  Jag är ganska bra på att hitta snygga klockor och komma på snygga outfits till just en klocka, men som min plånbok inte gillar :/ en klocka är ju även en väldigt snygg accessoar ock kan göra en outfit så mycket snyggare! Och så är de ju lättare att hålla koll på tiden om man har en snygg klocka att kolla på 🙂 Jag är med och tävlar.

  Reply
 • Herman N 5 years ago

  Jag skulle vilja vinna en klocka för att jag är en sån som glömmer bort tiden ofta och behöver den så jag kommer i rätt tid till lektionen i skolan. Sen är jag en som är ute i sista sekunden och kommer alltid sist till bussen:-) sen är den väldigt snygg.

  Reply
 • Elisia alvinsson 5 years ago

  Jag behöver en klocka för att komma i tid till lektionerna!

  Reply
 • Elsa Gunnarson 5 years ago

  Jag behöver en klocka för att jag alltid vill veta hur mycket klockan är. Just dom tillfällena som man behöver veta vad klockan är på pricken så hittar jag aldrig min mobil! Den ligger alltid längst ner i väskan eller i nån ficka eller så har jag inte mobilen med mig! Då blir jag galen!!! Det skulle därför underlätta med en klocka fråm DW och Daniel Wellingtons klockor är dessutom sjuuuukt snygga! Love you! <3 Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha Classy St Mawes i silver. 

  https://www.danielwellington.com/se/classy-st-mawes-34

  Reply
 • Alva Gunnarsen 5 years ago

  Jag är med OFC! jag skulle behöva en klocka för att jag behöver en i skolan för att skolan börjar snart och mina kompisar undrar hela tiden vad klockan är och jag har inte alltid med mig min telefon. Sen har jag aldrig riktigt hittan en bra och fungerande klocka och en snygg ofc. Om jag vinner skulle jag vilja ha en Classic Southampton Lady! Älskar dig och dina videos!

  Bamse kramar

  Reply
 • Lizelotte Andersson 5 years ago

  Jag vill vinna en för jag vill ge min syrra en klocka så hon kan komma i tid till jobbet hon är en tids optimist och jag vill ge henne något riktigt speciellt och då vill jag så himla gärna ge henne en klocka❤️

  Reply
 • Amina Nilsson 5 years ago

  jag ska börja sexan och då kommer vi att ha många raster, men vissa är bara 10, 5 eller 15 osv. och ag vet inte om man få ha mobil så att man kan se hur mycket klockan är. (och det finns inga klockor på skolgården) <3

  Reply
 • Sofia 5 years ago

  Jag behöver en klocka av flera anledningar jag är en liten tidsoptimist, och jag har diabetes och jag måste ha koll på klockan så att jag tar blodsocker i rätt tid och vi får inte ha mobilen framme i våran skola och jag har alltid velat haft en klocka från Daniel Wellington men jag får inte köpa en?

  Reply
 • Julia Josefsson 5 years ago

  Jag har en billig klocka som jag använder precis varje dag. Det spelar ingen roll vad jag ska göra den dagen jag tar alltid på mig klockan. Problemet är att jag har använt den i mer än ett år nu och den är jättesliten och ful. Därför vill jag ha en ny klocka i bättre kvalitet. Jag tycker att jag förtjänar klockan eftersom att jag skulle använda den precis varje dag, inte bara använda den i två veckor för att sedan tröttna på den och lägga undan den i en låda. Klockan jag har fastnat för är Classic Sheffield Lady i silver.

  Reply
 • Nathalie Ivansson 5 years ago

  Jag börjar 7:an nu och de är ju mycket med tider och sånt. Det händer att jag glömmer ladda mobilen dagen/kvällen innan så vet inte när vissa lektioner börjar. Eller glömmer mobilen i skåpet eller trappar bort den och inte hinner att leta efter de. Det skulle underlätta så himla mycket med en "normal" klocka och inte digital.
  Och om jag skulle vinna klockan kanske jag hjälper någon annan som kanske glömde mobilen hemma.
  Föresten kanalen rockar skiten ur folk✋? Tack i förhand

  Reply
 • Ebbbbbbbbba 5 years ago

  Jag är precis som dig!! Därför skulle jag också behöva en klocka och Danel Wellington är ju värsta drömmärket!???????❤️???

  Reply
 • Amanda Karlsson 5 years ago

  Att vinna en klocka skulle verkligen vara toppen! Som student och nybliven lägenhetsinnehavare kan man väl säga att ekonomin är ganska mkt i botten. Här prioriteras mat och som tjugoåring hjälper det inte längre att överösa mamma & pappa med klocktjat. En fin klocka på armen som i nuläget är tom är någonting jag både behöver och vill ha. Eftersom jag inte har råd att köpa en själv skulle en vinst kännas otroligt bra! 🙂 Kram

  Reply
 • Antonia Nilsson 5 years ago

  Jag vill ha deras Classy Glasgow lady i silver för att jag måste hålla tider i skolan

  Reply
 • susmita patel 5 years ago

  jag skulle vilja vinna en klocka för att jag aldrig har koll på tiden. och jag har väldigt smala armar och därför passar bara klockor med band mig. i min skola får vi inte ha mobiler i klassrummet och klockan där gå alltid fel. därför skulle det va bra att ha en klocka. dessutom är det snyggt!❤

  Reply
 • Vera W 5 years ago

  Snart börjar ju skolan ? Börjar nian nu och rasterna mellan varje lektion brukar vara i ca 10 minuter. Om jag och mina kompisar då går iväg för att t.ex köpa en bulle i cafeterian eller låna en bok i biblioteket, så är det skönt att hålla koll på när man måste vara tillbaka vid klassrummet. Nu sista året på högstadiet vill jag inte ha någon ogiltig frånvaro. ?❤️

  Reply
 • Ebba Grönberg 5 years ago

  Jag vill vinna en klocka för att jag har alltid velat ha en klocka som går rätt som du sa och inte ändrar sig! Och jag har inte råd att köpa en klocka för dom kostar så mycket! Och vi har precis köpt ett par glasögon till mig så vi har inte råd att köpa en. Så skulle så sjukt gärna vilja ha en klocka!!! ?❤️❤️

  Reply
 • Ida Ekberg 5 years ago

  Jag har aldrig koll på tiden och det skulle vara så mycket enklare att ha en klocka än att kolla på mobilen, har själ inte rådd att köpa en klocka från Daniel Wellington.❤️?

  Reply
 • Tilde Nilsson 5 years ago

  Jag vill vinna för att jag skulle värkligen behöva en klocka, för att jag är också lite av en tidsoptimist och glömmer nästan alltid min mobil hemma eller rättare sagt jag tappar bort den hela tiden. ? tror du mig inte, förra året efter sommarlovet första dagen, då missade jag bussen till skolan för att jag tänkte, jag kan sova lite till. Så när det var 10 minuter kvar tills bussen skulle komma då gick jag ner och åt frukost! för jag tänkte att jag kommer att hinna göra det! Men jag missade bussen och kom försent till skolan.?? men om jag hade haft en klocka så hade jag haft mer koll. ? förästen när jag kom till skolan så berättade jag vad som hade hänt och alla skrattade åt mig?? för alla tänkte nästan att jag skulle komma försent, för det gör jag alltid!??

  Reply
 • Alva Gunnarsen 5 years ago

  om jag skulle vinne en klocka så skulle jag vilja ha en Classic Southampton Lady.

  varför jag skulle vilja ha den klockan är för att jag har ingen klocka och mina kompisar undrar hela tiden var klockan är och då vet inte jag det och man får inte använda telefoner i min skola. Men den klockan som jag skulle vilja ha vill min mamma oxå ha så då kommer jag och hon dela på den för att hon och jag har velat ha den klockan jätte länge. Och vi har inte beställt hem den för att daniel wellinton (stav?) är ganska så dyra… så det är sjukt att du har en sådan här tävling! plus att jag aldrig vinner sådana här tävligar!

  Aja älskar dig bästa +SaraSongbird

  Reply
 • Diddi Desire 5 years ago

  Jag vill vinna för att jag kan inte kolla klockan från ett långt håll tex i klassrummet och min mobil brukar dö efter allt skolarbete för att jag använder den du är bäst älskar dig ilysm puss å kram ❤️❤️

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.