Splay Sverige – Sveriges största YouTubers på en kanal – Åka utomlands för under hundringen

884,347
 

Klicka här!

Published on July 28, 2016 by

Hur mycket får man egentligen för en hundring? Ja, det ska våra YouTubestjärnor ta reda på i fem spännande avsnitt i säsong 3 av Comviqs programserie “Under Hundringen”. I detta avsnitt ska vi ta reda på om Anja & Kammi Rosenskjold, Jens Norell & Mikael Forsell aka PojkenDrömmer och Waffelknugen & Hasselnutten kan ta sig utomlands för under hundra kronor.

Anja Rosenskjolds kanal: https://www.youtube.com/channel/UC6bMoaHSRgKafUCxZ5ajDDQ

Kammi Husum Rosenskjolds kanal:
https://www.youtube.com/user/filmklippkammi

Jens Norells kanal:
https://www.youtube.com/user/jensnorell

PojkenDrömmers kanal:
https://www.youtube.com/user/PojkenDrommer

WaffelKnugens kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCfuZA68Gsgur8xGNcf2HnfQ?sub_confirmation=1

Hasselnuttens kanal:
https://www.youtube.com/user/Hasselnutten

TÄVLING

Ta en bild eller screenshot av tävlingsmomentet som visas i avsnittet och ladda upp den på Instagram med en motivering varför du vill vinna en iPhone 6S med Comviq Fastpris Mini-abonnemang i ett helt år. Använd #UnderHundringen och @comviq för att delta i tävlingen.

TÄVLINGSVILLKOR

Genom att du laddar upp din bild på Instagram och taggar med hashtagen #UnderHundringen @comviq godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram.

Tävlingen pågår från den 30:e juni 2016 till 3:e augusti 2016 på Instagram och anordnas av Splay AB.

En jury utser 1 vinnare per avsnitt bland de foton och motiveringar som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #UnderHundringen @comviq. Bidragen bedöms efter originalitet, kreativitet, känsla och relevans till temat.

Vinnaren av tävlingen vinner en iPhone 6S mobil och ett års fritt Fastpris Mini-abonnemang från Comviq. Utlandssamtal, betal-samtal samt SMS-köp ingår inte. Används dessa tjänster så läggs det på kommande faktura.

Vinster kan inte bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Splay AB förbehåller sig rätten att utesluta och ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela upphovsmannen om det upplevs att bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande eller strider mot någon av Splays policys.

Deltagaren respekterar Instagrams allmänna villkor.

Du måste vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd för att delta i tävlingen

Du måste ha ett öppet Instagramkonto för att kunna delta i tävlingen.

Vinnarna meddelas den via en kommentar från @splaysverige direkt på bilden på Instagram. Vinnarna kommer även att presenteras på Facebook och Instagram 1 vecka efter det att varje avsnitt publicerats mars 2016.

För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Splay på mailadress [email protected] och uppge namn samt adress och telefonnummer. Om vinnaren inte har kontaktat Splay inom två dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.