Splay Sverige – Sveriges största YouTubers på en kanal – “Det här är ju läskigt faktiskt” | SPEEKS CHALLENGE | Jonas & Kalle från RMM

114,606
 

Klicka här!

Published on December 20, 2016 by

Denna serie är ett samarbete med Speeks.

Ladda ner Speeks appen http://apple.co/2hpEcvZ och lägg dina egna roliga kommentarer på dina favoritklipp på YouTube.

Varför försöker Jonas från RMM efterskapa ett hångel? Varför låter Kalle som en arg och full dansk??!! I Speeks Challenges tävlar Sveriges skönaste YouTubers i att göra de sjukaste, galnaste och roligaste dubbningarna av några av de bästa klippen på YouTube. Må den bästa YouTubern vinna!

(TÄVLING AVSLUTAD) GÖR DINA EGNA SPEEKS – VINN BILJETTER TILL GULDTUBEN!
Varje vecka belönas de roligaste speeksen med biljetter till Guldtuben (se tävlingsvillkor nedan). Hurra!!! LADDA NER APPEN NU! http://apple.co/2hpEcvZ

———–

SPEEKS
Jonas: jonasRMM
Kalle: RMMkalle

Kalles censur av BEEP söker BEEP: http://speeks.tv/share/?speek=58593e8295d15b8a1219c133
Jonas censur av Kungens smutsiga tal: http://speeks.tv/share/?speek=58592e0995d15b8a1219c098
Jonas gör Manfred Erlandssons Tease, fast utan ord: http://speeks.tv/share/?speek=5859295f95d15b8a1219c07f
Kalles take på Techno Viking “Juju På Slaget”: http://speeks.tv/share/?speek=58593daa95d15b8a1219c120
Kalle och Jonas karakterisering av Dumbass Productions: http://speeks.tv/share/?speek=5859295f95d15b8a1219c07f / http://speeks.tv/share/?speek=58593c9195d15b8a1219c10e

YOUTUBE
Jonas och Kalle från RandomMakingMovies: https://www.youtube.com/user/RandomMakingMovies

(TÄVLING AVSLUTAD) TÄVLINGSREGLER

Gör en egen version av någon av de “speeksen” som deltagarna gjort i programmet. En jury utser en vinnare per program som vinner två biljetter till Guldtuben 2017.

För att delta i tävlingen behöver du ladda ner Speeks-appen via AppStore och skapa en användare genom att ange en mailadress samt ett lösenord. Gå sedan in på den profilens konto vars “Speek” du vill göra en version på och ladda upp din tolkning. Profilens namn hittar du både i programmet samt i beskrivningen ovan. Att ladda ner, skapa en användare och att använda Speeks-appen är kostnadsfritt.

TÄVLINGSVILLKOR

Genom att ladda upp din “Speek” på ett av de klipp som har används i programmet, godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Speeks: http://speeks.tv/terms-of-service/.

Tävlingen pågår från den 13:e december 2016 till 6:e januari 2017 i Speeks-appen och anordnas av Splay AB.

En jury utser en vinnare per avsnitt bland de “speeks” som lagts upp på Speeks-appen för just det avsnittet.

Totalt fyra (4) stycken vinner två (2) biljetter till Guldtuben 2017 (värde ca 900 kr.) Bidragen bedöms efter originalitet, kreativitet, känsla och relevans.

Vinster kan inte bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Splay AB förbehåller sig rätten att ändra tävlingsvillkoren samt att avsluta tävlingen i förtid. Splay AB förbehåller sig även rätten att utesluta och ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela upphovsmannen om det upplevs att bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande eller strider mot någon av Splay eller Speeks policys.

Du måste vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd för att delta i tävlingen.

Samtliga fyra (4) vinnare kommer att utses den 6 januari 2017. Vinnarna kontaktas via den mailadress som de angav då de skapade sin användare i Speeks-appen. Splay och Speeks äger även rätten att presentera vinnarna på sina sociala medier.

För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Splay på mailadressen: [email protected] och uppge namn, adress och telefonnummer. Om vinnaren inte har kontaktat Splay inom två dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Samtliga personliga uppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen.

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.