Splay Sverige – Sveriges största YouTubers på en kanal – Ska vi laga vår egen sushi? | Ep 2 | Clara & Keyyo – Välkommen till Japan!

328,161
 

Klicka här!

Published on October 13, 2016 by

I samarbete med Comviq så åker Clara & Keyyo på en galen resa till Japan! I fem avsnitt kommer de att få uppleva Japan genom tips från Karim & Krister. I dagens avsnitt ska de få testa på sushi, men det blir inte riktigt som de tänkt…

#välkommentilljapan

Claras kanal: https://www.youtube.com/tahultsbarn
Keyyos kanal: https://www.youtube.com/user/VeryCoolNinja

TÄVLING

Ta en bild eller screenshot av tävlingsmomentet i avsnittet och ladda upp den på Instagram med en motivering varför du vill vinna en iPhone 7 med Comviq Fastpris Mini-abonnemang i ett helt år. Följ Comviq på Instagram och använd #välkommentilljapan och @comviq för att delta i tävlingen.

TÄVLINGSVILLKOR

Genom att ladda upp din bild på Instagram och tagga den #välkommentilljapan och @comviq godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram.

Tävlingen anordnas av Splay AB och pågår den 6/10-13/11, 2016 på Instagram. Du måste ha ett öppet Instagram-konto för att kunna delta i tävlingen.

En jury utser en vinnare per avsnitt bland de som tävlat enligt tävlingsbeskrivningen. Bidragen bedöms efter originalitet, kreativitet, känsla och relevans till temat. Totalt fem personer vinner ett Comviqs Fastpris Mini-abonnemang i ett helt år (värde ca 1140 kr.) Efter det sjätte avsnittet, ett Best of-avsnitt, utses ytterligare en vinnare bland samtliga bidrag under seriens gång, vilken vinner en iPhone 7 med Comviq Fastpris Mini i ett helt år (värde ca 8630 kr). Utlandssamtal, betal-samtal samt SMS-köp ingår inte. Används dessa tjänster så läggs det på kommande faktura.

Vinnarna meddelas via en kommentar från @splaysverige direkt på Instagrambilden eller via ett direktmeddelande på Instagram. Vinnarna kan även komma att presenteras på Comviqs Facebook och Instagram en vecka efter det att varje avsnitt publicerats under oktober och november 2016.

För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Splay på mailadressen: [email protected] och uppge namn, adress och telefonnummer. Om vinnaren inte har kontaktat Splay inom två dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Vinsterna kan inte bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år eller ha målsmans tillstånd för att delta i tävlingen.

Splay AB förbehåller sig rätten att utesluta och ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela upphovsmannen om bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande eller strider mot någon av Splays policys.

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.