Splay Sverige – Sveriges största YouTubers på en kanal – Tjäna massa pengar för under hundringen

466,942
 

Klicka här!

Published on May 11, 2017 by

I samarbete med Comviq.

Hur mycket får man egentligen för en hundring? Ja, det ska våra youtubestjärnor ta redan på i fem spännande avsnitt i säsong 4 av Comviqs programserie “Under Hundringen”! I dagens avsnitt ska Let’s Feast och Yumi och Tomu se hur mycket pengar man kan tjäna med hundra kronor!

Let’s Feast kanal: https://www.youtube.com/channel/UCfVhfIHkSyzSnCErrbEeGLg

Yumi och Tomus kanal: https://www.youtube.com/channel/UCf1eYbEYK15Tuv6HUm9rpfw

TÄVLING
Ta en bild eller screenshot av tävlingsmoment som visas sist i avsnittet och ladda upp den på Instagram med en motivering varför du vill vinna en Samsung Galaxy med Comviq Fastpris Mini-abonnemang. Använd #UnderHundringen och @comviq för att delta i tävlingen.

TÄVLINGSVILLKOR
Genom att du laddar upp din bild på instagram och taggar med hashtagen #UnderHundringen @comviq godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram.

Tävlingen pågår från den 11 maj till 11 juni 2017 på Instagram och anordnas av Splay AB.

En jury utser 1 vinnare bland de foton och motiveringar som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #UnderHundringen @comviq. Bidragen bedöms efter originalitet, kreativitet, känsla och relevans till temat.

Vinnaren i varje tävling vinner en Samsung Galaxy S8+ och ett års fritt Fastpris Mini-abonnemang från Comviq. Utlandssamtal, betal-samtal samt SMS-köp ingår inte. Används dessa tjänster så läggs det på kommande faktura.

Vinster kan inte bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Splay AB förbehåller sig rätten att utesluta och ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela upphovsmannen om det upplevs att bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande eller strider mot något av Splays policys.

Deltagaren respekterar Instagrams allmänna villkor.

Du måste vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd för att delta i tävlingen

Du måste ha ett öppet Instagramkonto för att kunna delta i tävlingen.

Vinnarna meddelas varje vecka medan tävlingen pågår via en kommentar från @splaysverige direkt på bilden på Instagram.

För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Splay på mailadress [email protected] och uppge namn samt adress och telefonnummer. Om vinnaren inte har kontaktat Splay inom två dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.

Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden och att andra eventuella rättigheter och dylikt i bilden inte begår intrång i annans rättigheter eller står i strid med annans intresse.

Deltagaren ansvarar och garanterar att hålla Splay AB skadelösts om någon riktar krav gällande stridigheter i bilden.

Splay AB kan ej ställas ansvarig för eventuella tekniska fel hos tredjepart som gör att tävlingen ej kan genomföras enligt ovan.

Splay AB förbehåller sig rätten att använda fotona i marknadsförings- och kommunikationssammanhang i alla medieformer för obegränsad tid. Exempel på detta är att visa bilderna på företagets Facebook-sida, webbplats, i tryckt material, etc.

Anställda på Splay AB får ej delta i tävlingen.

Juryn består av representanter från Splay och Comviq. Juryns beslut kan ej överklagas.

Tävlingen anordnas och ansvaras för av Splay AB. Vid frågor rörande tävlingen kontakta oss på [email protected]

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.