TheBentish – ANTASTAD AV ETT SPÖKE | story time

68,711
 

Klicka här!

Published on March 18, 2016 by

DU KAN ÄVEN FÖLJA MIG PÅ;

FACEBOOK – https://www.facebook.com/bente.schramm
INSTAGRAM – thebentish
REVE – thebentish
SNAPCHAT – benteschramm
PERISCOPE – thebentish

För kontakt ang. samarbeten – [email protected]

50 comments

 • Erica Backman 4 years ago

  Bra video! Flera storytimes❤️??

  Reply
 • A.K.A JUCE 4 years ago

  +The Bentish Jag vill allså Stoppa min kuk i dig, inte i din fitta allså iiiii dig!!!!

  Reply
 • Melizza 4 years ago

  Älskar videon fråga vad heter du irl

  Reply
 • Sophie Janols 4 years ago

  Åh vad sjuuukt??❤️❤️

  Reply
 • Engla Egnell 4 years ago

  MEEEER

  Reply
 • Kawaii unicorn msp 4 years ago

  När jag gick hem från bussen gick några fötter bredvid mig när jag tittade så var ingen där O.O

  Reply
 • He Fashion 4 years ago

  Du har verkligen inte ett okej beteende mot Linn Ahlborg bente… Bara för att hon har fler prenumeranter än dig så behöver du inte hacka ner på henne och få henne att känna sig dålig. Ja, hon kanske är rik och hon kan ju inte direkt hjälpa att hon är det? Vissa personer tjänar mer pengar än andra, och så är det bara. Hon själv har ju gjort ett jätte bra jobb med sin youtube kanal som har lett till att hon själv har jobbat till sig en stor mängd pengar. Hon förtjänar kvalité. Men folk kollar på henne för att man kan få modetips, skönhetstips och ibland tycker jag bara att det är så härligt att hänga med i hennes liv. Hon sprider lycka och inspiration. Hon kanske inte ler hela tiden men när du säger att hon inte ler alls så överdriver du. Låt folk kolla på henne om de vill, för du har gått över en gräns som inte är okej. Folk ser ju dig dessutom som en avundsjuk idiot, även jag har förlorat entusiasm för dig. Linn har reagerat och mått dåligt över dina ord. Dessutom gör det mig SÅÅÅ arg att du håller på att säga "hellre 80k och vara rolig". Så nu anser du dig själv att vara rolig? Ja, ibland. Men precis som du anser om Linn – INTE HELA TIDEN. Ibland överdriver du i dina videos och det blir så onaturligt, du har inte jätte roliga video-ideér häller. Tänk till lite snälla Bente, använd hjärnan. Hur kommer det sig att du bara har 80k då och inte 200k? Ditt beteende är inte okej, just sayin. LÄGG NER!!!

  Reply
 • Soi S 4 years ago

  Kan du snälla göra en cover på "My heart will go on" snälla bente?❤️❤️❤️

  Reply
 • Minna och Linnéa 4 years ago

  Får man komma fram till dig om man ser dig på stan?❤️?

  Reply
 • Alla prenumererar på Bella och Emma istællet 4 years ago

  Hej alla!
  Tänkte bara säga detta med hjärta att jag och min fina bästavän fått kraft att skapa en YouTube "channel" där vi kommer lägga upp allt bland himmel och jord, vi tänkte bara gå vår egna väg & se vart de leder oss men de är detta vi brinner för och vi vill mer än allt vara med i Youtubers Familyn hahah!

  De som prenumerar & hjälper oss med en fin start redan från början får absolut en prenumeration tillbaks, ni kommer vara en del av våra Badasskåmpishar!

  Kärlek ❤️
  / Emma & Isabelle

  Reply
 • Linn Ahlenius 4 years ago

  vrf kollar man på sånt här innan man ska sova?

  Reply
 • Bara Saga 4 years ago

  ASSÅ QWEEN BENTE❤

  Reply
 • Emy Ohlsson 4 years ago

  Detta e fan as läskigt men vill titta på det men ändå nt asså hoppas någon fattar min känsla…
  Jag inbillar alltid mig att det händer saker men troligt vis händer det väll inget!! ELLER HOPPAS INTE iaf!!!!??????

  Reply
 • Maria Cederwall 4 years ago

  Omg! jag trodde att du skulle slå i huvudet i sängkarmen när du lutade dig bakåt sådär snabbt.. fuck vad nära!

  Reply
 • Blurryface 4 years ago

  Det kan ha varit en inkibis. För er som inte vet vad det är så är det en manlig ande som är väääldigt sexuell, dem existerar bara för att knulla, det finns också kvinnliga (inkibus) sååå yeah… Umm good luck? I guess ?

  Reply
 • SWE SUB 4 years ago

  Damn Daniel

  Reply
 • Finaste Julia 4 years ago

  Gud vad läskigt..:o Älskar story times! ♥

  Reply
 • Ebba Edbom 4 years ago

  De kanske va Daniel fast han sov? Alltså typ sleepwalking, jag säger inte de för att jag är en skeptiker eller vad det heter, vilket jag inte är. Men du sa att "spöket" la sig ned brevid dig som om de va Daniel..

  Reply
 • Ilona Dahlman 4 years ago

  Du MÅSTEEE bli ihop me axel palm????????

  Reply
 • Joakim Nilsson 4 years ago

  Vi har en bokhylla sån blinkar i melan åt. men så kan den inte blinka på en vecka sen börjar den när den vill. Vi har provat att dra utt sladden men det blinkar fortfarande. så gävligt läskigt

  Reply
 • YtFisen Molin 4 years ago

  har också kännt typ samma sak fast då va det någon som la över mig och höll för min mun, asså ett spöke…

  Reply
 • Queens 0.1 4 years ago

  Fy fan va läskigt

  Reply
 • Alva Lundqvist 4 years ago

  vart är tröjan ifrån??? ?

  Reply
 • Adarmel Carmel 4 years ago

  Den sista historien har jag en tanke på: Daniel kanske drömde. Bara en tanke?

  Reply
 • Djur kanalen 4 years ago

  Passande tröja Bente??

  Reply
 • Kia Eliasson 4 years ago

  Är ditt riktiga namn Bente eller jag trodde först att det var typ Benita

  Reply
 • MyLifeAsTrans 4 years ago

  Osså haru Ouija tröjan!

  Reply
 • MyLifeAsTrans 4 years ago

  Ouija är en skit bra film!

  Reply
 • RamDez 4 years ago

  när jag ligger och tittar på detta, vid 5:53 så börja min dörr typ knackas. sen gick jag och kolla vad det var, men alla hade somnat och ingen var där.

  Reply
 • Ellen 4 years ago

  Berty 😀

  Reply
 • Therese Höglund 4 years ago

  det sista du berättade om lät exakt som sömnparalys. Googla det.

  Reply
 • Izzy ek 4 years ago

  På tavlan som hade ramlat ner. På hennes bröst typ ser det ut som ett litet svart handavtryck?

  Reply
 • Alexandra Duman 4 years ago

  var det ba' jag som hörd steg i videon, det var i alla fall inte Bente…

  Reply
 • FAKYOYAHTARDAYDEDYEVFTHL HANES 4 years ago

  de fins sböke

  Reply
 • adlieeet tt 4 years ago

  bara jag som kollar innan jag ska sova inte bra??

  Reply
 • Fatima Noumi 4 years ago

  Du är så fin i uppsat?❤️?

  Reply
 • Dr. Van Steking 4 years ago

  vill ej vara dryg, MEN "mystiska tavlan" är sned.

  Reply
 • Mira Bommelin 4 years ago

  det kan va en ande

  Reply
 • Liza Hind 4 years ago

  OMG ungefär samma saker har hänt mig <33

  Reply
 • Noah Cyrus rares 4 years ago

  Den sista, Det kan vara en inbildning (eller något sånt) för en gång när jag låg och halvt sov (jag vet att jag var halvt vaken) så ser jag min lillasyster komma nära mig och pussa mig på kinden och jag sparkar till henne. Jag reser mig upp och går till mamma och frågar vart min lillasyster är och hon säger : hon är inte här, hon är hos pappa. Jag jag blev förvånad och sa: nej jag vet att hon är här för jag kände att hon pussade mig och att jag sparkade henne. Jag vill säga förlåt…

  Det där var så läskigt, för jag verkligen kände att hon pussade mig. Och jag kände att jag sparkade till henne och jag vet att jag var halvt vaken. Jag ville övertala min mamma att min lillasyster verkligen pussade mig och att jag sparkade henne och att jag vill säga förlåt.

  Jag ringde henne efter och sa: har du varit här hos mamma? Hon svarade: nej…

  Så jag tror det där med någon rörde dig kan ha varit en inbildning (eller något sånt)

  Reply
 • julia bengtsson 4 years ago

  jag tittar ner i backen när jag går

  Reply
 • Tuva o Saga 4 years ago

  Det här är inget hat eller så för jag tror verkligen på spöken men han kanske gjorde det i sömnen

  Reply
 • Patrik Kregert 4 years ago

  Bä bä vita lam

  Reply
 • Patrik Kregert 4 years ago

  Bä bä vita lamm förut glömde jag sista mett

  Reply
 • Discord Is Best Princess 4 years ago

  Vem e Daniel

  Reply
 • Emma Carlsson 4 years ago

  Bentes mamma bor åt höger.

  Reply
 • Tony Johnson 4 years ago

  none

  Reply
 • merqwida 4 years ago

  När den där pip sken så blev min hund jätte rädd xDD
  As bra video BTW!

  Reply
 • Ella Löfberg 4 years ago

  Hahaha den andra berättelsen kan ha varit spotify reklamen??

  Reply
 • Nea LoveFun 3 years ago

  Jag är hemma själv och……. Venta vad är det där till vessans dör öpnas.??

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.