TheBentish – JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT…

27,208
 

Klicka här!

Published on December 2, 2015 by

DU KAN ÄVEN FÖLJA MIG PÅ;

FACEBOOK – https://www.facebook.com/bente.schramm
INSTAGRAM – thebentish
REVE – thebentish
SNAPCHAT – benteschramm
PERISCOPE – thebentish

För kontakt ang. samarbeten – [email protected]

50 comments

 • Malin Lindeberg 5 years ago

  Dom människor som säger så har inget annat att göra om dagarna. Dom har så tråkigt så dom går in på youtube , instagram eller ask och skriver något. Bara för att dom kan. Inget kan stoppa dig Bente! Jag har följt din kanal sen börjar av 2013! Du, jag älskar dig för det du gör. Och för att du orkar, för att du vågar fan säga ifrån även om det är ditt jobb (dina gamla jobb, och youtube). Det känns som om jag känner dig, asså som en kompis.(elr aa) jag kollade på denna videon och jag började också gråta….(please don´t cry) Jag kunde typ verkligen känna hur du kände dig. Du känner att du MÅSTE göra detta. jag går i skolan, det är stressigt,7;an går jag i.. Borde det vara stressigt då? i 7,AN? nej,de borde det inte. detta handlar inte om mig.. Vi är lika. Jag svär, jag säger ifrån om ngn säger ngt. Du gör det över internet. Youtube du vågar fan säga det. Och jag älskar det. När jag ser att du har lagt upp en video så blir jag så jävla fucking exicted!!!! och i varje video är du så rolig! ksk inte denna riktigt..men du fattar. Jag älskar att kolla på dina videos och höra vad du har att säga. Du är min förebild. Att inte ta emot skit från ngn, att inte bry sig. Bara vara sig själv. Love you girl, please keep it up.you are gonna get big on yt. hoppas ag. Du försänar det.

  Reply
 • cassandra fröden 5 years ago

  du är bäst ❤

  Reply
 • Amanda Prytz 5 years ago

  Hejja dig!!!

  Reply
 • Fanny Forsström 5 years ago

  Fattar inte folk som inte fattar dina skämt, liksom dina sKÄMT. SKÄÄÄÄMT. DET ÄR FUCKING SKÄMT HALLÅ !!! Jag älskar din brutala humor för att den inte är som alla andras tråkiga stela humor. Och asså det gör ont i mitt hjärta hur du inte riktigt varit dig själv för att folk i princip sagt åt dig att "så som du är nu är inte bra, förändra dig". Det är ju fucking hemskt. Om du förändrar dig är du ju inte dig själv. Jag ser så sjukt mycket hellre en Bente som är sig själv till 100% och mår bra, än någon annan som du försöker vara pga fittor som inte vet hur man beter sig som en acceptabel människa.
  Du är fucking bäst Bente, precis som du är. Jag älskar dig så sjukt mycket och du är min absoluta favorit, och har varit det sååå länge. Stay strong fina du. Jag älskar dig <3

  Reply
 • adorialuna 5 years ago

  Bente du är den bästa youtubern!!! Var dig själv! Jag lovar, jag är som du! Varje gång jag är depp och går in på din kanal så får dina videos ALLTID mig att skratta. Igga alla idioter som hatar, Du är skitbra!
  Och skämta på! Jag älskar din humor och din kanal hahaha

  Reply
 • Maja Johansson 5 years ago

  Jag tycker inte att sponsrade videos är jätte kul! Men så som du gör dom och så som du är gör att jag älskar att tittar på dig ändå❤️ Du är bäst och fortsätt med det du gör!

  Reply
 • Unicorn Life 5 years ago

  Tycker du är rolig sluta inte med youtube. Sen är du inte den enda youtubern som gör sponsrade videos typ alla gör det 🙁

  Reply
 • felicia rundqvist 5 years ago

  Bente vi älskar dig och jag för den delen älskar din humor. Jag bryr mig inte om de som hatar, de kan dra åt helvete! Du är bäst fortsätt som du gör! puss <3

  Reply
 • Zarah Zetterman 5 years ago

  Varför har videon ens dislikes?
  Så så så bäst e du bentee (:

  Reply
 • Annsoh 5 years ago

  Du är bäst! glöm aldrig det! så mycket bättre en alla som försöker trycka ner dig! <3

  Reply
 • Felicia K 5 years ago

  Bente, jag älskar dig och dina videos, du är typ den ända youtubern jag vet som har my kind of humor! Dina videos gör mig jätteglad och dom får mig att skratta, vilket inte så mycket får mig att göra längre. Jag förstår att det blir jobbigt för dig när folk håller på och klagar så som dom gör. Samhället har blivit så fucking äckligt. Men lova att du fortsätter vara den du är nu, för du är en så sjukt bra förebild! Stay strong, vi finns för dig! Älskar dig<3

  Reply
 • Noelle 5 years ago

  Dom som tycker dina skämt är grova borde kolla på south park? du borde älska det bente, både family guy pch south park är såå min humor! Just på grund av att dom skämtar om saker man inte "får" skämta om. Senaste säsongen av south park är så enormt rolig, dom driver om allt som har med politisk korrekthet att göra! Men iaf, var dig själv o skämta om det som du tycker är roligt! Dom som tycker du är för grova kan gå o skatta åt biss o kajs på barnkanalen eller något om det är mer i deras smak! Kör på som bara du kan bente, kraam??

  Reply
 • Ella Karlsson 5 years ago

  Alltså jag måste bara säga att din kanal blivit så mycket bättre det senaste! Jag tycker tvärtom att du är roligare nu, känns mycket mer mognare och man kan relatera till dig mer och jag dör för din sarkastiska videos.
  Jag tycker faktiskt att du ska inaktivera kommentrsfältet, gör det om du mår bättre av det! Styrkekramar <3

  Reply
 • MarliWithFriends 5 years ago

  Jag tycker du representerar ÄKTA feminism, alla tråkiga gråa pk noobs kan väl titta på nån annan kanal då 😀 Love you <3

  Reply
 • Sof ia 5 years ago

  Stäng av kommentarsfältet och använd inte ask.fm?

  Reply
 • agnes jyrkas 5 years ago

  Asså du är så jävla skön?? och dina skämt är bäst?

  Reply
 • Mira Silvander 5 years ago

  okej bente seriöst du är den roligaste youtubern jag älskar dig och det du gör och jag ääääälskar din humor på riktigt

  Reply
 • Ecila 5 years ago

  Finaste Bente❤️

  Reply
 • MissChica 5 years ago

  Jag höll med om allt du sa i hela videon, vi är så lika Bente jag älskar dig precis som du är! Jag känner precis samma sak, jag tänker oxå vara mig sj oavsett vad andra tkr, tänker och säger! Jag kan ite ändra på mig sj för att jag är den jag är! Och det är bara tråkigt att vara "normal", så att säga, precis som alla andra, då finns det ju inget som sticker ut hos en sj.
  Jag har alltid accepterat dig och tyckt om dig och det kmr jag alltid att göra för du är bättre än vad du tror.
  Fick tårar, kände igen mig i hela videon.
  Du är obeskrivligt bäst föralltid oavsett vad! <3

  Reply
 • Gabriella Andersson 5 years ago

  Bente du är bäst.
  Jag tycker du är helt underbar och har helt underbar humor ❤️❤️

  Reply
 • WilmaSofia 5 years ago

  asså benteeeee❤❤ Din humor är seriously den roligaste som finns! Jag älskar alla dina videos och kommer alltid att göra det!? Jag skrattar alltid åt dina brutala skämt och jag har precis samma humor själv??

  Reply
 • Malin Wiklund 5 years ago

  Men vafaaaan tjafsar de om i kommentarerna wtf Hahahahah Btw, älskar diiig B) Vad är det du brukar säga nu igen? Tristastenamnet? HAHAHAHAH

  Reply
 • sofia joelson 5 years ago

  Bente du är fucking bäst, stay så som du är, va du, för det är den bästa variationen❤️

  Reply
 • Thea Gilberg 5 years ago

  Jag älskar att kolla på dina videos. Så fort jag har tråkigt så går jag in och kollar på dig. Jag har säkert sett alla dina videos 10 gånger minst och jag tröttnar aldrig. Hoppas att du mår bättre över yt snart för om du lägger ner så vet jag inte vad jag ska göra. Du duger precis som du är för mig för att det är du som får mig att skratta när jag är nere eller har tråkigt <3

  Reply
 • Stasia Michael 5 years ago

  Du är bäst.

  Reply
 • Neo N 5 years ago

  Det är skitsvårt att bli offentlig person med hjälp av sina åsikter, särskilt när man är ung. /been there done that

  Folk har alltid varit, är och kommer alltid att vara elaka på sociala medier. Väljer man ett offentligt liv så väljer man även dem. Jag pallade inte utan skaffade mig en karriär på annat sätt.

  Du får känna efter hur du egentligen vill ha det bente <3

  Reply
 • Leo Rutgersson 5 years ago

  Sluta aldrig med Youtube du är den bästa youtubern som finns snälla

  Reply
 • Helena Dahlen 5 years ago

  Jag gillar dina videos och de ska inte behöva vara så att folk säger till dig hur du ska vara du är dig själv och det är det jag gillar med din kanal att du vågar bryta normen att våga skämta om saker man inte skulle skämta om i vanliga fall. Jag tycker att du ska fortsätta om du vill och göra Din kanal hur du vill lägga upp vilka videos du vill vi kan komma med förslag men inte mer än så.

  Till er som vill att alla ska vara likadana alltså det finns något som kallas alla är olika och gå ifrån personer du inte accepterar som här på youtube gå inte in på kanaler du inte gillar så kanske youtube blir en trevligare plats för youtubers och oss som prenumererar och tittar på kanalerna som finns här och vi tittar på vad vill.

  Reply
 • LEIS 5 years ago

  Fattar inte folk som kommer och klagar på det sättet! Vad i hellvete, det är din kanal och ditt liv du får göra vad du vill med det! Som det står på din slogan, "take it or leave it" kan vissa personer någon gång fatta att dom inte styr över andras liv tack! Bente, don't give a shit. Sätt på dig "fuck every thing tröjan och bah; Like my shirt say! ❤️

  Reply
 • sweet heart 5 years ago

  Du har altid varit lika rolig

  Reply
 • ElysianPlanet 5 years ago

  <3<3<3

  Reply
 • Skogis 5 years ago

  Fyran vad stark du är Bente! Jag älskar dina videos du har helt jävla rätt tål dom inte dina grova ord/skämt så kan dom fucking dra!!! Du är helt perfect som du är!<3 BÄST BÄST ÄR DUU!!

  Reply
 • Pernilla Håkansson 5 years ago

  Du är så roligt & så bra! Försök att inte ta åt dig av allt det dåliga du får och sug in allt de bra istället. Kollar alltid på dig när jag är på dåligt humör, ledsen eller behöver muntras upp och det funkar varje gång. Tack <3

  Reply
 • Sara Johansson 5 years ago

  Jag och många fler uppskattar dina videos så så mycket!! Du har gett mig väldigt många skratt genom åren, älskar dina videos och är väldigt tacksam över att du har gjort dom och skänkt mig den glädjen. 🙂 Kämpa på, bästa Bente! Du är bäst som du är och vuxen nog att kunna ta hand om dej själv, hahahah alltaå människor….

  Reply
 • ImJustFebeless 5 years ago

  Du är så duktig på det du gör och du är så stark på det du gör. Bente du är så stark människa och skit i dom människorna som säger eller trycker ner dom för dom mår dåliga och dom är avundsjuka på dig. ☺️❤️ha det bra bente och skit i dom människorna som trycker ner dig ❤️?

  Reply
 • MyLifeAsNathe 5 years ago

  Hej

  Reply
 • Malin Palmberg 5 years ago

  bente du är den bästa på yt

  Reply
 • Jane Doe 5 years ago

  folk är för känsliga och kan inte ta skämt. vilket gör mig otrolig irriterad. you go Girl!

  Reply
 • Tea Segesten 5 years ago

  bente du är bästa Youtuben jag vet och jag tycker du är en grym förebild genom att skämta om sånt du gör för samhället är bara sjukt puckat och tråkigt! Kämpa på!!!!!!!?❤?❤?❤? tusen kramar!!!!!!!!! ?

  Reply
 • Smøl Bean 5 years ago

  asså du är fan kung bente. fortsätt med det du gör för du är för jävla grym<3

  Reply
 • Felicia Hägg 5 years ago

  bente…one sentence… GET A FUCKING GUN!.. 😛 go gurl

  Reply
 • Isa Sandström 5 years ago

  Asso fy faan! Skit i vad alla andra säger! Kan de inte ta dina skämt så e det deras problem INTE DITT! kom ihåg det din superwoman ?

  Reply
 • Lycke Nordin 5 years ago

  Om de inte är kul så får du sluta vi vill verkligen inte att du ska sluta men vi vill inte att du ska bli ledsen. Och vi vill inte att du ska vara ledsen för att du känner att du måste göra videos

  Reply
 • Linn Möller 5 years ago

  Älskar dig och din kanal ?❤️?

  Reply
 • Zenjora 5 years ago

  Du har mitt stöd kära du<3

  Reply
 • MalinEnstedt 5 years ago

  RESPEKT! Du är perfekt som du är! You rock girl! <3

  Reply
 • Roxanna 5 years ago

  Shit nu blir jag rädd haha.. Har precis skaffat kamera o allt. Tänkte jag ska prova på att vlogga och göra lite olika videos. Men ja.. 😮 Nu blev jag nervös.. :/ Btw, skit i vad folk säger. DU är grym!!! 🙂 Stor kram

  Reply
 • Erica Thulelord 5 years ago

  Men bästa Bentee? Har älskat dig sen första dagen jag såg dig, och snälla gråt inte, jag hatar när du är ledsen och jag hoppas att alla fucktards som skriver skit får en varsin stekpanna med ruttet bacon uppkört i röven. Älskar dig med hela min röv?

  Reply
 • MarcusAndMartinusSweden 5 years ago

  Jag kan inte se videon?

  Reply
 • Sofias Beauty 5 years ago

  Du är bäst

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.