TheBentish – JAG HÅLLER PÅ ATT FÖRLORA FÖRSTÅNDET | vlogg

33,558
 

Klicka här!

Published on May 2, 2017 by

Genomskinliga boots – https://www.chiquelle.se/nyheter-online/tied-up-clear-heel

Genomskinliga pumps – https://www.chiquelle.se/nyheter-online/make-it-clear-heel-nude-transparent

Svart body – https://www.chiquelle.se/nyheter-online/back-off-ribbed-bodysuit-black

Svarta leggings – https://www.chiquelle.se/nyheter-online/high-waist-corset-leggings-black

Väska – https://www.chiquelle.se/nyheter-online/slay-leather-backpack-lightbeige

Solglasögon – https://www.chiquelle.se/nyheter-online/autopilot-sunglasses-black-black

DU KAN ÄVEN FÖLJA MIG PÅ;

FACEBOOK – https://www.facebook.com/bente.schramm
INSTAGRAM – thebentish
SNAPCHAT – benteschramm

För kontakt ang. samarbeten – [email protected]

50 comments

 • PotatoLover22 3 years ago

  Pröva saframyl! Dom är receptfria typ "antidepressiva" piller. Jag har tagit dom väldigt länge och jag tycker att dom funkar jättebra. Vet inte om dom kommer funka för dig men det kanske är värt att prova. ( vet inte om man kan säga att dom är antidepressiva men det står positive mood på dom) OBS dom är skitäckliga. Kram <3

  Reply
 • PotatoLover22 3 years ago

  Det är okej att må dåligt. Hoppas du blir bättre snart<3

  Reply
 • Malva Lisa Ebba Nilsson MLE 3 years ago

  Men thebenish jag ÄLSKAR DIG fasten du mår som du mår och jag tänker stötta dig hela tiden❤❤??

  Reply
 • Tialia 7777 3 years ago

  Dööör "jag ser ut som en fluga" ????????????

  Reply
 • Tialia 7777 3 years ago

  Skit snygg outfit btw?

  Reply
 • Emelie holmqvist 3 years ago

  du kanske ska testa oxascand

  Reply
 • Veronika Viklund 3 years ago

  hej bente! jag är lika gamal som dig och har följt dig sen 2013 tror jag ! jag mådde precis som dig 2015 lång historia kort , min mamma dog. jag kastade ut mitt ex efter 5 år pga otrohet varannan vecka.. skojar inte.. och massa andra skit. anyway jag började ta ångest dämpande tabletter och började dricka alkohol nästan varje dag och tillslut kom en dag när jag bah nej nu skiter jag i det här . som tur e så gjorde jag inte det . och jag träffade världens underbaraste kille och allt har bara gått bättre! jag har inte druckit på 2 år ! det är nog de bästa beslutet jag har tagit ! jag säger inte att du måste sluta men ett tips är att försöka sluta . typ hålla dig till några alkoholfria drinkar och ta nån cider ibland . jag kan må dåligt ibland och bah fan va jag vill dricka ! men efter ett tag när man tänkt en stund så går de över lika snabbt !
  all kärlek till dig och jag hoppas du mår bättre snart ! ❤ med hjälp från människorna runt om dig som älskar dig så är inget omöjligt ❤
  kram kram

  Reply
 • Sabina 02 3 years ago

  Kan du göra en video när du testar saker? Till exempel vaxa benen eller något!? Eller ha med Maria i en video och gö nån challange?

  Reply
 • Julia Kvint 3 years ago

  Ta den tiden du behöver Bente, vi trogna Bertysar, vi väntar på dig tills du är redo. <3

  Reply
 • Kajsa Lobos 3 years ago

  Antidepressiva tabletter får dig att må sämre. Om jag vore du skulle jag sluta ta dom för dom hjälper inte ett dugg!

  Reply
 • Josefin Swahn 3 years ago

  Jag har varit deprimerad i typ 6 år och jag har testat massa olika mediciner men nu har jag äntligen hittat rätt. Det är ju självklart olika för alla men seroqel har funkat för mig(tar dock sertralin tillsammans med det+sovmedicin) men detta funkar jätte bra för mig.
  Men försök att fokusera på ditt mående, ha det som prio 1 ? Btw när jag har ångest brukar jag måla/rita då fokuserar jag bara på det och det funkar super bra för mig? kram på dig hoppas du mår bättre snart ?

  Reply
 • Dinni _42 3 years ago

  Kan du göra en Sims video igen? Dem du gjorde förut va jätte bra??

  Reply
 • Thomina Sundström 3 years ago

  4:04 is that a dildo bro? ?

  Reply
 • Ida Henriksson 3 years ago

  Jonna hade samma problem med byxorna! du är bäst bente❤

  Reply
 • Iris Boqvist 3 years ago

  Lika denna video om du gillar Bente?

  Reply
 • Madde_ Horse 3 years ago

  Fortsätt kämpa! Älskar dig så jävla mycket<3<3

  Reply
 • Alma Vigren 3 years ago

  Jag gillar att du på vinterhalvåret klagar på kylan och sommarhalvåret klagar på värmen?Du är aldrig nöjd med vädret.

  Reply
 • Ellen Blomqvist 3 years ago

  Skulle vara kul om du spelade spelet Ruzzle????

  Reply
 • Amanda Söderström 3 years ago

  ANGÅENDE HOSTAN. Jag hade liknande förra våren, det började exakt som det var för dig. Jag hostade så jag fick kväljningar efter att jag ätit eller druckit. Det fortsatte till att jag började hosta utan att ha ätit och kväljningarna övergick till att jag faktiskt kräktes. Var inte många måltider som fick stanna kvar. Besökte vårdcentralen då jag misstänkte kikhosta. De tog provern på mitt CRP, men det var inget utslag där. Fick en inhalator utskriven som jag skulle ta när jag kände att hostan var på gång. Tog nästan hela sommaren innan det blev bra. Jag föreslår att du uppsöker vårdcentralen och kollar läget där.

  Reply
 • BF POWER 3 years ago

  Om jag ser dig någon gång kommer jag säga: Har du druckit?? ??Ly!?????????

  Reply
 • Ida Ihalainen 3 years ago

  Eftersom du säger att du vill göra roliga videos, så kan Du väll vara som på Snapchat där är du alltid så jävla sprallig och rolig??

  Reply
 • Maria Svensson 3 years ago

  varför är du tysk medborgare???

  Reply
 • Vanessa Lindström 3 years ago

  när kommer vloggarna från utomlands kommer inte ihåg vart du åkte hehe men jag tror att du sa det på din Snap story att du hade vloggat där i från. HOPPAS ATT DU SVARAR!!! gilla så att hon ser snäääääälla

  Reply
 • Victoria Bergendahl 3 years ago

  Bente är tysk!!!!!

  Reply
 • White Rose 3 years ago

  Hur lång är du?

  Reply
 • Anna Klangvall 3 years ago

  "VEM FAN VARE SOM KLAMPADE PÅ MIN BRO?!" Feel ya guuurl ?

  Reply
 • SlightlyDistractedFexys 3 years ago

  "Men… Jag får inte upp den!" – Bente 2k17

  Reply
 • Tadpole 3 years ago

  JÄVLAR!!! Bente, I love you och asså om du behöver ta en paus GÖR. DET. FÖR HELVETTE!! <3
  We get you, om du är borta ett tag vi överlever. Vi vill att du ska må bra och vi vill att du ska bli happy bentish igen xD
  Gör vad som krävs för DITT BÄSTA!!! <3

  Reply
 • MSMSM 3 years ago

  Wow Bente, måste bara säga att din rygg är skit snygg ? kanske lite konstig kommentar haha

  Reply
 • Catrin Christiansen 3 years ago

  Oavsett vilket kadablarns humör du är på i dina videos eller snaps så diggar jag dig som fasen! Och jag diggar inte många!

  Reply
 • Laila Silverweb 3 years ago

  15:30 HAHAHAHA Jag doog åt den kommentaren? Grym är du!

  Reply
 • Majken Svensson 3 years ago

  Haha du och Jonna hade samma problem med dragkedjan på byxorna???❤️❤️❤️

  Reply
 • Cringe 123 3 years ago

  Har kommenterat på nästan varje video sedan tagit bort ENDAST FÖR ATT FÅ KOMMA MED PÅ DIN JÄVLA SNAPSTORY MEN NEJ JAG ÖR INTE TILLRÄCKLIGT ROLIG SATANA

  Reply
 • NNYT 3 years ago

  "Högklackade skor" heter de inte. De heter " Klackeskor "

  Reply
 • Liana735 3 years ago

  alla googlar porr men kolla på tvn ist alla reklamer är ju porr

  Reply
 • Pia Zimmermann 3 years ago

  ???❤️

  Reply
 • Sandra Hallberg 3 years ago

  Då får du helt enkelt sluta dricka jag har levt med ångest sen jag va 22 år är 36 idag. och jag kan inte dricka jag väljer att inte dricka. jag tycker bara att du skyller ifrån dej att dt är därför du är elak emot dina följare. Försök att som sagt inte dricka. gör inga videos om du stör dej på alla. bättre att du låter bli tråkigt att du mår så dåligt vet själv hur dt är. kan men känna usch fy fan. men du och jag är helt olika peroner du är offentlig och tyvärr har man mera press på sej hur man ska vara utan att andra ska tycka och skriva om er. Men försök att ta hand om DIG SJÄLV. innan du går helt in i väggen. menar inget illa men inget löser några problem att skylla ifrån sej tro mej gjort det själv. ta hjälp och lägg energin på dej. bara dej. Kram Bente ?

  Reply
 • Isabella Schwarz 3 years ago

  Alkohol ökar ångest och depression kraftigt och man bör inte blanda sådana mediciner med alkohol då det blir tvärtom effekt. Äter själv liknande och lider själv av ångest och panikångest. Styrkekramar!

  Reply
 • Någon Random Tjej?! 3 years ago

  HERREGUD VA SÖT DU VA I FLÄTOR DÖR

  Reply
 • OAK 3 years ago

  Bente är fan bäst

  Reply
 • Mindy Hagen 3 years ago

  Jonna hade samma problem med byxorna från Chiquelle (stav?) dem med snörnigar på sidan och hennes dragkedja gick inte heller fast…??❤

  Reply
 • sophia Ward 3 years ago

  Du passar verkligen i blondare hår!:)

  Reply
 • Åsa Persson 3 years ago

  Asså har undrat skitlänge vadfan PKs står för? Politiska Korrektaaffären? Pillapå Kuken? PlåsterKillen?

  Reply
 • Jennifer Nielsen 3 years ago

  Dom som lider av ångest blir de värre för när dom dricker . Men du är stark ! ❤️

  Reply
 • Cornelia Sjöblom 3 years ago

  16:19 I'm blue da di di da da ra…?????

  Reply
 • The Queen V 3 years ago

  Älskar dig Benet❤ Du får mig å må bra❤ Just i denna period är ALLTING skit men asså jag behöver digg jäääättrtttw mycke nu för nu mår jag piss snällllllaaaas adda vil.wes på snap…. Älskar dig HAHHAH❤?

  Reply
 • lliiizaa 3 years ago

  "Vem fan vare som klampa på min bro" hahahhaah dör!! Du är jääääättefin Bente, hoppas du mår bättre snaaart!

  Reply
 • Andrea Strauss 3 years ago

  Satt på lektion och så kolla jag igenom din story och så hade jag högsta ljudet så hör alla i klassen "jag har tappat bort min snopp " och jag skämdes ihjäl

  Reply
 • Emilia Thafish 3 years ago

  haha sant att vi värmlänningar säger "bächt" för att vi tycker att "beeaacht" låter så jävla töntigt pga vår dialekt

  Reply
 • Felicia Englund 3 years ago

  du kanske borde gå en utredning för bipolär eller borderline? du kan åtminstone kolla upp symptomen osv. jag ska gå utredning för borderline och känner igen mig mycket i ditt mående 🙂

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.