TheBentish – KVINNOR SKRÄMMER MIG | storytime

57,518
 

Klicka här!

Published on March 13, 2017 by

DU KAN ÄVEN FÖLJA MIG PÅ;

FACEBOOK – https://www.facebook.com/bente.schramm
INSTAGRAM – thebentish
SNAPCHAT – benteschramm

För kontakt ang. samarbeten – [email protected]

50 comments

 • Emma Gustafsson 4 years ago

  jag har fyra såna tjejer i min klass men de är bara såna mot mig jag fattar inte varför

  Reply
 • Sandra Olsson 4 years ago

  jag har varit med om det på min skola. tog studenten förra året. men känner i igen mig i det du säger.

  Reply
 • Myteli 4 years ago

  Det är precis som du säger, tjejen är antagligen otroligt osäker på sig själv och vill trycka ner dig för att du ska känna dig lika osäker som henne. Det finns inte mycket man kan göra i såna situationer mer än det du gjorde. Ta det som en komplimang, du var väl hennes största hot på festen 😉

  Reply
 • Anja Pettersson 4 years ago

  förstår dig helt! känner precis likadant med såna tjejer! säg till nästa gång du är i Oslo så kan du får träffa ett härligt gäng brudar ? fortsätt ha den personligheten du har för den är så sjukt bra! ?

  Reply
 • Izzie 4 years ago

  Hon är ju avundsjuk på ditt utseende!
  Och när hon ser att killar kollar/pratar med dig, och inte gör detsamma mot henne, (hon är en try-hard..)
  så blir hon osäker och vill också få bekräftelse..
  Och blir då sur på dig och kollar snett för att FÖRSÖKA hitta något med dig som inte är snyggt..
  Därav stirrandet 😀
  Det är ju så tydligt……

  Reply
 • Agnes Adeen 4 years ago

  De gick två tyska utbytesstudenter i min gymnasieklass. De kunde sitta vid samma matbord som mig viska, titta snett fnissa ect. De gjorde mig så jävla ledsen. Så en dag när de gjorde så medan jag städade pekade jag finger med båda händerna. Så jävla skönt! Efter de slutade dem ??

  Reply
 • Curahi x 4 years ago

  Skulle nog gå fram och fråga vafan som är hennes problem faktiskt!?

  Reply
 • Evelina Persson 4 years ago

  Pussy är väl inte veganskt eller vegitariskt? Det är båda katt och…ja du vet vad. Katt är kött och det där är också kött??so don't eat pussy If you vegan ???? l

  Reply
 • Denise Säll 4 years ago

  Asså känner igen mig så jävla mycket speciellt dedär med att man blir helt ställd o inte vet vad man ska säga

  Reply
 • Ella J 4 years ago

  Omg sånna tjejer ÄR SÅ JOBBIGA AZZÅ TYP SLÄPA MIG BAKLÄNGES DÖR SÅ SJUKT STÖRANDE -.- Azzå D sånna som förstör D där bandet som vi tjejer/kvinnor what so ever har

  Reply
 • Zandra rydgren 4 years ago

  Bäst ä du ju bente!❤️❤️

  Reply
 • Emma Svanberg 4 years ago

  Asså alla gäng har jue en "boss" som i Mean Girls e jue Regina "the boss" o de va 2 tjejer i min klass som satt i samma rum som mig, min kompis o några killar o helt plötsligt började jag tänka "K är jue verkligen deras boss" o sa de till min kompis som satt bredvid o en av de tjejerna verkade höra för hon sa de till den andra tjejen o sen viskade de, kollade på mig o min kompis o skrev något i en bok de hade + (en av de 2 tjejerna e väldigt snälla så jag blev lite förvånad när hon började bitch blicka mig) men jag o min kompis skrattar typ bah åt sånt men de tjejerna tror jue typ att jag snacakde skit om deras "boss" och jaaa de gänget e ett av de populäraste i skolan XD

  Reply
 • NyanNugget 4 years ago

  Killar får ju samma blickar bara för att andra killar är svin!

  Reply
 • Lisa Torle 4 years ago

  ÄLSKAR DINA VIDEOS. Hatar också såntdär! Du satte det right on the spot. Bara ge henne sanningen i ansiktet o be henne tagga ner!

  Reply
 • StreetSouls 4 years ago

  he raped me with a toothbrush

  Reply
 • Maja Schöld 4 years ago

  Hon var säkert avensjuk på dig du är så otroligt snygg,cool och trevlig strunt i henne bara <3
  DU ÄR BÄST <3

  Reply
 • Miranda Nordström 4 years ago

  7:22 för ett…?

  Reply
 • Isabella Eriksson 4 years ago

  Jag vet att du kanske inte ser denna kommentar men det finns en B*tch i min klass som är…. hon skickar dömmande blickar hela tiden och igår så frågade hon en väldigt dum fråga och jag ignorerade henne bara då, sedan idag säger hon att det förstörde hennes dag? och att jag är hennes ärkefiende? jag vet inte vad jag ska göra kan du hjälpa mig på ngt sätt?

  Reply
 • Stella Cecilia 4 years ago

  Du är så jävla bra<3

  Reply
 • Saga Blenda 4 years ago

  Träffar sånna här tjejer i min klass varje dag ?

  Reply
 • Beata Wikars 4 years ago

  Det finns fan idioter till allt.. har man ju upplevt liite för många gånger. Försök skita i såna människor, du är bäst!!

  Reply
 • H G 4 years ago

  Har också fåt den blicken men ja är inte känd??jag skratta åt henne??

  Reply
 • Swedish Veggie Meatball 4 years ago

  fouck va fin du va i den här videon ❤

  Reply
 • Elise Larsson 4 years ago

  FOUCK

  Reply
 • Kiwi Valatabar 4 years ago

  Det roliga är att du är tysk själv hahaha!

  Reply
 • Lina Nilsson 4 years ago

  Varför tycker du att kön spelar roll? Du sa " när killar säger så är det en annan grej" varför då??

  Reply
 • Ludwig Grundberg 4 years ago

  10:15 Önskade att killar var sådana

  Reply
 • Maria Lundholm 4 years ago

  såna tjejer är det smockfullt av i skolan, det du ska göra är att säga att du inte är ett piss intresserad av pisskillarna hon raggar på o sen dra därifrån. btw de du sa i slutet om att vi borde stötta varann va queen

  Reply
 • yffe pyffe 4 years ago

  Va dryg/kaxa tillbaka

  Reply
 • Emilia Gustafsson 4 years ago

  Super bra video älskar dig❤❤

  Reply
 • Felicia Åhlander 4 years ago

  Jag träffar sånna tjejer varje!❤️?

  Reply
 • Hilma & Agnes 4 years ago

  du är bäst❤️❤️?✨?

  Reply
 • Emilia Gunnarsen 4 years ago

  förut var jag och min kompis på biblioteket [ nej vi läste inte] så var det en tjej som typ tog kort på oss och då säger min kompis som ser det " hon tar kort på oss" men jag tänkte bara liksom " hon tar väl bara kort på sig själv eller något" sen kanske det går 10 minuter, sen går hon förbi oss och sen så kommer hon tillbaka och bara " varför pratar ni skit om mig?" asså jag fick panik så jag börjar prata engelska" we are talking about our friend" hon peckar på min kompis och bara "hon snackade skit om mig " och min kompis liksom bryr sig inte om någon blir arg på henne så hon bara " nej det var ju du som satt och tog kort på oss och då sa jag bara det till min kompis [JAG] " och då säger den främande människan like this" ja fast det är ju min mobil så jag får ju göra mad jag vill med min mobil" och sen bara gick hon man ba ehm ok vad f*n hände precis eller????????

  Reply
 • Amanda Bodin 4 years ago

  Jag har blivit mobbad i åtta år och jag är 12år. Och jag känner igen mig i de. ILYSM❣

  Du kan sätta henne på plats med sina egna ord/meningar.
  Och om någon stirrar ut dej så stirra ut dem först.

  Reply
 • Gostiv Dreams 4 years ago

  Då hon sa om liksom din kostym, du skulle sagt aa men du är ju inte mycket bättre klädd.

  Reply
 • Malin Bergstedt 4 years ago

  GUD vad jag kan relatera!! Vad är grejen med att det bara finns en anledning till att man sminkar sig och klär upp sig vilket är för killar. NEJ det finns MÅNGA som klär upp sig och sminkar sig för att själva känna sig snygga utan att ha i baktanken att det ska påverka någon annan!!!

  Reply
 • Milica Palangetic 4 years ago

  Berty varför så dyster?

  Reply
 • Epicgoldennugget 4 years ago

  "jag börjar känna telefonen gör ett ljud HÅLL KÄFTEN" bästa ??

  Reply
 • Ellinore Domeij 4 years ago

  De finns överallt och jag utav någon anledning träffar alltid på dem

  Reply
 • Julie bendix fugmann 4 years ago

  känner ingen mig fattar totalt
  bara i skolan och på stan ??

  Reply
 • Julie bendix fugmann 4 years ago

  jag vet heller inte vad man ska göra …?

  Reply
 • paulina möllergren 4 years ago

  Du är så galet snygg i denna video

  Reply
 • Kung Morot 4 years ago

  Jag förstår att du kände dig krängt men lägg inte så mkt energi på andras beteende utan bara strunta i dem. Det funkar. Jag kan lova dig det! <3

  Reply
 • Anthea Dahlström 4 years ago

  Snapchat-fam?❤️

  Reply
 • EcchoLogic01 xD 4 years ago

  Dåliga skit unge väx upp

  Reply
 • Lydia Efternamn 3 years ago

  Bente nu får du för fan ge dig. Först dejtar du en David, sen en Erik och nu en Marcus. De är namnen på mina ex. Alltså vi har dejtat killar med exakt samma namn i samma ordning. Snart kommer du börja dejta en Åke också..

  Reply
 • Amanda Gladewright 3 years ago

  ge mig din tröja

  annars

  börjar jag kalla dig mudd

  jaa

  precis

  så ge mig tröjan nuuu

  Reply
 • linn port 3 years ago

  ❣❤haha, känner igen såna blickar, när min syrra är ar eller irriterad så är det som om hon kastar döds blickar från ögonen. Asså, hon behöver bara kolla så på en så vet man att man inte ska vara i närheten!? jaja, Bra video! LY!❤❣

  Reply
 • Denice Bergström 3 years ago

  oftast när brudar gör så handlar det om svartsjuka och dåligt självförtroende. ta fan inte åt dig.. själv tycker jag det är så patetiskt när brudar gör så. jag skrattar bara tillbaka.

  Reply
 • Molly zelda 3 years ago

  6:25 Im sorry BERTY welcome to girlworld.

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.