TheBentish – VARFÖR TOVA HELGESSON VÄGRAR GÅ UTAN SMINK

205,688
 

Klicka här!

Published on October 7, 2016 by

DU KAN ÄVEN FÖLJA MIG PÅ;

FACEBOOK – https://www.facebook.com/bente.schramm
INSTAGRAM – thebentish
REVE – thebentish
SNAPCHAT – benteschramm
PERISCOPE – thebentish

För kontakt ang. samarbeten – [email protected]

50 comments

 • Leia lo 5 years ago

  "Tänk på något hemsk. Raed Marmelad"

  Reply
 • MissAlexxiss 5 years ago

  I have a boy, i have a fucking äckel människa
  UUUGH
  "RAED MURAD" ?

  Reply
 • Frida Bergqvist 5 years ago

  Läskig. Hahaha???

  Reply
 • Pappa Bäst 5 years ago

  Hahahah?

  Reply
 • Cassandra Applesmith 5 years ago

  Jag blev jätterädd i slutet..? Ahahahah

  Reply
 • sweetpaow 5 years ago

  Fan ville se henne utan xD

  Reply
 • Johanna Alice 5 years ago

  Allvar jag tror inte du blir så ful utan smink

  Reply
 • Queen Na 5 years ago

  Raed Murmurad haha va fan sa hon ? ??

  Reply
 • Linnea den bäste Lindström 5 years ago

  BENTE!!!!! om du nu har "idettorka" men du kommer ju med jätte bra idéer? t.ex gå på gym, mima till queen b eller andra saker. Om du kommer på nått gör det!!!!❤

  Reply
 • Daniel strömvall 5 years ago

  143000 Premium-tanter!

  Reply
 • Fredrik M 5 years ago

  Bente, jag såg din snap nyss. Du vet inte hur mycket du har hjälpt mig ur min depression. Jag vet att det finns människor som tar saker på så jävla stort allvar. Ta inte till dig av det. Jag vet att det är lätt att säga men verkligen. Helt seriöst. Du är fantastisk PRECIS SOM DU ÄR. Och du ska aldrig ändra dig för att det är någon bitter jävel som tar illa upp. Det är på skämt och kan man inte ta det så DRA.

  Tack Bente och sluta aldrig vara den du är.

  Kram Fredrik

  Reply
 • Elvira Anette Haas 5 years ago

  omg bertys tandställning

  Reply
 • Jonas Lindgård 5 years ago

  NEMEN VA FIN DU VA UTAN SMINK AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  Reply
 • Cesse 5 years ago

  "Raed Marmulad" HAHA Gjorde min dag allvarligt<3

  Reply
 • SeggiJNS 5 years ago

  Är det pårektit

  Reply
 • Matilda rapracoon 5 years ago

  Jag träffade dig på tubecon idag! jag var den näst sista tjejen (tror jag) som var där med sin kusin jag var hon som hade den jätte fina kepsen med autografer på! jag var så glad för att träffa dig och thomas och så hade jag stått upp i typ 3 timmar utan att sitta ner så när jag kom fram till er blev jag helt yr och såg massa svarta prickar sen typ sprang jag och min kusin ut… OCH JAG SVIMMADE!! det var den roligaste händelsen i hela mitt liv…och den läskigaste i min kusins liv hahahhah (vi var där utan någon vuxen och jag svimmade) hahahahaha

  Reply
 • Simone Vestling 5 years ago

  ASSÅ FY FAN LÅG I MITT RUM TYP KL 12 OCH SÅG DETTA SKET PÅ MIG?????

  Reply
 • LLewoGaming YT 5 years ago

  Gulligt utan tandställning och med ofc Tova! Kollar på detta 00:59 prick soo. Kinda scary

  Reply
 • Grabis boy HD 5 years ago

  Var detta en sketch?

  Reply
 • The recording girl! 5 years ago

  Raed marmulad???

  Reply
 • CoalaGamer 5 years ago

  Ni är väldigt lika ni två❤️✨

  Reply
 • Mr. young wild and free 5 years ago

  we are dumbass  
    we are dumbassför 1 sekund sedandet är helt sjukt ni har rät både ni och jag tycker att tova aldrig skulle vara med av det. inget handlar om slag sparkar misshandel är ju när folk trycker ned en så sjukt. ingen ska skicka skit ni är så bra vänner till henne. tova skulle aldrig försäna honom. ni är best som säge det här så att alla får veta det. den där jäven som tova var men skulle jag vilja döda han är värst. det är inte värt att säga hans namn. ni är underbara och tova med.  INGEN ÄR VÄRT DET SKITET SOM HAN.  #love tova helgesson och jocke och jonna. jag den där jäven som tova var med  det är han som var dålig han var med tova för att komma tilol top på Youtube men tova är bettre på alla videor alltså börja alvarligt gråta när jag kolla. den jäven ska inte göra ett skit mot tova. WE ARE THE HATERS BUT WE DO IT RIGTH WE HATE HIM. den här videon ska inte behöva finas för att ingen ska behöva gå igenom det här. jag skulle vilja att ni  visar det här för tova om ni kan för att hon ska få veta vad jag tycker. INGEN SKA SKICKA EN SEXSHAT DÄR MAN SKICKAR EN BILD DÄR DET SER UT SOM OM NÅGON FÖRSÖKER DÖDA DOM. och han ska inte säga något om tatueringar.  det är klart alla hjälper tova det är det som är rätt alltså älskar att ni tar up det ni är stora på Youtube och det gör att det här sprids så snabbt tack vare det.  ingen gör fel UTOM HAN JAG TROR ATT NI VET VEM  HAN ÄR MEN HAN ÄR INTE VÄRT ATT VISA HANS NAMN.   det är mycket att läsa men jag tycker det är värt det.  OCH DEN JÄVELN  SKA INTE SÄGA ETT SKIT OM HENES PAPPA ALLVARIGT TALAT JAG BRYR MIG INTE OM JAG SKULLE HAMNA I FÄNGELSE MEN JAG SKULLE MÖRDA HONOM DEN JÄVEN HUR JUPT KAN MAN SJUNKA SÅ LÅGT.   OM HAN KAN SPY SÅ KAN HAN GÖRA DET PÅ SIG SJÄLV.   OCH INGEN GÅR  SKA GÅ PÅ ER  NI BEHÖVER INTE HA BARN FÖR ATT VARA BÄST MEN HAN KOMMER ALLDRIG BLI DET.   #BACKA TOVA #BACKA TOVA #BACKA TOVA #BACKA TOVA #BACKA TOVA.   JAG SKULLE GÖRA VAD SOM HÄLST FÖR ATT DET INTE HÄNDER IGEN.   JAG ÄR 11 ÅR OCH JAG FÖRSTÅR  EXAKT #BACK TOVA #BACKA TOVA #BACKA TOVA #BACKA TOVA #BACKA TOVA #BACKA TOVA #BACKA TOVA #BACKA TOVA. DEN JÄVELN BORDE ÅKA I FÄNGELSE ALLTSÅ DEN DÄR POJKEN SOM HON VAR MED. DET HÄR ÄR EXAKT VAD JAG SKICKADE TILL TOVA HELGESON JOCKE OCH JONNA OCH NU DIG
  Visa mindre

  Reply
 • Mr. young wild and free 5 years ago

  OCH DET HÄR HAR INGET MED DEN HÄR VIDEON MEN DET ÄR VIKTIGT

  Reply
 • Mr. young wild and free 5 years ago

  jag tycker att vi fansen och du skulle ju kunna göra en tavla till tova där det står ´#backa tova och derekt under står det du är best tova med färglada färger

  Reply
 • Bear 5 years ago

  Kan inte du göra en video på när du målar pocket princess det skulle vara SUPER!!!kul sök på det på safari/Google om du vill/inte vet vad det är hoppas du läser denna kommentar (stav?) love you<3<3<3

  Reply
 • Sara Gyllhag 5 years ago

  Grym video, kan ju inte bli bättre, två favoriter i samma video. Du är så sjukt vacker, rolig, härlig och underbar, älskar dig super mycket, DU ÄR BÄST!????

  Reply
 • Linnea Vikenäs 5 years ago

  Bertysar <3

  Reply
 • Ms. Happy Face 5 years ago

  Ojjojjoj nu blev det very intense asså

  Reply
 • albert Borg 5 years ago

  read marmulad
  hahahahahahaahahhahahahahahhahahahhahahha

  Reply
 • Oliver Holgersson 5 years ago

  1:45 du tova det där var fan inte kul

  Reply
 • Jennifer Andersson 5 years ago

  Men Tova du skulle vara jätte snygg utan smink

  Reply
 • CrazyBois 5 years ago

  Fan vad redd jag blev

  Reply
 • Laila Silverweb 5 years ago

  1:16 HAHAHA!! Berty??? ;D

  Reply
 • Fula Ferra 5 years ago

  Bra video

  Reply
 • Isabelle Åström 5 years ago

  Är detta samt

  Reply
 • Emilia chocklad 5 years ago

  Men tova alla är jättefina utan smink man kan inte vara ful lilla söta tova.alla vet att man kan inte vara ful man är alltid snygg på insidan lilla berty. LOVE YOU TOVA,BENTE OCH PINGVINEN???????????

  Reply
 • Malva Lidström 5 years ago

  tova du skräms jag vill inte vara elak men du skräms asso i dena video älskar dej så myke

  Reply
 • Ida Lindblom 5 years ago

  Du skremsor mig i slutet,ä!?

  Reply
 • M J 5 years ago

  ❤❤❤❤❤❤❤❤

  Reply
 • Nevin Alp 5 years ago

  Haha, dog av garv?!!

  Reply
 • Octavio Araya 5 years ago

  Raed marmulad???

  Reply
 • Pewa Helin 5 years ago

  Vill ni se ett skämt

  Se mer

  Reply
 • Pewa Helin 5 years ago

  Vill ni se ett skämt

  Läs mer

  Reply
 • LeoKenan MSP 5 years ago

  Men ew xD

  Reply
 • wilma börjesson 5 years ago

  Hahaha dör "raed marmulad" hahahahhahahh Omg garvade ihjäl mig?????????

  Reply
 • Siri Hedlund 4 years ago

  Kommer få mardrömmar HAHAHHAHA

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.