TheBentish – VEM FAN TROR HAN ATT HAN ÄR??? | Storytime

116,139
 

Klicka här!

Published on August 8, 2016 by

DU KAN ÄVEN FÖLJA MIG PÅ;

FACEBOOK – https://www.facebook.com/bente.schramm
INSTAGRAM – thebentish
REVE – thebentish
SNAPCHAT – benteschramm
PERISCOPE – thebentish

För kontakt ang. samarbeten – [email protected]

50 comments

 • Arash 4 years ago

  Om han har varit så konstig och elak mot dig då du har gjort rätt!!!???

  Reply
 • Tim Dahlin 4 years ago

  Men axel dåååå?

  Reply
 • Josse Ekdahl 4 years ago

  Min värsta diss va när jag va typ 8 åt och jag hade varit tillsammans med den här killen i 6 månader och vi skulle fira alla hjärtans dag tillsammans och då gav jag honom choklad och ett kort med typ ett hjärta kommer inte riktigt ihåg iaf så gav jag honom det och då tog han emot det och sen så säger han " jag tar emot chokladen men inte din kärlek längre" jag blev ärrad för livet

  Reply
 • Grey Rainbows 4 years ago

  ASSO VAD FAN?! SÅ JÄVLA PUCKAT! "Nä, de'e bra tack" vad fan är det för kommentar?!

  Reply
 • Em 4 years ago

  Bente, skulle du kunna göra en "song lyric prank"??❤️❤️❤️

  Reply
 • tjo 4 years ago

  Just: tell him boy bye

  Reply
 • Marie Edin 4 years ago

  är du kär i dualdgaming extra

  Reply
 • godis bella 4 years ago

  Min värsta diss.
  jag dejtade en kille också bestämde vi att gå på bio också gjorde vi det, under filmen så sa han att han skulle gå på toa, också sen när det gått typ 20 min så gick jag och kolla vart han var men då ringer han mig och säger att hans mamma hämta han, jag frågade varför också sa han "nej jag vet inte"
  men sen lite senare så ringde han och sa att han ringde sin mamma för han var less på filmen. Jag blev arg och sa att det var den dåligaste ursäkten någonsin. så åker hem till han också öppnar hans syster och säger "Hejdå jag skulle hälsa det" man typ wtf är du seriös nu? sen ringer han mig dagen efter och frågar varför jag gick hem till han. "jag ville prata" jaha men jag vill inte prata med dig om bion?men det handlar ju inte om bion men han trodde det i 2 veckor vete fan va det var för fel men det var bara konstigt

  Reply
 • Natalia K 4 years ago

  Det roliga e att det här inte ens i sjukt

  Reply
 • filippa valeskog 4 years ago

  Gillar hur den här killen kollade på videon sen skrev på snap: "inte jag"

  Reply
 • Hugozzz 4 years ago

  Vad det bara jag som typ dog av skratt 4:58

  Reply
 • Elina Henriksson 4 years ago

  HAHAHHAHA DÖR

  Reply
 • Elliott Karlsson 4 years ago

  Tror den värsta gången var när en tjej bekände att hon hade känslor för mig, känslorna blev ömsesidiga och ca 2 veckor senare så får jag en snap av henne där hon och någon snubbe hånglar sönder, två dagar efter det var denna snubbe hennes pojkvän och jag var bortglömd.

  Reply
 • Nita Re 4 years ago

  det ser ut som att du har kysst choklad, love iiiiiiid

  Reply
 • Filip Hedberg 4 years ago

  Sorry men om de var jag som hade varit snubben hade jag gjort samma sak! hahah. Förstår han med tanke på hur du beter dig. <333

  Reply
 • Thea Sörfelt 4 years ago

  Hahaha älskar att min mormor kollar på dig och älskar dig mer än mig???

  Reply
 • TT PROTEKTION 4 years ago

  Ha

  Reply
 • erik nordberg 4 years ago

  HAHAHAHAHAH

  Reply
 • Awsome spider 4 years ago

  Du fick ju ligga ella fall XD men har inte en story ännu hahah

  Reply
 • 화채영 4 years ago

  Åhh fan va kul om du skulle ta ett quote från Lemonade och ba BYE BITCH!

  Reply
 • kerstin Halldin Lööw 4 years ago

  Egentligen verkar det som att typ ingen ogillar detta klipp bara 96 tumme ner! ♥you bente!

  Reply
 • alexalfta 4 years ago

  hahah vilken tragisk männiksa du är!! Man förstår till 100 % varför du blev behandlad somdu förtjänar! vem tror du seriöst att du är ?? sen villa du självklart promote att du fick dick av han den kvällen med!! you are a slut and you know it…

  Reply
 • Isa Sandström 4 years ago

  Middle fingers up. Put them hands high. Wave him in his face. TELL HIM BOY BYE????

  Reply
 • DeltaTheDragonBorn 4 years ago

  det var några konstiga ljud osynk i videon men det spelar ingen roll. great content doe?

  Reply
 • Sara Johansson 4 years ago

  Jag och min ex pojkvän hade varit ihop ett tag.. En dag ville jag spela Xbox med honom så då gjorde han det 😉 jag försökte sitta nära honom och lägga mitt huvud på hans axel osv men det verkade inte som om han brydde sig.. 🙁 sen efter kanske 5 min så bara stack han utan att säga ett ord. Lite senare fick jag fick ett sms av honom att han spelade pingis med sina killkompisar och jag svarade bara okej hejdå älskar dig men egentligen tänkte jag: "så du vill hellre spela pingis med dina killkompisar istället för att vara med mig??" Vi gjorde slut några dagar efter.. Och det var han som gjorde slut med mig…

  Reply
 • Linn Taranger 4 years ago

  Haha han låg med en annan tjej där inne???

  Reply
 • Nathan Hyde 4 years ago

  Haha ser att du satt igång yt kommentarerna igen jävla särbarn

  Reply
 • Tuva Södergren Granberg 4 years ago

  Haha helt jävla sjukt

  Reply
 • aduoneus 4 years ago

  min pojkvän dissade mig i sex veckor och sen när han väl svarade gjorde han slut

  Reply
 • CruvSterS YT 4 years ago

  Du ser ut som Tova fast du är smal

  Reply
 • Jessica Höglund 4 years ago

  haha det är inte så att de ä ett sånt sätt han har bara? ja umgås med flera som kan säga typ så å de ä bara på skoj ^^ haha men ja förstår dig bente ^^

  Reply
 • Liza.C 4 years ago

  så snygga vågor i håret !! ?

  Reply
 • # Besta 4 years ago

  Hur sätta mig låg ni? ?? ??

  Reply
 • Tilde J 4 years ago

  Han ville ju vara så inför kompisarna, och sen när dom gick så var det okej, han skämdes väll inför sina kompisar av nån konstig anledning. Det var jävligt bra att du gav honom en utskällning!!❤️❤️

  Reply
 • Emilia Mitrovic 4 years ago

  Ok

  Reply
 • Emilia Mitrovic 4 years ago

  Snygga läppar Hahahahahahah

  Reply
 • Ylva Sundén 4 years ago

  HHAHAHAHAHh jävla kung due asså

  Reply
 • Mikaela Jernström 4 years ago

  Jag fick en diss en gång i skolan av en syo konsulent en gubbe som visade handen liksom talk to the hand, och jag fick inte prata med honom då. det var det mest nedvärderande jag varit med om.

  Reply
 • Parade TV 4 years ago

  katjakaj och bentebent???

  Reply
 • Ronja Hallberg 4 years ago

  Klockan e kvart i 12 på natten och när du sa "nej de är bra tack" JAG SKRATTA SÅ HÖGT!! xD♡

  Reply
 • Elias Molin 4 years ago

  Hahah "fönstret är inte helt öppet utan på vid gavel????

  Reply
 • Alva Edentorp Sandin 4 years ago

  Min värsta diss hände med en polare för några år sen. Vi gick på samma gymnasium och var i samma umgängeskrets. Efter en natt under en campingtripp med våra vänner, då han och jag delade tält, slutade han prata med mig. Vi hade varit vänner, flörtat och strulat ett tag innan dess men inte så mycket mer än så. Kvällen innan han började ignorera mig låg vi i hans tält och snackade och kom överens om att vi skulle försöka lära känna varandra bättre, hänga och se vart det ledde, men helt plötsligt efter den konversationen lämnar han mig och går över till dom andra. Jag kommer över en stund senare och blir i princip utfryst, både av mina andra kompisar och honom. I efterhand får jag höra hur han snackat skit om mig och berättat hur kul det är att "leka med mig". Och ändå var det han som låg och grät i mina armar och blottade sig bara nån timma innan. Jag berättade det här för min bästa vän, som inte va med på campingtrippen, efteråt och slutade umgås med den snubben.

  Efter det här följer en rad av ursäkter. Han skriver och säger förlåt ett flertal gånger för att han varit ett sånt as och jag "förlåter" honom och går med på att ses. Samma grej händer gång på gång: Han är sjukt taskig och nonchalant när vi väl ses (som t.ex som att få mig att gå en lång och stressig promenad tills hans jobb medan han är otrevlig hela vägen) och sen ber han om ursäkt för sitt beteende igen och igen. Sista gången var på en fest där min bästa vän övertygar mig om att prata med honom trots att jag gett honom ett flertal chanser att bättra sig. Vi går upp på övervåningen och jag låter honom säga vad han har att säga. Inte en gång ber han om ursäkt, han i princip bara återberättar allt som hänt. I över en timma! hahaha, asså vah!? varför? Sen avslutar han med att han egentligen inte bryr sig om ifall vi är vänner eller inte och att den enda egentliga orsaken till att han umgåtts med mig är för att han är kär i min bästis. Eftersom hon älskar mig så tänkte han att han kanske kunde se bra ut i hennes ögon om vi umgicks. Han sa att "Visst kan vi väll ses lite då och då när jag kommer och hälsar på i Stockholm men annars kvittar det egentligen om du är i mitt liv eller inte. Jag kommer inte må sämre för det". Som om jag faktiskt ville umgås med honom at that point!?
  Det var det sista jag hörde från honom, utöver hans halv-desperata försök att fortfarande hålla kontakten med mig haha. Jag är fortfarande besviken och arg idag på min bästis som inte bara kunde låta mig slippa höra hans skit. Så jävla onödigt och sårande… Vi var så sjukt bra kompisar allihop och förstår inte alls vad allt det här kom ifrån!! Min bästis och jag är fortfarande vänner men jag fick aldrig riktigt ett förlåt för vad hon gjorde heller. Som det faktum att hon visste om allt han berättade redan innan hon fick mig att lyssna på vad han hade att säga den kvällen på festen. Hon träffar fortfarande honom lite då och då men byter alltid samtalsämne så fort han kommer på tal. Snällt, va??:)

  Det är den värsta, mest utdragna och oförtjänta dissen jag fått. Hahaha, asså vafan. Kan bara skaka på huvudet åt det idag. Vilken jävla idiot…

  Reply
 • Aurora Kawaii 4 years ago

  Heter du Bente???

  Reply
 • regnbågiga gummibjörnen 4 years ago

  min största diss var någon gång på låg stadiet. då jag skulle gå fram till ett par tjejer och fråga om jag fick vara med. gissa vad den ena tjejen gör hon ser mig och Springer och ropar efter den andra tjejen att komma. hon visste att jag har astma och inte orkar men det var inte bara en gång utan varenda dag….. ???

  Reply
 • Maria Lundholm 3 years ago

  9:24 i don't do love. I fuck. hard.

  Reply
 • maryam daklallah 3 years ago

  var nt du ihop med axel

  Reply
 • FearlessNathalie 3 years ago

  "NEJ, DE ÄR BRA TACK"… Säger också så nu för tiden, vet inte varför…

  Reply
 • Miss Manda Drottz 3 years ago

  Hahahah OMG???

  Reply
 • Amanda Gladewright 3 years ago

  HAHAHAHAH

  Reply
 • Cll 1 3 years ago

  Låg du med honom?!?!?!!

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.