Therese Lindgren – 30 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG

304,817
 

Klicka här!

Published on August 11, 2017 by

Coola kläder!

Välkommen till ”30 saker du inte visste om mig” eller kanske visste du någon eller några av dessa grejer? Herregud, jag hade så svårt att döpa den här videon, visste inte om den skulle heta “30 saker du inte visste om mig”, “30 saker du inte vet om mig”, “30 saker ni kanske inte visste om mig”, “30 saker ni kanske inte vet om mig”, “30 saker ni inte vet om mig”, “30 saker ni inte visste om mig” eller dra till på något med snusk_tessan HAHAH. Alltså, fatta vad sjukt egentligen att jag som typ 13-åring sitter där och ska bestämma ett nickname på lunarstorm och väljer SNUSK_TESSAN?! Vad i helvete? HAHAHA

Hoppas du gillade videon idag! Vi ses på söndag igen! XO

♡ Hitta mig på internet: ♡
http://instagram.com/thereselindgren
Snapchat: YoutubeTherese

Tweets by thereselindgren

http://thereselindgren.se
Min podcast: http://apple.co/2sCbalw

?Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!?

50 comments

 • Dura Abazi 3 years ago

  Vrf gör ni det, e ni galna???????LY Therese?❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Moa Adamsson 3 years ago

  Sjukt bra video Therese! <33

  Reply
 • Camilla S 3 years ago

  Super video ?

  Reply
 • Zayana Cabascango 3 years ago

  var är du när du sätter ut mattan

  Reply
 • Josefin D 3 years ago

  Dagens fråga: när kommer min efterlängtade video med FO&O? Väldigt tacksam för svar?❤☀️

  Reply
 • Anastasia Backlund 3 years ago

  Ska byta mitt youtube, instagram m.m. namn till Snusk_Anastasia.

  Reply
 • Moa Bruze 3 years ago

  Känn ingen press att du måste skaffa barn. Du skaffar barn om du VILL. Ingen bestämmer över det, bara du!

  Reply
 • Sa R 3 years ago

  12:40 Hahahahha älskar?????? Du BA "Jag känner ingenting", sen en sekund senare har du typ största läpparna?????? Bahahaha älskar

  Reply
 • Josefin - 3 years ago

  Byt gynekolog! Låter inte som någon proffsig. När de tittar på vaginalt ultraljud visar det bara stora cystor, något bara få endometriospatienter har. För att fastställa endometrios görs ofta (för mig bl a) titthålsoperation. Ang behandling så finns många alternativ till spiral, de flesta (eller alla så vitt jag vet) är olika former av hormoner. Har du en fastställd diagnos kan du också kräva den smärtlindring du behöver. Ett tips är att gå med i en grupp på facebook som heter endometrios, där kan du läsa mycket! Lycka till Therese!

  Reply
 • StennerickaN ( ͡° ͜ʖ ͡°) 3 years ago

  Kan jag få köpa dina Yeezys??

  Reply
 • Emelie Wettermark 3 years ago

  Vart är din gröna jacka ifrån och vilken modell?? Snyggaste jag har sett på länge, behöver den i mitt liv! Försökt att leta men utan vinst, tacksam för svar!❤️

  Reply
 • Andreas Sellin 3 years ago

  Lyssna på Therese 2:18

  Reply
 • Sarah Paulsson 3 years ago

  Dagens fråga:Är du inte vegan längre?

  Reply
 • E DN 3 years ago

  Jag blir 26 i år och känner precis igen mig om de med graviditeten. Är rädd för hela grejen, all ångest och att vara fast i de. Men samtidigt hoppas jag ju så klart att jag kan bli gravid naturligt.

  Reply
 • Ester Gamez 3 years ago

  Jag hatar lukten av kylskåp jag kan knappt andas

  Reply
 • Carina Lindgren 3 years ago

  Gå till en annan gynekolog!
  Att vara gravid,du får så mycket lyckohormoner i kroppen. ☺
  Att ha något som rör sig i magen,är helt underbart, ❤ jag lovar ☺
  Den dagen som ni är redo att skaffa barn,så bryr du dig inte om alla oroselement. Att ha en press på sig,om att skaffa barn ? be dina kompisar att ha tålamod.
  Själv hade jag fick jag en åldersnojja vid 25 pga alla frågade när jag skulle skaffa barn ? fick barn när ja va 31.
  Äckliga gubbar ska man skämma ut,när dem äcklar sig!

  Reply
 • Kajsa S 3 years ago

  Återigen en superbra video! Älskar konceptet <3

  Reply
 • Amin Celi 3 years ago

  Hej Therese! vill bara ge ett tips till när du skalar morötter. Du ska inte skala ifrån dig utan du ska skala mot dig. Är bara ett tips svara gärna Therese

  Reply
 • Hehechea 3 years ago

  Känner igen mig så mycket i de du säger om stark mat, ÄLSKAR stark mat men min mage klarar inte av det heller 🙁 ibland bara struntar jag i det å äter sånt jag tycker om men får lida flera dagar efteråt 🙁 jobbigt men lärt mig leva med det 🙂

  Reply
 • Dorian Gray 3 years ago

  men shiiit silvana imam ?? omf

  Reply
 • Emmie Walldén 3 years ago

  Jag har dygnat 1 gång, några från min gamla klass (vi har splittrats) skulle tälta på en gammal fotbollsplan men aa?✌

  Reply
 • IrisRisF 3 years ago

  Om man verkligen vill så kan man göra allt. Bara man tror på sig själv❤️ Tips: Till dig Therese

  Reply
 • Annelie Nyström 3 years ago

  Fina du, jag lider av psykisk ohälsa men har två barn. En dotter på fyra år och en son som är sju veckor. Min dotter gjorde att jag mår så oerhört mycket bättre! Jag var livrädd framförallt när jag blev gravid första gången. Jag lovar, när tiden är inne så kommer du att fixa det galant! Det finns så sjukt bra hjälp att få och du kommer att bli en awesome mamma när/om du blir det! ❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Hussein Aburabie 3 years ago

  du är så vaker

  Reply
 • sagal680 3 years ago

  Hej Therese.
  Vad tycker du om att musimiska tjejer som kollar på dig ? Är själv en musilm .<3

  Reply
 • Evelinao Olsson 3 years ago

  Hej jag tänkte skriva Pm till dig istället på Instagram men du har inte läst de senaste jag har skrivit så antar du inte kommer se de ja skriver där
  Nu heller så tänkte dela med mig här . Jag har en son på nio år . Jag fick han när ja fyllde 18 år . Och han blir tio snart 🙂 allså om jag skulle få barn nu skulle ja få en sladdis ? allafall så känner jag exakt som du (då har jag redan barn ) lixom . Men ja lever med ångest och katastoftankar . Alla vill ja ska äta medecin men ja vill klara mig utan . Allafall så känner jag som dig . Jag är rädd för att vara gravid igen och att föda igen . Och ja är sååååå tacksam för du valde prata om de o dag för då är jag inte ensam om de ❤tack fina du för allt du gör . Du är underbar . Jag heter tiiigrou om du skulle kansske skulle vilja skriva där om detta o stället ❤samtidigt har ja all förståelse om du
  Inte skulle de ❤

  Reply
 • Ebba 05 3 years ago

  Jag får mensvärk men inte så illa! Några gånger har jag haft så illa att jag inte kan stå och försöker sitta så att det blir skönt ahhaha❤️

  Reply
 • Nancy Elsabee 3 years ago

  Lysfm du är bäst

  Reply
 • Jasse Lindahl 3 years ago

  Du är så jäkla bäst ❤

  Reply
 • Alexandra Lundström 3 years ago

  Du är absolut inte ensam om att vara rädd kring att vara gravid. Jag har extrema rädslor för det men har inte heller någon att prata med om det. Alla beskriver alltid graviditeter som något magiskt och jag kan inte föreställa mig varför det skulle kännas just magiskt. För mig verkar det vara rena mardrömmen. Så, som sagt, du är inte ensam.

  Reply
 • Linn Hamberg 3 years ago

  vad heter läppglanset du köpte? 🙂

  Reply
 • Sara Yman 3 years ago

  Samma sak för mig om att man ätit en sak som man älskar jag älskade köttfärssås sen dagen efter jag hade ätit köttfärssås o spaghetti o hade kräkts så skulle vi åka till Falun men vi kunde inte åka pga den dör dumma köttfärssåsen ☹️?❤️

  Reply
 • Mikaela Treard 3 years ago

  Aldrig dygnat? Själv jobbar jag 21-07! Haha

  Reply
 • Karina Larson 3 years ago

  Skulle it du kunna göra en budgetjakten med märket beauty uk (stav). Så bra video btw

  Reply
 • Alltid Jag 3 years ago

  Hejhej det är lite kul eftersom att jag heter Florence i förnamn BAHAHA 🙂

  Reply
 • kröksnnmlzlznnsbdmmz Liv 3 years ago

  Hej Therese jag är 11 år och har religionen islam först ville jag bli kristen eller inte tro på något men min Engliska lärare började Beretta historier om strider och massa coolt jag vet att det är sant för att det står i den heliga Quranen snälla bara sök på Youtube Quran och lyssna på något snäll för min skull

  Reply
 • ElinValle Calpe 3 years ago

  Wow. Älskar denna videon. Hoppas på fler, om det finns mer, haha. Känner typ att jag vill slänga iväg ett mejl och prata om det där som du inte känner att du har någon att prata med om. Hmm.. bästa Therese ❤️❤️

  Reply
 • Nathalie Gustafsson 3 years ago

  Gör det ont med en såndär blackhead ansiktsmask? Jag har frågat/tittat på andra och alla säger olika? Undrar bara skulle gärna vilja testa det!

  Reply
 • Klara khatim 3 years ago

  Du är snygg och fin

  Reply
 • Vendela Strand 3 years ago

  Vet nån vad hennes lip-plumper heter elr från vilket märke det kommer?

  Reply
 • Random Eiletrt 3 years ago

  Vilka här har dygnat?

  Reply
 • Maja T 3 years ago

  Asså åååå hur mysig var inte denna video❤️?❤️? du är så himla bäst Therese! ❤️❤️

  Reply
 • Karin 3 years ago

  Jag heter Wilson i efternamn 🙂 <3

  Reply
 • Någon Med En Identitet 3 years ago

  Alltså jag kunde inte fokusera på typ halva videon pga ditt hår, asså så himla snyggt!

  Reply
 • Line Figenschou 3 years ago

  Vart va jackan du hade på dig ifrån?

  Reply
 • Cool Gris 3 years ago

  Dygnar nu ? (inga namnet)

  Reply
 • Hannah S 3 years ago

  Jag dygnar för jag kan verkligen inte sova om jag inte varit vaken i cirka 48-72 timmar

  Reply
 • Jönssonligan Productions 3 years ago

  ÄLSKAR SILVANA ?❤

  Reply
 • LinaXwolf 3 years ago

  att dygna är inte galet!!! xDD

  Reply
 • Michelle Eriksson 3 years ago

  Graviditeter är inte alltid jobbiga. Jag mådde just inte illa alls, och har man illamående så finns det tabletter som hjälper. Jag var piggare än vanligt. Jag lever med ibs och en funktionell tarmsjukdom vilket ger en kronisk smärta i magen, men när jag vart gravid så försvann det helt. Min förlossning tog 4 timmar vilket är väldigt fort för att vara första barnet och jag uppe på benen direkt. Vill du prata om sånt så kan du prata med mig om du vill! 😀

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.