Therese Lindgren – ATT RESA UTOMLANDS ENSAM | collab med Respodden

236,095
 

Klicka här!

Published on April 5, 2017 by

Åhhhhh, jag hoppas att ni gillar den här videon, själv tycker jag att den är SÅ härlig. Lite restips, några korta videosnuttar från Sandys och mina resor och förhoppningsvis lite pepp för dig som funderar på att resa utomlands ensam. Kan inte ni göra det ni gör bäst och bara ÖVERÖSA fina Sandy med kärlek i kommentarsfältet? Det hade hon blivit SÅ glad över, det vet jag.

Här hittar du Respodden:
Podden – https://goo.gl/f74abk
Youtubekanalen – https://goo.gl/Gk70gN
Instagram – https://instagram.com/respodden
Facebook – https://goo.gl/JwlR9u

Om du skulle vilja filma en collab med mig får du jättegärna skicka mig en video och länk till din youtubekanal till [email protected] På min bucket list i år har jag nämligen som ett mål att filma collabs med 12 st youtubers som ska ha färre än 5000 prenumeranter. Dels för att det är superkul för mig att få träffa kreatörer som brinner för samma sak som jag, och för att ni som tittar verkar uppskatta videorna, men framförallt för att det är viktigt för mig att göra något bra av min kanal, och kan jag ge andra kanaler en knuff med visningar för jag det gärna!

Tack för att du tittade idag. Vi ses på fredag igen, den videon vill du INTE missa det vågar jag lova haha! POK

♡ Hitta mig på internet: ♡
Snapchat: YoutubeTherese
http://instagram.com/thereselindgren

http://thereselindgren.se

50 comments

 • Tindra Bygdén 3 years ago

  Jag fick idag reda på att jag har IBS. Din video om det har hjälpt mig idag att inte känna mig annorlunda och som ett freak?. Men jag undrar om du snälla skulle kunna göra en uppdaterad video om din IBS och tips på vad du gör i sociala sammanhang. Till exempel berättar du för folk om det och om något frågar och säger att du är kräsen vad svarar du då? Och jag älskar dina videos och dig.❤️❤️

  Reply
 • Lanja Almlöf 3 years ago

  mysvideon <3 gärna mer med henne 🙂

  Reply
 • Lanja Almlöf 3 years ago

  fett ballt att bo på båt fan btw!

  Reply
 • Evelina Pellebergs 3 years ago

  Asså omg så bra video Therese❤Älskar din tröja??

  Reply
 • Allis Lindström 3 years ago

  I helgen fick en spelare i mitt fotbollslag en panikattack under matchen för att hon kände att hon var dålig. Vad tycker du om att ångesten kommer i sådan låg ålder?(vi är 12) ILYSM

  Reply
 • haioemma4 3 years ago

  absolut intressant video, men jag fick ingen bra känsla från sandy, hon är ung och har pengar till att bo i en båt och resa så mycket som hon gör, så troligen typ rika föräldrar. och just nu hos mig, så jag har gått ner till att äta en gång per dag för jag har inte råd med mat.

  Reply
 • Jossan Hejd 3 years ago

  Lika denna kommentar om ni vill att hon ska göra en CHATTROULETTE video igen! Saknar dom videosarna så mkt, så lika så ksk hon ser❤️

  Reply
 • Miss Johansson 3 years ago

  Så bra video, intressant med att resa ensam, har så gärna velat göra det men jag vågar helt enkelt inte, konstigt men sant… ❤ mysigt med att bo på en båt med ?

  Reply
 • idaleesdotter 3 years ago

  Dagens fråga: Va tyckte Anders om "Till Anders" videon, hur reagera/tänkte han när han såg den? ? Tack för alla vloggar hittills och väntar med spänning på resten, du är så mysig! ?

  Reply
 • Emelie Bergström 3 years ago

  skulle verkligen vilja flytta utomlands ett tag, kanske bara någon månad till till typ London eller Kalefornien där jag iaf kan språket men jag är extremt blyg och skulle inte klara av att vara helt själv plus att jag aldrig skulle ha råd 🙁

  Reply
 • Emma Olsson 3 years ago

  Hon är så rolig och avslappnad!! Härlig människa!
  Vill inte vara jobbig men kika gärna in på min kanal hehe, den är bra ?

  Reply
 • Hedvig Colerus 3 years ago

  Hon värkar trevlig, men jag tycker inte man ska ändra på sig bara för ett annat land?

  Reply
 • olivia 3 years ago

  Ditt franska ex är väldigt lik anders?
  ILYSM?

  Reply
 • Emmisens beauty 3 years ago

  Skulle inte du kunna göra slime i en video?? <3<3<3
  älskar dig

  Reply
 • WILMA AXELBORN 3 years ago

  Hej! Jag undrar vad du använde för tandblekning och vart du köpte det? ilysm

  Reply
 • Melinda & Selma 3 years ago

  Gud vad fina ni är❤!!

  Reply
 • Peach Jessie 3 years ago

  Så sant, jag känner igen mej så väääl: "Att alla vet ju i princip vem du e å hur du är här där man bor". Det där e en super bra idé att skriva en lista på hur man vill vara, så bra! Måste kila in till Sandys vlogg podd nu! Ciao ?

  Reply
 • _Jenny T 3 years ago

  Therese!
  Har du provat "Huskfibre" svartvinbär/Citron mot din mage?
  Jag testar den just nu och upplever en lugnare och bättre fungerande mage ☺
  Kom att tänka på dig när jag märkte att denna fungerade bra på mig. Bara att blanda ner pulvret i vattnet och dricka ?

  Reply
 • Tove Mattsson 3 years ago

  Vart är dina vloggar? Din senaste vlogg la du upp den 2 april och då sa du "vi ses övermorgon" alltså den 4 april…Pressar dig inte eller så men det är jobbigt när ni youtubers säger att ni ska lägga upp en video o sen inte lägger upp något. Det kan ju hända grejer som till exempel att du blir sjuk men då skulle det vara bra om du typ la ut en bild på instagram och förklara eller bara skriva att "idag blir det ingen video" eller något i den stilen. Du har ju vloggmånad o det känns som att jättemånga dagar från den månaden försvunnit som du inte lagt upp någon vlogg av olika anledningar. Hoppas det snart kommer en vlogg och att allt är bra med dig ❤

  Reply
 • Vickysteez 3 years ago

  Detta hör inte till videon men du sa för ett tag sedan att du inte kommer skriva någon kokbok (buhu, den hade gärna fått pryda mitt kök). Men kan du inte göra en flik på din hemsida med vego recept på? 🙂 Du verkar så duktig på att laga mat och jag är själv vegetarian. Kram! ❤️

  Reply
 • Jonas Svedberg - Elev 3 years ago

  följ sveriges_storsta på Instagram 😀

  Reply
 • M B 3 years ago

  Så himla fin tjej! ?

  Reply
 • Hilda Öhlund 3 years ago

  Hej, skulle du kunna göra en "testar nyx smink" så som du gjorde med Elf och hm och kicks❤️❤️❤️

  Reply
 • beauty S 3 years ago

  hej therese jag undrar om du kan göra en "jag ringer er" video? länge sen nu??

  Reply
 • Valter Bengtsson 3 years ago

  Vilken kamera har du ??????

  Reply
 • Sanna Johansson 3 years ago

  En fråga! Om du blir med barn någon gång i framtiden, skulle du skippa att vara vegan under graviditeten då? Kram❤️

  Reply
 • Christelle Flowerhill 3 years ago

  Jätterolig video ??

  Reply
 • Emilia Borg 3 years ago

  Dagens fråga: vad hände med hon som skickade jättemycket smink till dig i en postvideo?? Det var vid alla hjärtans dag och din födelsedag? ILY❤

  Reply
 • sara navjord 3 years ago

  I höst reser jag själv iväg till Thailand för att volontärarbeta med elefanter, kor,katter, hundar mm! Är så peppad men såå rädd samtidigt! ?

  Reply
 • Lisa Bäckström 3 years ago

  Sandy verkar vara en sååå härlig person♡♡

  Reply
 • Charmined 3 years ago

  Vänta, är det Sandy som har intervjuat bandet Twenty One Pilots? Eller blandar jag ihop henne med någon?

  Om det nu skulle vara så..
  Fråga till Sandy: Hur var det att träffa killarna? Jag råkar vara ett extremt stort fan

  Reply
 • Stina Olofsson 3 years ago

  Gör fler mukbang Therese? Kollade just på de du gjort tidigare och det var såå mysigt??? ILYSM!

  Reply
 • Josse Dans 3 years ago

  Therese kan du göra en till mukbang?❤lysm?

  Reply
 • Linn Von köhler 3 years ago

  Hon verkar vara en sån mysig människa!!! Sån man skulle vilja lära känna ☺️

  Reply
 • jula E 3 years ago

  När jag åkte från Sverige till Kroatien så åkte jag genom 9 länder men det var ingen jordenruntresa​

  Reply
 • Minea Snickars 3 years ago

  Jag skulle vilja göra en collab med dig. Hur gör jag för typ??❤❤❤

  Reply
 • Minocchio 3 years ago

  Har skickat ett mail 😉

  Reply
 • Zaynab Alali 3 years ago

  E

  Reply
 • Lare Shanagar 3 years ago

  Skrivit

  Reply
 • Matilda Lindahl 3 years ago

  Jag ska till Kroatien idag, det ska bli så kul.

  Reply
 • marylen stråkenheim 3 years ago

  de med att vara själv är ett väldigt bra tips eftersom människor klarar ofta inte vara själv eftersom de inte känner sig själva. jag snackar väldigt mycket om sånt i vardagen med människor. meditera är en väldgt bra start till att lära känna sig själv<3

  Reply
 • Nathalie lindén 3 years ago

  Måste jag vara vuxen för att göra en collab med dig Therese?

  Reply
 • Didi 3 years ago

  Hittade för några dagar sedan en så inspirerande kanal som heter JennakVlog hon har 1 300 prenumeranter men tycker verkligen hon förtjänar mer!!!

  Reply
 • Rebecca Engen 3 years ago

  Therese!!! Herregud va bra utav dig att göra collabs med mindre yt's, o få dem att ksk bli lite större. Så bra gjort utav dig. Btw jag måste bara fråga..var köpte du din tröja i denna videon? Tycker att dem e så fina❤ PS ly???

  Reply
 • Niki Farsani 3 years ago

  Dagens fråga: har du hål i öronen om du har det har jag aldrig sett dig med örhängen
  DU äger!! ❤️❤️?

  Reply
 • Ronja Holmström 3 years ago

  Therese kan inte du göra Slime någon gång?❤

  Reply
 • Matilda Simonsson 3 years ago

  åh jag älskar att resa, Var nyss i Malta ?

  Reply
 • Weronica Engblom 3 years ago

  Sandy verkar helt uuuunserbar!! Mer med henne!!!! ??????

  Reply
 • TogaedVolcano 27 3 years ago

  Hej skulle du kunna göra en Collab med Miss gold? Hon är 11 år och fyller 12 om 2 dagar! Hon skulle bli jätte glad och hon har ca 400 premunanter

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.